Cum să fii popular în școala medie (pentru fete)

Filmele spun că sunt populare înseamnă bârfe și arata perfect, dar asta nu este de fapt adevărat. Ce popularitate este cu adevărat despre care se confruntă cu oameni noi, urmând tendințele pe care le doriți, fără să nu acționați ciudat sau nebun, împărtășind interesele dvs., arătând entuziasm despre școala dvs. și fiind cineva colegii tăi de clasă să poată privi. Fiind bun, prietenos și adevărat la ceea ce credeți, colegii dvs. de clasă vă vor iubi dacă urmați acești pași simpli!

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea abilităților sociale
  1. Imaginea intitulată Fiți populară în școala medie (pentru fete) Pasul 1
1
Faceți prieteni cu oameni noi. Începe doar prin a spune "Bună!"sau "Buna ziua!" la persoana care stă lângă dvs. în clasă. Vorbește sau se plâng de temele tale, cum ar fi "că foaia de lucru mi-a luat pentru totdeauna!"Pe măsură ce le cunoașteți, începeți să întrebați ce este nou în viața lor. Este greu la început, dar cu cât mai mulți oameni cu care vorbești, cu atât mai relaxați și mai încrezători că veți simți.
  • Încercați să stați cu cineva nou la prânz. Spune: "Wow, sandwich-ul tău arată bine," sau, "poți crede că cantina a servit astăzi pizza?"
  • Relaxați-vă și acționați în mod normal când vorbiți cu oameni noi - nu vreți să pară că încercați prea tare. Lăsați noile dvs. prietenii dvs. să progreseze încet și în mod natural și nu forțați pe nimeni să fie prietenul dvs. dacă nu sunt interesați.
  • Imagine intitulată Fiți populară în școala medie (pentru fete) Pasul 3
    2. Discutați cu noii dvs. prieteni în afara școlii. Exchange numere de telefon și le vorbește sau le scrie de câteva ori pe săptămână. Poate fi ceva la fel de simplu ca: "Sunt atât de plictisit. Ce-i cu tine?"Invitați-i să stea spunând ceva de genul:" Vrei să mergi la mall în acest weekend? Mama mea poate conduce!"
  • Utilizați un telefon mobil dacă aveți unul, dar este bine dacă nu. Adresați-vă părinților dacă este bine să vorbiți cu prietenii dvs. pe telefonul fix. Dacă sunt îngrijorați de faptul că petreceți prea mult timp la telefon, spuneți că o veți limita la doar o jumătate de oră pe zi.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala medie (pentru fete) Pasul 4
    3. Postați pe social media pentru a vă stimula popularitatea. Urmăriți-vă noii prieteni și împărtășiți videoclipuri amuzante, link către site-uri răcoroase și imagini ale locurilor pe care le duci. Utilizați imaginile și posturile pentru a arăta cine sunteți cu adevărat și nu persoana pe care o vor dori ca oamenii să vă placă.
  • Rămâi în siguranță online. Nu discutați cu persoane pe care nu le cunoașteți și nu fiți niciodată crud pentru cineva pe social media.
  • Dacă părinții dvs. nu vă vor permite să aveți un cont social media, amintiți-vă că vă privesc doar pentru dvs. Întrebați-le dacă puteți avea medii sociale cu unele limitări, cum ar fi nu urmăriți pe nimeni nu știți. Dacă spun că nu sunteți suficient de bătrâni, întrebați ce vârstă este în regulă. Poate că este doar un an sau doi! Între timp, concentrați-vă pe a face prieteni în școală și în "viața reală."
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala medie (pentru fete) Pasul 5
    4. Rămâi loial prietenilor tăi "vechi". Invitați-vă vechiul grup când faceți planuri cu noii dvs. prieteni sau petreceți cu vechii prieteni separat dacă nu vor să se amestece. Indiferent ce faceți, nu alegeți popularitatea față de prietenia și loialitatea adevărată. Aceștia sunt prietenii care au fost acolo pentru tine de la început, așa că asigurați-vă că le-ați arătat cât de importante sunt pentru dvs. Știi ce spun ei - găsiți aurul, dar păstrați bronzul.
  • Dacă copiii populari nu vor accepta încă mai sunteți prieteni cu vechiul dvs. grup, gândiți-vă cu adevărat dacă popularitatea merită să pierdeți o prietenie de-a lungul vieții.
  • Dacă bătrânii tăi sunt supărați că încerci să fii popular sau să te simți rămas în urmă, fii cinstit cu ei despre asta. Spune: "Încerc să fac prieteni noi și să întâlnesc oameni noi, dar știi că nimeni nu te-ar putea înlocui vreodată."Arată-ți spui că făcând planuri cu ei sau mâncând prânzul cu ei de cel puțin câteva ori pe săptămână.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala medie (pentru fete) Pasul 2
    5. Evitați să vă schimbați drastic pentru a deveni popular. Ceea ce vă face diferit și unic este ceea ce oamenii vă vor atrage oameni, așa că îmbrățișați cine sunteți! Iubirea ta arată că nu ți-e rușine de cine ești, și astfel de încredere va face ca toată lumea să vrea să fie prietenul tău.
  • Ascultați muzica pe care o iubiți, chiar dacă nu este primele 10 hit-uri. Purtați haine care vă fac să vă simțiți minunat, chiar dacă nu sunt de la o etichetă de designer. Poate vă place să tricotați sau să vă petreceți orele de citire - îmbrățișați aceste obiceiuri ciudate!
  • Dacă noii dvs. prieteni vă preocupă să vă schimbați valorile sau pe care sunteți cu adevărat, probabil că nu sunt oameni cu care doriți să fiți prieteni.
  • Partea 2 din 3:
    Implicat în școala ta
    1. Imaginea intitulată Fiți populară în școala medie (pentru fete) Pasul 6
    1
    Rulați pentru guvernul studenților. Adresați-vă colegilor dvs. ceea ce doresc să vadă îmbunătățirea la școală. Alegeți primele trei lucruri pe care le puteți face și faceți ca platforma dvs. de campanie. Vei deveni popular nu doar pentru că oamenii vor ști cine ești, dar pentru că te vor respecta și pentru ideile și curajul tău.
    • Gândiți-vă la idei realiste, cum ar fi dansurile școlare mai distractive sau organizarea ansamblurilor și performanțelor răcoroase.
    • Dacă ideea de a se alătura guvernului studenților este prea înfricoșătoare sau nu este nimic, implicați în alte moduri! Alăturați-vă unui club sau echipei sportive pentru a întâlni oameni noi.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala medie (pentru fete) Pasul 7
    2. Arătați-vă talentele. Este timpul să vă arătați colegii de clasă ceea ce sunteți minunat la! Chiar dacă credeți că talentul tău este necorespunzător sau ciudat, îmbrățișarea va arăta că sunteți încrezători în cine sunteți. Și veți fi surprinși de câte alte persoane ar putea să vă iubească și pe hobby-ul tău! Iată câteva idei pentru a începe:
  • Dacă vă place să cântați, să dansați sau să acționați, acționați în școală joacă sau introduceți un spectacol de talent școlar.
  • Dacă vă place să jucați sport, să vă alăturați unei echipe. Du-te pentru un sport pe care îl iubiți deja sau încercați unul nou pentru a întâlni un nou grup de oameni.
  • Dacă vă place să scrieți sau fotografiați, lucrați pentru ziarul școlii sau anuarul, dacă aveți unul.
  • Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect, începeți un club pentru el sau voluntar la tutore alți copii care au nevoie de ajutor.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala medie (pentru fete) Pasul 8
    3. Fiți încântați de evenimentele școlare. Veți cunoaște noii dvs. prieteni într-un mod mai relaxat, susținând cu ei în afara orelor de școală obișnuite. Distrează-te cu ea și profitați de toate activitățile răcoroase pe care școala ta o pune.
  • Arătați-vă spiritul prin îmbrăcarea zilelor spirituale școlare, aplauze pe colegii dvs. de clasă la jocuri sportive și sprijinirea prietenilor dvs. la spectacole de talente și spectacole de muzică.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala medie (pentru fete) Pasul 9
    4. Creați noi cluburi, activități și evenimente noi. Uneori se simte că nu se întâmplă niciodată la școala ta, dar ai puterea de a schimba asta! Adresați-vă profesorului sau directorului dvs. modul în care vă puteți pune ideile pentru un nou club sau o activitate școlară, ca o excursie de câmp sau un ansamblu rece. Iată câteva alte idei pentru a vă aduce brainstorming:
  • Începeți un program de reciclare. Dacă școala dvs. are deja una, revine! Creați o competiție între grade sau homeroomuri pentru a vedea cine poate recicla cel mai mult într-o lună. Oferiți un premiu distractiv, ca un partid de pizza, pentru câștigător.
  • Țineți o zi de carieră. Invitați părinții, liderii comunității sau chiar frații și surorile mai mari să vorbească despre locurile de muncă ca o pauză distractivă de la clasă pentru colegii tăi de clasă. Dacă obțineți suficienți vorbitori, faceți o săptămână de carieră! Evidențiați un loc de muncă în fiecare zi.
  • Partea 3 din 3:
    Păstrați o bună reputație
    1. Imaginea intitulată Fiți populară în școala medie (pentru fete) Pasul 10
    1. Păstrați-vă notele. Colegii tăi vor admira munca grea și note bune! Ei ar putea chiar să vă ceară ajutor cu propria lor temă.
    • Deși sufla temele de acasă sau testele care nu au reușit să nu pară o afacere mare - ar putea părea chiar rece!--Prietenii și colegii dvs. de clasă vor înceta în cele din urmă să vă respecte dacă acționați ca și cum nu-ți pasă de școală.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala medie (pentru fete) Pasul 12
    2. Rochie elegant, dar păstrați-o adecvată. Purtați haine care vă fac să arătați și, mai important, să vă simțiți minunați, în timp ce locuiți în codul de îmbrăcăminte al școlii. În loc să poarte vârfuri de dezvăluire sau pantaloni scurți sau scurte scurte sau fuste orice topuri, caută fuste lungi, curgătoare și pulovere confortabile. Experimentul cu bijuterii și pantofi, de asemenea.
  • Inca poti Rock stilul personal dacă școala dvs. are uniforme. Accesați cu bijuterii funky, pantofi sau ciorapi. Purtați o bandă îndrăzneață sau clipuri strălucitoare pentru a prinde ochii oamenilor.
  • Fii adevărat la propriul stil. Dacă vă simțiți cel mai bine în haine sportive, ocazionale, nu aveți nevoie să sariți direct în rochii de purtare în fiecare zi. Începeți prin împerecherea unei perechi frumoase de blugi cu un tricou rece. Se amestecă într-o fustă din când în când, dacă doriți, sau încercați doar vârfuri care sunt un mic crescător.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala medie (pentru fete) Pasul 11
    3. Stați adevărat la ceea ce știți că este corect. Nu vă fie frică să spuneți ceea ce simțiți, chiar dacă nu pare ca lucrul popular de făcut la acea vreme. Se ridică pentru valorile dvs., astfel încât alții să vă respecte și astfel vă puteți respecta.
  • De exemplu, dacă se pare că toți copiii populari se scufundă cu munca lor, dar știi că trebuie să obții note bune, să păstrezi la ea.
  • Dacă toate celelalte fete încep să poarte un stil de haine, nu vă simțiți confortabil, nu vă simțiți că trebuie să vă schimbați.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala de mijloc (pentru fete) Pasul 14
    4
    Porniți-vă la Bullies. Luați unul dintre prietenii dvs. pentru a vă ajuta să vă simțiți mai încrezători. Faceți contactul cu ochii și spuneți: "Nu este în regulă. Cred că ar trebui să te oprești."Rămâneți calm și răcoros și nu vă lăsați să vă ridicați. Dacă vă simțiți ca situația ar putea deveni periculoasă, obțineți ajutorul unui profesor.
  • În picioare până la bătăuși arată că sunteți curajoși, încrezători și îngrijiți de colegii dvs. de clasă.
  • Stand până la Bullies vă poate obține noi prieteni, iar profesorii și colegii de clasă ar putea observa ceea ce ați făcut și vă va acorda atenție. S-ar putea chiar să vă observați ca un erou!
  • Imagine intitulată Economia studiului Pasul 19
    5. Stați departe de droguri. Probabil ați auzit-o toată viața ta, dar această regulă este încă destul de importantă. Alcoolul, drogurile și țigările nu vă vor face mai populare - vor da doar o reputație proastă. Drogurile vă vor face să vă simțiți rău mental și fizic și ar putea chiar să vă ruineze aspectul.
  • La politicos spuneți nu la cineva care vă oferă droguri, spune ceva de genul ". Nu este cu adevărat chestia mea."
  • De asemenea, puteți face o scuză sau chiar o glumă ușoară, spunând: "Dacă părinții mei au aflat că beau, nu m-au lăsat niciodată să stau cu tine din nou! Și află tot ce fac, așa că nu merită riscul."
  • sfaturi

    Concentrați-vă pe personalitatea și talentele dvs. În școala de mijloc, probabil că nu vi se va permite să purtați machiaj, să vă radeți picioarele sau să vă îmbrăcați provizoriu. Aceasta este o mare oportunitate de a arăta colegilor tăi că ceea ce este cu adevărat frumos despre tine este sub suprafață.
  • Încercați să arătați accesibil. Majoritatea oamenilor sunt atrași spre cineva care are un zâmbet pe fața lor și cei care sunt drăguți și drăguți.
  • Când ajungeți la școală în prima zi de școală, spuneți "Buna ziua!" la persoana de lângă tine începeți prin introducerea numelui dvs. și cererea lor. Dacă sunteți nou la școală, spuneți ceva asemănător "Sunt nou la această școală. Tu esti?" Dacă nu sunteți noul spus,"Ești nou la această școală?" Păstrați conversația care merge și totul se poate dovedi bine!
  • Nu ezitați să vă arătați talentul și dacă nimeni nu crede că este bine, aveți încredere în tine și spuneți că sunt idioți. Dacă nimeni nu-ți cunoaște talentul, îți amintești întotdeauna familia ta.
  • Dacă vă aflați sub presiune de la egal la egal, nu vă lăsați să vă opriți să vă aflați. Arătați-le cum vă rotiți. Dacă toată lumea la școală începe să poarte ochelari goofy sau îmbrăcăminte inadecvată, nu lăsați să schimbe cum sunteți, ceea ce purtați sau personalitatea voastră. Fi întotdeauna singur.
  • Nu uitați să vă mențineți personalitatea și propriul stil unic. Schimbarea cine sunteți (sau par să fie) nu este o modalitate excelentă de a face prieteni. Dacă aveți prieteni adevărați, nu le dați înapoi în schimbul popularității. Acceptați, continuați să respectați și să fiți cea mai bună abilitate!
  • Avertizări

    Încercați să nu vă implicați în lupte între grupuri de prieteni. Nu trebuie să fii prieten cu toată lumea, dar ar trebui să încerci să fii politicos și mai bun cât mai mult posibil.
  • Fii atent la colegii de clasă gelos. Bullies ar putea începe cu un aspect murdar, dar ei pot să-l intensifice prin răspândirea zvonurilor despre tine. Să fii frumos și să le tratezi ca pe tine altcineva. Dacă acest lucru nu funcționează, cereți ajutor de la un profesor, părinte sau tutore.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar