Cum să acționeze ca și cum ai un prieten

Deși majoritatea oamenilor doresc să se afle într-o relație la un moment dat, există momente când are sens să se comporte ca și cum ai avea deja un prieten. Indiferent dacă încercați să impresionați un grup de oameni sau să descurajați un suident persistent, tragând "Am prieten" Cardul poate veni la îndemână. Deși puteți să arătați prost dacă sunteți prinși falsificați, acționând o viață diferită poate fi o pauză distractivă de la normă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Falsificând un iubit să respingă pe cineva
  1. Imaginea intitulată flirt cu băieți fără a fi evident Pasul 6
1. Căutați semne de atracție. Dacă vă aflați la o petrecere sau un eveniment și un tip vorbește cu dvs., ar trebui să fiți în căutarea semnelor de atracție. Lucruri precum contactul cu ochii persistenți, complimentele și limbajul corpului asertiv pot indica faptul că un tip are ochii pe tine. Dacă doriți să respingeți pe cineva, ajută la identificarea semnelor de avertizare timpurie și apoi trageți mai devreme cartea prietenului.
  • Conducând pe cineva care face lucrurile mai rău pentru amândoi. Cel mai bun pariu este să-i spui unui tip că ai un prieten de îndată ce crezi că se apropie de tine. Dacă întâmpinați atenția la început și întoarceți-o mai târziu, spunându-i că aveți un prieten ar putea să nu funcționeze ca o respingere adecvată, deoarece el poate presupune că vrei să-l trișezi cu el.
  • Spuneți prietenul tău să se întoarcă din baie dacă cineva vine prea repede.
  • Imaginea intitulată Spuneți cuiva să nu mai flirteze cu dvs. Pasul 8
    2. Spune-i că ai un prieten. În marea majoritate a cazurilor, cea mai simplă modalitate de a spune cuiva că un prieten este cel mai bun. Dacă un tip face un avans evident pe tine, ar trebui să spui "Am prieten" fără a încerca să-l îmbraci cu orice detaliu. Dacă aveți o conversație și doriți să fiți mai puțin confruntați, puteți lucra iubitul vostru în conversație.
  • De exemplu, dacă vorbești despre muzică, ai putea spune "Trupa preferată a prietenului meu este..." Această metodă este o modalitate bună de a lăsa pe cineva să știe că ești luat fără a face ca el să-l respingă.
  • Fii direct. Nu bateți în jurul tufișului dacă încercați să obțineți pe cineva să credeți că aveți un prieten. Chiar dacă încercați să salvați sentimentele cuiva, fiind simplă despre respingerea dvs. va minimiza riscul de a ieși mai mult decât trebuie să dureze.
  • Imaginea intitulată Spuneți cuiva să nu mai flirteze cu dvs. Pasul 14
    3. Evitați trimiterea de mesaje mixte. Mesajele mixte sunt o problemă mare dacă încercați să respingeți pe cineva. De fapt, doar fiind politicos poate indica anumitor tipi că sunteți cel puțin oarecum interesați de el. Dacă este în voi, el poate lua orice indicație ca semn pentru a continua. Dacă intenționați să spuneți "Nu" la un tip, asigurați-vă că o exprimați la toate nivelurile.
  • De asemenea, ar trebui să fiți conștienți de limba corpului. În timp ce nu trebuie să fiți complet stangish, ar trebui să vă păstrați mâinile pentru dvs., chiar dacă de obicei vă place să vă exprimați cu atingere.
  • Imagine intitulată Gossip Pasul 14
    4. Amintiți-vă că trăiți în epoca tehnologiei. Cu alte cuvinte, dacă tipul vă cunoaște numele, el poate avea suficiente informații pentru a vă privi online. Dacă vă poate privi, el vă poate găsi statutul de relație pe social media. El poate să-și dea seama că minți dacă ai setat "singur."
  • Dacă cineva se gândește că nu ești adevărat, ai putea folosi o scuză ca și cum ai început să vezi pe cineva și nu ai făcut-o "Oficial Facebook" inca.
  • Dacă utilizați adesea această tehnică, este posibil să doriți să vă păstrați locația de relație ascunsă.
  • Imaginea intitulată Spuneți cuiva să nu mai flirteze cu dvs. Pasul 4
    5. Luați în considerare abordările alternative. Unele femei cred că "Am prieten" abordarea consolidează conceptul că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a fi completă. Această tactică este, de asemenea, depășită, adesea până la punctul în care băieții pot suspecta că minți. Pur și simplu spunând "Nu mă interesează să mă întâlnesc cu nimeni" nu va lăsa loc de interpretare, precum și să demonstreze altora că sunteți încrezători în propriile decizii.
  • Metoda 2 din 3:
    Acționând ca și cum ai un prieten prietenilor
    1. Imagine intitulată Evitați întoarcerea unui tip de la pasul 6
    1. Consultați prietenul tău fals după nume. Prietenii sunt, în general, foarte dificil de falsificat o relație în jur, în special dacă intenționați să o faceți o iluzie pe termen lung. Deși va trebui întotdeauna să deflectați oferta când cere să-și petreacă timpul cu el, ar trebui să puneți detalii la o bună utilizare. Se referă la el după nume și tratați-o ca și cum ați vorbi despre o adevărată ființă umană.
    • Alegerea numelui este importantă. Evitați numele în afara orașului sau străin.
    • Ar trebui să evitați să dați un nume de familie, de asemenea. Prietenii tăi pot fi curioși și încearcă să-l privească pe social media dacă o faci.
  • Imagine intitulată Dump prietenul tău Pasul 25
    2. Gândiți-vă la o personalitate pentru Beau. Orice iluzie are o șansă mai bună de a lucra dacă puneți o gândire extra în ea. Deoarece prietenii vor dori să afle mai multe despre prietenul tău, trebuie să pregătești o personalitate credibilă pentru el. Ce face el pentru muncă? Cum te-ai întâlnit pe cei doi? Care sunt quirk-urile sale de personalitate? Dacă o să vă acționați ca și cum ai un prieten în jurul prietenilor tăi, va trebui să săpeți sub suprafață și să încocați o poveste bine rotunjită.
  • Credința include că nu-ți face ca prietenul să pară prea perfect. Deși nu aveți nevoie să vă prezentați defectele, împreună cu lucrurile bune, ar trebui să limitați lucrurile bune, astfel încât să nu pari că vă exagerați. Toată lumea are o plângere cu privire la alte persoane semnificative din când în când.
  • Imaginea intitulată Spuneți cuiva să nu mai flirteze cu tine Pasul 6
    3. Evitați să încercați să impresionați pe cineva prea mult. Dacă vă întâlniți deja cu fidelitate, probabil că nu veți ieși din calea dvs. de a impresiona pe alții cât mai mult, mai ales când sunt sexul opus. Chiar dacă sunteți extrovertit în mod regulat, nu ar trebui să ieșiți din calea dvs. la fel de mult pentru a vă bucura de o conversație cu oameni noi.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți o prietena obsesivă Pasul 2
    4. Simțiți-vă sigur și fericit în tine. Mulți oameni pun o mulțime de valoare de sine, dacă sunt sau nu într-o relație. Dacă vrei să faci, se pare că ești cu cineva, ar trebui să faci tot posibilul pentru a arăta această încredere în tine. Într-un fel sau altul, nu ar trebui să lăsați starea relației dvs. să afecteze modul în care vă simțiți în mod normal.
  • Metoda 3 din 3:
    Acționând ca și cum ai un prieten online
    1. Imaginea intitulată Spuneți cuiva să nu mai flirteze cu dvs. Pasul 13
    1. Faceți statuse despre relația dvs. Cel mai simplu mod pe care îl puteți acționa ca și cum ați avea un prieten online este făcând posturi despre relația dvs. împreună. Complimentați-vă prietenul în public prin contul dvs. social media și păstrați-vă cercul social online actualizat despre nopțile romantice pe care nu le aveți de fapt.
    • Nu mergeți peste bord cu aceste postări, deoarece adesea tind să fie enervante pentru alte persoane, în special pentru cei care au probleme cu găsirea unei relații proprii.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip peste textul Pasul 17
    2. Acționați vesel și optimizat online. Oricare ar fi motivul pentru a falsifica o relație, faceți tot ce este mai bun pentru a vă face să simțiți așa cum ați fi dacă ați fi cu adevărat cu cineva. Vizualizați gândurile și sentimentele care se deosebesc în mod normal fiind singuri de a fi într-o relație și încearcă să-i prindă pe acesta din urmă cât puteți. De exemplu, fiind într-o relație poate duce la realizarea posturilor de veselie online, mai degrabă decât cele nefericite.
  • Imaginea intitulată Obțineți-vă ex înapoi, chiar dacă spune niciodată pasul 11
    3. Imagini de scenă care implică o relație. Deși oamenii pot fi suspicioși de un profil fals, un prieten fals va părea că mult mai real dacă esti imagini în lumea reală. O imagine la fel de fundamentală ca două cești de cafea pe o masă cu o legendă adecvată va face ca acesta să fie în afara de a face lucruri cu cineva special. Chiar dacă nu veți avea un prieten real pentru a fotografia, implicația este adesea suficientă.
  • O capțiune este o parte vitală de a crea iluzia. Face-o afectuos și romantic. De exemplu, dacă aveți două pahare de cafea, puteți spune ceva "Băuscați cafeaua mea preferată cu tipul meu preferat."
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 7
    4. Încercați un serviciu virtual prieten. Există servicii de relații virtuale care vă vor oferi experiența de a avea o relație falsă pentru o taxă lunară. După plătit, veți obține în mod normal vocile vocale personalizate, texte cutesy și o backstorie credibilă cu privire la modul în care cei doi s-au întâlnit în primul rând. Dacă aveți nevoie de o modalitate rapidă de a acționa ca și cum ați avea un prieten, delegând o parte din creativitatea profesioniștilor poate fi chiar ajutorul de care aveți nevoie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Acționând cu mentalitatea că aveți un prieten poate fi o modalitate puternică de a construi încrederea socială, mai ales dacă investiți o mulțime de auto-valoare în cazul în care aveți un prieten sau nu.

    Avertizări

    Dacă sunteți singuri și căutați un adevărat prieten, rețineți că acționați ca și cum ați avea deja cineva să descurajați băieții care doresc să vă întâlnească.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar