Cum se îmbracă pentru taxa juriului

În funcție de cine cereți, taxa juriului este fie o parte extrem de importantă a participării la democrație, fie la o pierdere extrem de mare a timpului. Jurații sunt plasați într-un cadru foarte formal, cu judecători, martori și avocați. Ca atare, jurații sunt de obicei de așteptat să se îmbrace cu respect. Îmbrăcămintea potrivită pentru procesul de selecție a juriului sau pentru audierea unui caz în sine va depinde de obiectivele dvs.

Pași

Partea 1 din 2:
Dressing pentru a fi selectat
  1. Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului Pasul 1
1. Citiți liniile directoare ale Curții. Fiecare instanță ar trebui să aibă orientări pe care le oferă juraților lor și candidații jurați. Veți putea găsi online și întrebări frecvente online sau în pachetul de informații juriști. Unele instanțe necesită o jachetă și o legătură, alții necesită doar o cămașă colorată. Fiți familiarizați cu liniile directoare.
  • Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului Pasul 2
    2. Rămâneți profesioniști. Dacă vreți să arătați ca un candidat potrivit sau ați fost deja selectat pentru a servi pe juriu și vă propunem să fiți Juriu Foreman, veți dori să vă uitați cel mai bine fără a căuta Flashy.
  • Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului pas 3
    3. Fi cât mai confortabil posibil. Între așteptarea unei proceduri de selecție sau de judecată și deliberarea juriului, probabil că veți fi în costumul dvs. de ceva timp. Rochie confortabil. Purtați îmbrăcăminte sezonieră, purtați straturi, dacă este necesar, și asigurați-vă că șosetele și pantofii nu se fixează sau nu se contractă.
  • Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului Pasul 4
    4. Părăsiți plaja la domiciliu. Flip-flops, topurile rezervorului, fuste scurte și pantaloni scurți sunt în general încruntate. În unele locații vi se va cere să plecați și să vă întoarceți într-o zi ulterioară când sunteți îmbrăcați în mod corespunzător.
  • Dacă este extrem de cald în afara, pot fi permise unele cămăși sau rochii modeste ale femeilor sau rochii.
  • Dacă purtați ceva care nu acoperă pe deplin umerii, aduceți ceva la strat în partea de sus doar în cazul în care.
  • Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului Pasul 5
    5. Rochie de afaceri casual la un nivel minim. În timp ce vă puteți îmbrăca mai formal dacă doriți, afacerea casual este o necesitate, mai ales dacă doriți să obțineți selectați sau având în vedere un rol de conducere.Femeile și bărbații sunt, în general, confortabil și adecvați cu khakis, pantaloni, butoane în jos cămăși, pulovere, blazere sau fuste care sunt la nivelul genunchiului sau mai jos.
  • Imagine intitulată Rochie pentru taxa juriului Pasul 6
    6. Evitați mărcile și sloganurile evidente. Dacă încă mai treceți prin selecție, brandurile și sloganurile vă pot scoate atunci când sunteți intervievați. Îmbrăcămintea care exprimă opiniile politice, religioase sau de altă natură pot duce la alte întrebări și la potențialul concedier din cadrul juriului.
  • S-ar putea să vi se ceară să pleci dacă purtați îmbrăcăminte încorporată cu cuvinte ofensive.
  • Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului Pasul 7
    7. Rochie mai conservator. O sală de judecată este un loc în care oamenii din mai multe generații vor fi prezenți. Majoritatea oamenilor se rochie ca și cum ar merge la biserică sau de lucru. Există locuri mai bune pentru a vă exprima simțul modului.
  • Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului Pasul 8
    8. Purtați încălțăminte închisă. Unele săli de judecată necesită acest lucru, iar sandalele ar fi rareori considerate oricum oricum. Mai important, camerele juriului pot fi reci și puteți experimenta disconfort în timpul unei zile complete a serviciului juriului.
  • Asigurați-vă că purtați șosete confortabile, respirabile, de asemenea.
  • Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului Pasul 9
    9. Aduceți straturi suplimentare. Încercați un cardigan, o jachetă, o eșarfă și / sau ciorapi pentru a vă reduce disconfortul. Dacă purtați mai multe straturi, veți putea să le eliminați sau să le adăugați pe măsură ce temperatura corpului se schimbă.
  • Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului Pasul 10
    10. Lăsați bijuteriile inutile și schimbările libere la domiciliu. Multe instanțe solicită jurarii lor să treacă prin detectoarele metalice. Vă va economisi timp și hassle dacă puteți plasa toate elementele de metal în pungă sau sac, astfel încât să nu trebuie să fiți măturați cu un baghetă de detecție de fiecare dată când plecați și să vă întoarceți la prânz sau la pauze.
  • Partea 2 din 2:
    Dressing pentru a evita selecția
    1. Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului Pasul 11
    1. Împingeți limitele. În timp ce sunteți cerut de lege să participe, unii oameni preferă să evite datoria juriului. Dacă asta ești tu, va trebui să împingi limitele a ceea ce este îmbrăcăminte acceptabilă. Rochia prea departe de calea bătută și vi se poate cere să vă schimbați și să reveniți din nou. Rochie prea standard și rulați un risc mai mare de a fi selectat. Să înțeleagă cerințele instanței dvs. și să lucreze pentru a le submina.
  • Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului Pasul 12
    2. Rochie jos. Când aveți îndoieli, îmbrăcați-vă. Chiar dacă instanța dvs. are reguli foarte stricte și necesită o jachetă și cravată, puteți lega în mod deliberat cravata incorect sau purtați un cost cu dimensiuni evident. Nu veți arăta bine, dar dacă arăți neclintit și neprofesional, șansele dvs. de a fi selectați Puneți considerabil.
  • Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului Pasul 13
    3. Stați confortabil. Chiar dacă încercați să nu vă alegeți, orientarea și selecția poate uneori să dureze destul de mult. În timp ce nu intenționați să faceți o zi întreagă (sau zile) de ea, ar trebui să încercați cu siguranță să vă asigurați că nu sunteți mâncărime, cald, rece sau incomod.
  • Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului Pasul 14
    4. Afișați sloganuri, branduri și logo-uri. În funcție de regulile sala de judecată (și cât de bine vă stradeți hainele când intrați), puteți scăpa cu o mulțime aici. În timp ce purtarea unui slogan încărcat politic, religios sau rasial ar putea fi Faux Pas, s-ar putea să vă scoată din taxa juriului, deoarece veți părea părtinitoare sau inflamatorie.
  • Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului Pasul 15
    5. Purtați îmbrăcăminte expresivă religioasă și etnică. Jurații ideali sunt complet imparțiali, așa că afișând o părtinire evidentă, vă puteți face un candidat mai puțin ideal.Acesta este un moment minunat pentru a vă desprinde yarmulke-ul sau chiar miumuu colorat de pavilion dacă există liber în liniile directoare.
  • Imagine intitulată rochie pentru taxa juriului Pasul 16
    6. Bling-o sus. Dacă este posibil, purtați bijuterii stil flashy și supradimensionat. Ca regulă generală, doriți să faceți tot ce puteți pentru a vă face vizibil sau ieșiți într-un mod neconvențional sau neprofesional. Bijuterii de bijuterii și chiar machiajul sunt o modalitate bună de a face acest lucru.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Nu te îmbraci prea necorespunzător. Vi se va cere să vă întoarceți într-o perioadă scurtă de timp, astfel încât să puteți fi evaluată pentru cazul la îndemână.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar