Cum să prăbușești o petrecere

Există o mulțime de petreceri și evenimente care se întâmplă în fiecare noapte, nu lăsați faptul că nu ați fost invitați oficial să vă opriți să vă alăturați.Crashing o petrecere poate fi o grabă reală și o modalitate excelentă de a întâlni oameni noi.Cu condiția ca sunteți un oaspete bine comportat, puteți adăuga o mulțime în atmosfera de petrecere.Următorii pași vă spun cum să vă prăbușiți o petrecere și să vă distrați să o faceți!

Pași

Partea 1 din 3:
Luând măsurile de precauție necesare
  1. Imagine intitulată Crash O parte Pasul 1
1. Rochie partea.La minimul gol ar trebui să vă faceți curat și prezentabil.Următorul pas este să purtați îmbrăcămintea potrivită, astfel încât să arătați partea și nu atrageți atenția asupra dvs.Toată lumea apreciază un oaspete de partid bine îmbrăcat, dar îmbrăcămintea corespunzătoare va depinde de tipul de partid pe care încercați să îl prăbușiți.
  • Dacă este o petrecere de casă, du-te pentru Smart Casual.
  • Dacă este un eveniment formal, cravata neagră este potrivită.Un costum întunecat pentru bărbați și rochie pentru femei.Negru este întotdeauna un aspect bun și vă va ajuta să amestecați.
  • Dacă este o petrecere de îmbrăcăminte fantezie, veți dori să vă dați seama de temă și să încercați să purtați un costum acceptabil.
  • Imagine intitulată Crash O parte Pasul 2
    2. Obțineți ceva pentru a aduce.Alcoolul este întotdeauna apreciat la o petrecere de casă, iar o sticlă de vin este o alegere standard.Aducerea de ceva pentru a oferi în jur va asigura că sunteți un plus de bun venit la petrecere.
  • Imagine intitulată Crash O parte Pasul 3
    3. Faceți o cercetare.Este o idee bună să aflați ce fel de petrecere încercați să se prăbușească.De exemplu, este un eveniment formal?Este o petrecere de aniversare?
  • Cereți altor oaspeți despre eveniment, în special cei care stau în picioare și vorbesc în afara locului de desfășurare.
  • Acordați atenție decorului, deoarece acest lucru vă poate oferi indicii vitale.Există semne care oferă informații despre eveniment?Sau baloane și un tort de ziua de naștere?
  • Partea 2 din 3:
    Intrarea în partid
    1. Imagine intitulată Crash O parte Pasul 4
    1. Concrederea proiectului.Aceasta este cheia pentru a intra în partid, trebuie să acționați ca și cum ați face parte acolo.Dacă aveți nervi în legătură cu intrarea, faceți tot posibilul să le ascundeți.Apărurea ezitantă vă poate marca ca un crasher.Plimbați-vă cu limbajul corpului încrezător și un zâmbet.
  • Imagine intitulată Crash O parte Pasul 5
    2. Urmăriți-vă calendarul. Vrei să ajungi la petrecere când este în plină desfășurare.Nu merge prea devreme sau prea târziu, deoarece lucrurile se înfășoară.Sosirea la vârful partidului înseamnă că sunteți mai puțin probabil să fiți observați ca oaspeți neinvitat.
  • Imagine intitulată Crash O parte Pasul 6
    3. Etichetați pe un grup mare.Acest lucru poate fi un mod util de a intra în interiorul partidului.Alăturați-vă unui grup mare ca introduceți și ați putea să vă alunecați fără a atrage atenția.
  • Imagine intitulată Crash O parte Pasul 7
    4. Căutați o altă intrare.Acest lucru este deosebit de util dacă încercați să prăbușești o partidă mai formală sau un eveniment organizat.
  • Încercați ușa din spate, care poate să nu fie echipată de securitate sau de persoana cu lista de oaspeți.
  • Este posibil să trebuiască să treceți prin bucătărie, așa că asigurați-vă că sunteți politicos pentru personalul bucătăriei, dar nu vă simțiți, umblați rapid și cu scopul.
  • Imagine intitulată Crash O parte Pasul 8
    5. Obțineți o insignă.Unele partide, precum cele deținute la conferințe sau evenimente de afaceri, solicită tuturor oaspeților să poarte insigne.Iată câteva moduri în care puteți obține o insignă.
  • Adresați-vă unui prieten dacă le puteți împrumuta insigna.Dacă știți deja pe cineva care participă, acesta este o modalitate excelentă de a intra.Chiar mai bine, faceți un nou prieten și vă pot da ale lor!
  • Întreabă pe cineva care pleacă să-ți dea insigna.Nu începeți să întrebați insigna lor, să le angajați în conversație.Poate începe să întrebe dacă s-au bucurat de eveniment.În cele din urmă, lucrați în sus pentru a vă întreba dacă vă vor da insigna, puteți spune că ați greșit proprii.
  • Verificați coșul de gunoi.Adesea, pe măsură ce oamenii părăsesc evenimente, își aruncă insigna.Uită-te în podea și, dacă ești cu adevărat dornică, gunoiul poate, pentru orice insigne aruncate.
  • Imagine intitulată Crash O parte Pasul 9
    6. Faceți un efort de a învăța nume.Acest lucru se aplică în special petrecerilor de locuințe.Dacă există o mulțime adunată afară, loviți o conversație cu cea mai prietenoasă persoană și întrebați-i cum știu gazda.Odată ce știți numele gazdei, puteți folosi acest lucru pentru a intra în petrecere.
  • Partea 3 din 3:
    Amestecarea In
    1. Imagine intitulată Crash O parte Pasul 10
    1. Exercitați maniere bune în orice moment.Fiți atenți că sunteți un oaspete neinvitat, posibil în casa cuiva, astfel încât să arătați respectul gazdei și nu fiți neplăcute altor oaspeți.
  • Imagine intitulată Crash O parte Pasul 11
    2. Nu fi prea beat.Nimeni nu vrea să aibă grijă de o băutură murdară.Bea în mod responsabil și nu mai bea sau pleca când simți că ai avut prea mult.Asigurați-vă că veți ajunge acasă în siguranță. Nu conduceți și nu permiteți prietenilor dvs. să conducă acasă beat, sunați la un cabină, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Crash O parte Pasul 12
    3. Faceți prieteni.Odată ce ești în interiorul petrecerii, nu fi doar o floare de perete.Încercați să faceți prieteni și să găsiți conversații cu alți oaspeți.
  • Dacă vedeți un grup de oameni interesați, mergeți la ei și introduceți-vă.
  • Nu fiți neplăcute și întrerupeți.Așteptați momentul cel mai oportun din conversație pentru a vă spune piesa.
  • Imagine intitulată Crash O parte Pasul 13
    4. Nu vă prindeți.Dacă urmați toți pașii descriși mai sus, ar trebui să aveți o șansă bună de a vă bucura de partid fără a fi prinși.Cu toate acestea, dacă sunteți prinși, ar putea fi timp să vă mărturisiți adevărata dvs. identitate.Dacă ați fost un oaspete fermecător care a contribuit la atmosfera de partid, este puțin probabil că vi se va cere să plecați.
  • Exprimați-vă recunoștința, remarca la petrecerea excelentă pe care gazda le-a pus și le spune cât de mult vă bucurați de voi înșivă.
  • Amintiți-vă, dacă gazda vă spune să plecați, atunci este timpul să plecați.
  • Sfat de experți
    Stefanie Chu-Leong

    Stefanie Chu-Leong

    Planificator & Senior Event Planner, Syllify Eventssstefanie Chu-Leong este proprietarul și planificatorul de evenimente Senior pentru evenimente, o afacere de gestionare a evenimentelor, bazată pe zona San Francisco Bay și California Central Valley. Stefanie are peste 15 ani de experiență de planificare a evenimentelor și este specializată în evenimente la scară largă și ocazii speciale. Are un BA în marketing de la Universitatea de Stat din San Francisco.
    Stefanie Chu-Leong
    Stefanie Chu-Leong
    Planificator și planificator de evenimente Senior, stabilește evenimente

    Ce expert nostru face: Adesea, atunci când planificăm un eveniment mare, ca o petrecere corporativă, vom avea câțiva oameni de la compania gazdă care se ocupă de verificarea insignelor oamenilor. Dacă nu vă recunosc, ei vă pot scoate deoparte și vă pot cere să vă vedeți ID-ul și dacă nu sunteți pe lista RSVP, probabil vă vor cere să plecați.

  • Imagine intitulată Crash O parte Pasul 14
    5. Oferta de a returna favoarea.În mod ideal, veți avea o noapte minunată de crashing de partid și veți face mulți prieteni noi.Obțineți detaliile lor de contact și returnați favoarea organizând propria petrecere și invitarea tuturor noilor oameni pe care i-ați întâlnit.
  • sfaturi

    Fi deschis. Dacă ajungi la petrecere și nu arată la fel de distractiv cum credeai că ar fi, rămâi pentru o vreme oricum! Puteți face un mare contact sau noi prieteni.
  • Nu fi un snob. Tu, după toate, sunt cel care a prăbușit petrecerea.
  • Avertizări

    Nu lăsați niciodată băutura nesupravegheată sau acceptați o băutură sau o băutură adusă la dvs. Pregătiți-vă întotdeauna propriul dvs. sau urmăriți barmanul face pe a ta.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar