Cum să devii consultant lulroe

Lulroe este o companie de îmbrăcăminte elegantă și accesibilă, care depinde de consultanții săi pentru a promova marca. Pentru a deveni un retailer Lulroe, va trebui să contactați un consultant curent care vă va oferi acces la aplicație. În timp ce așteptați să plasați prima comandă, puteți începe să vă configurați paginile dvs. de social media și să planificați petreceri pop-up care vor vinde îmbrăcămintea Lulroe.

Pași

Partea 1 din 3:
Înscrierea
  1. Image denumită deveni un consultant Lulroe Pasul 1
1. Investiți într-un cost de pornire de 5.000- $ 6.000 USD. Înainte de a începe vânzarea de îmbrăcăminte, veți avea nevoie de o bucată de schimbare hefty pentru a vă pune la începerea afacerii dvs. Comanda dvs. de îmbrăcăminte inițială cu costuri de aproximativ 4.900 de dolari. Veți avea nevoie, de asemenea, de consumabile precum umerase, rafturi, forme de îmbrăcăminte și cărți de vizită, care vor costa aproximativ 500 de dolari.
  • Dacă vânzarea îmbrăcămintei Lularoe este ceva ce doriți cu adevărat să faceți, dar nu aveți toți banii, luați în considerare planificarea unui fond de strângere de fonduri, având o vânzare de curte sau luarea unui împrumut.
  • Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 2
    2. Faceți clic pe "Alăturați-vă mișcării" pe site-ul Lularoe. Mergi la https: // Lularoe.COM /. Una dintre filele din partea de sus a paginii va spune "Alăturați-vă mișcării" - faceți clic pe această filă pentru a fi dus la o pagină unde veți găsi un comerciant local.
  • În timp ce sunteți pe site, este o idee bună să citiți totul despre misiunea companiei și să vă familiarizați cu marca.
  • Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 3
    3. Găsiți un comerciant cu amănuntul în apropierea dvs. utilizând harta cu amănuntul. Odată ce ați ajuns la harta comercianților cu amănuntul, utilizați caseta de căutare pentru a introduce codul dvs. ZIP înainte de a apăsa "Căutare."O hartă va apărea mai jos cu punctele de vedere ale locului în care sunt localizați alți consultanți Lulroe. Chiar sub hartă veți vedea o listă a numelui fiecărei persoane și a codului de poștă specific.
  • Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 4
    4. Alegeți o persoană care să contacteze pentru a primi o aplicație. Va trebui să ajungeți la cineva care este deja consultant, iar această persoană vă va oferi o cerere pentru a completa și a deveni un consultant. Utilizați una dintre caracteristicile de contact chiar sub numele unei persoane pe harta comerciantului pentru a le contacta și pentru a solicita o aplicație.
  • De exemplu, puteți trimite un e-mail unui consultant făcând clic pe pictograma Orange Mail, trimiteți un consultant pe Facebook făcând clic pe pictograma Blue Facebook sau să apelați un număr de telefon al unui consultant făcând clic pe pictograma telefonică verde.
  • Nu fiecare consultant va avea aceleași opțiuni de contact. Un consultant poate fi accesibil prin Facebook, Instagram și Twitter, în timp ce un alt consultant poate fi atins numai prin e-mail.
  • Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 5
    5. Completați și trimiteți cererea. Consultantul Lulroe pe care l-ați atins pentru a vă trimite link-ul către aplicația online. Completați aplicația în întregime înainte de ao trimite și trebuie să primiți un e-mail de la Lulroe spunând că au primit cererea dvs.
  • Nu există costuri pentru trimiterea unei cereri.
  • În timp ce Lulroe are capacitatea de a respinge sau de a accepta cererea dvs. din orice motiv, este puțin probabil ca aplicația dvs. să nu fie aprobată.
  • Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 6
    6. Așteptați să fiți la îmbarcare timp de aproximativ 8 săptămâni. Odată ce cererea dvs. este primită, veți fi adăugați la coada de onoare Lularoe. Lulroe vă va ține la curent cu e-mail despre progresul dvs. în coadă, dar puteți aștepta 6-8 săptămâni.
  • Unii oameni așteaptă 10-12 săptămâni, așa că știind că poate dura mai mult decât se aștepta.
  • Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 7
    7. Utilizați timpul de așteptare pentru a vă pregăti să vindeți. Acesta este un moment minunat pentru a începe planificarea strategiei de marketing și a prezenței sociale a mass-media, precum și pentru orice elemente speciale de care aveți nevoie, cum ar fi umerasele, cărțile de vizită sau materialele de expediere.
  • De asemenea, puteți începe rețelele cu alți consultanți pentru a învăța tehnici de vânzare și sfaturi utile.
  • Alte elemente pe care le-ați putea avea nevoie includ rafturi, saci de cumpărături și forme de îmbrăcăminte.
  • Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 8
    8. Primiți apelul de înscriere. Un reprezentant din Lulroe vă va suna odată ce ați de pe lista de așteptare, astfel încât să puteți face prima comandă. Dacă pierdeți apelul Când Lularoe vă sună, vor încerca să vă sune încă de 2 ori. Dacă pierdeți toate cele 3 apeluri, va trebui să contactați asistența consultantului Lulroe.
  • Partea 2 din 3:
    Începând de a vinde
    1. Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 9
    1. Plasați comanda inițială prin telefon. Când primiți apelul dvs. de înscriere, fiți gata să plasați prima comandă pentru un kit de pornire. Kitul de start va include fuste, rochii, topuri și jambiere, și ar trebui să primiți oriunde de la 44-75 bucăți de fiecare.
    • Există 3 pachete de comandă diferite pe care le puteți alege de la ordonarea pentru prima dată. Ar trebui să fiți prin e-mail aceste opțiuni când sunteți în coadă.
    • Ar trebui să primiți expedierea dvs. (fără costuri de transport) în termen de 3 zile lucrătoare după efectuarea plății.
  • 2. Alegeți inventarul după ordinea inițială. În timp ce nu puteți alege dimensiuni și stiluri specifice în timpul comenzii inițiale, puteți, pe comenzile viitoare. Alegeți ce stiluri de îmbrăcăminte doriți și în ce dimensiuni, asigurându-vă că comandați cel puțin 33 de bucăți.
  • Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 10
    1. 1
    2. Dimensiunile adulților variază de la 0-26, în timp ce dimensiunile fetelor variază de la 2-14.
    3. Îmbrăcămintea vine în diferite culori, modele, amprente și țesături.
    4. Nu puteți alege anumite imprimări sau culori pe care le doriți - acestea vor fi selectate pentru dvs., deoarece doar 5.000 de piese sunt proiectate pentru o imprimare specifică.
    5. Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 11
      2. Setați prețurile de vânzare. Veți alege prețurile pentru articolele pe care le vindeți, dar există un preț minim pe care trebuie să-l urmați. Când primiți comanda, elementele ar trebui să vină cu prețul minim de publicitate, care este de obicei între 18 și 65 USD USD.
    6. Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 12
      3. Creați o puternică prezență socială socială pentru a atrage potențialii cumpărători. Crearea unui grup Facebook pentru afacerea dvs. Lulroe, precum și o pagină Instagram, vă va permite să postați fotografii actualizate ale hainelor pe care le vindeți în prezent. Acest lucru permite oamenilor să cumpere îmbrăcăminte online sau prin telefoanele lor.
    7. Utilizați hashtags cum ar fi #Lularoarmegings, #Lularoelove sau #Fashion pentru a promova îmbrăcămintea.
    8. Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 13
      4. Concentrați-vă pe fotografii clare și atractive ale hainei. Fotografiile pe care le luați de îmbrăcăminte trebuie să atragă atenția oamenilor și să prezinte brandul Lulroe într-un mod profesionist. Când fotografiați îmbrăcămintea, asigurați-vă că aveți o sursă de lumină excelentă și faceți fotografii ale îmbrăcămintei atârnate, fără a pune plat pe un covor sau masă.
    9. Luați în considerare faptul că ați făcut-o pe el sau altcineva să modeleze hainele pentru imagini.
    10. Puteți găsi idei de afișare pe Lularoe pe Pinterest, YouTube și Instagram.
    11. Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 14
      5. Petreceri gazdă să vândă îmbrăcămintea Lulroe. Puteți găzdui petreceri de vânzare pe Facebook sau într-o locație fizică, cum ar fi casa dvs. Postarea imaginilor de articole de îmbrăcăminte noi în grupul dvs. personalizat Facebook va atrage clienți din diferite locații, în timp ce găzduiește o petrecere la tine acasă permite ca oamenii locali să vină și să verifice hainele în persoană.
    12. Clienții vor plăti pentru îmbrăcămintea prin sistemul de plăți specific al lui Lularoe.
    13. Încercați să găzduiți cel puțin 1 parte pe săptămână.
    14. Un ghid pentru găzduirea unei petreceri de succes ar trebui să vină cu ordinea inițială.
    Partea 3 din 3:
    Primirea plăților și a inventarului
    1. Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 15
    1. Primiți plățile prin depozit direct. Clienții vor plăti pentru îmbrăcămintea lor prin intermediul site-ului Lulroe, iar Lulroe va scoate taxele și taxele de procesare a cardurilor de credit. Restul banilor vor fi depuși în contul dvs. bancar după 2-3 zile.
    • Lulroe face depozite zilnic.
  • Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 16
    2. Ajuta clienții să se întoarcă sau să își schimbe hainele, dacă este necesar. În primele 30 de zile de la achiziția lor, un client poate primi o rambursare completă, schimb sau credit pentru elementul pe care doresc să-l returneze. Vor avea nevoie să intre în contact cu dvs. și să aibă primirea inițială de cumpărare.
  • Dacă doresc să se întoarcă sau să schimbe un element după 90 de zile de cumpărare a îmbrăcămintei, pot primi credit sau un schimb.
  • Dacă un client spune că bucata de îmbrăcăminte are un defect, pot fi capabili să returneze articolul în orice moment.
  • Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 17
    3. Inventarul comercial cu alți consultanți dacă nu vinde. Uneori, piesele din colecția dvs. nu vor vinde cât mai repede ca bucăți mai populare. Împreună cu alți consultanți Lulroe din zona dvs. și comercializați inventarul nevândut. Veți primi noi modele care pot vinde mai bine și nu va trebui să plătiți.
  • Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 18
    4. Comandați mai mult inventar prin sistemul Lularoe online. În timp ce prima dvs. comandă a fost plasată la telefon, toate celelalte comenzi pe care le faceți vor fi făcute online. Veți folosi sistemul Lulroe pentru a derula inventarul disponibil și pentru a alege ce piese doriți să comandați, precum și cât de multe.
  • Va trebui să comandați cel puțin 33 de piese pentru comanda dvs. pentru a trece prin.
  • Lulroe ar trebui să vă dea instrucțiuni detaliate pentru utilizarea sistemului online după ce ați devenit consultant.
  • Imaginea intitulată deveni un consultant Lulroe Pasul 19
    5. Vindeți înapoi inventarul dvs. dacă vă decideți Lulroe nu este pentru dvs. Puteți vinde îmbrățișa de îmbrăcăminte rămasă cu amănuntul cu alți consultanți sau puteți vinde hainele înapoi la Lulroe. În plus, există opțiunea de a găzdui o petrecere finală pentru a încerca să vândă restul inventarului.
  • Dacă vindeți înapoi la Lulroe, va trebui să plătiți o taxă de repopulare de 10%.
  • Avertizări

    Fiți conștienți de faptul că costul de pornire pentru a deveni un consultant Lulroe este de aproximativ 5.000- $ 6.000 USD.
  • Nu poți folosi "Lularoe" În numele afacerii dvs., consultați politicile și procedurile lui Lularoe pentru îndrumare în numirea afacerii dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar