Cum să vă apărați într-un proces de fraudă contractuală

Dacă sunteți dat în judecată pentru frauda contractului, atunci ar trebui să identificați rapid ce declarații au fost presupuse frauduloase. În general, vă puteți apăra, argumentând că declarațiile erau adevărate sau că nu v-ați intenționa să defraudați cealaltă persoană. Pentru a afla cât de bine să vă apărați, trebuie să vă întâlniți cu un avocat. Arătați documentele relevante ale avocatului în litigiu și întrebați-l despre ce apărare pe care o puteți aduce.

Pași

Partea 1 din 4:
Planificarea apărării
  1. Imaginea intitulată Pregătiți-vă mental pentru un spectacol de cal 4
1. Citiți plângerea. Persoana în judecată va începe procesul prin depunerea unei "plângeri" în instanță. Acest document va descrie circumstanțele din jurul procesului de fraudă a contractului și va face o cerere de plată a banilor ca despăgubiri. O copie trebuie trimisă pentru dvs.
  • Veți primi, de asemenea, o citație. Ar trebui să citești atât de bine, de asemenea. Citațiile vă vor spune cât timp trebuie să răspundeți la proces. Face notă de termenul limită. Dacă nu reușiți să răspundeți la timp, atunci ați putea pierde procesul fără a vă face să vă faceți cazul.
  • Imaginea intitulată Petreceți timpul dvs. în mod constructiv pasul 9
    2. Identificați declarațiile presupuse frauduloase. O persoană comite fraudă atunci când fac o declarație falsă, știind că este falsă, cu intenția de a induce cealaltă persoană să se bazeze pe declarație, iar cealaltă persoană se bazează în mod justificat pe afirmația în detrimentul lor. În plângerea pe care o primiți, reclamantul va identifica motivele pe care le consideră frauduloase. Există în general două tipuri de fraudă de contract:
  • Fraudă în stimulente. Această fraudă merge la întregul contract. Reclamantul va pretinde că ați făcut declarații false în timpul negocierilor care l-au indus să semneze contractul. De exemplu, s-ar putea să fi făcut greșit că ați fost un profesionist cu experiență profesională cu experiență de 18 ani când, de fapt, tocmai ați început.
  • Fraudă, de fapt. Reclamantul ar putea pretinde că ați mințit despre fapte specifice din contract. De exemplu, ați fi vândut pe cineva un produs pe care îl revendicați a fost fabricat folosind piese făcute în u.S. Când, de fapt, părțile au fost făcute în Thailanda.
  • Imaginea intitulată Protejați-vă după o casă de incendiu de casă 7
    3. Adună dovezi că declarațiile dvs. nu au fost false. Cea mai bună apărare la fraudă este de a dovedi de fapt că declarațiile dvs. au fost adevărate atunci când le-ați făcut. De exemplu, ați fi susținut că ați fost cel mai experimentat agent imobiliar din județul dvs. Dacă este adevărat, atunci nu poți fi dat în judecată pentru fraudă.
  • Imagine intitulată Protejați-vă după o casă de foc de casă
    4. Faceți cunoștință cu un avocat. Pentru a înțelege pe deplin cum să răspundă la procesul de fraudă contractuală, trebuie să vă întâlniți cu un avocat pentru o consultare. Puteți obține o trimitere prin contactarea asociației dvs. de bare locale sau de stat, care ar trebui să ruleze un program de recomandare.
  • Luați toate documentele relevante pentru a arăta avocatul.Avocatul va dori să vadă o copie a plângerii, precum și orice dovezi pe care le-ați arătat că nu ați comite fraudă.
  • De asemenea, scrieți o listă de întrebări. De exemplu, întrebați modul în care avocatul vă va apăra cazul.
  • De asemenea, trebuie să întrebați despre taxe. Ați beneficia de faptul că aveți un avocat să vă reprezinte în timpul întregului proces, deși acest lucru nu este posibil din punct de vedere financiar pentru unii oameni. Întrebați despre diferite aranjamente de taxe și vedeți dacă puteți angaja avocatul.
  • Imaginea intitulată Protejați-vă după o casă de foc de casă 20
    5. Discutați despre posibilele apărare cu avocatul. Adevărul este o apărare la o afirmație de fraudă. Cu toate acestea, puteți ridica și alte apărare. Avocatul dvs. va avea o idee mai bună despre ce tipuri de apărare sunt adecvate pe baza circumstanțelor procesului dvs. Unele apărare comune includ:
  • Nu intenționați să defraudați reclamantul. Accentul acestei apărare este asupra stării dvs. mentale. Amintiți-vă că frauda este o declarație falsă pe care ați făcut-o știind că este falsă și cu intenția de a induce reclamantului să se bazeze pe declarație. Dacă reclamantul nu poate dovedi că știi că declarația era falsă sau nu poate dovedi că intenționați să le defrauzi, atunci puteți câștiga procesul.
  • Reclamantul nu sa bazat în mod justificat pe declarația dvs. falsă. Cu această apărare, recunoașteți că declarația a fost falsă. Cu toate acestea, atunci susțineți că reclamantul a investigat adevărul afirmațiilor dvs., dar a fost neglijent în ancheta lor. În multe state, aceasta va fi o apărare la o afirmație de fraudă.
  • Frauda nu a rănit reclamantul. Dacă reclamantul nu a suferit nici un prejudiciu, atunci puteți câștiga procesul.
  • Reclamantul a comis și fraudă. Această apărare se numește "mâini necurate."În esență, reclamantul nu te poate da în judecată pentru fraudă dacă el sau ea a săvârșit o fraudă. Ar trebui să găsiți dovezi ale reclamantului în timpul negocierilor contractuale.
  • Reclamantul a așteptat prea mult timp pentru a da în judecată. Fiecare stat are un "statut de limitare", care spune că arată mult timp un reclamant trebuie să aducă un proces de fraudă. Dacă reclamantul a așteptat prea mult, atunci puteți cere judecătorului să respingă cazul.
  • Partea 2 din 4:
    Răspunzând la proces
    1. Imaginea intitulată introduceți-vă în pasul irlandez 3
    1. Proiectarea unui răspuns. Veți răspunde probabil la plângere prin depunerea unui răspuns cu aceeași instanță în care reclamantul a depus reclamația. Dacă aveți un avocat, el sau ea poate elabora plângerea pentru dvs. Dacă nu aveți un avocat, atunci ar trebui să întrebați grefierul dacă există un "completare în formularul de răspuns" pentru a utiliza.
    • În răspunsul dvs., răspundeți la fiecare afirmație făcută de reclamant. Ar trebui să recunoști la acuzațiile care sunt adevărate. De exemplu, dacă reclamantul identifică contractul corect după nume și dată, puteți admite că ați format un contract.
    • De asemenea, ar trebui să negeți nicio afirmații care nu sunt adevărate. De exemplu, reclamantul vă va susține că ați făcut declarația falsă că a fost falsă și cu intenția de a induce reclamantului să semneze contractul. Ar trebui să negeți ambele afirmații.
    • Dacă trebuie să faceți mai multe cercetări înainte de a admite sau să nege dacă o afirmație este adevărată, atunci ar trebui să revendicați cunoștințele insuficiente fie să admite sau să nege.
  • Imagine intitulată Actualizați un plan de afaceri de zi Pasul 2
    2. Fișier de răspuns. Faceți mai multe exemplare și luați copii, împreună cu originalul, grefierul curții. Cereți grefierului să depună originea. Funcționarul trebuie să ștampileze copiile cu data de depozit.
  • Este posibil să fie necesar să plătiți o taxă pentru a vă trimite răspunsul. Cereți funcționarului înainte de timp și aduceți metode acceptabile de plată.
  • Imaginea intitulată atinge măreția prin umilință Pasul 2
    3. Serviți o copie a răspunsului dvs. asupra reclamantului. Dacă reclamantul are un avocat, trimiteți copia răspunsului dvs. la avocat. Puteți spune dacă reclamantul are un avocat prin verificarea plângerii.
  • În general, puteți face serviciu într-o varietate de moduri. De exemplu, ați putea angaja un server de proces privat pentru a livra răspunsul la reclamant.
  • Alternativ, ați putea avea pe cineva cu 18 sau mai mult să faceți livrarea mâinilor.
  • În unele instanțe, ați putea să vă trimiteți prin e-mail poșta certificată de răspuns, primirea de returnare solicitată. Cereți grefierului.
  • Partea 3 din 4:
    Pregătirea pentru procesul dvs
    1. Imagine intitulată echilibrează munca dvs. și viața la domiciliu (pentru femei) Pasul 2
    1. Solicitați informații utile de la reclamant. După ce depuneți răspunsul dvs., procesul intră într-o fază de identificare a faptelor numită "Discovery."Discovery are câteva scopuri. Puteți descoperi informații utile pentru apărarea dvs. pentru a contracta fraudă. De asemenea, puteți obține o mai bună înțelegere a ceea ce va arăta reclamantul la proces pentru a-și susține cererea.
    • Solicitați documente. Puteți obține o copie a oricărui document în custodia sau controlul reclamantului, atâta timp cât este legat de diferența de fraudă a contractului. De exemplu, ar trebui să cereți copiile tuturor documentelor pe care reclamantul le consideră că ați comis fraudă. De asemenea, trebuie să cereți copiile tuturor documentelor care arată că reclamantul a suferit o pierdere economică din cauza faptului vostru presupus.
    • Au răspuns reclamantului întrebări scrise. Acestea sunt numite "interogătoare" și sunt utile pentru obținerea de informații de bază. De exemplu, ați putea cere reclamantului să identifice pe cineva cu informații despre proces.
  • Imaginea intitulată construi încredere într-o mică afacere Pasul 1
    2. Cereți reclamantului să stea pentru o depunere. "Depozitele" sunt, de asemenea, parte a descoperirii. Cu o depunere, cereți unui martor să răspundă la întrebări față în față sub jurământ. Un reporter al instanței înregistrează întrebările și răspunsurile. Dacă, din anumite motive, un martor nu poate participa la proces, puteți introduce declarații dintr-o depunere. Cu siguranță doriți să aveți reclamantul să stea pentru o depunere.
  • Scopul dvs. atunci când depuneți reclamantul este să găsiți informații utile. De exemplu, ar fi util să întrebați dacă reclamantul a suspectat că declarația dvs. a fost falsă și dacă au efectuat o investigație pentru a examina adevărul său. Dacă credeau că ați mințit, dar ați investigat, atunci ați putea folosi acest fapt ca parte a apărării dvs. la proces.
  • Imagine intitulată Ajutor Colaboratorii își îndeplinesc termenele limită la pasul 1
    3. Dă-ți o depunere. Probabil că va trebui să stați și pentru o depunere. Accentul unui proces de fraudă tinde să fie pe ceea ce v-ați gândit când ați făcut declarația falsă. Ați intenționat să defraudați reclamantul? Știați că declarația era falsă? Ar trebui să vă așteptați ca avocatul reclamantului să vă ajute la aceste probleme în timpul unei depuneri.
  • Vă puteți pregăti pentru depunere prin obținerea unui somn bun. Depozitele pot merge toată ziua, așa că cu atât mai mult vă odihniți, cu atât mai bine.
  • Nu ghici în timpul depunerii tale. Dacă nu știți răspunsul, atunci spuneți: "Nu sunt sigur."
  • Luați-vă timpul înainte de a răspunde. Orice declarație pe care o faceți poate fi adusă la proces, deci asigurați-vă că înțelegeți întrebarea și răspunsul dvs. înainte de a vorbi.
  • Consultați cu avocatul dvs. ori de câte ori doriți. Pur și simplu spune: "Cred că trebuie să conferiem cu avocatul meu."
  • Imagine intitulată concurs un divorț Pasul 3
    4. Depune o moțiune de judecată sumară. De îndată ce descoperirea concluzionează, ar trebui să luați în considerare depunerea unei propuneri de judecată sumară. Dacă reușind, litigiul se va încheia imediat și instanța va găsi în favoarea ta. Pentru a avea succes, va trebui să convingeți instanța că nu există probleme reale de fapt și că aveți dreptul la judecată ca o chestiune de drept. Cu alte cuvinte, va trebui să convingeți Curtea că, chiar dacă ar fi făcut o ipoteză factuală în favoarea reclamantului, el sau ea nu putea să câștige. Puteți convinge instanța trimit dovezi și afirmații.
  • Chiar dacă litigiile nu se încheie cu mișcarea dvs., instanța poate renunța la bucăți de litigiu dacă îl puteți convinge.
  • Imaginea intitulată obține un divorț necontestat Pasul 6
    5. Organizați-vă dovezile ca abordările de încercare. Avocatul dvs. (dacă aveți unul) poate trage toate dovezile împreună ca abordarea datei de judecată. Dacă vă reprezentați, atunci trebuie să trageți totul împreună. Asigurați-vă că faceți următoarele:
  • Identificați martorii dvs. Va trebui să dați reclamantului o listă de martori pe care intenționați să o sunați la proces, astfel încât să ar trebui să identificați acești oameni în avans. Asigurați-vă că numai pentru a apela persoane care au cunoștințe personale despre ceea ce sunt mărturisesc. Un martor nu poate depune mărturie la bârfe. Cu toate acestea, cineva ar putea mărturisi că reclamantul a spus că ar fi intrat în contract, indiferent de declarația frauduloasă.
  • Cită-ți martorii. Spuneți martorilor dvs. data pentru a apărea la proces. Pentru a fi sigure, de asemenea, le serviți cu o citație, care este o comandă legală de a apărea la un moment dat pentru a depune mărturie. Adresați-vă grefierului unde puteți obține formularele de subpoena goale.
  • Face exponate. Găsiți documente utile și transformați-le în exponate prin atașarea unui autocolant. Va trebui să faceți copii ale tuturor exponatelor pentru reclamantă și pentru instanță.
  • Imaginea intitulată Obțineți un divorț necontestat Pasul 5
    6. Observați un proces. Dacă vă reprezentați în judecată, probabil că sunteți nervos cu privire la ceea ce se va întâmpla. Pentru a vă liniști nervii, ar trebui să stați într-un proces și să urmăriți cum se desfășoară. Săli de judecată sunt, în general, deschise publicului și ar trebui să întrebați grefierul dacă există un proces de litigiu de contract pe care îl puteți urmări.
  • Luați un tampon de note și scrieți modul în care avocații solicită întrebări martorilor.
  • De asemenea, notați modul în care oamenii sunt îmbrăcați și unde stau când vorbesc cu judecătorul sau juriul. Veți dori să arătați cât mai natural posibil când vă apar la procesul dvs.
  • Imagine intitulată concurs Un divorț Pasul 6
    7. Gândiți-vă la angajarea unui avocat pentru a vă apăra la proces. S-ar putea să nu fi avut banii să angajeze un avocat pentru a vă reprezenta când a început cazul. Cu toate acestea, ar trebui să vă gândiți să angajați un avocat pentru a vă reprezenta la proces. În majoritatea statelor, puteți angaja pe cineva care să se ocupe doar de proces. Aceasta se numește "reprezentare limitată de domeniu."
  • Cel puțin, ar trebui să vă gândiți să plătiți un avocat pentru câteva ore de coaching. Avocatul vă poate ajuta să vă strategizați cu privire la prezentarea martorilor și cum să faceți argumente eficiente judecătorului sau juriului.
  • Partea 4 din 4:
    Apărarea la proces
    1. Imaginea intitulată Obțineți un divorț necontestat Pasul 2
    1. Alegeți un juriu. Dacă vreunul sau reclamantul au ales să aveți un juriu, atunci va trebui să alegeți mai întâi un juriu. Selecția juriului este numită "Voir Dre" și, deși poate diferi ușor de instanță, aceasta urmează, în general, același proces.
    • Judecătorul solicită un grup de potențiali jurați să vină în caseta juriului. JUDECUL solicită apoi juraților întrebări de bază cu privire la faptul dacă acestea pot fi corecte, indiferent dacă știu fie dvs., fie reclamantul, ceea ce sunt locurile lor de muncă etc.
    • Dacă credeți că un juror nu poate fi corect, puteți cere judecătorului să respingă jurorul "pentru cauză."Trebuie să aveți un motiv solid pentru credeți că juratul va fi părtinitor. De exemplu, un jurat ar putea admite să cunoască reclamantul în persoană și să recunoască, de asemenea, că nu pot fi corecte.
    • Probabil că veți primi, de asemenea, un anumit număr de "provocări imperative."Cu acestea, puteți respinge un juror fără a cere permisiunea judecătorului. Puteți utiliza provocări imperative din orice alt motiv decât să discriminei pe baza rasei, etniei sau sexului.
  • Imaginea intitulată Obține un divorț necontestat Pasul 8
    2. Face o declarație de deschidere. Ar trebui să oferiți juriului o privire furioasă la ce dovezi pe care le veți prezenta în declarația dvs. de deschidere. Amintiți-vă următoarele sfaturi pentru o declarație eficientă de deschidere:
  • Nu argumentați. În schimb, spuneți pur și simplu juraților ceea ce anticipați dovezile vor arăta. Spune: "După cum se vor arăta dovezile, reclamantul ..."
  • Discutați despre martori în aceeași ordine pe care le veți prezenta. Dacă aveți patru martori care mărturisesc, apoi menționați-le în 1, 2, 3, 4 pentru juriu în timpul declarației dvs. de deschidere. Nu le menționați într-o ordine de 3, 1, 4, 2, ceea ce va confunda doar jurații atunci când vă prezentați martorii.
  • Păstrați-l. Declarația de deschidere nu ar trebui să fie mai lungă decât este necesar. Dacă apărarea dvs. este simplă, atunci declarația dvs. de deschidere nu trebuie probabil să fie mai lungă de cinci minute.
  • Imagine intitulată concurs un divorț Pasul 1
    3. Încrucișați martorii reclamantului. Reclamantul devine să-și pună la mai întâi cazul. Trebuie să stați liniștit, deoarece avocatul reclamantului întreabă întrebările martorilor. Dacă credeți că un martor este speculativ sau mărturisit în ceea ce privește bârfele, puteți să stați și să spuneți: "Obiecție, onoarea ta. Speculații "sau" obiecție, onoarea dvs. Din auzite."
  • Pentru sfaturi despre cum să efectuați o examinare încrucișată, consultați Întrebați martorii atunci când vă reprezentați.
  • Imagine intitulată Ajutor Coworkers îndeplinesc termenele lor limită la pasul 2
    4. Prezentați-vă cazul. Ar trebui să aveți martori mărturisiți dacă au informații utile. Veți avea aproape cu siguranță să mărturisiți în nume propriu la un proces de fraudă. Dacă aveți un avocat, atunci el sau ea vă va pune întrebări. Dacă nu aveți un avocat, atunci judecătorul vă poate lăsa să vă trimiteți mărturia dvs. sub forma unui discurs sau vă permite să vă întrebați întrebări și apoi să le răspundeți.
  • Avocatul de apărare se va examina, care ar putea fi o experiență nervoasă. Cu toate acestea, trebuie să încercați să vă liniștiți cât mai mult posibil.
  • Asigurați-vă că vă așezați direct și uitați-vă la avocat. Nu aveți de ce să vă temeți. Când răspundeți, întoarceți-vă la juriu și faceți contact vizual.
  • Nu dați întrebări. Fi în avans. Avocatul va primi răspunsul de la dvs. oricum, astfel încât să nu beneficiați de glisarea picioarelor.
  • Amintiți-vă să spuneți întotdeauna adevărul. Tu comiteți sperjur dacă vă aflați sub jurământ.
  • Evitați utilizarea umorului. Mulți oameni nu înțeleg simțul umorului al celuilalt, deci este cel mai bine să lași pe WiseCracks acasă.
  • Imaginea intitulată Protejați-vă după o casă de incendiu 37
    5. Face un argument de închidere. În închidere, treceți prin dovezi și arătați cum vă susține de fapt poziția. Dacă vă referiți la un document, continuați documentul astfel încât juriul să o poată vedea. Asigurați-vă că faceți contact vizual cu juriul. Veți fi mai convingători în acest fel.
  • Imaginea intitulată explică
    6. Așteptați ca verdictul. După închiderea argumentelor, judecătorul va da instrucțiunile juriului și va lăsa să se retragă la deliberare. Juriul ar putea ajunge rapid la un verdict sau să dureze mult timp. De obicei, puteți părăsi sala de judecată, iar grefierul vă va contacta când a fost atins un verdict.
  • Dacă ați luat un proces de banc (fără juriu), atunci judecătorul va livra probabil verdictul imediat după închiderea argumentelor.
  • Imaginea intitulată Apreciază viața dvs. Pasul 6
    7. Recurs, dacă este necesar. Dacă ați pierdut, ar trebui să vă gândiți la atrăgătoare. Apelul dvs. va fi audiat de o instanță superioară formată din trei judecători care ar căuta să vadă dacă judecătorul a făcut o eroare în timpul procesului sau dacă dovezile au fost puternic împotriva verdictului.
  • Dacă doriți să faceți apel, atunci trebuie să depuneți prompt o notificare de apel la instanța de judecată. De obicei, aveți doar 30 de zile de la data la care este introdusă o judecată finală împotriva dvs., deși timpul de timp diferă de stat și ar putea fi mai puțin de 30 de zile.
  • sfaturi

    Gândiți-vă la soluționarea litigiului. Reclamantul ar putea dori doar să anuleze contractul (numit "Rezistare"). În această situație, s-ar putea să fiți mai bine de acord, astfel încât să puteți evita un proces desenat. Dacă sunteți de acord să anulați contractul, atunci tu și reclamantul ar trebui să semneze ambele "un acord de salvare reciprocă."Unul dintre avocații tăi ar putea să-l elaboreze.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar