Cum să se întâlnească cu succes ca un tip adolescent

Lumea dating poate părea într-adevăr confuză. Care este cel mai bun mod de a vă cere să vă zdrobiți? Ce înseamnă să fii un prieten bun, oricum? În timp ce nu există o formulă magică pentru relația perfectă, există câțiva pași pe care îi puteți urma pentru a vă stimula succesul dvs. de dating. În primul rând, puneți-vă acolo prin aderarea la cluburi și mergeți la evenimente sociale. Odată ce ați găsit o pasiune, strângeți-vă curajul și întrebați-i! Dacă ajungeți să luați următorul pas și să începeți o relație, puteți fi un prieten bun prin echilibrarea timpului, compromiterea și comunicarea în mod deschis.

Pași

Metoda 1 din 4:
Găsirea unei date
  1. Imagine intitulată Data cu succes ca un tip adolescent pas 1
1. Spuneți da la petreceri și alte evenimente sociale. Părțile, jocurile de fotbal, mitingurile PEP și alte evenimente sociale sunt locuri minunate pentru a satisface datele potențiale. Du-te acolo!
  • Nu sunteți sigur cum să apropiați pe cineva? Au un prieten reciproc să vă prezinte. Veți avea deja ceva în comun: prietenul tău comun!
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un adolescent tip 2
    2. Găsiți parteneri potențiali cu interese similare. Da, este important ca tu să fii atras fizic de partenerul tău, dar este la fel de important să fii atras de personalitatea lor. De aceea, căutarea unor persoane cu interese comune este un loc minunat pentru a începe. Cunoașteți oameni care sunt implicați în aceleași cluburi, echipe sportive și activități ca tine.
  • S-ar putea chiar să vă gândiți să vă alăturați unui nou club sau unei organizații care vă interesează. Ați iubit întotdeauna arta, dar nu a avut niciodată șansa de a vă alătura clubului de artă la școală? Alăturați-vă acum!
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un adolescent tip 3
    3. Strângeți conversații în clasă. Clasa este un moment minunat pentru a întâlni un potențial partener, mai ales pentru că vă vedeți colegii de clasă în fiecare zi. Aruncați o privire în jurul camerei și puteți afla singurele persoane din clasa dvs. Dacă vă simțiți atrași de nimeni, începe o conversație.
  • Dacă nu știți de unde să începeți, să comentați o experiență comună în clasă. Dacă credeai că temele aseară a fost imposibil, ai putea spune: "Această misiune noaptea trecută ma ucis cu adevărat. Cum a fost pentru tine?"
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un tip adolescent pas 4
    4. Practicați o bună igienă. Una dintre cele mai simple modalități de a vă stimula șansele de a întâlni succesul este de a practica o bună igienă. Asta înseamnă spălarea dinților, dușului și spălarea hainelor în mod regulat. Post-antrenament Stink este sigur că vă ucideți jocul.
  • Metoda 2 din 4:
    Întrebându-ți zdrobi
    1. Image intitulată Data cu succes ca un tip adolescent pas 5
    1. Începeți prin a vă petrece într-un grup. Cerând o pasiune poate fi cu adevărat nervoasă. Dacă doriți să luați lucrurile încet, cereți-vă să vă petreceți mai întâi într-o situație de grup. Ai putea să te duci la un joc de fotbal sau să te duci la lac cu câțiva dintre prietenii tăi reciproci. Va lua presiunea oprită, dar totuși vă dau ceva timp pentru a vă cunoaște un pic mai bine.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un tip adolescent pas 6
    2. Gândiți-vă la opțiunile diferite de date înainte de timp. Vino cu câteva opțiuni diferite de date înainte de a vă întreba zdrobirea. Ar putea fi chiar util să le scrieți în jos, astfel încât să nu uitați. La urma urmei, nervii pot juca jocuri cu creierul tău.
  • Ai putea să mergi la bowling, să te duci la un film, să ai un picnic de soare sau să joace Glow-in-The-Dark Putt Putt Golf! Nu vă fie frică să vă gândiți în afara casetei.
  • Gândiți-vă la ceea ce îi place să facă pasiunea voastră. Dacă sunt într-adevăr în înot, ați putea vizita un parc acvatic sau puteți merge la o baie în lacul local.
  • Dacă sunteți nervos în ceea ce privește păstrarea conversației, mergeți la o activitate de întâlnire în care nu va trebui să vorbiți tot timpul, ca un joc de fotbal sau un film.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un tip adolescent pas 7
    3. Cereți-vă zdrobiți ceea ce ar dori să facă. Aruncați câteva activități cu care ați venit, cum ar fi să mergeți filmele sau să aveți o zi de plajă de weekend. Apoi, cereți-vă zdrobi ceea ce cred și văd dacă au sugestii proprii. A face acest lucru arată zdrobi că opinia lor contează.
  • S-ar putea să spuneți: "Hei, mă gândeam că am putea face ceva împreună în acest weekend, cum ar fi să mergem la bowling sau să verificăm carnavalul. Ce crezi?"
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un adolescent Guy Pasul 8
    4. Să fie respectuos dacă zdrobi scade. Este un bummer, dar uneori zdrobește nu. Dacă se întâmplă acest lucru, Respectați decizia crushului. Nu spuneți lucruri nepoliticoase sau continuați să le împingeți să meargă la o întâlnire cu dvs. Lăsați-vă să vă simțiți jos pentru puțin timp, apoi să-l spălați și să mergeți mai departe. Veți găsi în cele din urmă persoana potrivită.
  • Spune ceva de genul: "OK, înțeleg. Doar am crezut că aș întreba."
  • Metoda 3 din 4:
    Mergând la o întâlnire
    1. Imagine intitulată Data cu succes ca un tip adolescent pas 9
    1. Păstrați limba corpului dvs. relaxată. S-ar putea să fiți super nervos la prima dată - care este 100% normal. Cu toate acestea, prin păstrarea dvs limbajul trupului relaxat, puteți proiecta încrederea și vă puteți simți mai mult la ușurință. Țineți-vă spatele drept și umerii înapoi, țineți capul în sus, faceți contact vizual și zâmbiți.
    • Prea puțin contact cu ochii poate face ca să pară că te-ai plictisit, dar prea mult poate arăta foarte intens sau chiar puțin nebun. Uitați-vă în ochii lor, dar luați pauze periodic pentru a privi și în altă parte.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un adolescent Guy Pasul 10
    2. Gândiți-vă la posibilele subiecte de conversație înainte de data. O dată este vorba despre cunoașterea pe cineva, deci va fi o sumă decentă de vorbire implicată. Dacă vă simțiți nervosi sau doriți doar să vă oferiți abilitățile de conversație un impuls, gândiți-vă la câteva subiecte de conversație înainte de începerea datei. Luați în considerare lucrurile pe care voi doi le aveți în comun. Școala este un loc minunat pentru a începe.
  • Gândiți-vă la interesele datei dvs. Sunt un fan imens de volei? Întrebați-le cum au mers cel mai recent turneu și împărtășesc câteva povești sportive ale dvs.
  • Există tone de subiecte de conversație acolo. Ai putea vorbi despre filme, muzică, mâncăruri preferate sau că un profesor enervant pe care îl aveți amândoi.
  • Image intitulată Data cu succes ca un adolescent Guy Pasul 11
    3. Fii tu însuți. Nu încercați să fiți pe cineva pe care nu îl aveți. Dacă vă place să vă plătiți pentru dvs., este minunat. Dacă nu, nu-l transpirați și găsiți pe cineva care face.
  • Pretinzând că este cineva pe care nu-l poți lucra puțin, dar se va întoarce să te muște mai târziu.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un adolescent Guy Pasul 12
    4. Întreabă întrebări. Solicitarea întrebărilor pot face alți oameni ca tine mai mult. Făcându-vă că arătați bine ar putea părea ca lucrul logic de făcut aici, dar ar putea să se întoarcă de fapt făcându-vă că parcă cocoșul sau plictisitor. În loc să vă loviți despre cea mai recentă victorie pe câmpul de fotbal, adresați-vă data cu privire la victoria recentă a echipei de dezbateri. Șansele sunt, data dvs. va crede că sunteți mai frumos și mai interesant.
  • Adresați-vă și întrebărilor de urmărire. Dacă data voastră tocmai ți-a spus cum îi place să călătorească cai, ai putea spune ceva de genul: "Nu am călătorit niciodată un cal. Cum este?"
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un adolescent tip 13
    5
    Minte manierele tale. Acest lucru poate suna dincolo de cliche, dar manierele merg mult. Țineți ușa pentru data dvs., ascultați-le când vorbesc și mănâncă politicos dacă pleci la cină. Fi politicos pentru chelneri, și el va arăta că aveți un caracter bun.
  • Atingerea nedorită sau groparea este un mare nu-nu. Întrebați întotdeauna înainte de a se angaja în orice fel de contact fizic.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un adolescent tip 14
    6. Puneți telefonul. Ar trebui să vă concentrați pe dvs., nu pe hrana dvs. de instagram. Puneți-vă telefonul și dați-vă întâlnirea completă și nedivizată. Telefonul dvs. poate aștepta.
  • Este o idee bună să vă transformați telefonul în tăcere pentru a evita întreruperile enervante. Nimic nu aduce starea de spirit ca un apel telefonic în mijlocul unei conversații intime.
  • Puteți găsi util pentru a pune telefonul cu fața în jos pe celălalt capăt al mesei sau în buzunar sau rucsac.
  • Metoda 4 din 4:
    Fiind un prieten bun
    1. Imagine intitulată Data cu succes ca un adolescent Guy Pasul 15
    1. Echilibrați timpul. Asigurați-vă că cheltuiți timp de calitate cu partenerul dvs., precum și ceilalți oameni importanți din viața voastră. Este ușor să vă prindeți într-o nouă relație, dar amintiți-vă că celelalte relații dvs. sunt la fel de importante.
    • Rămâneți activ în orice echipe sportive, cluburi sau activități în care ați fost implicați înainte de a începe să întâlniți.
    • Timpul de calitate înseamnă angajarea în interacțiuni semnificative cu alții. Ar putea fi ceva la fel de simplu ca mâncarea unei mese împreună sau având o conversație bună.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un adolescent Guy Pasul 16
    2. Practicați comunicarea sănătoasă. Comunicarea este probabil cea mai importantă parte a unei relații de succes. Ar trebui să vă simțiți confortabil vorbind cu partenerul dvs. despre sentimentele dvs., chiar și pe cele dure. Indiferent de cât de aproape sunteți, partenerul dvs. nu este un cititor de minte, deci va trebui să fiți clar și direct atunci când explicați cum vă simțiți. Nu uitați să fiți în picioare la ceea ce trebuie să spună, de asemenea.
  • Fiind cinstit nu înseamnă că este nepoliticos sau rău. Înseamnă să vă comunicați sentimentele în mod clar și calm și lăsându-vă partenerul să facă același lucru.
  • Când este posibil, vorbiți în persoană. Lucrurile se pot pierde în traducere prin textarea textului sau social media.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un tip adolescent pas 17
    3. Rămân calm atunci când aveți dezacorduri. Dezacorduri se va întâmpla acum și apoi, dar nu ar trebui să ducă la isterici. Încercați să rămâneți cât mai calm posibil și să nu vă strigați la partenerul dvs. Se înfurie uneori este complet normal, dar dacă vă simțiți că ați lucrat într-adevăr, probabil că ar trebui să faceți o pauză pentru a se răci.
  • Utilizați declarațiile "I" pentru a evita vina sau acuzarea partenerului dvs. De exemplu, ați putea spune: "Mă simt rănit când mă ignori în fața familiei tale."
  • Amintiți-vă, nu ar trebui să încercați să "câștigați" fiecare argument - nu este o competiție.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un adolescent tip 18
    4
    Aflați cum să compromiteți. Relațiile ar trebui să fie un echilibru de dăruire și luare. Uneori, va trebui să faceți sacrificii pentru partenerul dvs. și vor trebui să facă același lucru pentru dvs. Când apar argumente, trebuie să vă concentrați la venirea la un acord care vă adresează nevoilor partenerului dvs.
  • Încercați să vă întâlniți în mijloc. Dacă partenerul dvs. dorește să meargă la jocul școlii, dar doriți să mergeți la focul prietenului dvs., du-te la fiecare pentru un pic.
  • Luați răsturnarea sacrificii unul pentru celălalt. Poate că partenerul tău este cu adevărat ocupat, dar ai nevoie de ei să conducă o greșeală pentru tine. În loc să vă deranjez atunci când protestează, oferiți-vă să faceți ceva pentru ei în schimb, cum ar fi să conduceți micul lor frate la practica de fotbal.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un tip adolescent Pasul 19
    5
    Comunicați deschis despre problemele sexuale. Problemele sexuale pot fi complicate pentru a vorbi cu siguranță, dar nu este nevoie să fiți jenat. Spuneți partenerului dvs. ceea ce vă simțiți confortabil să faceți sexual și ceea ce nu faceți și să le dați șansa de a face același lucru. Dacă ceva nu este clar sau simți că primești mesaje mixte, adresați-vă partenerului o întrebare.
  • Ar trebui să discutați cu partenerul dvs. despre limitele sexuale, consimțământul și sexul sigur dacă este necesar. Fiind timid nu este o scuză! Există prea multe în joc.
  • Aceasta nu este una și o conversație făcută. Ar trebui să stați întotdeauna limitele sexuale înainte de a obține fizic, dar ar trebui să continuați să comunicați în timpul și după experiențele sexuale.
  • S-ar putea să spuneți: "Putem încerca ___?"Sau," Nu-mi place modul în care se simte. Putem încerca altceva?"
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un adolescent Guy Pasul 20
    6. Petreceți timp cu prietenii partenerului dvs. O parte a ființei într-o relație este de a cunoaște oamenii pe care partenerul dvs. le îngrijește. Asta nu înseamnă că trebuie să cheltuiți fiecare moment de veghe cu prietenii lor, dar dacă partenerul tău dorește să obțină un grup împreună pentru a ieși, spune da. Partenerul dvs. ar trebui să facă același lucru pentru dvs.
  • Nu trebuie să deveniți cei mai buni prieteni cu prietenii partenerului dvs., dar ar trebui să faceți un efort de a petrece timp ceva timp cu ei atât de des.
  • Imagine intitulată Data cu succes ca un adolescent Guy Pasul 21
    7. Spune-i partenerului tău că ești recunoscător pentru ei. Nu uitați să vă mulțumesc partenerului dvs. și spuneți-i că sunteți recunoscători pentru ei. Va păstra relația mai fericită și mai sănătoasă.
  • Dacă vă place modul în care partenerul dvs. părăsește note drăguțe în dulapul dvs., spuneți-le!
  • Exprimă recunoștința făcând lucruri bune pentru partenerul dvs., cum ar fi adus gustări preferate la școală ca o surpriză.
  • Image intitulată Data cu succes ca un adolescent Guy Pasul 22
    8. Fii respectuos dacă te desparți. Cele mai multe cupluri se descompun în cele din urmă. O parte din dating cu succes este Manipularea descompunerilor într-un mod matur și respectuos. În plus, va arăta că ești un tip bun, făcându-vă mai eligibili pentru relațiile viitoare.
  • Este în totalitate OK să plângi dacă ai nevoie. S-ar putea să vă faceți griji că plânsul nu este bărbat, dar iată adevărul: toată lumea trebuie să plângă acum și apoi să-și ia emoțiile.
  • Dacă partenerul tău sa despărțit de tine, prima dvs. reacție ar putea fi furie, dar nu se lasă afară. Partenerul dvs. a avut motivele și ar trebui să le respectați. Nu răspândiți zvonuri urâte despre ex sau trezirea lor obsesiv.
  • Dacă inițiați despărțirea, fiți atenți. Asta înseamnă că nu se rupe cu partenerul dvs. asupra mediilor sociale sau prin intermediul textului. Spuneți partenerului dvs. în persoană sau peste telefon.
  • Nu fi crud. Spuneți adevărul într-un mod direct, dar frumos. Utilizare "I" declarații precum "Nu sunt pregătit pentru o astfel de relație serioasă."
  • sfaturi

    Un pic arată că este bine dacă se face în stare bună. Dacă sunteți cu cocoș, cu toate acestea, este posibil să nu faceți o impresie bună.
  • Amintiți-vă că de cele mai multe ori, data este la fel de nervoasă ca tine!
  • Fiți întotdeauna politicos pentru părinții sau membrii familiei dvs. Dacă părinții nu vă plac, șansele nu vă veți vedea din nou data.
  • Dacă data vă cere o a doua dată și nu vă plac, spuneți ceva "Nu mulțumesc - esti o persoana minunata, dar nu sunt de adevarat la asta." Vor primi indicii.
  • Avertizări

    Nu vă distrați de data dvs. Scurt, blând teasingul este în regulă și poate fi distractiv pentru amândoi, dar numai dacă întâlnirea dvs. știe că glumesc.
  • Urmăriți cum vă petreceți banii și mergeți ușor la cadouri. Câteva daruri aici și sunt frumoase, dar nu pot cumpăra afecțiune.
  • Amintiți-vă că toată lumea este diferită! Data actuală vă poate bucura de diferite lucruri decât o persoană pe care ați dat-o anterior. Să cunoașteți data înainte de a face ipoteze.
  • Nu vă întâlniți pe nimeni doar pentru corpul lor.Relația nu va fi recompensată pentru nici unul dintre voi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar