Cum să degete alfabetul în limbajul semnelor americane

Limbajul semnelor americane utilizează semnale cu o singură mână pentru a forma literele din alfabet. Este ușor de învățat și util să știi. Puteți folosi degetele pentru a scrie cuvintele pe care nu le cunoașteți încă. Luați-o încet și practicați o bucată de alfabet la un moment dat. Construiți-vă cu practica până când puteți degemell întregul alfabet în ordine.

Pași

1. Păstrați o formă bună. Fingerspell numai cu mâna ta dominantă lângă umăr. Semnează întotdeauna literele cu palma îndreptată spre ascultătorul dvs., departe de dvs., dacă nu a fost specificată în mod specific (în literele G și H, opțional, dar frecvent C și O). Nu vă grăbiți să permiteți începătorilor să vă prindă și să vă asigurați că literele dvs. nu sunt neglijente.
  • Nu vă lăsați mâna între litere, cu excepția cazului în care există două litere, caz în care Bounce indică repetarea scrisorii semnate. Tragerea literei ușor de partea poate indica, de asemenea, repetarea.
Partea 1 din 3:
A prin J
  1. Imagine intitulată Fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 1
1. Faceți un pumn cu degetul mare, îndreptându-vă pentru a forma un "a."Țineți mâna în fața ta cu palma cu fața în față. Închideți degetele într-un pumn, dar păstrați-vă degetul mare pe partea laterală a mâinii dvs. și îndreptați în sus. Aceasta este litera "a."
  • Imagine intitulată fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 2
    2. Țineți-vă degetele împreună cu degetul mare pe palma dvs. pentru "b."Extindeți degetele, astfel încât acestea sunt drepte. Aduceți-i în aproape unul de celălalt, astfel încât să atingă pe laturi. Apoi, îndoiți degetul mare peste partea din față a palmei și țineți-o acolo. Aceasta este litera "b."
  • Imagine intitulată Fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 3
    3. Vă curățați întreaga mână în forma unui a "C". Întoarceți-vă mâna dreaptă, astfel încât palma dvs. să fie îndreptată spre stânga. Apoi, vă curățați degetele și degetul mare pentru a forma o jumătate de cerc sau înapoi "c."Țineți-vă încă mâna. Aceasta este litera "c."

    Bacsis: Întoarceți mâna laterală când semnați literele "C", "G", "H", și "O".

  • Imagine intitulată fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 4
    4. Atingeți vârfurile degetelor la degetul mare și la punctul de a face un "D". Atingeți vârful degetului mare la fiecare deget, cu excepția degetului arătător. Apoi, îndreptați-vă degetul arătător. Țineți-vă mâna încă cu palma îndreptată înainte. Aceasta este litera "d."
  • Imagine intitulată fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 5
    5. Formați litera "B" și vă curățați degetele pentru a face un "e."Îndoiți toate cele patru degete în jos pentru a vă întâlni degetul mare. Apăsați vârfurile degetelor pe partea degetului mare. Aceasta este litera "e."
  • Păstrați degetul mare și vârful degetelor aproape de palma voastră. În caz contrar, ar putea arăta ca un "o" sau "C."
  • Imagine intitulată Fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 6
    6. Apăsați degetul arătător și degetul mare împreună cu degetele drepte pentru "F."Păstrați celelalte 3 degete drepte. Aceasta este litera "f."
  • Imagine intitulată fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 7
    7. Îndreptați degetul arătător și întoarceți-vă mâna în lateral pentru a face un "g."Strângeți degetele spre palma dvs. pentru a face un pumn. Apoi, extindeți degetul arătător și vă odihniți degetul pe degetul mijlociu. Păstrați degetul mare de 0.5 în (1.3 cm) din palma dvs. astfel încât să fie paralel cu degetul arătător. Unghi-ți mâna, astfel încât palma dvs. să vă îndrepți spre tine, iar degetul arătător este îndreptat spre stânga. Aceasta este litera "g."
  • Imagine intitulată fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 8
    8. Împingeți degetele de mijloc și index pentru a forma un "h."Țineți mâna în aceeași poziție ca și scrisoarea" G ", dar vă extindeți și degetul mijlociu. Țineți degetul mijlociu, așa că este chiar lângă degetul arătător. Axtați-vă mâna, astfel încât palma dvs. să vă îndreptați spre dvs. și indicele dvs. și degetele mijlocii indică spre stânga dvs. Aceasta este litera "h."
  • Imagine intitulată Fingerspell Alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 9
    9. Îndreptați-vă pinkie direct pentru a face un "i."Formați un pumn și împingeți degetul roz în sus. Aceasta este litera "i."
  • Imagine intitulată Fingerspell Alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 10
    10. Utilizați pinkie pentru a desena forma unui a "J". Cu mâna ta încă în poziția de litera "I", adu-ți degetul în jos și apoi se învârte în sus în forma unei litere "j."Faceți acest lucru de mai multe ori dacă doriți să creați mai multe JS, sau chiar o dată pentru o singură literă j.
  • Ține-ți palma cu fața departe de tine, așa cum faci asta.
  • Partea 2 din 3:
    K până la Q
    1. Imagine intitulată fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 11
    1. Punctați indicele și degetele mijlocii cu degetul mare între ele pentru "K."Apăsați degetul de inel și degetul roz împotriva palmei. Țineți indicele și degetul mijlociu, astfel încât acestea să fie drepte în sus, dar se răspândesc în formă de v. Apoi, apăsați degetul mare pe palma dvs., astfel încât vârful degetului tău să fie între indexul tău și degetul mijlociu lângă unde îți îndeplinesc mâna. Acesta este un "k."
  • Imagine intitulată Fingerspell Alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 12
    2. Formează o formă L cu degetul mare și degetul arătător pentru a face un "l."Apăsați degetele de mijloc, inel și roz împotriva palmei pe măsură ce formați o formă L cu degetul arătător și degetul mare. Aceasta este litera "l."
  • Imagine intitulată Fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 13
    3. Țineți o minge invizibilă și împingeți-vă degetul mare "M." Vă îndoiți degetele spre palma dvs. cu degetul mare între indexul dvs. și degetul mijlociu. Țineți degetele ca și cum le împachetați în jurul unei minge. Apoi, bateți degetul mare între inel și degetul roz. Acesta este modul în care faceți un "m."

    Bacsis: La litere "M", "N", și "T", face degetele deasupra degetului mare, evident mai mari decât celelalte să facă pentru a interpreta ușor.

  • Imagine intitulată Fingerspell Alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 14
    4. Împingeți degetul mare între degetul mijlociu și inelul pentru "n."Împingeți degetele ca și cum ar fi ținut o minge. Apoi, împingeți vârful degetului mare între degetele mijlocii și inelului. Acesta este un "n."
  • Imagine intitulată Fingerspell Alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 15
    5. A face o "O" cu degetele și degetul mare. Apăsați sfaturile degetelor și degetului mare. Aceasta este litera "o."
  • Unii oameni își pot întoarce ușor mâna pentru a arăta "O" formate de degete pentru al diferenția "E".
  • Imagine intitulată Fingerspell Alphabetul în limbajul semnelor americane Pasul 16
    6. Apăsați degetul mare împotriva degetului mijlociu cu indexul arătat pentru "P."Apăsați degetul de inel și degetul roz împotriva palmei. Apoi, extindeți degetul arătător ca și cum ați îndreptat ceva. Extindeți degetul mijlociu, astfel încât să-l îndrepte și să-l atingă cu degetul mare. Aceasta este litera "p."
  • Imagine intitulată Fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 17
    7. Faceți semnul pentru un "g" și apoi indicați în jos pentru un "Q."Apăsați degetele de mijloc, inel și roz împotriva palmei și indicați cu degetul arătător. Apoi, odihniți degetul mare pe degetul mijlociu, astfel încât acesta este de aproximativ 0.5 în (1.3 cm) de la degetul arătător. Apoi, îndreptați-vă cu mâna în această poziție. Aceasta este litera "Q."
  • Partea 3 din 3:
    R prin z
    1. Imagine intitulată Fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 18
    1. Traversați degetul arătător peste degetul mijlociu pentru un "r."Apăsați degetul inelului, Pinkie și degetul mare împotriva palmei. Apoi, înfășurați degetul mijlociu în jurul spatelui degetului arătător. Țineți-vă mâna încă cu palma îndreptată înainte. Aceasta este litera "r."
  • Imagine intitulată Fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 19
    2. Faceți un pumn și puneți degetul mare pe degetele dvs. pentru un "S."Acest lucru este adesea confundat "A" Așa că acordați o atenție deosebită poziției degetului mare. Apăsați degetele pe palmă și înfășurați-vă degetul mare peste ele. Aceasta este litera "."
  • Imagine intitulată fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 20
    3. Formează un pumn cu degetul mare între degetul mijlociu și index pentru "t."Apăsați degetele împotriva palmei. Apoi, împingeți degetul mare între indexul dvs. și degetul mijlociu. Aceasta este litera "t."
  • Imagine intitulată Fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 21
    4. Punctați degetele de mijloc și indexul în sus împreună pentru a face "u."Apăsați degetul mare, inelul și degetul roz împotriva palmei. Apoi, îndreptați degetul mijlociu și indexul drept și țineți-le unul împotriva celuilalt. Aceasta este litera "u."
  • Imagine intitulată Fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 22
    5. A face o "U" și separați degetele pentru un "V."Cu mâna în poziția" U ", răspândiți degetele în afară. Aceasta este litera "v."Asigurați-vă că vă păstrați degetul inelului, Pinkie și degetul mare apăsat pe palma voastră.
  • Imagine intitulată fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 23
    6. Țineți 3 degete și răspândiți-le în afară pentru a forma "w."Apăsați degetul pe Pinkie pe palma dvs. folosind degetul mare. Apoi, țineți-vă degetele indicele, mijlocul și inelul și răspândiți-le în afară, astfel încât acestea să pară ca litera "w."Acesta este un" w."
  • Imagine intitulată fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 24
    7. Faceți un pumn, apoi ridicați și faceți clic pe degetul arătător pentru a face "x."Apăsați degetul mare pe palma dvs. și apoi înfășurați degetele de mijloc, inel și roz peste ea. Împingeți degetul arătător. Aceasta este litera "x."
  • Imagine intitulată fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 25
    8. Împingeți-vă rozul și degetul mare pentru a "y."Apăsați pe celelalte degete împotriva palmei. Aceasta este litera "y."
  • Imagine intitulată fingerspell alfabetul în limbajul semnelor americane Pasul 26
    9. Scrieți litera "z" în aer cu degetul arătător. Formează scrisoarea "D", cu degetul arătător și scrieți o literă "Z" în aer.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Practicați acest lucru în fiecare zi pentru o vreme, apoi continuați și încercați să învățați semnele reale la cuvinte.
  • Când vă aflați mai întâi, luați bucăți de el (ca A, B, C, D, E) și o practică toată ziua. A doua zi, luați o altă bucată (de data aceasta F, G, H, I, J) și adăugați-o la bucata de ieri.
  • Este imperativ să se întâlnească și să semnezi cu oameni surzi pentru a-mi simți cum semnează și vraja degetului. Prin interacțiune, puteți învăța mai ușor "accent" sau "dialect" folosit în zona dvs. În funcție de locul în care vă aflați în SUA, pot fi utilizate diferite semne și forme diferite.
  • Oamenii nativi semnează foarte repede, așa că Practicați primirea scrisorilor.
  • Dacă nu puteți face un semn cu palma cu fața în fața unei alte persoane, ajustați poziția corpului pentru ao face confortabilă.
  • Păstrați mâna de ortografie la înălțimea umărului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar