Cum să fii reporter al instanței

Reporterii instanțelor creează transcrieri de proceduri judiciare și alte evenimente în care trebuie păstrate cuvintele vorbite. Există diferite tipuri de reporteri ai instanțelor. Stenografii cheia ce sa spus într-o mașină de stenotype, iar scriitorii de voce vorbesc într-o mască care conține un amortizor de înregistrare și voce. Formarea necesară pentru a fi reporter de instanță depinde de specializare.

Pași

Metoda 1 din 2:
Devenind un stenograf
  1. Image denumită un reporter al instanței Pasul 1
1. Evaluați nivelul dvs. de calificare. Pentru a fi certificat ca un stenograf, va trebui să puteți introduce mult mai precis și mai repede decât majoritatea oamenilor. Prin urmare, dacă aveți în vedere stenografia ca o cale de carieră, este tot posibil pentru a obține o idee despre nivelul dvs. de calificare relativ. Asociația Reporterilor Națională specifică faptul că, cel puțin, un reporter al instanței ar trebui să poată introduce o sesiune Q & A în timp real la 225 de cuvinte pe minut în stenografia mașinii cu o precizie de 97%.
  • Shorthand de mașină este ceva ce veți învăța în orice program educațional pentru raportarea instanței, deci dacă nu știți ce este deja, nu vă faceți griji. Cu toate acestea, ar trebui să știți deja cum să tastați non-stenogramă într-un ritm destul de rapid - nimic mai mic de 60 de cuvinte pe minut - înainte de a aplica.
  • Image denumită să fie un reporter al instanței Pasul 2
    2. Determinați cerințele pentru statul dvs. Cerințele pentru a deveni reporter instanța variază de stat. Unele state, de exemplu, necesită doar certificarea de la unul dintre asociațiile reporterului instanței, în timp ce unii necesită atât certificarea, cât și finalizarea unui program profesional la o școală tehnică. Multe state interzic infractorii de la reporteri ai instanțelor. Determinați cerințele de acordare a licențelor vizitând http: // Courtreetedu.Org.
  • Imagine denumită să fie un reporter al instanței Pasul 3
    3. Programe educaționale de cercetare. Deoarece cerințele de acordare a licențelor variază în funcție de stat, suma programelor educaționale acreditate variază, de asemenea.Unele state, precum New York, care au cerințe relativ lax, au multe modalități pentru studenți să-și urmărească educația în raportarea instanțelor, inclusiv online, la colegii comunitare și tehnice, și la școlile dedicate exclusiv la raportarea instanței. Alte state, cum ar fi Georgia, au cerințe mai stricte. Drept urmare, există o singură instituție acreditată în Georgia, care educă reporterii instanțelor.
  • Imagine denumită să fie un reporter al instanței Pasul 4
    4. Aflați ce echipament veți avea nevoie. Ca multe profesii, stenografii de curte au propriile instrumente ale comerțului.Din păcate, pentru reporterii instanțelor aspirate, costul acestor instrumente nu este insubstanțial. Majoritatea programelor vor necesita accesul la un manual de tip Steno, care costă, de obicei, între $ 100- $ 250 și un scriitor profesionist computerizat, care costă între $ 2.500 și 5000 $. Deoarece costul scriitorului computerizat este ridicat, multe școli permit studenților să închirieze una din școală.
  • Imagine denumită să fie un reporter al instanței Pasul 5
    5. Înscrieți-vă într-un program. După ce vă familiarizați cu cerințele pentru a deveni reporter în statul dvs. și facilitățile educaționale disponibile, alegeți un program de renume care se potrivește bugetului, programului și cerințelor de reglementare ale statului dvs.
  • Imagine denumită să fie un reporter al instanței Pasul 6
    6. A lua testul. Deși unele state permit asociațiilor profesionale să-și testeze propriile membri, multe state solicită reporterilor de judecată aspiranți să ia un test de licențiere produs de stat. Taxele variază, dar se așteaptă să plătească oriunde de la 200- $ 600 total pentru examen și taxe de licențiere. Cele mai multe teste constau atât din o porțiune scrisă, cât și din o parte a competențelor. Trebuie să treceți partea scrisă a examenului NCRA cu un 70% sau mai bine. Ceea ce constituie trecerea diferă de stat, dar în mod obișnuit, porțiunea de competențe este în conformitate cu standardele stabilite de Asociația Reporterilor Naționale, care sunt:
  • Literar la 180 wpm
  • Taxa juriului la 200 wpm
  • Mărturie / Q & A la 225 wpm
  • Imagine denumită un reporter al instanței Pasul 7
    7. Alăturați-vă unei asociații profesionale. Unele state solicită să vă alăturați unui profesionist ca NCRA pentru a fi pe deplin licențiată. Dacă acesta este cazul în statul dvs., fiți pregătit să plătiți taxe cuprinse între 65 de dolari - $ 260.
  • Metoda 2 din 2:
    Devenind un reporter verbatim
    1. Imagine denumită să fie un reporter al instanței Pasul 8
    1. Vedeți dacă statul dvs. permite reporterilor de voce în instanță. Reporterii din Verbatim vorbesc într-un muștiuc în timpul procesului și își transcriu înregistrările mai târziu. Începând cu septembrie 2015, doar 37 de state au permis reporterilor vocii în sala de judecată. Deși reporterii verbaliim au căi de angajare deschise altora decât raportarea instanței, dacă doriți să fiți un reporter al instanței verbale, acesta ar trebui să fie primul lucru pe care îl verificați.
  • Imagine denumită să fie un reporter al instanței Pasul 9
    2. Determinați ce școli sunt disponibile pentru dvs.Lista școlilor care oferă instrucțiuni în raportarea Verbatim este mai mică decât cea care oferă o curte pur stenografică. Deși multe dintre școlile de formare Verbatim oferă cursuri online, dacă trebuie să fiți într-o clasă în persoană, trebuie să investigheți alte tipuri de rapoarte de instanță.
  • Image denumită să fie un reporter al instanței Pasul 10
    3. Bugetul pentru echipament. Echipamentul pentru raportarea vocii este mai scump și mai extins decât cel al raportării stenografice. Pe parcursul instruirii dvs., care va dura 6 luni la un an, pregătiți să cheltuiți între $ 1800- $ 2200 pentru echipamente singure. Costurile de școlarizare pentru orice program va fi, desigur, mult mai mare, dar pregătiți să cheltuiți între 4.000 și 7.000 de dolari pentru școlarizare la un program aprobat de Asociația Națională de Reporters Verbatim.
  • Image denumită să fie un reporter al instanței Pasul 11
    4. Fiți testați. Deoarece scrierea vocală - în care reporterul vorbește într-o mască și este transcris automat pe un fișier de date - este relativ mai nou decât stenografia, afirmațiile care permit scrierea vocii permit, de obicei, NVRA să testeze și să certifice că reporterii verbalidi sunt pregătiți să funcționeze în domeniu.Cerințele de testare pentru examenul NVRA sunt similare cu cele cerute de NCRA. Pentru cea mai de bază certificare, reporterul verbal certificat (CVR), trebuie să înscrieți cel puțin 70% în porțiunea scrisă a testului și să luați dictatură cu transcriere în timp real cu precizie de 95% la:
  • Literar la 180 wpm
  • Taxa juriului la 200 wpm
  • Mărturie / Q & A la 225 wpm
  • Testul scris are vocabular, ortografie, punctuație și terminologie juridică și medicală. Testele de dictare și de transcriere vă evaluează viteza, acuratețea și capacitatea de a lucra în tăcere.
  • Certificatul de merit (cm) necesită niveluri mai ridicate de cunoștințe, viteză și precizie.
  • Testul de certificare reporter Verbatim Real-Time (RVR) evaluează transcripția dvs. în timp real, raportarea cărucioarelor și abilitățile de captare.
  • sfaturi

    Așteptați formarea pentru a deveni un scriitor vocal care să ia cel puțin un an și să dezvolte competența ca scriitor de voce în timp real pentru a dura până la 2 ani.
  • Se așteaptă ca acesta să dureze mai mult de 2 ani pentru a deveni suficient de expert pentru a fi un stenotipist în timp real. Trebuie să puteți capta cel puțin 225 de cuvinte pe minut pentru a lucra într-o instanță federală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar