Cum să fii o celebritate de liceu (a la cher horowitz)

Majoritatea oamenilor trec prin liceu care doresc ca ei să fie mai populare, fabuloase și mai ieftine decât sunt. Cineva ca Cher Horowitz din filmul clasic de liceu, de exemplu.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii o celebritate de liceu (A LA Cher Horowitz) Pasul 1
1. Au păr minunat. Nu trebuie să fie blondă, dar trebuie să fie sănătoasă și elegantă. Când te duci să-ți taie părul pentru a arăta stilistul exact ceea ce vrei. Nu aveți încredere în ei să alegeți o tăietură care va fi măgulitoare pe tine și doar du-te la cineva că ai încredere să faci o treabă bună și cine știi că îți poate tăia părul așa cum o vrei. Căutați recenzii ale diferitelor saloane înainte de a vă decide, altfel veți regreta mai târziu.
  • Imagine intitulată Fii o celebritate de liceu (A LA Cher Horowitz) Pasul 2
    2. Purtați machiaj minimal. Purtați cu siguranță niște machiaj, dar amintiți-vă că machiajul este menit să vă îmbunătățească caracteristicile naturale, să nu le ascundeți sau să le schimbați. De asemenea, nu trebuie să cheltuiți 100 de dolari la Sephora pentru a obține aspectul pe care îl doriți. Pentru școală, purtând niște ochelari, rimeluri și culori de buze / luciu ar trebui să fie bine, dar nu vă fie frică să le jazz cu un ochi de fum sau o culoare de buze pentru funcții sociale și evenimente.
  • Imagine intitulată Fii o celebritate de liceu (A LA Cher Horowitz) Pasul 3
    3. Implicați-vă social. Du-te la petreceri și încercați să discutați cu oamenii din diferite cliques / grupuri de prieteni. Spunând că nu beți, fumați sau drogurile nu sunt o scuză să nu meargă la petreceri, pentru că indiferent unde vă aflați că nu veți fi singura persoană trecătoare. Nu fiți trashy și aveți un moment bun cu prietenii! În afară de petreceri, stai cu o mulțime de oameni răi după școală și la prânz. Doar amintiți-vă că oricine vă petreceți cu poate fi cool (Tai!) Găsiți un loc bun pentru a mânca masa de prânz în fiecare zi în care o mulțime de alți oameni pot să stea și cu tine. Asigurați-vă că este în cel mai central loc din școala dvs., astfel încât toată lumea să vă poată vedea și posseul dvs. având un moment bun și vor dori să se alăture. Nu vă distrați niciodată de oameni chiar dacă încearcă prea tare sau încearcă să fie ca tine. Fii drăguț cu toată lumea. Păstrați-vă pe toate cele mai recente bârfe. Dacă se întâmplă ceva, de la o despărțire la o arest doriți să știți despre asta.
  • Imaginea intitulată Fii o celebritate de liceu (A LA Cher Horowitz) Pasul 4
    4. Implicați-vă cu școala. Fă-ți tema. Doar pentru că vrei să ții o viață socială nu înseamnă că poți ignora studiile. Aceasta nu mai este o școală de mijloc și contrar oamenilor de credință populară, de fapt, cum ar fi agățat de oameni care sunt educați și pot ține o conversație inteligentă. Scopul pentru A și B în toate cursurile dvs. și încercați să aveți un vocabular dezvoltat. Așa cum ar face Cher, citiți o carte non-școală pe săptămână. Și amintiți-vă, grade bune = libertate. Dacă vă împământați pentru că nu vă aflați cursurile, viața dvs. socială este în toaletă.
  • Imagine intitulată Fii o celebritate de liceu (A LA Cher Horowitz) Pasul 5
    5. Fii sănătos. Încercați să obțineți cel puțin 45 de minute de exercițiu în fiecare zi. Focus mai mult pe cardio decât forța, dar ucigașul ABS nu a rănit niciodată. Nu încercați să arătați ca un culturist, dar căutarea tonificată și subțire este un lucru minunat. Trebuie să vă simțiți încrezători cu corpul vostru, chiar dacă nu sunteți la greutatea dvs. de greutate. Mănâncă sănătoși tot timpul, cu excepția cazurilor franceze FRY / Pizza Binges cu prietenele tale. Asigurați-vă că dacă aduceți un prânz la școală, este cea mai sănătoasă masă a zilei dvs. Nu vrei ca toată lumea să creadă că ești un porc sau că nu-ți pasă de tine. O idee bună ar fi o bucată de fructe, legume și niște biscuiți de grâu întregi sau un sandwich de dumnezeiesc pe grâu întreg.
  • Imaginea intitulată Fii o celebritate de liceu (A LA Cher Horowitz) Pasul 6
    6. Au o mare igienă. Miros bine. Au un miros de semnătură, cum ar fi grapefruit sau caramel și încercați să cumpărați toate spălarea corporală / loțiuni în acel miros sau un miros care merge cu el, astfel încât să nu mirosi înverșunare. Mirosurile stratificate nu sunt știința rachetelor, dar este la fel de importantă. Duș zilnic și faceți tot ce trebuie să faceți față de fața dvs. pentru a avea cât mai clar pielea posibilă. Faceți o listă de lucruri pe care trebuie să le faceți, de la cap până la picioare și nu uitați nimic, inclusiv bărbierit / ceară / scufundare, pe care trebuie să faceți dacă intenționați să purtați mâneci scurte sau pe orice altceva decât pantalonii. Picioarele și gropile păroase sunt o oprire uriașă la majoritatea oamenilor. Dacă vă opunem îndepărtării părului, indiferent de motiv, încercați să vă păstrați picioarele și axile acoperite în orice moment.Exemplu Lista: Părul de spălare, sprâncene, urechile curate, fața de spălare, armpituri de bărbierit, corpul de spălare, corpul lotion, manichiura, picioarele de ras, picioarele buff, pedichiura.
  • Imaginea intitulată Fii o celebritate de liceu (A LA Cher Horowitz) Pasul 7
    7. Ia garderoba. Nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani sau să vă îmbrăcați din zona dvs. de confort pentru a fi la modă. Pantalonii de yoga / sudoare sunt confortabil, dar nu sunt adecvați pentru școală. Veți întâlni cât mai tare și slobby dacă nu puneți nici un efort în ceea ce purtați. Nimic nu arată mai ușor decât o fată cu machiajul ei și părul, care poartă pantaloni de cale și un tricou vechi de școală. Unele magazine care vând haine elegante, accesibile și originale sunt pentru totdeauna 21 și H & M. Magazinele de distracție au întotdeauna piese drăguțe care sunt mai vintage, și că nimeni altcineva ar avea. Acestea sunt opțiuni bune, deoarece puteți înlocui mai des costumele din afara datei și, prin urmare, să fie mai mult la modă în orice moment. Unele magazine care sunt puțin mai scumpe, dar tind să aibă haine ușor mai frumoase sunt echipamente urbane, îmbrăcăminte americană și Simons. Magazinele de magazine și buticurile locale sunt, de asemenea, locuri bune pentru a face cumpărături. Cu toate acestea, dacă te duci la un boutique, încercați să mergeți la unul într-un oraș diferit, deoarece șansele sunt celelalte fete de la magazinul dvs. de școală la cel din oraș, și nimeni nu-i place să-și petreacă 30 de dolari pe o cămașă pentru a afla că este " T într-adevăr că măgulitorul pe tine.
  • sfaturi

    Fii curat
  • Fii loial prietenilor tăi
  • da complimente
  • Nu fi fals
  • nu acționați disperat sau ușor
  • nu râde de alte persoane
  • Nu mergeți peste bord și arătați trashy
  • Nu uitați să radeți / curățați ceva
  • Fii drăguț
  • râdeți și zâmbiți
  • Purtați machiaj
  • Vizionarea cu clueless înainte de a utiliza acești pași vă va ajuta mai bine să înțelegeți cum acționează Cher Horowitz.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar