Cum să devii consultant juriu

Consultanții juriului, cunoscuți, de asemenea, sub numele de consultanți de încercări sau oameni de știință de probă, sunt experți în asistarea avocaților în cazurile penale sau civile, cu selecția juriului și a pregătirii martorilor. Un consultant al juriului poate oferi o perspectivă asupra juraților, pe baza cercetării membrilor grupului juriului, precum și cunoașterea comportamentului uman. Un consultant ajută, de asemenea, la pregătirea martorilor pentru ceea ce se pot aștepta în timpul mărturiei lor. De-a lungul procesului, acești consultanți oferă, de asemenea, avocatului apărării informații privind reacțiile juriului la mărturie, precum și eficacitatea martorilor.

Pași

Partea 1 din 6:
Cercetarea nașterii selecției juriului științifică
  1. Imaginea intitulată Înțelegerea războiului Vietnam Pasul 10
1. Utilizarea de Cercetarea juraților Datează de 35 de ani: În 1972, șapte protestatari ai războiului din Vietnam au fost stabiliți pentru a rezista la conspirație în Harrisburg, Pennsylvania. Oamenii de știință sociali au prezentat cercetări care ar fi juratul ideal pentru apărare.
  • Înainte ca procesul să fi început chiar, sondajele au indicat că 80% dintre jurați s-ar întoarce cu un verdict vinovat.
  • Când juriul sa întors cu verdictul lor, s-au întors o condamnare minoră.
  • 2. Introduceți zorii unei industrii cu totul nouă: În urma rezultatului procesului de protestatar, procesul împotriva companiilor de asigurări din atacurile World World Trade Center a strălucit o lumină strălucitoare la fața locului asupra consultanților juriului din nou. A fost o firmă de consultanți ai juriului care au contribuit în mare măsură să influențeze rezultatul litigiilor împotriva companiilor de asigurări. Ei au asistat doar să aleagă doar juriul, ci și să asigure că juriul ar putea înțelege jargonul de asigurare complicat. Acest lucru le-a permis să facă o decizie informată și educată în mod corespunzător.
  • Unele dintre studiile celebre ale juriului care au inclus activitatea consultanților juriului includ O. J. Simpson, Casey Anthony, Jodi Arias și Bill Cosby.
  • Partea 2 din 6:
    Explorarea educației și a trăsăturilor necesare
    1. Imagine intitulată Aplicați la colegiu Pasul 8
    1. Luați în considerare cursurile universitare. Nu există un program formal sau o certificare necesară pentru un consultant al juriului. Aceste firme și companiile care doresc să umple o poziție de consultant juriu vor avea tendința de a favoriza pe cei care dețin o diplomă de drept, precum și o diplomă de masterat sau doctorat în științele comportamentale, cum ar fi psihologie, criminologie sau sociologie. O diplomă de licență poate fi suficientă, dar veți concura cu cei cu un nivel de gradul superior.
  • 2. Posedă abilități cruciale și abilități de oameni: Pentru a excela în zona Juriului Consulting, trebuie să fiți organizați și orientați spre detalii.
  • Abilitățile de cercetare calificate reprezintă o componentă crucială a acestei linii de lucru. Un consultant juridic trebuie să examineze opiniile, comentariile și opiniile publicului larg găsit pe linie sau în imprimare, precum și demografia zonei.
  • Utilizați abilitățile principale ale oamenilor. Pentru a fi un succes, un consultant al juriului trebuie să fie capabil să investigheze în numele clientului lor, proiectând o atitudine amiabilă și conversație față de cei cu care vorbesc.
  • Abilitățile orale și scrise articulate sunt o necesitate.
  • Partea 3 din 6:
    Explicarea funcției unui consultant al juriului
    1. Imagine intitulată Pasul 15
    1. Înțelegeți prima sarcină a unui consultant al juriului: Primul element al unui loc de muncă al unui consultant al juriului începe înainte și în timpul selecției juriului. Această fază include ore nesfârșite de cercetare, verificări de fundal și interviuri, implicând întreaga echipă de consultant juriu.
  • Imagine intitulată Pasul de cercetare 16
    2. Înțelegeți a doua sarcină a unui consultant al juriului: Cel de-al doilea element are loc în sala de judecată, în timpul procesului. Consultantul juriului urmărește juriul pentru răspunsurile lor la mărturie. El sau ea folosește informațiile adunate în timpul fazei de selecție a juriului, precum și abilitățile lor în lectura limbii și comportamentului corpului.
  • 3. Apreciați modul în care ambele sarcini sunt integrate pentru atingerea scopului final: Investigarea și cercetarea efectuată în timpul selecției juriului joacă un rol important care să asiste capacitatea consultantului de a citit juriul în timpul procesului.
  • Partea 4 din 6:
    Începând procesul de selecție a juriului
    1. Image denumită martor în instanță Pasul 13
    1. Pregateste pentru juriu Selecție: Lista potențialilor jurați este lansată la discreția judecătorului. Acest lucru poate însemna o săptămână în avans, o zi în avans sau de selecția juriului de dimineață începe. Din motive evidente, cu atât mai devreme lista este lansată, cu atât mai bine pentru cercetarea juraților potențiali. Există câteva metode pe care consultantul de încercare și echipa sa angajează în pregătire.
    • Căutați părtinire potențială a juriilor din cadrul juriului. Bias se poate baza pe vârsta, sexul, rasa, activitatea pe internet și venitul sau experiența personală. Aceste informații pot fi obținute prin interviuri de presă publicate, comentarii și date cu caracter personal. Echipa consultantului de încercare face jurați cu potențial potențial de cercetare, permițând o opinie educată a grupului juriului.
    • Echipa consultantului poate pregăti ceea ce este cunoscut ca un juriu Mock (pe baza informațiilor adunate cu privire la potențialii jurați) și deține un proces mock. După procedură, participanții juriului sunt supravegheați în ceea ce privește prezentarea dovezilor de fiecare parte. Acest lucru poate oferi consultantului juriului Insight Insight în strategiile de judecată și oferă posibilitatea ca consultantul și avocatul să modifice sau să-și schimbe abordarea.
    • Acest lucru poate fi, de asemenea, realizat prin utilizarea unui grup de focus. Grupul de focus, în ansamblu, se întreabă cum vor vota, precum și viziunea lor asupra modului în care fiecare parte a susținut cazul lor.
  • Imaginea intitulată ieși din taxa juriului federal Pasul 9
    2. Începeți alegerea juriului: Consultantul juriului va compune o listă de întrebări pe care avocatul ar trebui să le adreseze unui julor prospectiv. Deși întrebările pot părea ciudate, ele sunt construite cu atenție pentru a oferi o perspectivă asupra jurorului. Răspunsul potențialului Juror va ajuta consultantul să decidă dacă să le accepte sau să le lovească.
  • Imagine intitulată Supravegherea taxei Juriului Pasul 11
    3. Începe VoIr Dre: Voir Dre este termenul folosit pentru oportunitatea având în vedere procuratura și apărarea pentru a examina și a pune întrebări cu potențialii jurați. Fiecare parte este permisă un număr desemnat de grevele imperative. (O grevă pereptorie este definită ca dreptul avocatului de a lovi un julor prospectiv fără un motiv.) Nu există nici o limită pentru nici o parte din izbitoare pentru cauza, Dacă potențialul juror poate fi dovedit a avea o lipsă de imparțialitate.
  • În timp ce jurații sunt examinați, consultantul își urmărește expresia facială și limba corpului.
  • Odată ce juriul este ales, o perspectivă suplimentară poate fi câștigată prin cercetarea înregistrărilor personale și a înregistrărilor de proprietate, a verificărilor de credit și a probelor personale de mână. Insight poate fi, de asemenea, achiziționat în timpul pauzelor de prânz și a adânciturilor, văzând ce formează clipe sau alianțe, care pot fi alegerea pentru Jury Foreman. Toate acelea Intel poate fi important la un moment dat în timpul procesului, totuși "Cum" poate să nu fie imediat evident.
  • Imagine intitulată Sue Angajatorul dvs. pentru discriminare Pasul 18
    4. Formulați strategia dvs. de încercare: Obțineți o înțelegere importantă asupra faptelor cauzei. În timp ce informațiile juriului sunt adunate, câțiva membri ai echipei vor verifica, de asemenea, baza de judecată, problemele importante și informațiile relevante, precum și deficiențele potențiale în ambele părți ale cazului.
  • Partea 5 din 6:
    Consultanță în cursul procesului de judecată
    1. Imaginea intitulată Scrieți un argument de închidere Pasul 5
    1. Asistență cu prezentarea cazului: Bazându-se pe informațiile pe care le-ați adunat despre caz și juriul, consultantul juriului va fi asistat în elaborarea argumentelor de deschidere ale avocatului. Concentrați-vă pe punctele forte ale cazului dvs. Împreună cu avocatul de judecată, creați o temă care pune clientul dvs. în cea mai bună lumină, cea mai pozitivă. În același timp, atrage atenția asupra punctelor slabe sau a defectelor în cazul opoziției.
  • Imagine intitulată obiect în instanță Pasul 1
    2. Spuneți povestea clientului: În timp ce în unele cazuri poate fi prudent să prezentați cazul în ordinea cronologică, din nou este important pentru avocatul cu care lucrați pentru a prezenta cazul în modul în care reflectă cel mai bine clientul. Împreună ar trebui să:
  • Realizați că aspectele cazului în care avocații petrec cel mai mult timp prezent este ceea ce va fi cel mai important în mintea lor.
  • Prezenta istorie, astfel încât juriul să înțeleagă rama minții clientului dvs., la momentul incidentului. Dă contextul acțiunilor clientului dvs. și a altor părți implicate.
  • Explicați cine sunt persoanele implicate în cauză. Descrieți cu atenție implicarea lor. Fi scurt, dar precis. Faceți-vă prezentarea foarte clară pentru jurați, astfel încât aceia care nu sunt lăsați să își tragă propriile concluzii.
  • Explicați clar poveste a procedurii în modul în care tu Doriți juriul să vizualizeze evenimentele.
  • Luați în considerare ceea ce vă poate ajuta să obțineți punctul dvs. peste:
  • Martorii: care vă pot ajuta? Ar trebui să fie excluse anumite?
  • SIDA VIZUAL: Există documente, diagrame, modele sau prezentări PowerPoint care pot fi utile pentru a trimite mesajul dvs? Ar putea flip-urile sau casetele video ar putea fi de ajutor?
  • Imaginea intitulată Scrieți un argument de închidere Pasul 8
    3. Alegeți cei mai buni martori pentru a depune mărturie: Prezentarea avocatului despre fapte este esențială pentru a câștiga un proces. La fel de importantă este prezentarea martorilor relevanți pentru a vă întări cazul. Ca o echipă, consultantul și avocatul trebuie să se întrebe:
  • Când este cel mai bun moment pentru a prezenta un martor special, bazat pe mărturia pe care o furnizează?
  • Aveți prea mulți martori? Nu doriți să purtați juriul cu mai mulți jurați care oferă toate aceleași informații de bază.
  • Ești preocupat de o mărturie specială a martorilor? Dacă întrebați eficacitatea lor, chiar puțin, luați în considerare cât de importantă este mărturia lor. Poate că tăierea acestui martor poate fi prudentă.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 24
    4. Pregătiți-vă martorii: Odată ce ați făcut alegerea dvs. asupra martorilor, ca o echipă, trebuie să le pregătiți pentru a depune mărturie. Martorii ar trebui să fie pregătiți pentru întrebările pe care le va cere echipa dvs. Luați-le confortabil cu răspunderea, indiferent cât timp ia pregătirea pre-proces. De asemenea, trebuie să le pregătiți pentru întrebările pe care le pot aștepta de la opoziție. Unele sfaturi utile pentru a vă ajuta să pregătiți martorii dvs. includ:
  • Explică rolul lor în prezentarea dovezilor. Aceasta include motivul pentru care sunt calificați să depună mărturie și, dacă este cazul, ce exponate vizuale pot fi folosite pentru a-și consolida mărturia.
  • Evidențiați-le importanța deosebită, mărturia lor joacă în strategia dvs. de încercare.
  • Video Banda Prepul de proces. Urmăriți-l împreună cu martorul și reglarea fină a oricăror aspecte ale prezentării fizice a martorilor sau a mărturiei.
  • Încurajați-vă mărturia să se îmbrace confortabil, respirați profund, vorbiți într-o voce clară și să stați înainte în scaunul lor.
  • Amintiți-vă martorului să rămână clare și calm în răspunsurile lor la examinarea încrucișată, chiar dacă Consiliul opus pare ostil. Acest lucru va sta bine cu jurații, arătând că martorul este acolo pentru a relaționa evenimentele care au avut loc, indiferent de modul în care se vorbește.
  • Practicați examinarea încrucișată. Spuneți-le că veți obiecta la întrebările ridicate de opoziție. Explicați modul în care acestea ar trebui să răspundă la aceste obiecții - să stea acolo până când judecătorul face decizia de a permite sau nu să permită întrebarea.
  • Învățați martorul să fie complet confortabil cu o întrebare înainte de a răspunde. Dacă găsesc o întrebare care să fie vagă sau greu de înțeles, probabil că va fi și pentru juriu. Dacă martorul nu înțelege, le cereți să se repete întrebarea.
  • Încurajați-vă martorul să răspundă în propriile lor cuvinte. Jurații doresc să audă ce are de spus un martor și este mai credibil dacă este spus în propriile lor cuvinte. Nu sună repetată.
  • Imaginea intitulată Scrieți un argument de închidere Pasul 12
    5. Pregătiți un argument puternic de închidere: Aceasta este ultima șansă pe care o va avea echipa ta vorbi la juriu, ultima șansă de a-și concentra atenția asupra faptelor de poveste a clientului dvs. Ajutați la crearea unei închideri pasionate și simpatice pentru clientul dvs. De asemenea, au avocatul încheiați povestea clientului dvs Cu accent pe jurații pe care îl considerați important pentru a câștiga cazul.
  • Partea 6 din 6:
    Realizând potențialul de angajare
    1. Imagine intitulată închiriază un pas al angajatului 13
    1. Venitul așteptat bazat pe site-urile de locuri de muncă de top: Pe baza celor trei site-uri web evaluate de locuri de muncă, gama de salarii pentru un consultant juriului este între 44.000 de dolari și 60.000 de dolari.
    • Informații publicate In "balanta.COM", afirmă că intervalul de salarizare pentru un consultant juridic începe de la 44.000 de dolari și poate merge la fel de mare ca 100.000 de dolari în SUA. Cei cu mai multă experiență, precum și deținând un pH.D., poate face un venit considerabil mai mare.
  • 2. Evaluați perspectivele de angajare pe distanțe: Domeniul consultantului juriului pare să fie un câmp lucrativ de studiu. Perspectiva acestui domeniu tinde să demonstreze o creștere rapidă în următorii zece ani.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar