Cum să fii o soție bună

Fiind o soție bună nu este ușoară, chiar dacă aveți un soț perfect perfect. Pentru a fi o soție bună, trebuie să puteți comunica eficient, pentru a vă menține romantismul în viață și pentru a fi cel mai bun prieten al soțului dvs., menținându-vă propria identitate. Dacă doriți să știți cum să faceți acest lucru, urmați acești pași.

Pași

Metoda 1 din 4:
Fiind un partener bun
  1. Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 10
1. Faceți cunoștință cu nevoile soțului dvs. fără a vă compromiteți pe cont propriu. Dacă au nevoie de mai mult sex, apoi deschideți-vă mintea la posibilități. Dacă au nevoie de timp cu prietenii sau timp pentru a urmări un hobby, atunci nu fi posesiv. Ei vor fi mai fericiți și vă vor fi recunoscători pentru respectul dvs. Ar trebui să vă întâlniți nevoile sau cel puțin unii dintre ei, fără a face nimic care se simte incomod pentru tine.
  • Dacă doresc mai mult sex, atunci luați în considerare mai mult sex cu ei, sau gândiți-vă de ce nu vă atrage atenția asupra acestora. Dar nu forțați-vă să faceți ceva ce nu vă simțiți confortabil doar pentru beneficiul lor. În schimb, discutați cu ei despre asta, astfel încât să înțeleagă cum vă simțiți și împreună puteți decide cu ceva cu care vă simțiți confortabil.
  • Dacă își lipsea timpul cu băieții, lăsați-l să aibă o noapte de băiat și să aibă o noapte de fată proprie.
  • Dacă doresc timp să-și urmeze hobby-urile, să le ia timpul. Ei vor crește ca o persoană să-și facă propriul lucru și acest lucru va beneficia de relația dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 11
    2. Fii cel mai bun prieten al soțului tău. Să dezvolte adevărata intimitate și acceptare necondiționată. Demonstrează dorința de a fi vulnerabilă și fii încrezător că relația dvs. poate rezista conflictului. Bucurați-vă de istoria dvs. partajată și glumele interioare. Transmiteți-le articole pe care le cunoașteți că vor găsi interesante sau doar să stea cu ei în tăcere însoțitoare. Chiar și tăcerea ta va spune volume când căsătoria ta este întărit de prietenia adevărată.
  • Deși ar trebui să mențineți alte prietenii semnificative, astfel încât viața voastră este plină de dragoste și de râs, la sfârșitul zilei, soțul dvs. ar trebui să fie persoana pe care o faceți.
  • Scopul este persoana pe care soțul dvs. o are cea mai distractivă cu cea mai bună prietenă sau unchiul lor preferat. Ar trebui să fii persoana # 1, indiferent dacă au nevoie de un râs bun sau un plâns bun.
  • Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 12
    3. Creați vise comune. Nu pierdeți niciodată din vedere visele pe care le împărțiți. Indiferent dacă visele dvs. includ retragerea la un climat cald sau de a face o călătorie în străinătate pentru aniversarea a douăzecea aniversare, îți îmbrățișează visele, vorbește despre ei și ia măsuri pentru a le face să se întâmple. Dacă tu și visele soțului tău nu se intersectează, atunci veți crea o ruptură pe măsură ce vă mișcați mai departe spre obiectivele dvs. sau dacă unul dintre voi nu obține ceea ce vrea el sau ea.
  • Este sănătos să ai propriile vise împreună cu soțul / soția dvs., dar ar trebui să vă asigurați că niciunul dintre visele voastre nu sunt complet în conflict.
  • Chiar dacă visele tale comune sunt înalte, trebuie să vorbești despre ei să-ți păstreze viața în viață.
  • Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 13
    4. Mențineți propria identitate. Asigurați-vă că aveți încă o viață distractivă și interesantă. Dacă soțul / soția dvs. a plecat mâine, ați avea încă propriii dvs. prieteni pe care îl vedeți cel puțin o dată pe lună, cluburi de hobby pe care le mergeți sau la sport pe care îl jucați? Dacă nu, soțul dvs. va funcționa întotdeauna pentru a umple un gol pe care nu îl pot umple și se vor simți inadecvate. Când sunteți împlinit ca un individ, atunci aveți mult mai mult pentru a aduce la relație. Veți fi un tovarăș mult mai bun dacă puteți atrage din propriile interese, experiențe și perspective.
  • Dacă soția dvs. crede că sunt singurele lucruri bune care se întâmplă în viața voastră, atunci sunt obligați să se simtă prinși.
  • Continuați să urmăriți hobby-urile sau interesele care au fost semnificative înainte de relație. Deși este posibil să nu puteți ține pasul cu toți sau majoritatea dintre ei, ar trebui să faceți timp pentru cei care au fost cu adevărat semnificativi pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o bună soție Pasul 14
    5. Lucrați împreună pentru a gestiona stresul. Bărbații și femeile se ocupă de stres toată ziua și în fiecare zi. Fă ceea ce poți pentru a-ți ajuta reciproc cu stresul vieții de zi cu zi. Asigurați-vă că sunteți în stare să faceți față cu propriile dvs. stres va prelua presiunea căsătoriei dvs. Dacă unul dintre voi este stresat cronic în timp ce celălalt nu înțelege de ce, atunci veți avea o problemă.
  • Ajutați-vă soțul să-și gestioneze stresul vorbind despre asta și să le tratezi cu grijă în plus când au avut o zi groaznică în loc să le facă să se simtă mai rău, fiind supărați că sunt obosiți sau retrași.
  • Când sunteți stresați, lăsați soțul / soția să știe cum vă simțiți, astfel încât să poată ridica în jurul casei și să vă ajute.
  • Sfat de experți
    Jessica Engle, MFT, MA

    Jessica Engle, MFT, MA

    Relația CoachJessica Engle este un antrenor de relații și psihoterapeut în zona San Francisco Bay. A fondat antrenorul Bay Area Dating în 2009, după ce a primit masterat în psihologie de consiliere. Jessica este, de asemenea, o căsătorie licențiată și terapeut de familie și terapeut de drama înregistrat cu peste 10 ani de experiență.
    Jessica Engle, MFT, MA
    Jessica Engle, MFT, MA
    Cocianul de relație

    Expert truc: Cuplurile ar trebui să aibă o evadare cel puțin o dată pe an. Dacă aveți copii sau sunteți cu adevărat ocupați, puteți face excursii mai scurte, de week-end. Încercați să găsiți acel moment pentru a vă ajuta să vă gestionați stresul.

    Metoda 2 din 4:
    Comunicarea eficientă
    1. Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 1
    1. Exprimați-vă sentimentele și nevoile în mod eficient. Soțul dvs. nu are puteri clarvăzătoare. Dacă vrei ceva, întreabă. Dacă ceva este greșit, spuneți așa. Nu lăsați sugestii sau figura ei vor "veniți" sau nu veți obține niciodată nimic. Dacă doriți să vă exprimați cum vă simțiți, ar trebui să puteți vorbi cu un ton pozitiv și să ascultați ce spune soțul / soția dvs. în loc să fie acuzator. Iată câteva modalități de a face acest lucru:
    • Trimite "Mesajele I." În loc să le acuzați că nu vă satisfaceți nevoile, concentrați-vă conversația pe dvs. De exemplu, spuneți-le, "Mă simt ignorat când nu te văd până la 6:30 în fiecare noapte."
    • Ascultați ceea ce spun ei. Când vă spun ceva, repetați ceea ce le-au spus înapoi, ca să știe că înțelegi. De exemplu, "Am auzit că spui că ești îngrijorat de finanțe și de aceea ai lucrat târziu."
    • Evitați trecerea judecății. Lăsați-i să termine ceea ce spun înainte de a răspunde. După ce au făcut vorbitori, oferă o soluție. De exemplu, spuneți, "Sunt dispus să trăiesc într-un buget mai strict dacă asta înseamnă că te văd mai des."
  • Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 2
    2
    Alegeți bătăliile. Unele probleme merită să lupte și unii nu sunt. Dacă îți petreci tot timpul, nitpicking soțul / soția despre probleme minore care nu contează cu adevărat, atunci nu te vor asculta când apar probleme majore.
  • Critica poate distruge a relaţie. Atâta timp cât vasele sunt curate și neîntrerupte, de exemplu, nu vă naginii despre cum să încărcați mașina de spălat vase "calea cea buna." Lăsați-i să facă lucrurile în felul lor. Nu transpiră lucrurile mici.
  • Evitați criticarea soțului dvs. fără a face acest lucru constructiv. Amintiți-vă să încercați să fiți calm și raționali, deoarece emoțiile puternice pot transforma cu ușurință o discuție într-un argument. Dacă critici orice lucru mic pe care îl fac, atunci ei vă vor da repede.
  • Ar trebui să vă lăudați soțul / soția pentru lucrurile pe care le fac mult mai mult decât să vă certați cu ei despre lucrurile pe care le greșesc. Acest lucru îi va face mult mai probabil să vă asculte și mult mai fericit să vă aflați în jurul vostru.
  • Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 3
    3. Înțelegeți când discutați o problemă cu soțul / soția dvs. Lupta-te. Nu lăsați furia să preia, pentru că vă poate face să spuneți lucruri pe care le veți regreta mai târziu. Chiar și atunci când nu sunteți de acord cu soțul dvs., trebuie să respectați opinia și punctul lor de vedere. Pentru a fi o soție bună, trebuie să înțelegeți că nu sunteți de acord niciodată cu privire la anumite probleme. Nici un cuplu are un set identic de moravuri și credințe, ceea ce înseamnă că amândoi va trebui să înveți să facă față ocaziilor în care nu vă puteți rezolva opiniile.
  • Vorbiți cu ei la momentul potrivit. Nu vă primăm doar problemele pe ele ori de câte ori. Evitați să aduceți probleme înainte de cină, în timp ce plătesc facturi sau când sunt scufundate într-o situație stresantă, cum ar fi rezolvarea unei probleme cu mașina dvs. Și niciodată, începeți vreodată un argument în fața copiilor tăi.
  • Când greșești, recunoști. Trebuie să învățați să răspundeți la argumente și să rămâneți raționali, astfel încât să vă puteți recunoaște și să vă cereți scuze când ați făcut o greșeală.
  • Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 4
    4. Vorbește cu soțul / soția, nu despre ei. Nu discutați niciodată cu prietenii sau cu familia dvs. și spuneți lucruri negative despre soțul / soția dacă nu comunicați mai întâi cu ei. Vorbind despre soțul dvs. în spatele spatelui lor este neloial. Când vă căsătoriți, prima dvs. loialitate este partenerului dvs., nu pentru familia dvs. de naștere sau grupului dvs. social.
  • Plângerea soțului dvs. pentru prietenii și familia dvs. nu numai că nu numai că veți rezolva problemele dvs., dar le va face, de asemenea, să vă vadă relația într-o lumină mai negativă.
  • Prietenii și familia dvs. ar putea crede că știu ce este mai bine pentru dvs., dar nu știu relația dvs., precum și pe care o faceți și vă puteți da în mod neintenționat sfaturi rele.
  • Metoda 3 din 4:
    Fiind acceptarea
    1. Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 5
    1. Au așteptări realiste. Nici unul dintre voi nu este perfect. Așteptările nesatisfăcute tind să frustreze pe toată lumea. Dacă așteptările dvs. sunt cu adevărat prea mari sau nerealiste, atunci trebuie să stabiliți standarde care pot fi obținute. De exemplu, este nedrept să vă așteptați posesiunile lavice și să aveți dragostea vieții dvs. acasă pentru fiecare masă. Dacă doriți mai mult timp, atunci fiți pregătiți să aveți această dorință pe o anumită cheltuială.
    • Amintiți-vă că nici o relație nu este perfectă. Dacă vă așteptați să vă întâlniți cu soțul / soția și să fiți fericiți 100% din timp, nu va funcționa pentru dvs.
    • Au așteptări financiare realiste, de asemenea. Poate că tu și soțul / soția dvs. nu sunteți la fel de departe de financiar așa cum ați sperat că veți fi cinci sau zece ani în linie - este perfect normal. Lucrați la aprecierea a ceea ce aveți în loc să așteptați mai multe.
  • Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 6
    2. Nu încercați să vă schimbați soțul / soția. Să le accepți așa cum sunt și să le informeze că nu ați vrea niciodată să se schimbe în vreun fel pentru dvs. Ei au atât de mult să vă ofere dacă numai le dați spațiul pentru a fi ei înșiși. Ele sunt o creștere individual, La fel ca tine. Iubiți-i pentru cine sunt, și vă vor iubi necondiționat în schimb.
  • Acceptați că tu și soțul dvs. nu sunteți aceiași oameni. Ei nu vor vedea întotdeauna lumea în același mod pe care îl faceți și acesta este un lucru bun. Fiind cu cineva care nu este exact ca și cum veți face relația mai bogată.
  • Există o diferență între întreprinderea soțului tău să curețe mai mult în jurul casei și să-i facă să devină un fanatism de drumeție atunci când urăsc în aer liber. Le puteți cere să se îmbunătățească în diferite domenii, dar nu le puteți forța să vă placă toate aceleași lucruri pe care le faceți.
  • Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 7
    3. Rulați cu modificările. Veți experimenta crize împreună, de la pierderea unui loc de muncă la moartea unui părinte. Puteți suferi dificultăți financiare sau vă puteți găsi în mod neașteptat de bogat și nesigur de ce să faceți. Căsătoria dvs. poate supraviețui schimbărilor dacă sunteți dispus să continuați să comunicați și să fiți flexibili. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte pe măsură ce învățați să acceptați schimbarea:
  • Amintiți-vă că orice schimbări se întâmplă, tu și soțul dvs. devin de-a face cu ei ca o echipă, nu ca oameni pe partea opusă a unei bătălii. Care se confruntă cu schimbările împreună le face mult mai ușor de gestionat.
  • Rulați cu schimbările din viața de dragoste. Deși tu și soțul / soția dvs. ar putea fi în continuare îndrăgostită, nu vă dezamăgiți dacă nu vor să facă dragoste în fiecare noapte sau să vă sărută douăzeci de ori pe zi ca și când ați făcut-o când ați fost noiwweds. Încă poți să-ți păstrezi dragostea puternică fără să-ți dorești să fii exact la fel ca atunci când ai fost căsătorit.
  • Rolați cu schimbările cu corpurile voastre. Deși puteți lucra din greu pentru a rămâne în formă și mâncați sănătoși, trebuie să acceptați că sinele dvs. de 50 de ani, probabil că nu sunt la fel de Svelte ca și ei în vârstă de 25 de ani, și asta e în regulă.
  • Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 8
    4. Acceptați că copiii schimbă o relație. Tu și relația dintre soț / soție va schimba, fără îndoială, și evoluați odată ce aduceți copiii în ecuație. Acest lucru nu înseamnă că se va schimba mai rău, dar va însemna că veți petrece o mulțime de timp liber, concentrându-vă asupra copiilor dvs. în locul altora. Acceptați că acest lucru vă va schimba relația și va lucra pentru a face să prospere în moduri noi.
  • Pentru a ajuta această tranziție, lucrați împreună pentru a petrece timp cu copiii, când puteți, în loc să vă izolați prin luarea de întoarcere.
  • Găsiți noi activități distractive pe care întreaga familie le poate face împreună pentru a vă ajuta și soțul / soția dvs. rămâne puternici pe măsură ce vă ridicați copiii.
  • Îmbunătățiți relația dvs. acționând ca un front unic cu soțul / soția dvs. Ar trebui să fiți de acord cu privire la modul de creștere și disciplină a copiilor dvs., astfel încât să nu intrați "Bună ziua" și "Bad Polit" modul și poziționați-vă unul împotriva celuilalt când este timpul să vă controlați copiii.
  • Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 9
    5. Acceptați greșelile reciproce. Dacă doriți să acceptați ca o soție, atunci trebuie să vă puteți accepta greșelile soțului dvs. și să respectați sincer scuze pentru a face ceva greșit (atâta timp cât nu vă compromită într-un mod mare). Dacă țineți prea mult o pradă, nu veți putea aprecia lucrurile bune despre soțul / soția dvs., deci este mai bine să vă acceptați scuzele lor, să discutați despre cum nu vă vor deranja din nou în acest fel și veți avansa în loc de care adăpostește resentimente despre trecut.
  • Acceptați și propriile greșeli. Nu vă concentrați atât de a fi soția perfectă pe care nu o puteți admite când vă înșeli.
  • Admitere când greșești vă veți ajuta pe amândoi să crească ca un cuplu.
  • Metoda 4 din 4:
    Evaluarea timpului pentru romantism
    1. Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 15
    1. Face timp pentru "Data seara." Indiferent cât de ocupați sunteți, cât de stresantă este slujba dvs. sau câți copii aveți, trebuie să faceți timp să petreceți o seară romantică cu soțul / soția dvs. Dacă nu aveți copii, încercați o dată pe săptămână și dacă faceți acest lucru, încercați să strângeți o dată o dată la fiecare două săptămâni sau cât de des puteți. Deși s-ar părea corny, îmbrăcămintea și merge undeva frumos și special vă poate reînnoi conexiunea romantică și vă oferă o respirație de aer proaspăt de la casa dvs.
    • Ta "Data seara" nu avea să fie tematică romantic. Puteți merge la bowling, să jucați mini-golf sau chiar să mergeți pentru o noapte împreună. Doar faceți tot ce puteți pentru a vă conecta și petrece ceva timp împreună.
  • Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 16
    2. Prograpează sexul în viața ta. S-ar putea să simți că sexul trebuie să fie spontan, dar dacă nu o adăugați la programul dvs., puteți începe să o neglijați. Fără acceptarea și iubirea intimă frecventă care provine de la iubirea voastră, o persoană poate deveni nemulțumită, îngrozită și, în cele din urmă, suferă de sentimente de respingere și chiar de furie. Amintiți-vă că iubirea dă o intimitate și eliberare fizică care este vitală pentru amândoi.
  • În majoritatea relațiilor, fiecare partener are diferite nevoi și așteptări referitoare la frecvența intimității fizice. Găsiți un mediu fericit cu soțul / soția dvs. Cuplurile care se simt responsabile pentru satisfacerea nevoilor iubitului lor tind să fie mai fericiți în relația lor.
  • Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 17
    3. Sărut pasionat. După un timp, faceți cu un peck pe buze, în loc de sarutul francez plin de francezi. Faceți-i un scop de a împărtăși cel puțin un sarut de șase secunde cu soțul dvs. în fiecare zi sau în fiecare dimineață și noapte, chiar dacă nu aveți mai mult timp pentru intimitate decât asta. Nu doriți ca soțul dvs. să creadă că vă sărutați că nu sunteți diferit decât sărutați cu bucurie copiii - pasiunea ar trebui să fie în continuare prezentă în sărutările voastre.
  • Când faci dragoste, nu merge direct la sex. Asigurați-vă că Kissing este o parte integrantă a iubirii dvs. Este un preludiu mare.
  • Imaginea intitulată Fii o soție bună Pasul 18
    4. Faceți dormitorul dvs. un sanctuar pentru sex. BAN Seturi de televiziune, laptopuri și materiale legate de muncă. Dormitorul tău ar trebui să fie dedicat somnului și sexului. Dacă aduceți jucăriile copiilor dvs., știrile de noapte sau munca suplimentară pe care trebuie să o faceți, atunci nu vă veți gândi la dormitorul dvs. ca un loc special și sacru. Menținerea unei zone a casei pentru somn și sex vă va face dragostea - și iubirea - se simt mai specială și mai vitală pentru relația dvs.
  • Tu și soțul / soția dvs. pot lucra împreună pentru a elimina orice elemente irelevante din dormitorul dvs. Acest lucru se poate transforma, de asemenea, într-o activitate a unui cuplu distractiv.
  • Ajutor de căsătorie

    Exemplu I Depuneri

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Cheile de probă la o căsnicie bună

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Modalități de probă de a gestiona stresul

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Amintiți-vă să vorbiți lucrurile în loc să vă plimbați la primul semn de necaz. Te-ai căsătorit dintr-un motiv și ai promis că vei rămâne și pentru totdeauna pentru un motiv.
  • O femeie care este fericită cu ea este cea mai bună soție. Tine minte, "Dacă momma nu este fericită, nu este nimeni fericit."
  • Nu-l forțați. Asta înseamnă a insista asupra oricărui act pe care partenerul dvs. nu dorește să îl participe. Este contraproductiv și potențial în detrimentul relației.
  • Multe soții își definesc rolurile prin credința lor religioasă. Cu toate acestea, în căsătorii în care cuplurile au medii religioase mixte, partenerii nu pot împărtăși viziuni unificate despre ceea ce face o soție bună. De asemenea, mesajele foarte conservatoare despre depunere ca parte a unei soții bune pot lăsa o soție incapabilă să se dezvolte într-un partener vibrant. Onorați credința, dar și onorați nevoile dvs.
  • Dacă căsătoria dvs. are probleme, căutați consiliere. Divorțul este agonizat atât pentru un cuplu căsătorit, cât și pentru copiii lor. Lupta pentru căsătoria dvs. prin înțelegerea nevoilor și a muncii pentru a le întâlni.
  • Cuplurile fericite căsătorite se confruntă cu mai multă sănătate, bogăție și fericire decât oamenii care rămân singuri sau divorțați. Studiile arată cazuri mai mici de boli de inimă, cancer și accident vascular cerebral. De asemenea, ei raportează o viață sexuală mai satisfăcătoare și mai puține cazuri de depresie sau violență în familie.
  • Dacă vreți să vă confruntați cu probleme în căsnicia dvs., discutați cu profesioniștii în loc de prieteni și rude apropiați, deoarece chiar și după ce totul este rezolvat, acești oameni vor avea în continuare o părere proastă despre soțul tău. Ei vor avea, de asemenea, tind să dea sfaturi părtinitoare.
  • Amintiți-vă că tu și soțul dvs. sunteți o echipă, astfel încât atunci când îi ajuți să reușească succesele lor sunt ale tale și invers. Ajutați-i să ușureze munca lor și vor fi mai receptivi pentru a reciproc.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil cu nici un act sexual, aveți întotdeauna dreptul de a spune acest lucru și respectați.
  • Rugați-vă ca Dumnezeu să fie o parte a legământului pe care la adunat. De aceea credința partajată este foarte importantă.
  • Rugați-vă, mâncați și lucrați împreună la casa dvs. împreună. Chiar și atunci când alegeți mobilier, culori de vopsea, renovări sau alte vânzări și achiziții. Acest lucru creează o atmosferă specială apreciată de amândoi.
  • Avertizări

    Nu expune niciodată comportamente abuzive față de soțul / soția dvs. Peste 800.000 de bărbați pe an, în conformitate cu u.S. Centrele pentru controlul bolii, sunt bătute de soțiile lor. Nu lăsați niciodată mânia voastră față de soțul dvs. pentru a ieși din control. În același sens, nu tolerați niciodată un soț care să vă abuzeze.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar