Cum să datezi un gemene

Dating an geamăn identic poate adăuga o mai mare complicație într-o relație obișnuită, în funcție de apropierea gemenilor și de dorința lor de a juca câteva pranks pe tine pentru a face dificil să le spună. Și în timp ce unii părinți ai gemeni îi pot spune abia, cum veți reuși? Sau veți deveni atrasi cu ambele gemeni? Dating O twin poate duce la câteva momente foarte ciudate, pentru a spune cel puțin, deci sunt niște pași la îndemână pentru a vă ajuta experiența de întâlniri cu o rulare gemene fără probleme.

Pași

1
Imagine intitulată Twinate1.jpg
Marcați teritoriul dvs. Adresați-vă datei gemeni pentru a ieși dacă aveți probleme să spuneți celor două. Întreabă-l să poarte o specifică colier sau pălărie, sau altceva care face umor gustos. Dacă acest lucru nu funcționează sau dacă nu va coopera, distinge și se concentrează pe o caracteristică unică. Marcării, cicatrici, și alte caracteristici, cum ar fi un râs sau o twitch, fac fiecare persoană diferită de alta, inclusiv gemenii lor.
  • Rețineți că nu vă va lua prea mult timp când sunteți în jurul celor două gemeni pentru a ști cine este cine și pentru a le putea spune cu ușurință.
  • 2
    Imagine intitulată Twinated2.jpg
    Evitați să faceți celălalt gemene să se simtă ca o a treia roată. Gemenii au de obicei o legătură specială mai bună decât frații obișnuiți. Atunci când intri în imagine, gemenii se pot simți vinovați, lăsându-i pe celălalt în urmă sau singur.
  • Imagine intitulată Twinate3.jpg
    În loc să vă simțiți ca și cum trebuie să fiți în jurul celui de-al doilea twin tot timpul, organizați evenimente specifice pentru a merge pe o dată dublă sau pentru a crea întâlniri de grup.
  • S-ar putea să vă întrebați pe unul dintre prietenii dvs. să vă petreceți timp cu celălalt gemene. El sau ea ar putea chiar să înceapă să se întâlnească cu unul dintre ei!
  • Imagine intitulată Twinate4.jpg
    Și când sunteți singuri cu cei doi, întrerupeți apropierea fizică, punându-vă între ele.
  • 3
    Imagine intitulată Twinate5.jpg
    Concentrați-vă pe "principal" subiect. Nu este greșit să fii atras fizic la amândoi. Dar tipul sau fata vostru probabil nu vă apreciază că dabblează și cu ochii pe care îi privește.
  • Amintiți-vă să tratați data de două ori la fel ca o singură persoană de naștere. Ceea ce ar fi provocator, rău sau inadecvat în această situație rămâne același pentru întâlnirea unui gemene.
  • 4
    Imagine intitulată Twinate6.jpg
    Puneți piciorul în jos pe orice trucuri. Unele gemeni pot crede că este amuzant să jucați trucuri pe altele semnificative. Nu stați niciodată în acest sens.
  • Un răspuns la Trickery ar putea fi: marca în secret Beau cu un semn fără el sau cunoașterea ei. Să-i sărute obrazul în timp ce purtați acel ruj roșu, de exemplu, puneți un punct mic lipicios pe partea de sus sau chiar să-i dați un hickey. Atunci, dacă el sau ea se întoarce fără marcă, veți ști că este Tweedle-Dum nu Tweedle-Dee și puteți să sună la un capăt al tranzitului.
  • Sau pur și simplu voce dispreț față de orice astfel de pranzi.
  • Imagine intitulată Data caldă Două gemeni
    5. Luați în considerare dacă apropierea extremă dintre gemeni este o problemă pentru dvs. sau este ceva cu care puteți trăi cu. Prezența dvs. nu va sparge această legătură, astfel încât să învețe să se ocupe de ea este cea mai bună strategie. Dacă nu funcționează pentru dvs., acesta este un semn pentru a desena datarea la un scop.
  • Ca și cu oricare dintre ele Dating, Verificați propriile emoții și sentimentele despre a fi cu data de două ori ca persoană în dreptul său.
  • Luați în considerare câți oameni de naștere unică au o problemă cu definirea clară a cine sunt în viață. Dacă nu ați fi în mod normal o persoană care are probleme cu limitele de auto-limite, atunci apropierea datei dvs. gemene cu gemeniul său va deveni probabil o cauză de îngrijorare pentru dvs.
  • Dacă găsiți o geamănă este foarte protejată cu cealaltă gemene, chiar și atunci când vă aflați în jur și vă spune "Aveți grijă de sora mea de bebeluși sau altfel", sau "tratați fratele în mod corespunzător", Acesta ar putea fi un semnal de avertizare că protecția va strica relația dvs. Vorbiți cu dvs. gemeni despre el și decideți cum vă simțiți după ce ați auzit răspunsurile.
  • În mod constant luptă De-a lungul prezenței unui gemene în viața dvs. de întâlnire este un semn de avertizare. Dacă gemenii voștri vă spune că gemenii lor vor veni întotdeauna în viața lor, acest semnalează că gemenii nu au reușit să-și despartă nevoile și călătoria viitoare de la gemenii lui. Ar putea necesita mai mult timp sau ați putea lua în considerare mișcarea.
  • 6. Evitați să faceți ipoteze despre gemeni. Gemenii identici sunt încă indivizi unici, iar interesele lor, gusturile și hobby-urile pot fi foarte diferite una de cealaltă. De asemenea, nu toți gemenii se înțeleg sau au un nivel intens de apropiere, în același mod în care niște frați de naștere singuri nu se înțeleg bine. Cel mai bun lucru de făcut atunci când se întâlnește cu un gemene este de a pune ipotezele deoparte și de a privi sentimentele tale despre Twin pe care îl întâlniți.
  • sfaturi

    Nu vă fie frică să întrebați data de două ori pentru confirmarea lucrurilor care s-au întâmplat între "doi dintre voi" Dacă nu sunteți sigur. De exemplu, dacă gemenii din data dvs. încearcă să aleagă o luptă cu dvs. sau să joace o glumă urâtă pe tine și ești îngrijorat că a fost data ta, vorbește.
  • Este o idee bună să discutați despre regulile de bază pentru informații confidențiale despre dvs. și despre relația dvs. de întâlniri. Multe gemeni traversează această linie fără să se gândească, astfel încât atragerea atenției la el în față, vă poate alerta data la subiecte pe care nu le doriți împărtășite cu gemenii.
  • Avertizări

    Discuție reciprocă între tine și gemeni gemeni poate face lucrurile foarte incomod pentru data dvs. Încercați să o sortați.
  • Dacă nu vă puteți recunoaște data, el / ea poate fi rănit cu adevărat. Ți-ar plăcea dacă fata / iubitul tău nu-i păsa dacă te-a întâlnit cu tine sau cel mai bun prieten al tău?
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un colier, pălărie etc. Pentru a vă distinge gemenii la început
    • Un loc lipicios sau similar cu a face a "marcă" Dacă investighează o glumă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar