Cum să fii o femeie păroasă

Având părul excesiv de corp, deoarece o femeie se poate simți frustrant și ar fi putut să vă afecteze încrederea în trecut. Crescând, probabil că ați aflat că este fără păr este un standard de frumusețe pentru femei. Cu toate acestea, această tendință se schimbă pe măsură ce tot mai multe femei își îmbrățișează părul corpului. Depinde de tine să decideți dacă doriți să eliminați oricare dintre părul corpului dvs. și cum doriți să vă îngrijiți. Părul este frumos, deci nu lăsați pe nimeni să vă spună diferit.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbrățișând părul corpului
  1. Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 1
1. Setați propriile standarde de frumusețe, deoarece opinia dvs. este ceea ce contează. Multe femei își îndepărtează părul din corp din cauza standardelor convenționale de frumusețe. Cu toate acestea, nu există nici o cale de a fi frumos. În plus, standardele de frumusețe diferă în întreaga lume, deci este bine să fii diferit. Decideți ce standarde de frumusețe se simt dreptul la dvs. și care nu.
  • De exemplu, femeile europene permit adesea părul corpului să crească și este considerat frumos.
  • Nu vă faceți griji despre cineva care găsește părul dvs. de corp neatractiv pentru că nu contează ce cred ei.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 2
    2. Sărbătoriți părul corpului ca semn al femeii voastre. Femeile în mod natural de păr, în timp ce trece prin pubertate și devin un adult. Asta înseamnă că nu este nimic ciudat sau anormal de a fi păros! Când te uiți la părul de pe corp, amintiți-vă că face parte din creșterea în femeia pe care trebuie să o deveniți.
  • În plus față de părul și armpit părul, multe femei au, de asemenea, buze superioare fuzzy și brațe păroase, stomacuri și spate. Acest lucru este total normal!
  • Este total bine dacă vrei să mergi fără păr, și înlăturarea părului tău nu te va face mai puțin de o femeie.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 3
    3. Recunoaște beneficiile de a nu elimina părul corpului. Este nevoie de timp, energie și produse de îngrijire personală pentru a menține un aspect fără păr. În plus, s-ar putea să experimentați durerea în timp ce certați sau ras. Îmbrățișarea părului corpului vă permite să economisiți timp, energie și bani pe care îi puteți utiliza pentru ceva ce vă placeți cu adevărat sau vă puteți îngriji.
  • De exemplu, s-ar putea să petreceți câteva minute în dușul răscumpărați axile și picioarele, precum și timpul petrecut la consumabile. În plus, rasorii și crema de ras sau săpunul pot fi cu adevărat costisitoare.
  • Bacsis: Dacă vă îndepărtați în prezent părul corpului, urmăriți cât timp, energie și bani utilizați în prezent în prezent întreținere. Rezultatele vă pot surprinde!

  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 4
    4. Conectați-vă cu alte femei păroase pentru a vă ajuta să vă stimulați încrederea. Vorbind cu oamenii asemănători este o modalitate excelentă de a obține sprijin pentru deciziile dvs. Încercați să faceți niște prieteni care i-au îmbrățișat părul corpului sau căutați alte femei păroase pe social media sau forumuri online. Ajungeți când aveți nevoie de o creștere a încrederii.
  • Uită-te la Hashtags cum ar fi #bodyhairdontcare sau #leghairdontcare pentru a găsi femeile care și-au îmbrățișat părul corpului. S-ar putea chiar să postați propriile fotografii folosind aceste hashtags.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 5
    5. Trage inspirație de celebrități care își arată părul corpului lor. Celebritățile au stabilit adesea standardele de frumusețe, deci este important ca multe femei celebre să-și indice părul corpului lor. Dacă începeți să vă ghiciți în al doilea rând ca o femeie păroasă, uitați-vă la aceste femei puternice ca un exemplu că părul este frumos. Iată câteva celebrități care sunt cunoscute pentru părul sportiv al corpului:
  • Rihanna
  • Bella Thorne
  • Amandla Stenberg
  • Adele
  • Halsey
  • Julia Roberts
  • Frida Kahlo
  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 6
    6. Utilizați auto-discuții pozitive pentru a vă reaminti că sunteți frumos. Toată lumea se străduiește să aibă încredere uneori, iar discuțiile de sine pozitive vă poate da creșterea pe care trebuie să o simțiți bine. În fiecare dimineață, spune-ți cât de frumos ești înainte să pleci acasă. Apoi, pentru a contracara orice gânduri negative care apar cu un adevăr pozitiv. Acest lucru vă va ajuta să fiți o femeie de păr încrezător.
  • În fiecare dimineață, spuneți-vă lucruri cum ar fi: "Arăt frumos astăzi", "Sunt atât de mândru de cine sunt" și "mă simt încrezător și azi puternic."
  • Se confruntă cu gânduri negative cu declarații cum ar fi: "Opinia altcuiva nu mă definește. Sunt eu, și asta nu se schimbă "sau" nu trebuie să arăt ca alte fete să fie frumoase. Sunt unic, și asta e uimitor."
  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 7
    7. Arătați-vă părul corpului dacă vă simțiți confortabil să faceți acest lucru. Nu vă fie frică să purtați pantaloni scurți, fuste sau vârfuri fără mâneci. Picioarele păroase, axile, brațele și acestea sunt la fel de frumoase ca și pielea fără păr. Purtați haine care vă fac să vă simțiți încrezători și nu vă faceți griji cu privire la ceea ce ar putea să gândească alții.
  • De cele mai multe ori, oamenii nu vă cunosc părul corpului, așa că nu vă faceți griji cu privire la asta.
  • Nu vă simțiți ca și cum trebuie să vă arătați părul dacă preferați să nu faceți acest lucru. Purtați doar ceea ce vă face fericiți.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 8
    8. Ignorați orice comentarii negative pe care le obțineți de la alții. În timp ce societatea începe să îmbrățișeze femeile păroase, există oameni care nu sunt confortabili cu ea încă. Din păcate, uneori oamenii spun lucruri dureroase atunci când nu înțeleg ceva. Când se întâmplă acest lucru, amintiți-vă că acești oameni își împărtășesc opiniile, nu faptele. Apoi, amintiți-vă că opinia dvs. este tot ceea ce contează cu adevărat.
  • Spune-te: "Știu că sunt frumoasă, și asta este ceea ce contează" sau "nu încerc să impresionez acea persoană, așa că nu contează ce cred ei."
  • Vă ajută să vă amintiți că există oameni din întreaga lume care vă văd corpul păros ca fiind frumos. Nu contează dacă unii oameni nu înțeleg părul corpului.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 9
    9. Practicați răspunsul la întrebările despre părul corpului. După ce vă decideți să vă dezvoltați părul corpului, unii oameni ar putea fi curioși despre decizia dvs. Ajută la pregătirea pentru întrebări în avans, astfel încât să știți ce veți spune. Apoi, puteți explica rapid de ce sunteți păros și încrezător.
  • Practica spunând lucruri cum ar fi: "Am folosit pentru a-mi îndepărta mult timp părul corpului, dar acum folosesc acel moment pentru a face artă, ceea ce este important pentru mine", unii oameni cred că a fi fără păr este neigienică, dar părul de corp de fapt vă protejează pielea, "sau" În timp ce unii oameni cred că sunt fără părul este frumos, cred că părul meu este un simbol al femeii mele."
  • Metoda 2 din 3:
    Îngrijirea părului corpului
    1. Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 10
    1. Utilizați săpunuri și curățatori blânzi pentru a vă spăla armpiturile și zona genitală. Spălați-vă armpiturile cu săpunul obișnuit sau spălarea corpului pentru a le menține curată și proaspătă. Utilizați un săpun gratuit de parfum sau spălare de îngrijire feminină pentru a curăța zona genitală. Nu vă faceți griji cu privire la utilizarea șampoanelor sau a balsamurilor pe părul corpului.
    • Gândiți-vă cum se spală de obicei băieții. Ei nu au produse speciale pentru a-și curăța corpurile păroase, deci de ce ar trebui?

    Știați? Folosirea parfumurilor și a altor produse de îngrijire personală în zona genitală vă poate supăra pH-ul natural al corpului. Acest lucru poate declanșa o infecție cu drojdie sau iritație a pielii.

  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 11
    2. Exfoliați corpul dvs. o dată pe săptămână sau biweek pentru a preveni părul îngrozitor. Fire de păr sunt încă o preocupare atunci când vă lăsați părul corpului să crească, mai ales dacă aveți o mulțime de păr. Exfoliația în mod regulat va elimina celulele și uleiurile moarte moarte care pot înfunda foliculii de păr. Utilizați un scrub de corp comercial sau faceți-vă propriul dvs. Apoi, curățați-vă corpul o dată pe săptămână înainte de a vă duș, apoi clătiți-l cu apă caldă.
  • Pentru a face un scrub simplu de corp, amestecați 2 părți zahăr brun cu 1 piesă de ulei purtător. Opțiunile de ulei de transport maritim includ ulei de migdale dulci, ulei de semințe de struguri și ulei de migdale.
  • Scrubul de corp poate fi blocat în părul tău, dar nu-ți face griji. Pe măsură ce vă curățați corpul, uleiul de corp se va dizolva și se clădește.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 12
    3. Îmbrățișați-vă părul cu ulei de jojoba, ulei de semințe de struguri sau ulei de semințe de salvie. Este normal ca părul de corp să fie grosier, în special păr pubian. Dacă doriți să vă înmuiați părul, masați o cantitate de pema de ulei de transport în părul corpului. Adăugați mai mult ulei, după cum este necesar pentru a acoperi toate părul. Lăsați uleiul să se usuce înainte de a vă pune hainele.
  • Cele mai bune opțiuni includ ulei de jojoba, ulei de semințe de struguri sau ulei de semințe de salvie. Aceste uleiuri sunt în siguranță pentru a fi utilizate în fiecare zi și vă vor face părul să se simtă mai moale.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 13
    4. Îndepărtați părul corpului dacă doriți să arate mai nefavorabil. Ca o alternativă la îndepărtarea părului, ați putea decide să o tăiați. Utilizați o pereche de foarfece sau un tuns de păr electric pentru a tăia părul corpului ori de câte ori credeți că este prea lung. Urmăriți-vă în oglindă pentru a vă ajuta să vă tăiați părul la lungimea dorită.
  • Acest lucru funcționează excelent pentru părul Armpit și părul pubian! Pur și simplu tăiați mai scurt pentru a minimiza aspectul ei, dacă preferați.
  • Imagine intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 14
    5. Bleach Dark față sau corp părul pe care doriți să îl aveți mai puțin vizibil. Albirea vă ajută să minimalizați aspectul părului corpului timp de 1 până la 2 săptămâni fără a fi nevoie să îl eliminați. Căutați un kit de albire a părului sau corpului la magazinul local de droguri sau online. Apoi, urmați instrucțiunile de pe kitul de albire pentru a aplica înălbitorul, lăsați-l să stea și se clătește.
  • Va trebui probabil să vă retușați părul la fiecare 1 până la 2 săptămâni.
  • Albirea este cea mai bună pentru părul facial și patch-urile de păr de corp pe stomac, piept sau înapoi.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 15
    6. Încercați tendințele părului corpului dacă este ceva care vă interesează. Cu atât de multe femei crescând părul corpului lor, începe să devină o tendință de a-l stil. Căutați tendințele părului corpului pe revistele sociale și ale femininilor. Luați în considerare încercarea 1 dacă se pare distractiv pentru dvs. Te-ar putea ajuta să vă bucurați să fiți o femeie păroasă!
  • De exemplu, s-ar putea să vopsească sau să-ți pui sclipici pe părul tău undermează.
  • Metoda 3 din 3:
    Eliminarea părului excesiv de corp
    1. Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 16
    1. Recunoașteți că nu există niciun motiv medical sau de igienă pentru îndepărtarea părului. Dacă vă decideți să vă lăsați părul corpului să crească, ați putea auzi comentarii despre modul în care este "nesanitar" sau "neigienică."Acest lucru nu este pur și simplu adevărat. Părul corpului este normal și sănătos și poate chiar să vă protejeze pielea de daune. Amintiți-vă că eliminarea părului este o alegere personală care nu are nimic de-a face cu sănătatea sau curățenia dvs.
    • Dacă cineva vă spune că este neigienic, spuneți: "Probabil că nu știți acest lucru, dar părul corpului este natural și sănătos. Nu este nimic murdar despre o femeie care este păroasă, la fel ca și cum ar fi în siguranță pentru ca oamenii să fie păroși."
  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 17
    2. Decideți ce, dacă există părul corpului pe care doriți să îl eliminați. Așa cum nu ar trebui să vă simțiți niciodată presați să vă îndepărtați părul corpului, nu vă simțiți ca și cum nu puteți îndepărta părul care vă deranjează. Cât de mult păr ai pe corpul tău este o alegere personală, deci este în regulă dacă vrei să elimini o parte din ea. Faceți ceea ce vă face fericiți și știți că vă puteți schimba mintea în orice moment.
  • De exemplu, ați putea decide să lăsați toată părul corpului să crească sau puteți decide să vă radeți picioarele. În mod similar, s-ar putea să vă dezvoltați părul cea mai mare parte a anului, dar să o eliminați în ultimele luni ale anului.
  • Bacsis: Unele femei sunt păroase pe tot corpul, inclusiv stomacul, spatele, brațele și fața. S-ar putea să decideți să eliminați unele dintre părul acela dacă vă deranjează, dar nu este necesar. Ești încă frumoasă chiar și cu părul tău!

  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 18
    3
    Bărbierit părul tău sau părul tău zilnic pentru a controla părul excesiv de corp. Cea mai ușoară modalitate de a elimina părul este de a-l rade. Aplicați o cremă de bărbierit sau săpun peste piele pe care intenționați să o radeți. Apoi, trageți o ras deasupra pielii pentru a îndepărta părul. Acționați împotriva direcției creșterii părului pentru ao elimina efectiv. Apoi, clătiți pielea pentru a îndepărta crema de ras sau săpunul.
  • Este posibil să trebuiască să radeți câteva zone de două ori pe zi dacă fața dvs. crește foarte repede. De exemplu, puteți observa o umbră de ora 5 care reapare seara. Este posibil să preferați să atingeți zone vizibile.
  • Bacsis: Clătiți aparatul de ras după fiecare trecere pentru a îndepărta părul și produsul de bărbierit. Acest lucru va împiedica acumularea în razorul dvs. și vă va ajuta să obțineți mai puțin bărbierit.

  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 19
    4
    Pluck sau ceară părul pentru a fi fără păr timp de 1-3 săptămâni. Atât înșelătoare, cât și ceară trageți părul de rădăcini, deci este nevoie de mai mult timp pentru a re-crește. Scoaterea este cea mai bună pentru zonele mici, în timp ce ceara funcționează bine pentru orice zonă din corpul dvs. Părți părul facial și părul de corp stratos la domiciliu folosind o pereche de pensete. Dacă doriți să ceară, utilizați un kit de ceară de la farmacia dvs. locală sau vizitați un estetician.
  • Scufundarea funcționează foarte bine atunci când aveți câteva fire de păr, cum ar fi părul feței sau părul mamelonului. S-ar putea să vă scoateți sprâncenele, buza superioară, bărbia și sânii.
  • Poți să ceară părul în orice parte a corpului tău. Faceți-o acasă sau vedeți un profesionist.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 20
    5. Încercați a Remover de păr topic să fie fără păr timp de 1-2 săptămâni. Îndepărtarea topică a părului topic dizolvă părul facial sau corp pentru ao elimina timp de aproximativ 1-2 săptămâni. Urmați instrucțiunile de pe removerul de păr actual pentru ao aplica în zona pe care doriți să o tratați. Lăsați produsul să stea pe piele pentru cantitatea de timp direcționată. Apoi, utilizați un aparat de ras fără culoare sau o cârpă pentru a șterge îndepărtarea părului. Acest lucru va elimina, de asemenea, părul.
  • Cel mai bun moment pentru a utiliza o remoderare topică a părului este imediat după un duș când părul este moale.
  • Căutați o remodelare a părului topic la magazinul local de droguri sau online.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie păroasă Pasul 21
    6. obține electroliză sau îndepărtarea părului cu laser pentru a îndepărta permanent părul. Dacă părul vă deranjează într-adevăr, vizitați un dermatolog pentru a afla despre electroliză sau îndepărtarea părului laser. Electroliza vă tratează foliculul de păr cu o substanță chimică pentru ao distruge, în timp ce îndepărtarea părului laser tratează fiecare folicul cu un laser. Ambele proceduri iau mai multe tratamente și sunt foarte lente deoarece vizează fiecare păr individual. Cu toate acestea, ele pot să vă subțire părul sau să-l eliminați permanent.
  • Electroliza este potrivită pentru toate tipurile de păr și tonurile pielii. Cu toate acestea, de obicei aveți nevoie de tratamente săptămânale până când părul dvs. este plecat.
  • Îndepărtarea părului laser este cea mai bună pentru pielea ușoară cu părul întunecat. Din păcate, pielea mai întunecată poate fi albită în timpul tratamentelor. De obicei, veți avea nevoie de 6-8 tratamente, ceea ce poate elimina aproximativ 80% din părul dvs.
  • Puteți obține un dispozitiv de îndepărtare a părului laser laser. Acestea pot fi utilizate numai pe părul corpului și pot fi costisitoare. În plus, pot arde sau blângerea pielii dacă le folosiți incorect.
  • sfaturi

    Este posibil să aveți nevoie de mai mult deodorant dacă aveți părul ARMPIT.
  • Nu există niciun motiv medical pentru a vă rade părul corpului. Dacă preferați să mergeți fără păr, asta e totul în regulă! De asemenea, este bine să lăsați părul tău să crească.
  • S-ar putea să alegeți să fiți păroși în timpul lunilor răcite și să vă bărbați în timpul lunilor calde. Fă ce funcționează cel mai bine pentru tine.
  • Uneori părul excesiv al corpului este cauzat de o stare de sănătate, cum ar fi hirsutismul (păr excesiv) sau sindromul ovarului polichistic (PCOS). Consultați medicul dumneavoastră dacă vă îngrijorați că ați putea avea o condiție netratată. Cu toate acestea, nu este nimic dăunător cu privire la excesul de păr.
  • Avertizări

    Nu încercați să forțați alte femei din viața voastră să își dezvolte părul corpului. Lăsați-i să decidă ce vor ei pentru sine.
  • Unii oameni vor fi nepoliticosi de părul corpului. Cu toate acestea, aceasta este problema lor, nu a ta. Nu lăsați pe cineva să vă preseze să mergeți fără păr.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar