Cum să întrebi un prieten la o întâlnire

Aveți un bun prieten pe care vă bucurați să petreceți timpul cu și doriți să le cunoașteți pe un nivel mai intim. Ar trebui să le întrebați la o întâlnire? Dacă nu funcționează și prietenia dvs. este ruinată? Solicitarea unui prieten poate fi furios nervos, deoarece implică o schimbare în tipul de relație pe care cei doi îl împărțiți. Dar nu vă faceți griji - dacă prietenul dvs. se simte în același mod, mergeți la o întâlnire, vă poate aduce și mai aproape. Lucrul important de reținut este să vă păstrați așteptările în verificarea și cunoașterea momentului și modul de întrebare.

Pași

Partea 1 din 3:
Decideți că sunteți gata să vă întrebați prietenul
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui prieten la o dată Pasul 1
1. Luați un minut pentru a vă aprecia propriile sentimente. Cum te simți cu adevărat despre prietenul tău? Poate că sunteți interesat să le cunoașteți puțin mai bine sau poate că ați găsit că sunteți atras de ei și doriți să le cunoașteți dintr-o perspectivă diferită. Sentimentele sunt adesea confuze. Asigurați-vă că ați sortat exact cum vă simțiți și ceea ce doriți înainte de a încerca să luați lucrurile la nivelul următor.
  • Chiar dacă sunteți atras de prietenul dvs., puteți decide că este recomandabil să luați lucrurile încet și cu prudență dacă voi doi sunteți deja aproape.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui prieten la o dată Pasul 2
    2. Luați în considerare dacă prietenul dvs. se simte în același mod. Gândiți-vă la tipul de "viberi" pe care îl obțineți de la prietenul dvs. Sunt cei doi apropiați, sau doar ieșiți cu același grup de oameni? Ei râd de glumele tale și arată un interes în ceea ce trebuie să spui când vorbești? Încercați să evaluați sentimentul prietenului dvs. la fel de precis cât puteți. Dacă este evident că nu există nici o atracție reală reciprocă, ar putea fi mai bine să vă mențineți să le întrebați. Dacă acestea acționează călduros spre tine, ei pot avea sentimente similare și ar fi putut chiar sperau să întrebi.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui prieten la o dată Pasul 3
    3. Discutați cu ceilalți prieteni despre asta. Dacă aveți un alt prieten care cunoaște prietenul în cauză și vă simțiți confortabil vorbind cu ei despre situație, întrebați-vă gândurile despre cum ar trebui să continuați. Probabil știu ceva pe care nu-l întâmpinați într-un fel sau altul, sau să aveți cunoștințe unice în această chestiune care ar fi putut să vă fi avut loc. Ceilalți prieteni voștri vor afla în cele din urmă dacă vă întâlniți, așa că nu faceți ca acesta să pară că ați păstrat-o secret de la ei.
  • Dacă ceilalți prieteni dvs. aflați cum vă simțiți, pot vorbi subtil cu prietenul care vă place, facilitând procesul.
  • Rețineți că ceilalți prieteni sunt afectați de faptul că începeți sau nu întâlniți. În timp ce acest lucru nu ar trebui să vă împiedice neapărat să vă întrebați un prieten, să arătați respectul suficient pentru a fi conștiincios despre relația dvs. în evoluție cu acel prieten și despre ce consecințe ar fi putut avea.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui prieten la o dată Pasul 4
    4. Petreceți ceva singur împreună. Data viitoare când grupul dvs. de prieteni este agățat, căutați oportunități de a se împerechea sau de a petrece ceva timp singur cu prietenul care vă place. Acest lucru ar putea juca împreună un joc de piscină, având o conversație atentă unu la o petrecere sau în picioare unul lângă celălalt la un concert. Obțineți confortabil cu ideea de a fi singur cu prietenul dvs. și încercați să obțineți și un sentiment de modul în care se simt în aceste momente. Dacă prietenul tău gravitează pentru tine în timpul viitoarelor hangouts, este probabil un semn bun.
  • Nu vă lăsați atenția asupra prietenilor dvs. nedrept. Aveți ocazia de a petrece timp singur cu prietenul dvs. dacă apare, dar nu le face să se simtă forțați să se despartă și să ignore restul companiei dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea celor mai bune circumstanțe pentru a le întreba
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unui prieten la o dată Pasul 5
    1. Păstrați așteptările dvs. în verificare. Nu vă așteptați prea mult să se întâmple prea curând, dacă este deloc. Chiar dacă prietenul tău vă place înapoi, ei pot fi reticenți în a face orice ar putea pune în pericol relația pe care doi ai în prezent. Oricare ar fi prietenul tău, ar trebui să fii bine cu el. Dacă sunteți prea stabilit pe ideea de a da naștere, poate veni ca dezamăgire dacă prietenul tău scade, care ar putea crea distanța dintre voi ca prieteni ca prieteni.
    • Învață să iei "nu" pentru un răspuns. Dacă prietenul dvs. este de acord să-și petreacă timpul cu dvs. unu-la-unu, dar îl face cunoscut că sunt neliniștiți cu eticheta de dating, acceptă poziția lor grațios și intenționează să găsească ceva ocazional de făcut.
    • Puneți toate îndoielile pe care le au în pericol prietenia dvs. să se odihnească, asigurându-le că veți rămâne prieteni indiferent de modul în care lucrurile se dovedesc.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui prieten la o dată Pasul 6
    2. Asigurați-vă că timpul este corect. Ar trebui să luați sentimentele prietenului dvs. în considerare, precum și pe cont propriu. Dacă v-au oferit semnale flirturi, ar putea fi un indiciu că sunt interesați de dvs. și va fi de acord cu o dată. Dacă par dezinteresați sau aveți probleme cu citirea sentimentelor lor, ele pot fi incomode cu ideea. Recunoașterea punctului potrivit pentru a cere unui prieten la o dată va coborî cel mai adesea la judecata personală.
  • Probabil că este mai bine să nu întrebați prietenul dvs. într-un cadru de grup, unde pot simți presiunea de a răspunde într-un anumit mod.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui prieten la o dată Pasul 7
    3. Determină cea mai bună modalitate de a întreba. Cea mai bună modalitate de a cere cuiva la o întâlnire în majoritatea circumstanțelor este față în față. Cu toate acestea, din moment ce tu și prietenul tău aveți deja o relație platonică stabilită, întrebându-le direct poate fi ciudat sau să-i facă să se simtă presați. Cântăriți opțiunile dvs. Un apel telefonic prietenos ar putea face acest lucru sau ați putea renunța la propunerea în timpul unei conversații text. Prietenul tău va fi probabil cel mai puțin supus ideii de a merge la o întâlnire dacă nu se simte ca o afacere mare, așa că nu o face unul.
  • Gândiți-vă la modul în care prietenul dvs. face cea mai mare parte a comunicării și mergeți cu modul preferat. În acest fel, nimic nu se simte în momentul în care vine timpul să abordăm subiectul.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui prieten la o dată Pasul 8
    4. Întrebați într-un mod prietenos și relaxat. Odată ce ați determinat cum veți cere, lucrați în mod natural oferta într-o conversație cu prietenul dvs. sau fiți colectați și în sus despre el. Cei doi sunteți deja prieteni, deci ar trebui să existe un grad reciproc de respect și confort în loc. Încadrați întrebarea într-un mod care consolidează că decizia este a lor și că doriți să rămâneți prieteni în orice fel.
  • Ar putea fi mai ușor să sugerezi că doar doi dintre voi faceți ceva împreună ca prieteni cândva, deoarece acest lucru nu va face nici o preocupare inițială de a schimba natura relației. Dacă dorința dvs. este să continuați să întâlniți mai mult decât prietenii, totuși, asigurați-vă că vă afișați cu sinceritate intențiile.
  • Dacă prietenul tău scade oferta, zâmbește și continuă într-o manieră amiabilă. El sau ea probabil va fi îngrijorat de întinderea prieteniei dacă vă întoarce. Asigurați-vă că știu că sunteți încă fericiți să fiți prietenul lor. Este posibil ca timpul să nu fi fost corect, dar acum că prietenul tău este conștient de sentimentele tale, ei pot descoperi că sunt atrași de tine, de asemenea.
  • Partea 3 din 3:
    Păstrarea prieteniei tale
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unui prieten la o dată Pasul 9
    1. Amintiți-vă că sunteți prieteni. Indiferent de modul în care lucrurile progresează între dvs., prietenia dvs. este fundamentul relației dvs. și cel mai important lucru. Acest gând ar trebui să se simtă ca o plasă de siguranță pentru dvs. atunci când vă gândiți la nervi să vă întrebați prietenul. Dacă nu este ceea ce vrea prietenul tău sau nu sunt încă deschise la posibilitatea, vei avea prietenia ta să cadă înapoi și ar trebui: un adevărat prieten va înțelege și va fi acolo pentru a vă asigura că totul este bine. Chiar dacă începeți întâlnirile și lucrurile merg bine, nu uitați că au fost primul prieten. Confortul acestei legături va face legătura chiar mai puternică.
    • Încercați să vă gândiți la noua dvs. relație ca o ieșire de ramificare a prieteniei dvs., nu o înlocuire pentru el.
    • Toate interacțiunile dvs. ar trebui să provină dintr-un loc de îngrijire și acceptare. Nu există nici un motiv pentru ca prietenia să sufere doar pentru că încerci să-l construiască.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui prieten la o dată Pasul 10
    2. Încercați să nu vă neglijați prietenii reciproci. Dating un prieten poate provoca uneori complicații dacă aveți tendința de a atârna în jurul aceluiași popor. Fiți în avans cu ceilalți prieteni despre situație și lăsați-i să știe că nu va modifica prietenia grupului. Luați o atenție deosebită să nu vă izolați când sunteți cu prietenii dvs. reciproci: acest lucru poate fi ușor de făcut atunci când începeți să întâlniți pe cineva, dar ar putea da restul prietenilor dvs. impresia că sunteți dezinteresat în ele. De când ați început ca prieteni, lucrați la cultivarea unui mediu în care puteți petrece timpul împreună chiar și atunci când sunteți implicați cu cineva.
  • Faceți ceva timp în fiecare săptămână pentru toți prietenii dvs. să se întâlnească împreună. În acest timp, implicați-vă în activitățile și discuțiile Grupului și nu vă simțiți ca tine și prietenul pe care doriți să vă separați de restul prietenilor dvs.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui prieten la o dată Pasul 11
    3. Nu disperați dacă nu funcționează. Dacă eforturile dvs. de întâlniri nu sunt îndeplinite cu succes, nu lăsați-o să vină între dvs. și prietenul dvs. Știai să vă păstrați așteptările din imagine, așa că nu este nevoie să o luați prea tare. Care nu doresc până în prezent poate însemna că el sau ea vă prețuiește foarte mult ca un prieten, ceea ce este un lucru bun. Nu există nici un rău în plăcerea pe cineva și nu ar trebui să vă simțiți ciudați sau vinovați dacă ați încercat și lucrurile nu au funcționat. În cel mai rău scenariu, puteți să vă întoarceți doar la Fii prieteni. Este o victorie câștigătoare!
  • Nu trebuie să fiți jenați sau să simțiți nevoia de a "pedepsi" prietenul dvs. dacă lucrurile nu funcționează. Retragerea de la grupul dvs. de prieteni vă va face să apariți sulky și poate trimite mesajul că ați căutat doar să datezi persoana de la început.
  • Permițând resentimente pentru a construi, va lua taxa pe prietenia dvs., care este exact ceea ce nu doriți să se întâmple.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui prieten la o dată Pasul 12
    4. Bucurați-vă de compania celuilalt. Indiferent dacă l-ați lovit la data dvs. sau nu, faceți plăcere să vă aflați unul în celălalt. Pornirea ca prietenii înseamnă că deja știți că aveți interese comune, puteți comunica deschis și cum ar fi petrecerea timpului împreună. Uită-te la ea ca o șansă de a petrece un timp de calitate cu persoana fără nici un gând la rezultat. Faceți lucruri pe care le bucurați și bucurați-vă de ocazie pentru a face noi experiențe și amintiri cu prietenia în centrul relației dvs.
  • Pentru prima dată, păstrați lucrurile să se simtă prea grave, sugerând o scurtă excursie sau un picnic în afara, o cină ocazională la unul dintre restaurantele dvs. preferate, urmată de cafea sau un film.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă prietenul tău te transformă în jos, rezistă tentației de a încerca să-și schimbe mintea. Acceptați decizia lor și păstrați experiența în perspectivă. "Nu" este dezamăgitor să audă, dar nu este o reflectare a eșecului sau a unei cauze pentru rușine.
  • Asigurați-vă că prietenia nu va fi schimbată irevocabil dacă îl întrebați. Unii oameni ar putea reacționa să fie întrebați de un prieten diferit decât alții. Ultimul lucru pe care îl doriți este să pierdeți un mare prieten.
  • Amintiți-vă că prietenia nu se traduce întotdeauna în romantism. O respingere nu este sfârșitul prieteniei originale.
  • Psihologii spun că cele mai lungi relații de durată încep ca prietenii. Acestea fiind spuse, poate fi dificil de stabilire a dragostei într-o relație suportată de prietenie. Asigurați-vă că treceți de la prietenie la curte și apoi la intimitate. Nu lăsați romantismul la întâmplare.
  • Dacă sunteți excesiv de nervos sau timid, poate să vă ajute să vă pregătiți în mod mental înainte de a vă cere. Planificați ce veți spune în avans. Repetați conversația ipotetică cu voce tare și cereți feedback de la un confidențial obiectiv.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar