Cum să flirtezi cu fata care îți place

Deci vă place o fată și vreți ca ea să vă placă înapoi. Poate că ești timid? Poate că nu știi ce să faci?

Pași

  1. Imagine intitulată flirt cu fata pe care o place pasul 01
1. Asigurați-vă că este disponibilă. Nu vrei să flirtezi cu o fată care are un prieten. Flirtul cu o fată luată este un mare nu-nu. Și un pic de oprire, deoarece ea poate crede că ești disperată.
  • Imagine intitulată flirt cu fata pe care o place pasul 02
    2. Alegeți timpul potrivit. Acest lucru poate fi la fel de larg ca o gamă ca de la o petrecere, la mers pe jos în hol, sau pur și simplu plictisit în afara în timpul nopții. Fiți conștienți de ceea ce face în acel moment. Nu încercați să flirtați când este ocupată să vorbească sau să se distreze, aceasta o va face agitat pentru că sunteți intruziți. Cel mai bun moment ar fi un decalaj într-o conversație sau cel mai probabil când este singură. Atunci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreruperea sau furtul ei. Dar nu o încredințează acolo unde se blochează pe braț sau să se doare cu o conversație plictisitoare.
  • Imagine intitulată flirt cu fata pe care o place pasul 03
    3. Căutați interese comune. Aceasta este esențială pentru a se apropia fără ea să plece de a pleca. Dacă vă place atât fotbal, comentați un joc recent. Dacă amândoi vă place un spectacol popular, vorbiți despre episodul de ultima noapte. Dar ține minte, fetele urăsc atunci când băieții mințește să pară interesant. Și vor afla. Nu mințiți și spuneți că vă place absolut să urmăriți un anumit spectacol și apoi să vă prindeți într-o întrebare Orice persoană dedicat ar ști. Fii real, nu-l falsifica. Dacă nu te poate accepta pentru cine ești, atunci nu te merită.
  • Imagine intitulată flirt cu fata pe care o place pasul 04
    4. A stabili un contact vizual. Arata calea ei, dar nu priveste! Dacă ochii se întâlnesc, nu vă reduceți ochii în umilință. Blocați-vă ochii cu cei frumoși și veți găsi greu să vă uitați departe. Doar asigurați-vă că ochii dvs. nu sunt bâlbâși. Păstrați-i relaxați, adăugați un zâmbet, chiar și un val mic. Acest lucru vă va arăta că sunteți interesat.
  • Imagine intitulată flirt cu fata pe care o place pasul 05
    5. Au o bună igienă. Nu abordați-o după ce ați lucrat. Tot ce veți realiza cu părul gras, respirația oribilă și puternică b.O. văd cât de repede poate fugi. Duș cu săpun, spălați-vă părul, periați dinții și limba și aplicați un strat luminos de Köln.
  • Imagine intitulată flirt cu fata pe care o place Pasul 06
    6. Începe o conversație. Poate fi în sala de clasă, în sala, în afara, oriunde. Atâta timp cât nu este deja angajată într-una, puteți începe o conversație ușoară. Cel mai bine este să începeți cu o întrebare, astfel încât ea este imediat angajată și aveți atenția ei.
  • Imagine intitulată flirt cu fata pe care o place Pasul 07
    7. Zâmbet! Nu zâmbi de la ureche la ureche la fiecare secundă, dar nu fi nici un bloc de gheață. Se zâmbește periodic periodic.
  • Imagine intitulată flirt cu fata pe care o place pasul 08
    8. Sparge bariera de atingere. "Atingeți barieră" este o linie pe care cei mai mulți tipi se tem să o traverseze pentru că înseamnă contact fizic cu cineva pe care nu-l cunosc foarte bine. Dar această linie nu este tot ce greu de traversat dacă știi cum. Lumina, contactul nevinovat funcționează cel mai bine. Puneți o catenă de păr din ochii ei, țineți-i mâna să o conducă undeva, o îmbrățișare rapidă sau o frecare moale la umăr când consolarea va merge mult. Asigurați-vă că ați făcut niște atingeri rapide, nu o dur, și nu o țineți într-un singur loc. Acest lucru îl va sperie și va lucra în sensul opus pe care îl doriți.
  • Imagine intitulată flirt cu fata pe care o place pasul 09
    9. Face glume și fii amuzant. Fetele iubesc băieții amuzanți și dacă o faci să râdă, atunci este un semn bun, ea nu regretă petrecerea timpului cu tine. Dacă trebuie, să te îmbraci puțin. Acest lucru nu înseamnă trecerea gazului sau alunecarea în noroi pentru divertismentul altora. Dacă vă împiedicați un pic sau pierdeți echilibrul și râde, este o modalitate foarte bună de a zâmbi și de a da un zgomot jucăuș și de a spune, "Nu râde," sau ceva de fel.
  • Imagine intitulată flirt cu fata pe care o place Pasul 10
    10. Fii tu însuți. Nu țineți înapoi sinele adevărat de la ea. Arătați cine sunteți cu adevărat și vă distrați cu flirtul. Nu pierdeți timpul să vă gândiți la aspecte minunate ale vieții voastre pentru a vă face să vă faceți mai interesant. Fii tu! Ca și înainte, dacă nu poate accepta asta, există cineva acolo de un milion de ori mai bun cine poate.
  • Imagine intitulată flirt cu fata pe care o place Pasul 11
    11. Se distrează cu ea. Nu aveți obligația de a flirta cu ea. O placi! Deci, faceți-vă propria experiență. Dacă amândoi sunteți giggle, zâmbind și distrați-vă, atunci faceți asta corect. Dacă e ciudat, râde de asta! Spune, "Ei bine, asta este ciudat..." Șansele sunt, ea va zâmbi și va fi de acord și va fi o glumă ușoară.
  • Imagine intitulată flirt cu fata pe care o place pasul 12
    12. Relaxa. Atâta timp cât sunteți confortabil, încrezător și pregătiți, veți face bine. Și poate duce chiar la ceva mai mult.
  • sfaturi

    Fi amuzant. Crack glume, face un pic de teasing lumina, râde foarte mult. Fetele iubesc un tip jucăuș.
  • Fii încrezător. Nu este nimic mai mult de o oprire decât un tip care murmează sub respirație sau nu face contact cu ochii bine
  • Duș, periați părul și dinții și rochie frumos. Acest lucru nu înseamnă un tuxedo, dar nu înseamnă că mergeți la ea într-un tricou transpirat și pantaloni scurți de baschet.
  • Verificați întotdeauna dacă este disponibilă să vorbească. Dacă este ocupată, încercați încă o dată. Există un timp și un loc pentru tot.
  • Nu vă fie frică "ia unul pentru echipă" și te-ai încurcat puțin. Acest lucru poate duce la o conversație bună cu flirtul frumos.
  • Spargeți bariera de atingere prin aplicarea unor atingeri moi, nevinovate și scurte.
  • Avertizări

    Fii curat. Nu abordați-o mirosind ca un dumpster! Utilizați un prieten pentru a aproba dacă mirosiți și arătați prezentabil sau nu.
  • Nu minți să încercați să vă simțiți mai interesant sau mai adânc, mai des decât nu, veți fi prinși și veți crea o mizerie mare.
  • Nu încercați să flirtați când este ocupată. Aceasta o va deranja.
  • Când încearcă să se rupă la atingere, nu-i plătești, nu-i mângâie, sau să-i omuleze. Fetele sunt sensibile la atingerea luminii, iar o lovitură moale de împingere a părului în spatele urechii ei va atinge scopul dorit.
  • Nu flirtezi cu o fată dacă se află într-o relație. Aceasta o va face să creadă că ești disperată și te poate aduce probleme serioase cu prietenul ei.
  • Când vă jenați, nu exagerați-l. Veți ieși ca stângace, enervant sau ambele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar