Cum să te înțelegi cu legile

Căsătoria înseamnă a obține o nouă parte a familiei. Deci, cum te descurci cu aceste noi in-legi?În timp ce relația poate fi mult mai aproape decât ceea ce ați negociat, puteți înscrie puncte mari cu soția sau soțul dvs., dezvoltând o relație prietenoasă cu in-legile voastre.Tot ce este nevoie este unii da-și-luați, bunăvoință și o inimă mare.

Pași

Partea 1 din 3:
Practicând o comunicare pozitivă cu in-legile
  1. Imaginea intitulată Continuați cu legile dvs. Pasul 1
1. Ascultați-vă în legile voastre.Probabil că vor fi plini de povestiri despre viața lor, fie astăzi, fie în ani de zile.Lăsați-i să-și spună poveștile și să-ți facă o audiență rapidă de unul.S-ar putea să înveți ceva interesant și le va face să se simtă bine ascultat.Multe dintre povestile ar putea fi despre partenerul dvs. și ați putea afla mai multe despre ele în acest proces.
  • Încurajați-vă legile să comunice cu dvs.Invitați să "Spuneți-mi despre viață când ați crescut", de exemplu.
  • Imaginea intitulată înțelege cu legile dvs. Pasul 2
    2. Nu bifați fără inutil.Familiile se luptă adesea cu privire la politică, religie sau cursul potrivit pentru a prelua evenimentele curente.Nu încercați să schimbați pe cineva stabilit în căile lor.În mod similar, nu încercați să corectați obiceiurile sociale ale cuiva.Dacă scuipă, blestem sau își ia nasul în public, nu vă simțiți obligați să le numiți pe ea.
  • Legile dvs. sunt susceptibile de a fi destul de vechi decât tine, iar oamenii tind să fie mai puțin receptivi la idei și invitații noi pentru a se schimba atunci când ajung la vechime.Respectați deciziile și perspectivele lor, chiar dacă nu sunteți de acord cu ei.
  • Încercați să nu găsiți o greșeală cu ei.Nu creați o listă lungă de grupe pe care le distrugeți în mod regulat atunci când vă plângeți altora sau cu voi în legătură cu legile dvs.Dacă Litania dvs. de probleme devine nemaipomenită, poate că ar trebui să le luați în considerare să le vorbiți cu partenerul dvs. și apoi, dacă este necesar, cu legile dvs. direct.
  • Imaginea intitulată înțelege cu legile dvs. Pasul 3
    3. Tratați-vă socrul și soacra ca pe tatăl și mama voastră.Tratați-vă cumnatul și cumnatul dvs., așa cum ați fi frații voștri.Fii prietenos, cordial și natural în jurul lor.Fii cinstit și deschis în comunicarea ta.Relaxați-vă când sunteți cu ei.Nu vă simțiți ca și cum ați fi testat sau studiați de ei.Împărtășiți cu ei sentimentele și gândurile dvs. cele mai interioare, dacă este cazul.La urma urmei, in-legile dvs. sunt familiale.Văzându-i ca atare va merge mult spre a vă ajuta să vă întâlniți cu ei.
  • Imaginea intitulată înțelege cu legile dvs. Pasul 4
    4. Nu împărtășiți problemele dvs. de soț cu in-legile. Ei vor lua întotdeauna partea copilului sau a lui Sibling și îi vor lăsa să știe despre problemele de pe frontul de acasă, îi vor face să se îngrijoreze.Nimeni nu vrea să audă povești dezinorate despre propriul lor fiu sau fiica - auzul astfel de lucruri îi va face probabil să devină defensivă. Efectuați problemele dvs. în mod privat cu soțul / soția dvs.Nu încercați să trageți familia soțului dvs. în lucruri sau să le faceți alegeți părțile.
  • Partea 2 din 3:
    Adaptarea la comportamentul dvs. în legi
    1. Imaginea intitulată Împreună cu legile dvs. Pasul 5
    1. Amintiți-vă să stabiliți limitele mai devreme. Mulți fii și fiice vor fi în plus, pot găzdui la început pentru a câștiga aprobarea și a face o impresie bună. În timp ce un astfel de comportament este natural atunci când unul este nervos și nou pentru familie, este important să se stabilească mai devreme limite decât mai târziu. Acest lucru va face relația mult mai ușoară în viitor.
    • De exemplu, dacă soacra ta invită în mod constant în toate orele, insistă că ea să facă aranjamente înainte de a veni peste.Discutați cu partenerul dvs. despre a face sugestia în loc să faceți acest lucru - auzind că anumite granițe trebuie să fie stabilite vor suna mai bine de la copilul dvs. de legi decât de la dvs. de la dvs.
    • Folosind situația anterioară ca exemplu, vă recomandăm soțului / soției dvs. că el sau ea spune "mama, mi-ai face o favoare?Ne iubim să vă avem la casă, dar avem nevoie de timp să vă pregătiți pentru sosirea dvs. în mod corespunzător și să vă asigurați că avem un timp adecvat pentru a vă dedica.Ați putea să vă rog să mă lăsați pe soțul meu să știe că doriți să veniți înainte de a face acest lucru?Mulțumesc."
    • Dacă în legile dvs. oferă sfaturi privind creșterea copiilor dvs., ar trebui să ascultați cu răbdare și să vă gândiți la asta.Vă dau sfaturi din experiență și ar putea fi vrednici de o atenție deosebită.Mulțumiți-le pentru sfatul lor și informați-le că veți vorbi despre această chestiune cu soțul / soția dvs.Mai târziu, în privat, tu și soțul / soția dvs. ar trebui să decideți dacă să implementați sau nu sfatul pe care l-ați oferit legile.Dacă alegeți să o respingeți, nu-l frecați în fețele lor - pur și simplu nu o faceți.Legile voastre sunt grațioase și vor lăsa chestiunea să se estompeze.
  • Imaginea intitulată Continuați cu legile cu pasul 6
    2. Ajustați așteptările dvs.Întâlnirea familiei partenerului dvs. ar putea necesita să mergeți în afara zonei dvs. de confort.Nu presupuneți că dinamica familiei lor va fi aceeași cu a ta.Poate că familia dvs. este rezervată și nu prezintă multă afecțiune fizică, în timp ce familia partenerului dvs. este înfricoșătoare și tinde să se îmbrățișeze și să se sărute obrajii celuilalt cu gusto.Încercați să faceți lucrurile lor când sunteți pe gazonul lor.Amintiți-vă: "Când în Roma..."
  • Imaginea intitulată se înțelege cu legile dvs. Pasul 7
    3. Faceți vacanțe și evenimente un efort de colaborare.Când este ziua de naștere a partenerului dvs., de exemplu, apelați-vă în prealabil și invitați-i să vă ajute să planificați mese, jocuri și găzduire.Poate că părinții tăi pot aduce tacâmurile și servetele, în timp ce aduceți tortul și gustările.Poate că puteți găsi spațiu pentru a găzdui petrecerea dacă se grăbesc puiul.Împărtășirea responsabilității în acest mod demonstrează că aveți încredere în ei și doriți să fie implicați, ceea ce vă va ajuta să vă apropiați de timp.
  • Când modificați sau ajustați planurile, faceți-o cu consimțământul dvs. în legislație.Nu anulați unilateral planurile.
  • Nu permiteți-vă legile să dicteze ceea ce face familia dvs.De exemplu, dacă ați fost de acord cu cina de Crăciun cu ei, tu și familia ta ar trebui să împărtășești doar ziua de Crăciun (presupunând că vrei).Informați-vă în legile: "Am avut un timp foarte frumos ieri la cina de Crăciun - am vrut ca copiii să rămână astăzi și să se bucure de noile lor jucării."Dacă sunt adamanți în legătură cu vizitarea, căutați un compromis, cum ar fi faptul că ați vizita-vă familia la tine acasă.
  • Partea 3 din 3:
    Câștigând încrederea în legile
    1. Imaginea intitulată înțelege cu legile dvs. Pasul 8
    1. Recunoașteți frica părinților în legile.Pe măsură ce oamenii își văd copiii vârste, ei se îngrijorează mai mult că vor crește mai departe de copiii lor.Părinții doresc adesea să aibă un rol activ în viața copilului lor la orice vârstă.Când un copil se căsătorește, s-ar putea simți că își pierd controlul asupra copilului.Această frică este doar o parte a unei frică mai mare de a pierde controlul asupra propriilor vieți, pe măsură ce îmbătrânesc și devin din punct de vedere fizic și, uneori, senescent.
    • Adresați-vă direct temerilor în legile.S-ar putea să nu vină chiar și să spună că sunt îngrijorați de pierderea atingerii cu copilul lor sau pierzându-și afecțiunea.Asigurați-vă in-legile, totuși, că doriți să rămână o parte activă a vieții soțului dvs.S-ar putea să vă încurajați soțul / soția să îi asigurați și ei înșiși.
    • Urmăriți-vă promisiunile.Vizitați-vă în mod regulat cu soțul / soția dvs. și invitați-i să vă alăturați în timpul adunăriilor familiale, sărbătorilor, aniversărilor și ocaziilor speciale.
  • Imaginea intitulată se înțelege cu legile dvs. Pasul 9
    2. Petreceți timp cu in-legile.Simpla expunere la cineva sau ceva pe o perioadă lungă de timp poate inspira afecțiunea.Nu evitați mama sau socrul dvs., în special.Când partenerul dvs. propune o vizită, faceți timp pentru el și însoțiți-i acolo.Legile voastre vor deveni mai confortabile cu dvs. în timp ce vă vor cunoaște mai bine.
  • Vizitați-vă în mod regulat cu soțul / soția dvs. și invitați-i să vă alăturați în timpul adunăriilor familiale, sărbătorilor, aniversărilor și ocaziilor speciale.
  • Imaginea intitulată Continuați cu legile dvs. Pasul 10
    3. Favoriți pentru in-legile voastre.Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, ei pot avea nevoie de mai mult ajutor în jurul casei cu întreținere cum ar fi rack-ul frunzelor, cosit iarba și inserarea și îndepărtarea aparatelor de aer condiționat cu sezoanele în schimbare.Faceți-vă disponibilă pentru a le ajuta când au nevoie de ea.Nu așteptați doar ca ei să vă întrebe - să fiți proactivi și să sugerați mama / tata "Aș vrea să vină și să vă dau o mână cu schimbarea de ulei.Cum funcționează weekend-ul următor?"Acest lucru vă va îndrăgosti de ei și să-i facă să simtă că sunteți capabil să vă îngrijiți și pentru copilul lor.
  • Imaginea intitulată înțelege cu legile dvs. Pasul 11
    4. Oferta prezintă în conformitate cu legile.Nu vă limitați darul de cadouri și zilele de naștere.Cu excepția cazului în care vizitați foarte des găsiți ceva grijuliu că in-legile voastre ar dori.Ajută la cunoașterea obiceiurilor de colectare ale in-legale.De exemplu, dacă tatăl tău joacă golf, s-ar putea să-i luați în considerare să-i scoatem o nouă pălărie de golf sau un set de bile de golf atunci când plecați la călătorii de afaceri.Dacă soacra ta se bucură de coacere sau de gătit, aduceți noile cărți de bucate sau ingrediente de înaltă calitate, cu care să biciuie ceva bun.
  • Dați cadouri la momentul aniversărilor și a oricăror ocazii speciale.
  • Imaginea intitulată Continuați cu legile dvs. Pasul 12
    5. Găsiți teren comun - hobby-uri, obiceiuri sau interese - și împărtășiți-l cu legile dvs.De exemplu, trageți o carte de la raftul casei lor data viitoare când vizitați.Aceasta nu este doar o modalitate bună de a vă ucide plictiseala în timpul unei familii mari, dar demonstrează, de asemenea, că apreciați și aveți un interes în lucrurile pe care le interesează
  • Dacă dreptul tatălui tău se bucură de golf, îl invită la nouă găuri.Dacă se bucură de baseball, să cumpere niște bilete și să-l invite pentru unii unu-la unu sau să invite soacra dvs. împreună cu soțul dvs. pentru o excursie de familie completă.
  • Dacă soacra ta are un deget verde, se îndreaptă spre locul ei pentru a-i ajuta să-i înghețeze grădina și semințele de plante.Când recolta este gata, puteți ajuta la tragerea vegilor în sus.
  • Imaginea intitulată Continuați cu legile cu pasul 13
    6. Înțelegeți-vă cu soțul / soția.Asigurați-vă că soțul dvs. este suficient de fericit pentru a raporta bine.În timp ce nu este realist să vă așteptați ca relația dvs. să fie perfectă tot timpul, menținându-vă relația pe o singură dată este o modalitate bună de a genera încrederea în in-legile voastre.Să mențină linii deschise de comunicare, să se ofere reciproc cu dragoste și să vorbească unul cu celălalt ca o echipă.
  • sfaturi

    Zâmbiți când le vedeți.
  • Nu vă fie frică să le întrebați și pentru favoruri, dacă aveți nevoie de ele.
  • Avertizări

    Încercați să nu aveți nici o tranzacție financiară între ele. Banii pot distruge relațiile.
  • Nu sunteți de acord să lucrați pentru afacerea familială a dvs.Acest lucru creează un nivel suplimentar de tensiune.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar