Cum să fii popular în liceu

Navigarea Lumea socială a liceului poate fi o experiență intimidantă, dar nu ar trebui să vă lăsați să vă dați jos. Dacă învățați să iubiți persoana cu care sunteți într-adevăr, precum și cum să faceți alte persoane confortabile în prezența dvs., atunci veți fi pe calea dvs. de a fi popular în liceu în cel mai scurt timp. Dacă doriți să știți cum să fiți populari, citiți mai departe!

Pași

Partea 1 din 3:
Fiind social
  1. Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 1
1. Nu fi fals. Nu este nimic mai rău decât să fii fals, pentru că atunci tu "prieteni" nu vă place pentru dvs. Au încrederea de a ști că sunteți o persoană uimitoare care are multe de oferit și veți avea mai multe șanse să atrageți un grup divers de oameni interesanți. Nu spuneți oamenilor ceea ce credeți că vor să audă doar pentru a le face ca tine și pentru a evita să vă lovească doar pentru a vă face să se răcească. Oamenii vor putea să spună dacă încerci doar să le impresionezi sau să-i sugezi și să fii mai puțin probabil să faci prieteni cu ei. În schimb, deschideți încet și lăsați oamenii să știe despre cine sunteți și lucrurile care privesc cu adevărat. De asemenea, dacă sunteți șanse false, oamenii vor observa și vor vorbi acest lucru chiar mai greu pentru dvs.
  • Dacă deveniți popular doar încercând să fii cineva pe care nu-l faci, atunci unde e distracția în ea? Nu vrei să ții o șaradă pentru totdeauna, nu?
  • Amintiți-vă că dacă trebuie să vă schimbați complet cine sunteți de a vă aduce oameni ca tine, atunci probabil că nu merită.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 2
    2. Fi cu adevărat Grozav. Nimănui nu-i place o persoană blocată. Zâmbiți pentru oamenii pe care îi cunoașteți în holuri. Nu acționați ca și cum sunteți mai buni decât ei - aroganța este o oprire uriașă. Dacă cineva vă menționează, doriți să vorbească despre partea bună, nu despre partea voastră proastă. Cu toate acestea, nu exagerați sau vor începe să vă folosească. S-ar putea să vă gândiți că trebuie să vă acționați ca una dintre fetele medii să fie populare, dar în realitate, acest lucru nu vă va face prea departe.
  • Pentru a fi cu adevărat frumos, ar trebui să fii politicos și să ai maniere bune. Aceasta înseamnă că țineți ușile pentru oameni, spunând salut oamenilor pe care îi cunoașteți, făcând loc pentru oamenii care merg în săli și a fi prietenos chiar dacă sunteți într-o stare proastă.
  • Acest lucru nu înseamnă că trebuie să puneți pe acea persoană falsă pe care o puteți vedea uneori de la adulți - înseamnă doar că ar trebui să fii bun cu oamenii, indiferent de cât de popular crezi că sunt.
  • Nu este nimic mai rău decât o persoană care este doar drăguț cu oamenii populari sau oameni care crede că îl poate face undeva. Dacă vrei să spui oamenilor "de mai jos" tu și frumos cu oamenii "de mai sus" Tu, atunci oamenii vă vor fi destul de curând.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în liceul Pasul 3
    3. Se ridică pentru tine când trebuie să. Dacă vrei să faci prieteni adevărați, atunci nu poți lăsa oamenii să meargă peste tine. Dacă vă lipiți de armele și știți când vă apărați, veți câștiga de fapt respect și va fi mai probabil să faceți mai mulți prieteni și să obțineți popularitate. Dacă sunteți frumos cu oamenii doar pentru că doriți ca ei să vă placă, nu veți ajunge prea departe și nu veți fi respectați.
  • Dacă cineva este rău pentru voi, făcându-vă să vă simțiți rău despre dvs. și, în general, puneți-vă în jos pentru nici un motiv, nu ar trebui să o luați. Să știe persoana că acțiunile sale sunt inacceptabile.
  • Nu trebuie să vă plimbați până la nivelul unei persoane doar pentru că persoana este medie pentru dvs. Puteți spune cuiva să oprească ceea ce face el fără a chema nume sau înseamnă în schimb. Amintiți-vă că sunteți mai buni decât asta.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 4
    4. Fii deschis pentru a întâlni oameni noi. Dacă sunteți prietenos și întotdeauna mergeți la noi oameni și faceți discuții mici cu ei, veți fi pe cale să faceți cu ușurință prieteni. Ar trebui să fiți încântați să cunoașteți oameni noi, indiferent de ce mulțimea sau în ce clasă sunt în. Bineînțeles, ar trebui să o luați lent și să nu bombardați oameni noi sau oameni care arată ocupați, dar dacă găsești o ocazie de a vorbi cu cineva nou, ca și cum ai fi la dulapul tău cu o altă persoană la dulapul său în picioare Pentru tine, atunci ar trebui să o iei.
  • Când vorbești cu oameni noi, ar trebui să faci lucrurile ușor, vorbind despre clasele tale, hobby-urile tale sau despre muzica dorită. Cereți persoanei câteva întrebări ușoare pentru a vă arăta că vă pasă. Puteți vorbi mai târziu despre lucrurile serioase, când vă cunoașteți mai bine.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în liceul Pasul 5
    5. Fi interesat de alte persoane. Cheia de a fi cu adevărat socială și populară nu este de a vorbi despre dvs. tot timpul sau pentru a vă lăuda, dar pentru a arăta un interes real pentru alte persoane. După cum se spune, ar trebui să fii interesat, nu interesant. Oamenii vă vor plăcea mult mai mult dacă le puneți întrebări și arătați că vă pasă de ei decât dacă încercați să vă arătați. Data viitoare când vorbiți cu cineva, zâmbiți, puneți întrebări despre Ziua Persoanelor, faceți contact vizual și arătați că vă îngrijiți cu adevărat. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să-l falsificați, dar că ar trebui să faceți un efort pentru a face ca oamenii să se simtă ca și cum ar fi fost îngrijiți. Iată câteva lucruri pe care le puteți face:
  • Întrebați persoana despre cum a mers weekend-ul său.
  • Cereți oamenilor despre ceva nou pentru a fi împărtășit.
  • Întrebați-vă despre placerea și displacerile lor.
  • Întrebați despre activitățile extra-curriculare ale persoanei
  • Compliment ceva pe care persoana o poartă
  • Întrebați despre ceva despre care a menționat ultima oară
  • Găsiți un echilibru între a vorbi despre dvs. și despre cealaltă persoană
  • Imaginea intitulată Fiți populară în liceul Pasul 6
    6. Nu te comporți ca și cum ai fi misto a-ti pasa. Sigur, liceul este un moment în care mulți oameni acționează ca și cum ar fi literalmente prea cool pentru școală. Ei pot purta prea mult timp de plecare, suferă de clasă, apar târziu, sau ridică din umeri atunci când profesorii lor o mustrează. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să fie modul în care vă apropiați de liceu. Îmbrățișați faptul că este bine să aveți grijă și că ar trebui să încercați să mergeți după lucrurile care contează pentru dvs. în loc să vă îngrijorați că veți ieși ca un dork. Dacă vă place foarte mult de clasa engleză, fiți încântați de a vorbi despre cartea dvs. preferată - dacă vă place să fiți în echipa de tenis, spuneți prietenilor dvs. despre meciul dvs. viitoare.
  • Vorbind despre lucrurile care te fac fericit vă va face o persoană mai interesantă și angajatoare. Dați-vă și opiniile. Acceptă cu persoana opusă și pur și simplu dădu din cap la ceea ce spun ei vă va face să arătați foarte plictisitor. Încercați să fiți un starter de conversație și să știți când să ascultați și când să răspundeți la oameni.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 7
    7. Faceți discuții mici cu oameni noi. Discuție mică este o abilitate pe care mulți studenți de liceu nu o lipsește și, dacă știți cum să faceți discuții mici, vă veți ridica la jocul social și veți fi pe calea dvs. de a fi mai popular. Pentru a face mici discuții, trebuie doar să puteți discuta cu oameni despre orice altceva atunci când le vedeți în săli, fără a fi nervoși sau fără a ieși din lucruri de spus. Doar relaxați-vă, opriți îngrijorarea de a spune un lucru greșit și faceți ce cealaltă persoană confortabilă pe măsură ce vă angajați într-o conversație rapidă în săli sau înainte de începerea clasei. Iată câteva lucruri pe care le puteți face atunci când faceți discuții mici:
  • Vorbește despre clasa pe care tocmai ați venit sau o să mergeți.
  • Cereți persoanei despre week-end-ul său.
  • Vorbește despre ceva care vine în școală, cum ar fi jocul de dans sau fotbal, și întrebați dacă persoana merge.
  • Discutați despre ceva în mediul dvs., cum ar fi un fluturaș pentru Rally PEP, sau o cămașă pe care persoana o poartă cu numele colegiului dvs. preferat pe acesta.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 8
    8. Zâmbiți la oameni. S-ar putea să vă gândiți că ultimul lucru pe care doriți să-l faceți în liceu este la fiecare zâmbet la oricine, pentru că zâmbea este doar atât de necorespunzător, dar ar trebui să vă schimbați atitudinea dacă doriți să fiți mai sociali și să vă faceți mai popular. Zâmbind vă va face mai aborratoare, va face mai mulți oameni să vă observați și veți face mai mulți oameni să se simtă bineveniți în prezența voastră. Este o mare parte din a fi prietenos. Nu trebuie să zâmbiți la absolut toată lumea din școala dvs., dar dacă umblați de cineva în săli, faceți o șansă și dați acei persoană un zâmbet mic, chiar dacă nu îl cunoașteți.
  • Hai sa recunoastem. Oamenii din liceu tind să fie judecători și sunt susceptibili să creadă că cineva este rău sau nepoliticos fără motiv. Dacă zâmbiți mai mult, oamenii vor fi mult mai probabil să creadă că sunteți o persoană primitoare, deschisă.
  • Partea 2 din 3:
    Observați
    1. Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 9
    1
    Imbraca-te bine. Nu aveți nevoie de cele mai moderne sau mai scumpe haine pentru a fi populare, dar trebuie să arătați că ați pus ceva timp în aspectul dvs. exterior. Acest lucru nu este menit să sune superficial - este doar un fapt că oamenii care se îmbracă mai bine sunt luați mai serios și sunt tratați cu mai mult respect decât cei care mențin un aspect neglijent, fie că sunt la un interviu de angajare sau întâlniri cu oameni la o petrecere. Purtați haine care se potrivesc, care sunt libere de riduri, și care sunt curate, iar oamenii vor avea mai multe șanse să vă observe.
    • Hainele tale pot fi puțin libere sau puțin strânse, în funcție de aspectul pe care îl faci. Dar dacă pantalonii tăi sunt, evident, dimensiunea greșită, vă puteți întreba dacă declarația merită să fie făcută.
    • Doar câteva accesorii frumoase, cum ar fi o pereche de cercei de argint sau un ceas frumos, vă poate ajuta să vă legați împreună.
    • Nu vă faceți griji că aveți cinci sau zece costume complet noi. Este mai bine să aveți mai puține lucruri frumoase de o calitate superioară. O pereche cu adevărat frumoasă de blugi vă poate servi mai bine decât trei perechi ieftine de blugi.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 10
    2. Mențineți o bună igienă. Luați un duș, radeți, periați dinții, puneți deodorant și păstrați-vă corpul și părul frumos și curat. Deși mirosul proaspăt și curat este important, ar trebui să vă asigurați că nu încărcați prea mult parfum sau colonie sau va fi la fel de rău ca și cum nu vă bateți deloc. Având timp pentru a avea o bună igienă arată că respectați și îngrijiți-vă singur.
  • Ar trebui să veniți la școală proaspătă și delicioasă. Aduceți deodorant la clasa de gimnastică și asigurați-vă că sunteți întotdeauna la fel de curat cum puteți fi.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 11
    3. Să ia decizii bune. Nu beți, fumați, fugiți sau vă furișați. Alegerile rele vă pot deteriora viața înainte de a începe, iar acest lucru nu vă va face populare. S-ar putea să vă gândiți că veți observa dacă acționați rebeli sau rupeți niște reguli și vă veți observa, dar nu pentru mult timp și nu pentru motivele pentru care doriți ca oamenii să vă recunoască. Există o diferență între a fi popular pentru a fi bine rotunjit și prietenos și dezvoltând o reputație proastă.
  • Este mai ușor să luați decizii bune atunci când vă înconjurați cu oameni care au capete bune pe umeri. Dacă vă prăbușiți influențelor rele, veți avea mai multe șanse să faceți o decizie proastă.
  • Dacă sunteți la petrecere, evitați să beți, să săriți de pe suprafețe mari sau să faceți altceva care este bolnav recomandat doar pentru a vă arăta. Atenția pe care o obțineți pentru acești anticieni nu va dura.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 12
    4. Wow oameni cu încrederea ta. Dacă sunteți mulțumit de cine sunteți, ceea ce faceți și ceea ce arăți, oamenii vor putea spune de la o milă distanță. Zâmbiți la oameni și nu vă fie frică să le spuneți bine sau să obțineți o conversație. Mergeți cu capul ridicat și aveți o limbă pozitivă a corpului, o postură bună și o energie prietenoasă ori de câte ori vă observă. Acest lucru va face ca oamenii să vrea să vă cunoască și îi veți face interesați de cine sunteți.
  • Dezvoltarea încrederii adevărate poate dura ani de zile. Puteți să vă îndreptați să vă aduceți acolo dacă lucrați la a face lucrurile pe care le iubiți cu adevărat și să vă supraîncărcați la ceva, așa că vă simțiți mai fericiți și mai mândri de-a lungul zilei.
  • De asemenea, ar trebui să faceți o listă a tuturor lucrurilor pe care le iubiți despre dvs. Consultați-o de multe ori, mai ales dacă vă simțiți în jos.
  • De asemenea, puteți lucra pentru a schimba lucrurile pe care doriți să le schimbați despre dvs. Nu credeți că trebuie să fiți așa cum sunteți - aveți control asupra destinului vostru.
  • O altă modalitate de a vă încredința este să vă petreceți timp cu oamenii care vă fac să vă simțiți bine despre voi înșivă. Șanțicii prietenilor care vă pun mereu în jos.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 13
    5. Nu vă distrați sau nu vă distrați pe alții, deoarece credeți că vă va face populară. Chiar dacă s-ar putea să credeți că va ajuta la creșterea popularității, oamenii se vor gândi prost din voi. Nu face Fă-o, deoarece nu este corect să devii popular la cheltuiala unei alte persoane! În plus, agresorii pot fi temut, dar sunt rareori populari. Nu vrei să dezvolți o reputație pentru a fi un ticălos.
  • Oamenii care sunt cu adevărat populari nu deranjează să-l pui pe oameni, pentru că sunt suficient de încrezători în cine sunt și nu văd nevoia de a fi rău.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 14
    6. Nu neglijați studiile. A își aminti să Focus pe studiile dvs., chiar dacă încercați să deveniți mai popular. Gradurile dvs. sunt mult mai importante decât statutul dvs. social. Dacă vă faceți bine în școală, veți fi observat că sunteți un student bun și veți avea mai multe oportunități de a întâlni mai mulți oameni. Sigur, nu vrei să arăți ca un tocilar, dar dacă ești mândru de cât de tare lucrați, alți oameni vă vor aprecia.
  • Amintiți-vă că, în schema lucrurilor, în timp ce fiți populară în liceu poate fi distractiv pentru o vreme, când vă uitați înapoi în anii de liceu, veți regreta că nu studiați atât de greu încât ați putea avea mult mai mult decât să nu încercați mai mult decât să nu încercați mai mult fi popular.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 15
    7. Face fitness o prioritate. Indiferent dacă loviți sala de gimnastică sau excelent într-un sport școlar, exercițiul de exerciții nu numai că vă va face să arătați bine, dar vă va face să vă simțiți bine despre dvs. Și dacă vă simțiți bine despre cine sunteți, atunci mai mulți oameni vă vor observa ca o persoană minunată și încrezătoare care merită să o cunoașteți. Deși exercițiile fizice nu vă vor ajuta să câștigați prieteni, poate contribui la un stil de viață care vă va duce să fiți mai popular.
  • Efectuarea unei priorități o prioritate vă va duce, de asemenea, să vă întâlniți mai mulți oameni și să aveți mai mulți prieteni, indiferent dacă sunteți într-o echipă școlară, într-o ligă REC sau doar luați cursuri la sala de gimnastică locală.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 16
    8. Arătați întotdeauna că aveți un timp minunat. O altă modalitate de a observa este să lăsați oamenii să vadă că sunteți în stare să aveți un moment bun indiferent de unde vă aflați. Fie că vă plimbați în săli, la o petrecere sau să luați masa de prânz în linia de cafea, ar trebui să arătați ca și cum vă bucurați de voi. Nu trebuie să râzi sălbatic în clasa de matematică, dar ar trebui să lucrezi la dând o vibrație pozitivă și să las oamenii să vadă că ești mulțumit de cine ești și ce faci. Dacă vorbești cu prietenii tăi, într-adevăr se angajezi în conversație în loc să te uiți în jur pentru a vedea dacă există mai mulți oameni mai populari cu care să vorbești. Dacă aveți prea mult timp să vă îngrijiți ceea ce cred oamenii, atunci vor fi mai probabil să vorbească cu dvs.
  • Dacă râdeți întotdeauna, vă simțiți bine și mulțumiți de ceea ce faceți, sunteți mai probabil să atrageți prieteni.
  • Desigur, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să-l falsificați dacă aveți o zi cu adevărat crudă, dar că nu face rău să vă bucurați cu adevărat dacă aveți ocazia.
  • Este bine să vă plângeți dacă doriți cu adevărat, dar nu doriți să obțineți o reputație pentru a fi o persoană negativă.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 17
    9. Fii bine cu a-ți face propriul lucru. Deși sunt sociale, implicate și sunt prietenoase, sunt modalități de foc de a deveni mai populare, ar trebui să fii confortabil cu faptul că ești independent și de a face ceea ce vrei să faci. Dacă doriți să purtați ceva pe care nimeni din școala dvs. nu a purtat vreodată, ascultați muzică complet diferită de prietenii dvs. sau încercați o activitate, școala dvs. nu oferă, cum ar fi yoga sau tir cu arcul, atunci nu ar trebui să fii reticent doar pentru că nimeni altcineva nu o face. Fiind independent vă va ajuta să observați pentru un motiv simplu - pentru că veți ieși afară.
  • Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fii diferit doar de dragul de a fi diferit, dar pentru că vrei cu adevărat să faci ceva diferit. Nu vrei să arăți ca un poser dacă încerci ceva "alternativă" doar pentru a atrage atenția.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 18
    10. Nu încercați prea tare. Deși există multe lucruri pe care le puteți face pentru jocul social și pentru a ieși mai mult la colegii dvs., ar trebui să fiți atenți la căutarea ca și cum ați încerca prea tare. În liceu, oamenii sunt deosebit de sensibili în legătură cu acest lucru, așa că ar trebui să evitați să păstrăm că sunteți dispus să faceți ceva care să fie popular. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să încercați prea mult să discutați cu copiii populari dacă nu sunteți interesați și că nu ar trebui să aveți în discuție în conversații în care nu sunteți bineveniți. De asemenea, ar trebui să evitați să încercați să copiați aspectul unor persoane mai populare, deoarece acestea vor fi pe trucuri.
  • Încercând să facă noi prieteni este o modalitate foarte bună de a vă pune acolo și de a fi mai popular. Cu toate acestea, ar trebui să fiți în căutarea și știți când oamenii nu caută să facă prieteni. Nu vrei să riscă să te jening prin venirea prea puternică.
  • Același lucru este valabil și pentru atragerea oamenilor de sex opus. În timp ce vă înșelați zdrobirea voastră vă va face să vă simțiți minunați, ar trebui să luați lucrurile încet și să obțineți un sentiment al sentimentelor celeilalte persoane înainte de a vă deplasa înainte.
  • Partea 3 din 3:
    Implicarea
    1. Imaginea intitulată Fiți populară în liceul Pasul 19
    1. Alăturați-vă activităților extracurriculare. Indiferent dacă sunteți în baschet, majorete, club francez sau trupa, aderarea la câteva activități extracurriculare vă pot ajuta să deveniți mai popular pur și simplu pentru că veți cunoaște o varietate mai largă de oameni. Dacă ajungeți doar să cunoașteți oamenii din clasele dvs., veți fi lipsiți pe o mare varietate de oameni uimitori din școala dvs. Veți găsi, de asemenea, mai ușor să vă conectați cu persoanele care împărtășesc interesele dvs., deci veți fi mai probabil să faceți prieteni.
    • Amintiți-vă că, pentru a fi popular, oamenii trebuie să știe de fapt cine sunteți - ce mod mai bun este acolo pentru a obține numele dvs. acolo decât să vă implicați în activități extrașcolare?
    • Găsirea activității extreme de extracurriculare pentru dvs. vă puteți ajuta, de asemenea, să găsiți o nouă pasiune, să explorați noi hobby-uri și poate chiar să vă inspirați să urmați o nouă carieră.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în liceul Pasul 20
    2. Cunoașteți oamenii din clasele dvs. Deși este important să fii un student bun, ar trebui să mai poți găsi timp pentru a vă relaxa și a face câțiva prieteni în clasele dvs. Indiferent dacă discutați cu partenerul dvs. de laborator sau cu persoana care se află în spatele dvs. în Algebra II, ar trebui să faceți un efort pentru a cunoaște oamenii din clasele dvs. - fără întreruperea învățării, desigur!
  • S-ar putea să ajungeți la găsirea unui nou prieten cel mai bun după ce ați lucrat la un proiect școlar sau pentru a pune împreună un raport de laborator cu un nou coleg de clasă. Nu credeți că puteți găsi doar prieteni după orele de școală.
  • Oamenii din clasele dvs. pot fi, de asemenea, încântați să întâlnească oameni noi, deoarece oamenii nu se sfârșesc întotdeauna în clasă cu oameni pe care îi cunosc deja de când sarcinile de clasă sunt aleatoare.
  • Dacă aveți o perioadă de prânz și nu aveți prieteni în aceeași perioadă, încercați să stați cu un nou grup de oameni, în felul acesta, puteți face noi prieteni și să le cunoașteți mai bine.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 21
    3. Implicați-vă în comunitatea dvs. Un alt mod de a fi implicat este să faci ceva în comunitatea ta. Fie că sunteți voluntar la o bucătărie de supă sau jucați softball într-o ligă REC, făcând ceva care este bazat pe comunitate vă va ajuta să cunoașteți mai mulți oameni și să vă simțiți cu experiență cu o varietate mai largă de oameni. De asemenea, puteți întâlni unii oameni de la școală care fac același lucru și acest lucru vă va ajuta să faceți mai mulți prieteni din școală sau din cartierul dvs.
  • Nu numai că se va implica în comunitatea dvs. vă va face să vă întâlniți mai mulți oameni, dar voluntariatul și faceți ceva util vă va construi încrederea, ceea ce vă va face mai ușor să întâlniți oameni noi. Este o situație câștigătoare.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 22
    4. Să mențină o varietate de interese. Dacă doriți să fiți populari, atunci trebuie să lucrați la a face multe lucruri diferite cu dvs. - dacă jucați numai baseball sau doar lucrați pentru lucrarea școlară, atunci veți pierde să cunoașteți atât de mulți oameni interesanți. Deși nu ar trebui să vă răspândiți prea subțiri, ar trebui să vă angajați în cel puțin două sau trei activități care să vă expună oamenilor noi - dacă vă lipiți doar la un interes, atunci veți fi prieteni cu aceleași cinci persoane. Lucrați la găsirea mai multor lucruri care vă interesează, astfel încât să puteți face prieteni cu o varietate de oameni interesanți.
  • O parte din a fi popular doar înseamnă că oamenii știu cine sunteți când umblați în jos. Implicarea dvs. într-o gamă variată de activități vă poate ajuta să obțineți acest lucru.
  • Imaginea intitulată Fiți pompați înainte de un mare joc sportiv de sport 16
    5. Să sprijine pe alții și să se intereseze în ceea ce fac. Mergeți la performanța de teatru și amintiți-vă să felicitați membrii distribuirii și echipajului individual după aceea, numind chiar lucruri specifice pe care le-ați iubit. Du-te la jocuri sportive, și înveseli cu voce tare din standuri. Du-te la spectacolele orchestrei, spectacole de artă, chiar și Bee de ortografie pentru a vă sprijini prietenii și restul școlii. Și lăsați oamenii să vă cunoască că l-ați iubit!
  • Imaginea intitulată Fiți populară în etapa de liceu 23
    6. Pune-te acolo. Dacă nu vă este frică să vă riscați și să vă puneți acolo în timpul și după școală, veți fi mai probabil să vă cunoașteți. Înscrieți-vă pentru spectacolul de talent al școlii. Când un vorbitor de oaspeți vizitatori vine la școală, voluntar să vină pe scenă. Ajutați un student cu temele după școală. Petreceți voluntariatul sala de studiu la biblioteca școlară. Dacă vă concentrați doar pe a face lucrurile pe care trebuie să le faceți în loc să găsiți lucruri noi de făcut, atunci veți fi mai puțin probabil să fiți populari.
  • Dacă ești foarte timid, atunci nu trebuie să te pui acolo într-un mod mare, arătat. Puteți găsi modalități mici de a face o diferență, cum ar fi tabelarea unui club sau a face un anunț pentru echipa dvs. sportivă în Homeroomul dvs.
  • sfaturi

    Nu mințiți sau veți fi marcați ca un poser.O minciună se va întoarce întotdeauna și vă va aduce. Având integritatea și moralul vă vor stabili înainte să fie de încredere și respectați.
  • Asigurați-vă că faceți apel în fotografii (care nu înseamnă dezbrăcarea pentru ei!). Zâmbiți în timpul fotografiilor, chiar dacă vă uitați departe. Și asigurați-vă că puteți râde în timpul unei fotografii în timp ce vă uitați încă ușor accesibil.
  • Fi la curent cu obsesiunile actuale și moda. Știți despre actori, actrițe și muzicieni. Dacă nu aveți nicio idee unde să începeți, mergeți la Billboard.com și ascultați radioul local pentru muzică și mergeți la Perez Hilton.com și primesc reviste populare cum ar fi șaptesprezece ani vogue, SUA săptămânal, oameni, stea, ok! Magazine, Lucky, Vogue, etc.
  • Realizați că liceul nu este sfârșitul! Sunt patru ani scurți ai vieții tale. Dacă sunteți popular nu vă va fi la cel mai fericit, atunci uitați-vă - viața este prea scurtă pentru a fi altceva decât fericită.
  • Fi amuzant! Fiți capabili să aruncați o glumă bună sau să aveți un bun simț al umorului.
  • Fi bine la povestile! Un Killjoy este obligat să fie o băutură (dacă nu o puteți roti într-o glumă!).
  • Acneea nu va afecta prea mult starea dvs., dar încercați să aveți grijă de faptul că cu acnee și creme. Un indiciu mare pentru a scăpa de acnee și a păstra întregul corp sănătos este Opriți mâncarea grâului. Citiți-vă pe ea - există o carte numită burtă de grâu. Este o citire foarte mare și vă va șoca cu adevărat la cât de mult vă afectează grâul!
  • Zâmbește cât mai mult posibil. (Acest lucru nu înseamnă să fii ciudat despre el sau zâmbește 24/7.) Nimeni nu-i place pe cineva care se încruntă sau fără emoție tot timpul.
  • Concentrați-vă asupra studiilor și asupra vieții sociale. Aveți grijă de cine sunteți prieteni într-adevăr. Nu știți niciodată când un prieten vă va pune în studiile sau abilitățile dvs. pentru a ajunge la cer, pe care fiecare dintre voi o are.
  • Nu vă faceți griji cu privire la aspectul dvs. prea mult. Dacă urmați doar acești pași, faceți prieteni buni, încercați să vă construiți simțul umorului, să fiți drăguți cu oamenii și să ieșiți în mod specific, veți fi automat popular.
  • Fii drăguț cu oamenii mai mici decât tine.
  • Nu fiți doi cu care se confruntă - unii oameni cred că să fie popular, trebuie să fii rău pentru unii oameni "nepopulari". Acest lucru nu va funcționa și vă va face să pari ca un bully. Nimeni nu-i place un bully, astfel încât să puteți termina niciodată fără prieteni (și apoi vă întoarceți la pătrat).
  • Fii prieteni cu cei care te iubesc pentru cine ești și cine va fi întotdeauna de partea ta când ai nevoie de ei.
  • Chiar și atunci când aveți o zi proastă, încercați să ridicați-l să vă împiedicați pentru alții, din cauza nenorocirilor voastre vă va afecta reputația. O mishap poate fi amintit de mulți oameni, deși nu este spus asupra fata ta.
  • Avertizări

    Nu deveniți prieteni cu oamenii pe care îi știți că sunt backstabbers. Te-ar putea trăda întotdeauna.
  • Nu vă arătați atât de mult sau oamenii se vor gândi la tine într-un mod rău.
  • Nu fiți prinși încercând să fiți cu "in multime" Dacă într-adevăr nu ești tu. Lucrați la urmărirea propriilor vise, fiți drăguți cu oamenii și veți face prieteni indiferent de statutul dvs. social actual. În caz contrar, veți arăta ca un wannabe!
  • Nu bârfe despre alte persoane, deoarece în cele din urmă se va întoarce la tine!
  • Dacă cineva din mulțimea populară încearcă să te ispitească în a face droguri, înapoi imediat. Mai bine să fii nepopular decât să fii dus pe acel drum!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar