Cum să convingi un om foarte păros pentru a-și rade pieptul

Dacă Beau are nevoie de un om serios de om, dar se opune îndepărtării părului, cum îl puteți convinge să-și rade pieptul?Unii bărbați blană își prețuiesc părul părului, crezând că este un semn al masculinității lor.Nu vă faceți griji - puteți apela la omul dvs. în moduri diferite de a obține ceea ce doriți. Îl vei convinge să se rade în cel mai scurt timp și poate chiar să îmbrățișeze aspectul unui piept neted, băiat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Apelând la partea sa practică
  1. Imaginea intitulată convinge un bărbat foarte păros pentru a-și rade pasul pieptului 1
1. Listează beneficiile unui piept gol. O mulțime de bărbați folosesc logica pentru a lua decizii, astfel încât să închiriezi câteva motive logice pentru a-și rade pieptul este înțelept. Spunând cuiva că "ar fi minunat" nu este extrem de convingător, așa că dă-i motive concrete pentru a începe să-l convingă. Intrați în conversație cu idei despre ceea ce doriți să spuneți.
  • Imaginea intitulată convinge un om foarte păros pentru a-și rade pasul pieptului 2
    2. Să-i amintească de avantajele igienice ale unui piept gol. Redarea pieptului de păr va reduce breakout-urile. Părul toracic poate acționa ca o barieră între săpun și piele, care poate crește riscul de rupere în această zonă. Mai puțin părul înseamnă că mai puține bacterii și resturi vor fi prinse sub păr. În plus, îndepărtarea părului toracic poate ajuta la reducerea mirosului corpului. Părul toracic poate crește căldura corpului, făcându-l să transpire. Dacă își îndepărtează părul toracic, el va fi un curățitor și mai rece, omule!
  • Dacă tipul tău este un ciudat curat, acest lucru nu poate fi o problemă pentru el. Cu toate acestea, nu doare niciodată să enumeră toate informațiile pe care le aveți.
  • Imaginea intitulată convinge un bărbat foarte păros pentru a-și rade pasul pieptului 3
    3. Explicați cât de mult va arăta bronzul lui. Un piept goale este mult mai ușor de bronz. Dacă omul tău dorește un frumos, chiar și bronz, atunci ar trebui să înlăture părul piept. Este mai ușor să obțineți un bronz bun pe pielea expusă decât una care este acoperită cu părul.
  • Dacă nu-i pasă de bronzul său, îi poți spune dulce că crezi că arată foarte frumos cu o strălucire sună. Opinia dvs. probabil că ar putea să-l influențeze.
  • Imaginea intitulată convinge un bărbat foarte păros pentru a-și rade pasul pieptului 4
    4. Subliniați că se află cuferele goale "în."Unii dintre cei mai frumoși bărbați din Hollywood Rock un piept fără păr, ca Zac Efron, David Beckham și Justin Bieber. De mult timp a dispărut tricoul 70, moda de spilling de păr - mai puțin păr pe piept este cu siguranță considerat a fi mai atrăgător de standardele de modă actuale.
  • Imaginea intitulată convinge un om foarte păros pentru a-și rade pasul pieptului 5
    5. Spune că pieptul gol arată mai bine în cămăși de îmbrăcăminte și cămăși. Părul piept în piept poate fi văzut drept prin cămăși din țesături mai ușoare. Acest lucru nu este cel mai bun sau mai potrivit aspect. Purtând un substritiu poate rezolva această problemă, dar asta poate deveni veche și cu siguranță incomod în timpul lunilor mai calde! Prin rasul pieptului său, el poate aluneca o cămașă de îmbrăcăminte cu o singură dată fără un al doilea gând.
  • Acesta este un motiv deosebit de convingător pentru toți băieții care se îmbracă în mod regulat pentru muncă.
  • Metoda 2 din 3:
    Afișarea motivelor intime
    1. Imaginea intitulată convinge un bărbat foarte păros pentru a-și rade pasul pieptului 6
    1. Spune-i că un piept fără păr te întoarce. Majoritatea bărbaților sunt creaturi foarte sexuale. Dacă un tip crede că rasul pieptului său te va convinge să faci sex cu el, asta ar putea fi tot ce trebuie să-l convingi.
    • Aveți grijă să nu-l insultați. Nu-i spuneți că sunteți respins de pieptul său păros. Spune-i pur și simplu că găsești cufere fără păr foarte sexy.
  • Imaginea intitulată convinge un bărbat foarte păros pentru a-și rade pasul pieptului 7
    2. Fă-l să ia în considerare factorul de strângere. Spune-i că snuggling până la un piept fără păr este considerabil mai confortabil. Jucați-vă cu inimile lui - spuneți-i că vă place să fiți lângă el, dar firele de păr din gură sau pe obraz vă fac mai puțin înclinați să vă îngriniți cu el. Ceea ce vrea să audă că doamna lui este respinsă de părul piept?
  • Imaginea intitulată convinge un bărbat foarte păros pentru a-și rade pasul pieptului 8
    3. Spuneți că vă place să vă vedeți pielea goală. Ce tip nu vrea să-și arate șase pachetul său? Chiar dacă are doar un pachet de două, spune-i cât de mult îți place trupul lui. Omul vostru va fi flatat și, sperăm, mai dispus să arate mărfurile prin îndepărtarea excesului de păr. În mod repetat, spune-i că iubești un piept sexy goale.
  • Imaginea intitulată convinge un bărbat foarte păros pentru a-și rade pasul pieptului 9
    4. Explicați că piesele goale moi sunt foarte sărutate. Lasă-l să știe că ești mai înclinat să săruți un piept gol decât unul care este toată părul. Câte fete doresc o gură de păr atunci când încearcă să fie romantice? Dacă vă simțiți confortabil să fiți sexuali cu el, faceți-o! Spune-i că vrei să-ți conduci gura peste tot corpul, dar părul pieptului face dificilă.
  • Metoda 3 din 3:
    Sugerând opțiuni profesionale
    1. Imaginea intitulată convinge un bărbat foarte păros pentru a-și rade pieptul pasului 10
    1. Spune-i că un profesionist va face procesul ușor și fără probleme. Un motiv pentru care poate să se rătăcească la gândul de îndepărtare a părului este efortul pe care trebuia să îl pună. Poate fi un angajament consumator de timp și poate crea cu siguranță o mizerie mare. Dacă are păr deosebit de gros sau grosier, procesul poate fi un pic dureros, de asemenea. Mergând la un profesionist, el poate obține un piept perfect neted fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la achiziționarea livrărilor adecvate sau curățarea ulterioară.
    • Un profesionist știe cum să rade pieptul pentru a evita arderea și / sau iritarea razorului. Între tehnica și crema de ras profesionistă și loțiune, omul tău va fi încântat de rezultat.
  • Imaginea intitulată Convinge un om foarte păros pentru a-și rade pasul pieptului 11
    2. Recomandă un loc care este specializat la bărbați. Dacă este îngrijorat de a fi emasculat prin a-și scoate pieptul ras, găsiți un loc masil, un loc masculin, pentru al lua. Arătați-i locul pe care îl sugerați și găsiți recenzii de la alți bărbați dacă puteți. Mulți bărbați vor fi prea timizi pentru a vizita părul și salonul de unghii pentru o ras de piept. Găsirea unui loc pe care îl simte confortabil poate face toată diferența.
  • Imaginea intitulată convinge un bărbat foarte păros pentru a-și rade pasul pieptului 12
    3. Asigurați-vă că își cunoaște opțiunile de îndepărtare a părului. Unii bărbați presupun că vor trebui să se rade în fiecare zi, dar să-i amintească că tratamentele de ceară și laser sunt și opțiuni minunate. Pentru a face lucrurile ușor pentru el, puteți chiar să-i spuneți argumentele pro și dezavantaje ale diferitelor posibilități, cum ar fi costul, durerea și întreținerea. Nu numai că va avea informațiile chiar la vârful degetelor sale, acest lucru îl va arăta, de asemenea, cât de mult doriți să ia în considerare serios îndepărtarea părului.
  • Vorbiți despre metodele pe care le cunoașteți care reduc durerea, cum ar fi creme amorțitoare, aburi, advil și chiar bea whisky.
  • Amintește-i că a fost eliminat profesional înseamnă mai puțină durere în ansamblu.
  • Imaginea intitulată convinge un bărbat foarte păros pentru a-și rade pasul pieptului 13
    4. Evitați naggingul bărbatului păros. Exprimați preferințele dvs., dar amintiți-vă că el este cel care trebuie să facă alegerea despre asta. Dacă el nu este convins de ceea ce ai sugerat și vrea să-și păstreze pieptul păros, atunci este timpul de acceptare. El este conștient de preferința dvs., dar înfrângerea lui va provoca doar o luptă. Doar lăsați motivele să filtreze peste timp - în cele din urmă, el poate fi de acord, dar în termenii săi, în timpul său și numai atunci când se pare că a ajuns la decizie. În cele din urmă, amintiți-vă că există mai mult la o relație decât părul corpului.
  • Omul tău poate prefera o anumită coafură sau să te uiți pe tine, dar nu ai vrea să auzi despre ea în ziua și ziua. Puneți-vă în pantofii lui și amintiți-vă că este corpul lui, alegerea lui.
  • sfaturi

    Ia în considerare ceara, spre deosebire de bărbierit pentru un rezultat mai fină, mai rapid.
  • Folosirea unui tuns de barbă pe părul pieptului a lucrat pentru unii bărbați - este vorba de îngrijorare, mai degrabă decât să îndepărteze firele de păr.
  • Asigurați-vă că aplică protecția solară la piept atunci când loviți plaja - pieptul său va fi mai vulnerabil la arsurile solare fără părul.
  • Dacă sunteți într-adevăr peeved și el nu face o mișcare pentru a îndepărta părul, un răspuns agresiv pasiv ar putea fi să vă opriți să vă bărbați. Dacă el comentează în mod nefavorabil armpiturile și picioarele păroase, spuneți-i că veți face a ta când el face el.
  • Uneori compromiterea este cea mai bună soluție. De exemplu, lăsați pieptul părului, dar scăpați de părul și părul din spate. Dacă el primește impresia că atât de mult părul este prea copleșitor pentru tine, ar putea fi dispus să se rade puțin.
  • Avertizări

    În orice moment, rămân sensibili. Nimeni nu dorește să fie numiți nume sau a sugerat că arată dezgustător sau înfiorător. Este rău și poate duce la o scădere a încrederii în sine.
  • Este corpul lui - dacă nu va fi de acord, învață să trăiască cu ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar