Cum să contactați un judecător

Înainte de a contacta un judecător, asigurați-vă că nu vă aflați într-un caz de judecată actuală. "Ex parte" Comunicarea se întâmplă atunci când cineva implicat în cazul comunică direct cu judecătorul. Ex parte comunicarea nu este permisă și ar putea afecta negativ cazul dvs. În schimb, depuneți o moțiune unui judecător dacă vă aflați într-un caz actual și doriți ca judecătorul să facă ceva în special. Dacă nu sunteți într-un caz de judecată, vizitați site-ul web al districtului local pentru a găsi informațiile de contact potrivite pentru judecători din zona dvs. Apoi, scrieți un judecător un Letterto cel mai bun intră în contact cu ei.

Pași

Metoda 1 din 4:
Înţelegere Ex parte a lua legatura
  1. Imagine intitulată Divorțul în Delaware Pasul 17
1. Nu contactați un judecător dacă sunteți implicat în prezent într-un caz.Pentru majoritatea cazurilor în instanță, ex parte Comunicarea este strict interzisă, deoarece poate avea un impact asupra deciziei cauzei. Dacă sunteți în prezent într-un caz, nu aveți voie să contactați un judecător în afara sălii de judecată.
  • În loc să contactați direct judecătorul, puteți depune o mișcare scrisă.
  • Acest lucru asigură că toate părțile au aceleași informații la dispoziția lor ca judecător.
  • Dacă sunteți în juriu, puteți contacta doar un judecător în formă scris, cu excepția cazului în care este prezent un avocat.
  • 2. Contactați judecătorul în prezența unui avocat dacă sunteți în juriu. Este posibil să aveți o întrebare despre dovezi sau instrucțiunile judecătorului. În acest caz, elaborați o notă, livrați nota către executorie și vor da nota judecătorului.
  • Imagine intitulată Fișier pentru divorț în Texas fără avocat Pasul 13
    3. Trimiteți o explicație scrisă dacă contestați o citare de trafic. In anumite cazuri, ex parte Comunicarea este permisă, inclusiv infracțiunile de trafic. Dacă contestați un bilet de trafic, sunteți permis legal să depuneți o explicație scrisă a ceea ce sa întâmplat. Instrucțiunile de făcut acest lucru sunt evidențiate pe biletul dvs. și acolo puteți găsi adresa corectă pentru a trimite sumarul dvs.
  • De multe ori, un plic pre-adresat este inclus în biletul.
  • Imagine intitulată Fișier pentru custodia de urgență Pasul 10
    4. Contactați un judecător cu privire la o cerere de urgență pentru o comandă de restricționare. Celălalt exemplu în care un judecător va accepta ex parte Comunicarea implică situații de urgență privind comenzile de restricționare. Dacă aveți nevoie de o comandă temporară de reținere din teama de siguranță, puteți apela sau scrie un judecător care să explice circumstanțele. Apoi, judecătorul poate emite ordinea de restricționare pe baza deciziei lor.
  • Dacă se dorește o comandă de restrângere pe termen lung, trebuie să treceți prin procesul de încercare standard.
  • Imaginea intitulată Obține o hotărâre judecătorească Pasul 7
    5. Cereți judecătorului despre programare și stare de caz. Comunicarea despre statutul de caz sau cererile de planificare este permisă de lege. Trimiteți o scrisoare sau sunați la un judecător dacă doriți să știți despre rezultatul cazului dvs. sau dacă aveți o întrebare despre reeșalarea aspectului instanței dvs.
  • În timp ce este posibil să nu intrați în contact direct cu judecătorul, puteți obține în continuare asistență de către un reprezentant legal.
  • Metoda 2 din 4:
    Depune o mișcare
    1. Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 7
    1
    Scrieți o mișcare Dacă doriți ca judecătorul să ia o acțiune specifică.Acesta este cel mai apropiat pe care îl puteți întâlni cu un judecător despre cazul dvs. actual. Dacă aveți un avocat, vă pot ajuta să proiectați mișcarea și să o trimiteți. Dacă doriți să proiectați propunerea dvs., găsiți un eșantion online pentru a vă ajuta să vă ghideze. Titlul dvs., introduceți-vă, explicați faptele și dovezile și adăugați o concluzie. Apoi, completați mișcarea și adăugați-vă afirmații pentru susținerea dovezilor.
    • De exemplu, dacă doriți ca judecătorul să audă de ce sunteți mai bun tutore legal într-un caz de custodie, puteți depune o moțiune care să explice de ce sunteți îngrijitorul ideal.
    • Dacă vă aflați într-un caz de judecată și doriți ca un judecător să revizuiască un caz anterior, puteți depune o moțiune de redeschidere.
    • De exemplu, puteți scrie ceva asemănător ", inculpatul, Tina Johnson, în cazul de mai sus, solicită, cu respect, să-și asculte motivele cu privire la preocupările legate de custodie."
    • În funcție de circumstanța dvs., poate exista un formular suplimentar care să se depună împreună cu mișcarea dvs. Grefierul Curții va furniza acest formular pentru dvs. dacă este necesar.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 21 din SUA
    2. Trimiteți o copie a propunerii dvs. către cealaltă parte în fața instanței. Pentru a urma protocolul adecvat, mișcarea dvs. trebuie să fie împărtășită cu alți membri ai partidului înainte de ao da judecătorului. Dați o copie dură ștampilată a mișcării dvs. către fiecare membru al partidului. În acest fel, fiecare parte este expusă acelorași informații ca și în instanță. Dacă cealaltă parte are un avocat care îi reprezintă, furnizați copia propunerii avocatului. Cealaltă parte are 15 zile pentru a depune un răspuns scris cu privire la mișcarea dvs.
  • După ce cealaltă parte răspunde, mișcarea transferă judecătorului, astfel încât să poată lua decizia lor.
  • Imagine intitulată Fișierul propriul divorț în Florida Pasul 16
    3. Fișier-vă scrisoarea cu instanța. Dacă aveți un avocat, ei vor avea grijă de asta pentru dvs. Dacă vă reprezentați, vizitați tribunalul și renunțați la mișcarea cu grefierul. Când faceți acest lucru, furnizați semnătura inițială. Grefierul Curții va ștampila copiile mișcării dvs. cu data, astfel încât să le puteți da celeilalte părți. Apoi, judecătorul vă va folosi propunerea de a-și lua decizia.
  • În unele instanțe, poate fi necesară o taxă de depunere. În acest caz, grefierul Curții va cere taxa pentru dvs. atunci când depuneți mișcarea.
  • Când depuneți mișcarea, trebuie să oferiți documentație că ați trimis propunerea membrilor celeilalte părți. Ștampila de date este o dovadă adecvată. Dacă nu primiți dovada, judecătorul va face acest lucru pentru dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 24
    4. Să participe la o audiere după ce judecătorul o programează. Nu toate cazurile necesită o audiere în instanță cu privire la mișcarea dvs., dar dacă judecătorul dvs. ar dori să programeze o audiere, vă vor contacta cu privire la data și ora. Apoi, prezentați 5-15 minute purtarea timpurie a îmbrăcămintei profesionale. Audierea este locul în care judecătorul își va prezenta decizia oficială cu privire la mișcarea dvs.
  • Când depuneți mișcarea, puteți solicita grefierului ce este procesul lor în ceea ce privește audierile de planificare.
  • Unele instanțe pot să completeze o notificare de formular auditiv atunci când renunți la mișcare. Dacă da, trebuie să trimiteți și o copie a acestuia la cealaltă parte.
  • Metoda 3 din 4:
    Găsirea informațiilor de contact ale unui judecător
    1. Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 10
    1. Vizitați site-ul web pentru districtul dvs. Dacă doriți să găsiți numărul de telefon de contact și / sau adresa de corespondență a judecătorilor locali, căutați online site-ul web al districtului judiciar cel mai apropiat de zona dvs. Aici puteți vedea toți judecătorii din districtul local sau puteți găsi informațiile de contact pentru un anumit judecător, dacă este cazul.
    • Faceți acest lucru dacă doriți să solicitați un judecător o întrebare cu privire la un anumit caz de judecată, gestionarea problemelor juriului, admiterile avocaților și membrilor de bare sau preocupările de naturalizare.
    • In timp ce ex parte comunicarea se referă la judecătorul special din cauza dvs., nu este o idee bună să contactați un alt judecător. Acest lucru poate fi văzut ca încercând să converseze confidențial, ceea ce poate influența negativ cazul dvs.
  • Imagine intitulată Scrieți un mesaj pe blog Pasul 1
    2. Căutați o filă "Contactați-ne". Când ajungeți la site-ul local, căutați un link "Contactați-ne" sau "Contactați" din partea de sus. Faceți clic pe acest link pentru a vă aduce pe pagina de contact.
  • Această pagină afișează judecătorii în ordine alfabetică și oferă majoritatea adreselor, numerelor de telefon, diviziilor și secțiilor.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 3
    3. Răsfoiți lista judecătorilor din circuit. Defilați lista de judecători și selectați judecătorul pe care doriți să îl contactați. Toți judecătorii din districtul dvs. sunt listați pe această pagină. Unele site-uri web pot avea legături specifice pentru judecătorii particulari, unde puteți citi mai multe despre ele și despre munca lor.
  • Puteți alege judecătorul dvs. pe baza tipului de instanță, cum ar fi districtul, falimentul, probațiunea și serviciile prețioase, apărătorii și apelurile.
  • În cele din urmă, judecătorul pe care îl contactați se bazează pe preferințele personale. Puteți selecta judecătorul care este cel mai apropiat de locația dvs. sau vă ajută foarte mult de situația dvs., de exemplu.
  • Imaginea intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 1
    4. Scrieți o scrisoare unui judecător atâta timp cât nu vă aflați într-un caz actual. La Porniți scrisoarea, Indicați ce este scrisoarea în legătură și identificați-vă și profesia dvs. Apoi, spuneți judecătorului ceea ce doriți și oferiți motive pentru care ar trebui să vă acorde cererea dvs. Nu uitați de Adresați-vă plicului înainte de ao trimite.
  • Alternativ, puteți apela judecătorul. Cu toate acestea, cel mai probabil veți primi un mesaj vocal, deoarece judecătorii sunt oameni foarte ocupați. Ei pot returna apelul dvs. sau au un reprezentant legal de contact cu dvs.
  • Spune ceva de genul, "Dragă Judecător Smith, numele meu este Paul Johnson, și eu sunt profesor în județul York, Pennsylvania.Mă întreb ce rezultatul cauzei cu dl. Ryan Simms a fost, deoarece era un student de mult timp al meu."
  • Metoda 4 din 4:
    Contactarea unui judecător ca membru al juriului
    1. Oferiți o notă scrisă a executorului în ceea ce privește întrebările sau clarificarea. Dacă aveți o întrebare referitoare la dovezile sau instrucțiunile generale ale judecătorului, protocolul adecvat este să scrieți o notă judecătorului. Începeți nota cu "dragă," urmată de numele de familie al judecătorului. Apoi, scrieți întrebarea dvs. și menționați implicarea juriului. Apoi, livrați nota către executor judecătoresc, care poate da apoi judecătorul nota dvs.
    • Judecătorul va răspunde în scris sau vor răspunde verbal întregului juriu.
    • Faceți acest lucru dacă doriți să clarificați o probă, de exemplu.
  • 2. Asigurați-vă că un avocat este prezent dacă contactați un judecător în persoană. Dacă judecătorul răspunde la cererea dvs. în persoană în fața întregului juriu, este posibil să puteți pune întrebări directe. În acest caz, asigurați-vă un avocat din ambele părți ale cazului. Este imperativ ca toate faptele și informațiile cazului să rămână disponibile pentru ambele părți.
  • Acesta este adesea singurul caz în care puteți vorbi direct cu un judecător cu privire la caz.
  • 3. Verificați cu un avocat, vă confundați cu privire la cerințele de contact. Se poate confunda cu privire la modul de a contacta un judecător ca membru al juriului. Dacă aveți întrebări, întrebați un avocat pe site sau executor judecătoresc. Ei pot clarifica confuzia și vă pot îndrepta în direcția cea bună.
  • De exemplu, dacă nu sunteți sigur dacă puteți cere unui judecător o întrebare privată, ca avocat.
  • sfaturi

    Dacă puteți, închiriați un avocat pentru a vă ajuta să contactați judecătorul. Ei cunosc toate problemele juridice și vor avea sfaturi și sugestii mari cu privire la modul de a contacta judecătorul.
  • Înainte de a contacta judecătorul sau dosar o moțiune, faceți unele cercetări online pentru a vă familiariza cu procesul legal din zona dvs. Fiecare stat și țară se ocupă ușor de procedurile lor și fără să știe că procesul ar putea să vă rănească cazul.
  • Acesta este cazul pentru u.S. Sisteme de instanță. Dacă locuiți într-o altă țară, pot exista reguli diferite pentru contactarea unui judecător.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar