Cum să depuneți separarea în ohio

Când tu și soțul tău dorești să separe în Ohio, poți să faci acest lucru prin trimiterea unui acord de la Curtea Ohio de motive comune sau puteți trece printr-o audiere a instanței. Indiferent de traseul pe care îl alegeți, o separare va duce la dvs. și pe soțul / soția dvs. împărtășind proprietatea maritală, finalizarea custodiei copilului și stabilirea plăților de sprijin pentru soți. Când tu și soțul / soția dvs. se separă, căsnicia ta va fi într-un model de exploatație până când decideți să finalizați un divorț sau să vă întoarceți împreună. Dacă doriți să depuneți o separare legală în Ohio, citiți acest articol pentru informații despre cum să faceți acest lucru.

Pași

Partea 1 din 4:
Contemplarea separării în Ohio
  1. Imagine intitulată Aplicați pentru sprijinul copilului Pasul 20
1. Discutați cu soțul / soția. Înainte de depunerea pentru separare, va trebui să aveți o conversație deschisă și cinstită cu soțul / soția. În timpul acestei conversații ar trebui să discutați ceea ce văzați să vă simțiți că separarea poate fi cea mai bună alegere pentru voi doi. De asemenea, în timpul acestor discuții, trebuie să începeți să vă gândiți dacă ambii sunteți de acord asupra separării și termenilor acestuia. Dacă puteți, procesul de separare va fi mult mai puțin adversar și tensionat. În timp ce depunerea pentru separare nu este niciodată un proces ușor, discutarea acestuia cu soțul dvs. va face mult mai puțin dureroasă.
  • Imaginea intitulată face bani fără pasul 5
    2. Determinați dacă respectați cerințele de rezidență. Pentru a depune o separare legală în Ohio, trebuie să îndepliniți anumite cerințe de rezidență de stat și județene.
  • Pentru a depune separarea în Ohio, soțul care depune plângerea (dvs.) trebuie să fie rezident al statului Ohio timp de cel puțin șase luni imediat înainte de depunerea plângerii.
  • În plus, soțul / soția care depune plângerea (dvs.) trebuie să fie un rezident al județului pe care îl depuneți în cel puțin 90 de zile imediat înainte de depunerea plângerii.
  • Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 5
    3. Evaluați dacă aveți o cauză validă pentru separare. În Ohio, o instanță poate acorda o separare pentru oricare dintre următoarele motive:
  • Oricare dintre părți a avut un soț sau o soție care trăiește în momentul căsătoriei-
  • Absența voită a unei partide timp de un an sau mai mult-
  • Adulter-
  • Extrem de cruzime-
  • Contract fraudulos-
  • Orice neglijare gravă a datoriei-
  • Bețivitate obișnuită-
  • Închisoarea părții adverse la momentul depunerii plângerii dvs. de separare - sau
  • Incompatibilitate (numai dacă tu și soțul tău sunteți de acord cu acest lucru).
  • Partea 2 din 4:
    Pregătirea fișierului pentru separare
    1. Imagine intitulată de demisie grațioasă Pasul 9
    1. Luați în considerare angajarea unui avocat. Dacă vă puteți permite un avocat de drept familial, ar trebui să luați în considerare angajarea unuia pentru a vă ajuta să navigați în procesul de separare din Ohio. Vedea Acest articol Pentru instrucțiuni despre cum să găsești un bun avocat de drept de familie. Chiar dacă nu vă puteți permite un avocat cu servicii complete, mulți avocați oferă servicii limitate la un cost rezonabil. Aceasta înseamnă că este posibil să puteți angaja un avocat pentru a vă pregăti documentele, vă oferă consultanță legală limitată sau vă pot învăța chiar despre această zonă a legii, fără a fi obligat să plătiți avocatului pe întregul proces de separare.
  • Imagine intitulată de demisie grațioasă Pasul 5
    2. Pregătiți un acord de separare. Dacă tu și soțul / soția dvs. sunteți de acord cu privire la modul în care proprietatea va fi împărțită, cum va fi tratată custodia copilului și cum vor fi plătite sprijinul copilului și al soțului, atunci puteți completa un acord de separare pentru judecător să se uite și să aprobe. În Ohio, puteți merge online Aici și tipăriți un acord de separare pe care îl veți completa apoi cu soțul / soția. Când completați acordul de separare, va trebui să decideți și să acceptați următoarele aspecte:
  • Tu și soțul dvs. trebuie să trăiți separat și separat.
  • Tu și soțul / soția dvs. vor fi obligați să decideți cine va primi orice imobil, vehicule, bunuri de uz casnic și proprietăți personale, conturi financiare, stocuri, obligațiuni, valori mobiliare, fonduri mutuale, interese de afaceri, planuri de pensionare, polițe de asigurare de viață și orice alt Proprietăți deținute de voi doi.
  • Tu și soțul / soția dvs. va trebui să convină asupra alocării datoriei, adică cine va suporta datoria celor doi ați construit.
  • Tu și soțul / soția dvs. va trebui să calculați cât de mult, dacă este cazul, suportul de soț va fi plătit fie fie pe dvs. Acordul de separare vă permite să completați pur și simplu casetele și să faceți acest calcul și determinare foarte simplă.
  • Tu și / sau soțul dvs. poate fi de acord cu o schimbare de nume.
  • Dacă tu și soțul / soția dvs. aveți copii, va trebui să creați un plan de părinți care să discute alocarea drepturilor și responsabilităților părintești, timp de părinți, sprijin pentru copii și asistență medicală. Atașați planul dvs. la Acordul de separare atunci când este complet.
  • Imaginea intitulată a face bani fără pasul de bani 10
    3. Pregătiți o plângere pentru o separare legală. Indiferent dacă dvs. și de soțul dvs. ați finalizat un acord de separare, va trebui să pregătiți o plângere de separare pentru a deschide un caz în instanță. Documentele necesare pentru a depune separare sunt în mare parte identice cu cele necesare pentru divorț, singura diferență fiind relieful pe care îl cereți. Pentru a pregăti o plângere, accesați site-ul web al județului dvs. și imprimați formularul dorit. De exemplu, în județul Cuyahoga ați arăta Aici, și în județul Butler ai arăta Aici. Odată ce imprimați formularul, va trebui să o completați. În forma vi se va cere:
  • Identificați-vă și soțul / soția-
  • Jur că respectați cerințele de rezidență pentru depunere-
  • Stați un teren valabil pentru separare - și
  • Identificați orice proprietate pe care o aveți și copii pe care o aveți amândoi.
  • Imaginea intitulată Reduceți plățile dvs. de împrumut pentru studenți Pasul 4
    4. Pregătiți un formular de desemnare a cazului. Odată ce ați completat reclamația dvs., va trebui să completați un formular de desemnare a cazului, ceea ce spune Curții că nu depuneți un divorț, ci că în schimb se depune o separare. Acest formular poate fi găsit de obicei online. De exemplu, în județul Cuyahoga, puteți găsi formularul Aici.
  • Pentru a completa formularul, verificați caseta care a afirmat că depuneți o plângere de separare, identificați-vă și soț / soție și identificați copiii care vor fi parte la acțiune.
  • Partea 3 din 4:
    Depunerea pentru separare
    1. Imagine intitulată Obțineți suportul pentru copii Pasul 24
    1. Fișier de plângere cu celelalte documente necesare. Odată ce ați completat plângerea dvs. de separare, formularul de desemnare a cazurilor și acordul de separare (dacă este cazul), va trebui să depuneți aceste documente cu grefierul instanțelor din tribunalul județului, unde respectați cerințele de rezidență.
  • Imagine intitulată Faceți o verificare de fond Pasul 19
    2. Plătiți taxa de depunere. Taxele de depozitare de separare vor varia în funcție de ce județ se deplasează. De exemplu, în județul Summit, taxa de depozit variază de la 310 până la 360 de dolari.
  • Dacă nu vă puteți permite taxa de depunere, este posibil să puteți solicita o renunțare la o taxă. Dacă doriți să solicitați o renunțare la o taxă, va trebui să arătați instanței că aveți o dificultate financiară și nu puteți plăti suma datorată. Două motive comune pentru acordarea unei scutiri de taxe includ nu având o sursă de venit și să plătească sprijin pentru copii.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în TEXAS PASUL 21
    3. Serviți cealaltă parte. O instanță Ohio nu va lua în considerare plângerea dvs. de separare depusă decât dacă și până când nu a fost servită soțului dumneavoastră. Pentru a vă servi soțul / soția, trebuie să depuneți instrucțiunile de service cu același funcționar al instanțelor pe care le-ați depus plângerea. Funcționarul instanțelor va servi soțul / soția cu plângerea.
  • Instrucțiunile necesită doar să completați numele fiecărei părți și numărul cazului. Funcționarul instanțelor va folosi aceste informații pentru a-ți găsi soțul / soția și pentru a le servi.
  • Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 2
    4. Așteptați răspunsul celeilalte părți. Odată ce soțul / soția dvs. a fost servit, vor avea ocazia să răspundă la plângerea dvs. Când soțul / soția răspunde, vor recunoaște sau vor refuza acuzațiile pe care le-ai făcut în plângerea dvs. de separare. Dacă ați depus deja un acord de separare, soțul dvs. trebuie să depună pur și simplu un răspuns care admite totul în plângere.
  • Dvs. sau soțul dvs. poate găsi, de obicei, formularul de răspuns pe site-ul web al județului. De exemplu, în județul Cuyahoga, se poate găsi formularul de răspuns Aici.
  • Partea 4 din 4:
    Finalizarea separării dvs
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 14
    1. Participă la orice audiere solicitată. Odată ce un răspuns a fost depus în acest caz, o dată de audiere va fi programată că dvs. și soțul dvs. va participa.
    • Dacă tu și soțul / soția dvs. au depus un acord de separare, auzul ar trebui să fie relativ neted și conversațional. Judecătorul poate pune întrebări cu privire la detaliile acordului dvs., inclusiv finanțele și aranjamentele pentru copiii minori. Judecătorul va asigura, de asemenea, că acordul a fost semnat și încheiat în mod voluntar de ambele părți.
    • Dacă tu și soțul / soția dvs. aveți o separare contestată, judecătorul va cere ambelor părți să își prezinte cazul pentru motivul pentru care ar trebui să prevaleze. După ce ambele părți au avut șansa de a-și prezenta cazul, judecătorul poate pune întrebări despre oricine implicat pentru a obține o idee mai bună despre faptele din jurul cazului.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 13
    2. Obțineți hotărârea judecătorului. Odată ce ați luat parte la procesul de audiere, judecătorul va face o hotărâre despre acest caz. Această hotărâre poate fi făcută în aceeași zi ca și auzul dvs. sau poate veni după zile după.
  • Imagine intitulată Obțineți împuternicirea Pasul 9
    3. Completați un formular de judecată. Odată ce judecătorul ți-a decis cazul, va trebui să completați formularul de judecată adecvat pentru ca judecătorul să semneze. Tipul de formular de judecată pe care îl veți completa va depinde de faptul dacă aveți copii și dacă ați avut un acord de separare. De exemplu, în județul Cuyahoga, puteți găsi diferitele formulare de judecată Aici.
  • În general, formularul de judecată vă va cere să completați o serie de spații goale cu deciziile judecătorului. Aceasta va include toate deciziile judecătorului privind alocarea proprietății, custodia copilului și sprijinul pentru spoturi. Odată ce formularul a fost completat, veți primi semnătura judecătorului.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în TEXAS PASUL 13
    4. Folosiți-vă formularul de judecată. Odată ce formularul de judecată a fost semnat, va trebui să depuneți acest formular cu grefierul instanțelor. Nu va exista o taxă de depunere asociată depunerii acestui document. Odată ce depuneți formularul de judecată, deciziile judecătorului vor fi definitive și va trebui să vă respectați deciziile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar