Cum se adaugă volumul la păr (pentru bărbați)

Aspectul părului unui tip poate avea un impact mare - pentru mai bine sau mai rău - pe aspectul său general. Din fericire, adăugarea de volum la părul dvs. este destul de simplă și ar trebui să dureze doar câteva minute în fiecare zi. Există multe modalități de a mări volumul părului, începând cu îngrijirea și întreținerea corectă și utilizarea unui produs de stil, cum ar fi mousse. De asemenea, puteți adăuga volumul la părul dvs. utilizând un șampon de volumizare sau ajustați lungimea sau stilul părului pentru a maximiza volumul său.

Pași

Metoda 1 din 3:
Stabilirea unei rutine de îngrijire a părului
1. Spălați-vă părul pe o bază zilnică. Părul tău va arăta - și se simte cel mai bine și are cel mai mult volum dacă este spălat în fiecare zi (sau cel puțin o zi întreagă). Găsiți un regim de spălare a părului care pare să maximizeze volumul părului și să rămână la el.
  • Părul gras sau nemulțumit tinde să se aglomereze, făcând părul să pară plat și deflvat.
  • 2. Clătiți produsele de îngrijire a părului cu apă caldă sau la temperatura camerei. Încercați să evitați șamponul de clătire sau balsam din părul dvs. cu apă fierbinte. Apa caldă sau de temperatură a camerei este ideală pentru spălarea șampoanelor și a balsamurilor din părul dvs.
  • Apa caldă vă poate deteriora foliculii de păr și să exacerbe apariția părului subțire.
  • 3. Curățați și condiționați părul cu produse de îngroșare. Shampourile și balsamurile îngroșate reprezintă o modalitate excelentă de a adăuga lift în părul vostru. Produsele de îngroșare lucrează prin acoperirea foliculului de păr cu un polimer special conceput pentru a crește lățimea firelor individuale de păr. Dacă găsiți un produs îngroșător care vă place, intenționați să îl utilizați zilnic în locul fostului dvs. șampon.
  • Pentru a obține cele mai bune rezultate, încercați să împerecheați un șampon volumizant cu un balsam volumizant. Puteți găsi șampoane și balsamuri de îngroșare la magazinul local de bacanie.
  • Imagine intitulată Adăugați volumul la păr (pentru bărbați) Pasul 4
    4. Lăsați părul să crească. Este greu să măriți volumul părului scurt, indiferent cât de mult ați pus produsul, deoarece părul scurt este mai greu de ridicat și stil. Dacă încercați să măriți volumul părului, cresc părul cu cel puțin 1-2 inci (2.5-5.1 cm). Această lungime suplimentară vă va oferi mai mult păr pentru a-și volumiza, și vă dați părului un aspect mai unic.
  • Având părul mai lung nu înseamnă că veți arăta neapărat Shaggy. Puteți păstra spatele și părțile laterale scurte și veți crește părul mai lung pe partea de sus a capului.
  • Metoda 2 din 3:
    Styling părul tău pentru un volum mai mare
    1. Utilizați un produs luminos, volumizant de mousse. MOUSSE este, în general, preferabilă pentru produsele de styling pe bază de ceară sau pe bază de gel, deoarece tinde să lase mai puțin reziduuri în păr după ce a fost în formă. Geluri grele, spray-uri, ceară și moussuri pot lăsa părul matuit în jos și gras, în timp ce mousse păstrează părul privit și mare volum. Ca regulă generală, cu atât mai puțin simțiți produsul în părul dvs., cu atât mai bine este pentru creșterea apariției volumului.
    • Este foarte important să găsiți un produs care funcționează bine pentru aspectul dvs. particular. Încercați câteva mousuri - și poate chiar un gel sau 2-până când găsiți un produs care vă place.
  • Imagine intitulată Adăugați volum la păr (pentru bărbați) Pasul 6
    2. Evitați produsele de gel care ridică părul. Dacă un produs de styling volumizant vă lasă părul să se simtă "crocant" sau "crocant", probabil că nu este ideal pentru creșterea aspectului volumului. Cu cât părul tău este mai flexibil după ce a folosit un produs de styling volumizant, cu atât mai eficientă va fi în creștere a apariției volumului.
  • Imagine intitulată Adăugați volum la păr (pentru bărbați) Pasul 7
    3. Utilizați zilnic o cantitate moderată de produse de styling volumizante. În timp ce gelurile, mousurile, cerurile și spray-urile ajută la creșterea apariției volumului, efectele lor sunt temporare. Va trebui să mențineți un regim consecvent atunci când utilizați aceste produse pentru a crește în mod eficient aspectul volumului.
  • Cel mai bine este să urmați recomandările etichetei pentru aplicarea unui produs volumizant. Utilizați cantitatea produsului recomandat pe etichetă.
  • 4. Aplicați produse de styling la vârfurile părului. Scoateți aproximativ o cantitate de dimensiuni de dimensiuni de dimensiuni de dime pe 3 sau 4 degete pe fiecare mână și rulați ambele mâini înapoi prin păr. Acoperă părul complet cu produsul. Evitați să puneți o cantitate excesivă de produs pe rădăcini sau veți ajunge cu aglomerări de păr blocat împreună. Repetați acest proces de 3 sau 4 ori, până când vă aflați părul într-un grad care vă convine.
  • Aplicarea unui produs de stil volumizant la rădăcinile părului dvs. poate avea un efect advers asupra aspectului volumului. Acest lucru se datorează faptului că aplicarea produselor la rădăcinile părului dvs. vor avea tendința de a provoca un efect aglomerat și de a da părului tău volumizat un aspect neterminat.
  • Imagine intitulată Adăugați volum la păr (pentru bărbați) Pasul 9
    5. Folosește-ți mâinile pentru a-ți forma părul. Evitați pieptarea părului, deoarece PCB-urile pot avea un impact negativ asupra apariției volumului. Pentru cele mai bune rezultate în creșterea aspectului volumului, utilizați-vă mâinile.
  • Pieptele au tendința de a trage și de a rupe la rădăcinile părului și pot trage fire de păr într-o direcție neobișnuită, care deschide patch-uri mai mari de scalp vizibil.
  • 6. Utilizați un uscător de suflare după aplicarea produselor de styling volumizante. Părul uscat tinde să apară mai voluminos decât părul umed sau părul care a fost suprasaturată cu produsul. Pentru cele mai bune rezultate, uscați-vă părul după utilizarea unui produs de stil volumizant. Țineți uscătorul de suflare de aproximativ 12 cm (30 cm) departe de cap și rulați mâna prin părul în timp ce se usucă. Acest lucru va ajuta părul să se usuce mai repede.
  • Cele mai multe produse de stil recomandă aplicarea acestora la păr umed sau umed. Acest lucru ajută produsul să acopere uniform părul.
  • Dacă părul dvs. este umed când puneți produsele, așteptați ca părul să se usuce și să-ți rulați mâinile prin ea de câteva ori pentru a ridica părul.
  • Imagine intitulată Adăugați volum la păr (pentru bărbați) Pasul 11
    7. Stilul părului în moduri diferite de a găsi o privire care vă convine. Schimbarea coafurii dvs. pentru a maximiza aspectul volumului este adesea un proces de încercare și eroare. Petreceți ceva timp încercând diverse tehnici pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. De exemplu, încercați să rulați mâinile laterale prin părul dvs. atunci când aplicați un produs volumizant sau modificați cantitatea de produs pe care îl utilizați.
  • Dacă aveți păr în mod natural sau în mod natural, încercați să rupeți buclele și valurile cu degetele pentru a vă oferi părului cât mai mult volum posibil. Separați fiecare curl de 2 până la 4 ori pentru a vă face părul să pară mai complex.
  • Încercați să dispersați produsele de styling uniform pe tot parcursul părului: partea superioară, față, spate și laturile. Acest lucru ar trebui să vă ajute să vă asigurați că aplicarea produselor de styling vă lasă părul în căutarea în mod natural gros și nu este suprasaturată cu produsul.
  • Metoda 3 din 3:
    Îngrijirea părului și a scalpului
    1. Imagine intitulată Adăugați volum la păr (pentru bărbați) Pasul 12
    1. Evitați arsurile solare pe scalpul dvs. Nu este o cunoaștere comună, dar arsurile solare pe partea de sus a capului dvs. pot avea un efect negativ asupra volumului părului. Un scalp articulat va cauza caderea părului, ducând la păr mai subțire cu volum redus. Deci, dacă veți ieși la soare pentru mai mult de 20 sau 30 de minute, intenționați să purtați o pălărie sau puneți niște protecție solară pe vârful capului.
    • Arderea vârfului capului dvs. va face de asemenea părul înșiși fragili și subțiri, ceea ce scade cantitatea de volum în părul tău.
  • Imagine intitulată Adăugați volum la păr (pentru bărbați) Pasul 13
    2. Nu purtați o pălărie strânsă în fiecare zi. Mulți bărbați poartă un capac de baseball, capac de stocare sau pălărie de cowboy pe o bază de zi cu zi. Din păcate, acest lucru poate avea un efect negativ asupra volumului părului. Purtarea unei pălării vă poate comprima părul și reduce volumul și poate reduce și circulația la scalpul dvs. Acest lucru, la rândul său, va reduce sănătatea și volumul părului.
  • Purtarea unei pălării strânse în fiecare zi vă poate deteriora și foliculii și vă poate provoca părul subțire.
  • Imagine intitulată Adăugați volumul la păr (pentru bărbați) Pasul 14
    3. Luați în considerare utilizarea produselor de creștere a părului. În cazul în care partea din motivul pentru care părul dvs. a pierdut volumul este că părul dvs. este subțierea, un produs de creștere a părului poate fi cel mai eficient mod de a restabili volumul părului. Discutați cu medicul dumneavoastră și vedeți ce tip de produs de creștere a părului recomandă. Este important de observat că aceste produse au rate mai bune de succes la oprirea pierderii părului decât cu părul pierdut de păr, astfel încât să fie proactiv și să vă consultați medicul dvs. de îndată ce observați părul începând să subțire.
  • Cele două produse cele mai populare de creștere a părului de pe piață conțin minoxidil (găsite în produse cum ar fi Rogaine) și Finasteride (găsite în produse precum Propecia). Minoxidil este un tratament topic, iar Finasterida vine în formă de pilule.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă pierderea părului este ereditară, luați în considerare purtarea unui tooupe.
  • În funcție de cât de subțire se întâmplă părul, poate fi necesar să se utilizeze mai mult de o strategie pentru a obține aspectul dorit. De exemplu, combinarea utilizării șamponului de volumizare cu hairpray poate fi combinația ideală. Experimentați cu combinații diferite până când găsiți cea mai bună abordare globală pentru situația dvs.
  • Părul subțire poate fi ereditar sau poate fi un semn al unei probleme de sănătate în curs de dezvoltare. Înainte de a scrie pierderea părului la natură, aveți o verificare și asigurați-vă că nu există probleme de sănătate care cauzează pierderea părului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar