Cum să se întâlnească în școala de mijloc

Tânără romantism. Dacă doriți să învățați să negociați lumea tricky dating, care este școala dvs. locală de mijloc, puteți învăța câteva trucuri și sfaturi pentru a face să mergeți cât mai bine posibil. Puteți învăța cum să întrebați pe cineva în mod corect și cum să petreceți timp împreună atunci când sunteți fără mașină sau venit.

Pași

Partea 1 din 3:
Cerând pe cineva afară
  1. Image intitulată Data în școala medie Pasul 1
1. Asigurați-vă că doriți să vă întâlniți. În școala de mijloc, de obicei simțiți o grămadă de orice fel de emoții. Hormonii tăi merg sălbatic și probabil că observați membrii opusului sau același sex, pentru prima dată. Dar dating în școala medie nu ar trebui să fie prioritatea dvs. Concentrați-vă pe lucruri precum prietenii, școala și dezvoltarea propriei dvs. personalitate unică mai mult decât vă concentrați pe găsirea unei persoane până în prezent.
  • Dacă doriți să vă întâlniți, discutați cu părinții dvs. despre el și căutați îndrumarea lor. Asigurați-vă că sunteți permis să se întâlnească înainte de a vă deplasa înainte.
  • Dacă nu vrei să întâlnești, asta e perfect. Cele mai multe relații de școală de mijloc există în mare parte on-line și în imaginație, oricum, ceea ce înseamnă că ar trebui să luați ceea ce spun ceilalți cu un bob de sare mare. Nu vă întâlniți dacă nu doriți.
  • Image intitulată Data în școala medie Pasul 2
    2. Găsiți pe cineva care vă place. Cine te zdrobești în ultima vreme? Care pare că ar fi frumos să fie în jur, mai mult decât un tip obișnuit de prieten? Cui esti atrasa? Încercați să găsiți pe cineva pe care îl credeți că va face o dată distractivă, cineva pe care îl puteți imagina cu, poate foarte mult. Cineva nu te-ar deranja sărut.
  • Asigurați-vă că nu au deja o dată și nu merg cu nimeni. Poate fi ciudat să întrebi pe cineva care iese deja cu cineva.
  • Asigurați-vă că discutați deja cu această persoană în timpul săptămânii, așa că întrebându-le că nu va fi la fel de ciudat, iar relația va funcționa mai bine, deoarece știți deja o sumă decentă despre persoana respectivă.
  • Imagine intitulată Data în școala medie Pasul 3
    3. Găsiți momentul potrivit pentru a cere. În timp ce este întotdeauna bine să întrebați ceva la fel de simplu ca, "Vei iesi cu mine?" Este uneori chiar mai bine să aveți un motiv specific în minte, astfel încât să puteți avea o scuză pentru a vorbi.
  • Este un dans care vine? Cerând cuiva la un dans este una dintre cele mai comune modalități de a cere cineva la o dată. Dacă merge bine, uneori puteți rămâne un cuplu după aceea. Dacă nu, vă veți distra oricum.
  • Ce zici de un joc de domiciliu? Sau un alt joc sportiv? Întrebați dacă puteți merge împreună?
  • Poate că un film nou iese în curând despre care vorbește toată lumea. Cereți pe cineva să meargă cu tine la film.
  • Image intitulată Data în școala de mijloc Pasul 4
    4. Asigurați-vă că vă uitați bine. Dacă vă veți pune acolo, doriți să vă asigurați că vă uitați cel mai bine. Asigurați-vă că hainele dvs. sunt curate și frumoase, astfel încât să puteți arăta bine și să vă simțiți suficient de încrezători pentru a vă întreba pe cineva.
  • Dușul în acea dimineață și faceți părul, acordându-i atenție un pic mai mult decât în ​​mod normal. Nu trebuie să arătați ca o stea de film, deci nu doriți să o exagerați, dar luați ceva timp pentru a vă arăta cel mai bine.
  • Imagine intitulată Data în școala medie Pasul 5
    5. Așteptați până când aveți un moment privat. Încercați să găsiți un minut că voi doi puteți fi împreună pentru a întreba. Uneori, perioada de trecere poate fi o șansă bună pentru acest lucru sau imediat după școală. Dacă nu puteți găsi un timp când persoana este singură, întrebați doar, "Hei, pot să vorbesc cu tine pentru o secundă?"
  • Încercați să o faceți în persoană, dacă puteți, în loc de telefon. Pentru o mulțime de oameni, întrebându-i pe cineva prin text sau de chat va fi o idee rea, în timp ce poate lucra pentru alții. Dacă discutați în mod regulat cu cineva, ar putea fi bine.
  • Există întotdeauna o șansă ca tu să fii împușcat. Dacă acest lucru se întâmplă în fața unei grăunte de oameni, va fi mai rău decât dacă se întâmplă în privat.
  • Imagine intitulată Data în școala medie Pasul 6
    6. Introduceți-vă, dacă este necesar. Dacă ați fost atras de cineva care nu știe cine sunteți, probabil vor spune "Nu" Dacă doar urcați și cereți-i să iasă. Cea mai bună idee este probabil să vă prezentați pe scurt și să le spuneți ce este conexiunea dvs.
  • Hei, sunt ____. Sunt în clasa ta de istorie. Mă întrebam..."
  • Imagine intitulată Data în școala medie Pasul 7
    7. Cereți o dată, din albastru. Când aveți o oportunitate, tăiați doar la urmărire și întrebați. Nu trebuie să-i dați o mulțime de gândire sau să încercați să fiți inteligenți. Doar fii bun, gratuit și clar. Fără linii.
  • Spune ceva de genul: "Te-am observat de mult timp și tu pari ca o persoană foarte dulce și rece. Imi place mult de tine. Vrei să mergi la dans cu mine?"
  • Nu așteptați să vi se adreseze sau să presupunem că cineva vă va întreba, fie că sunteți un băiat sau o fată. Este perfect pentru fete să ceară băieți în școala medie sau la orice vârstă.
  • Imagine intitulată Data în școala medie Pasul 8
    8. Asigurați-vă că este ok cu toți părinții dvs. Din moment ce sunteți minori, este încă important să obțineți permisiunea părinților dvs. despre lucruri precum întâlnirile, precum și părinții persoanei pe care o întrebați. Întrebați și apoi urmați dorințele lor.
  • Acest lucru este deosebit de important dacă veți cere pe cineva să iasă în public cu dvs. Trebuie să fie ok cu toți părinții tăi, mai ales dacă vei primi o plimbare.
  • Puteți petrece întotdeauna timp la școală împreună cu cineva, indiferent de modul în care părinții dvs. se simt despre asta. Este mai bine să ai permisiunea, desigur, dar Romeo și Julieta au fost în vârstă de vârstă mijlocie, la urma urmei.
  • Partea 2 din 3:
    Petrecând timp împreună
    1. Image intitulată Data în școala medie Pasul 9
    1. Au date telefonice sau fațetime / skype. Vorbind cu data dvs. poate fi la fel de distractivă și la fel de importantă pentru o romantism tânără ca de fapt plecând oriunde. Configurați datele pe FaceTime sau Skype sau alte servicii de chat sau discutați la telefon.
    • Aranja ceva ce poți face împreună, chiar dacă nu ești împreună. Dacă amândoi aveți un spectacol dorit, urmăriți-l în același timp și vorbiți despre el la telefon. Sau lăsați fereastra FaceTime / Skype deschis în timp ce faceți temele împreună.
  • Image intitulată Data în școala medie Pasul 10
    2
    Text unul pe altul. Asigurați-vă că vi se permite să trimiteți text cu data, apoi să comercializați numere și să începeți mesajele text. Puteți vorbi și râde împreună, chiar dacă nu sunteți împreună.
  • Încercați să fiți un bun conversațional și să vă dați date pentru a răspunde. Nu scrie doar "Hei." Puneți o întrebare, faceți o observație, aveți ceva real pentru a vorbi despre. Nu scrieți răspunsuri cu o dată cu o dată. Dacă nu puteți vorbi chiar acum, spuneți așa.
  • Pentru unele articole bune despre trimiterea unei zdrobiri sau o dată, faceți clic pe Aici sau Aici.
  • Imagine intitulată Data în școala medie Pasul 11
    3. Faceți oficialul Snapchat, dacă doriți. O mulțime de romantism de școală medie se vor întâmpla în primul rând pe Snapchat. Dacă ieșiți cu cineva, trebuie să discutați cât de mult doriți să fiți public și cât de mult doriți să fiți privați împreună cu persoana pe care o întâlniți și să fiți respectuos. Amintiți-vă: o mulțime de oameni o pot vedea.
  • Este important să vă ușurați PDA digital. Schimbul de emoji ocazional Kissy-Face este OK, dar nu mai mult de o dată la fiecare două zile.
  • Imagine intitulată Data în școala medie Pasul 12
    4. Fii real cu data ta. Singura modalitate de a acționa atunci când sunteți cu data dvs., când veți vorbi cu data dvs. și când vă gândiți la ceva de spus este să acționați în mod natural. Fii tu însuți. Glumă în jur, du-te, nu încerca să fii cineva pe care nu-l faci.
  • Dați complimente sincere, când sunt meritate. "Credeam că te uiți foarte frumos astăzi" va fi întotdeauna apreciat când vrei să spui asta.
  • Acționează la fel în jurul datei pe măsură ce acționați în jurul prietenilor dvs., ceea ce ar trebui să fie data dvs., cu excepția cazului în care, desigur, acționați ca un total DWEEB cu prietenii dvs. Punctul este, dacă nu sunteți prieteni, probabil că nu ar trebui să vă întâlniți.
  • Imagine intitulată Data în școala de mijloc Pasul 13
    5. Mergi încet. În școala de mijloc, încă mai dezvoltați și se maturizează, iar diferiți oameni se vor dezvolta și se vor maturiza mai repede decât alții. S-ar putea să simțiți o grămadă de emoții conflictuale și ca și hormonii tăi înfricoșați. Asta pentru că sunt. Este important să faceți un pas înapoi, să vă liniștiți și să lăsați lucrurile să meargă încet. Ți-ai luat toată viața înainte de tine.
  • Uneori, este bine să încercați un sărut, când timpul este corect, dar numai dacă ambii oameni sunt confortabili. Fi deschis și cinstit cu persoana cu care sunteți cu.
  • Uneori, romantismul școlii mijlocii par devastat atunci când se termină. Incearca sa te relaxezi. Veți privi înapoi în mai puțin de doi sau trei ani și râdeți.
  • Imagine intitulată Data în școala medie Pasul 14
    6. Dați-vă data ceva spațiu. Daca esti "văzând" cineva din școala de mijloc, asta e minunat, dar asta nu înseamnă că ești căsătorit. Oare care vorbește despre Snapchat sau SITS cu la prânz nu ar trebui să fie o sursă de obsesia ta. Sunteți doi indivizi care îi place să-și petreacă timpul împreună. Asta este.
  • Nu deveniți disperați și nevoiași în timp ce vă întâlniți pe cineva. Nu există texte sau mesaje Snapchat care să spună lucruri, "Unde esti????"
  • Petreceți timp cu propriii dvs. prieteni, făcând timp separat pentru a face lucruri pe care vă place să le faceți singur. Va fi întotdeauna timp pentru întâlniri.
  • Imagine intitulată Data în școala de mijloc Pasul 15
    7. Încercați să aveți câteva date în viața reală. O mulțime de romane de școală mijlocie nu durează foarte mult și sunt în cea mai mare parte pe internet și la școală. Asta e ok. Este greu să faci mult când nu ai bani și nu ai nici o mașină. Dar dacă vă place foarte mult să petreceți timpul cu cineva, încercați să faceți un punct de a petrece un timp real unul cu celălalt, nu doar postarea pe povestea sau pagina celuilalt.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând la date
    1. Image intitulată Data în școala medie Pasul 16
    1. Du-te la dansuri. Una dintre cele mai bune și mai ușoare căi de a merge la o dată în școala de mijloc este de a merge la un dans împreună. Vă oferă un motiv minunat de a cere și un lucru distractiv de făcut împreună. Majoritatea dansurilor din școala de mijloc sunt și după școală, ceea ce înseamnă că nu trebuie să deranjezi părinții pentru o plimbare.
    • Dacă sunteți speriat de dans, practică. Pompează câteva melodii în dormitor sau pe căștile dvs. și lucrați la mișcările dvs. înainte de timp. Nu trebuie să fii super-netedă, dar vrei să eviți căutând dorky.
    • Dacă școala dvs. nu are multe dansuri, puteți merge împreună la alte evenimente școlare, în special jocurile de fotbal sau de baschet. Du-te la orice club după școală sau o școală împreună ca o dată.
  • Imagine intitulată Data în școala medie Pasul 17
    2. Du-te la un film împreună. Întrebați-vă data dacă ar dori să vadă un film nou, poate noaptea pe care o iau să o facă să pară un eveniment. Ați putea chiar să obțineți biletele înainte de timp și, poate planificați să obțineți o mușcătură de mâncare sau o înghețată, după film, dacă vi se permite.
  • Mergând la filme poate fi o modalitate bună de a face o dată un pic mai puțin ciudat. Nu trebuie să vorbești prea mult, deci este o alegere bună dacă te simți nervos.
  • Dacă aveți un frate mai în vârstă, vedeți dacă vă vor conduce la dată în loc de părinții dvs. Way Cooler.
  • Imagine intitulată Data în școala medie Pasul 18
    3. Stați împreună la prânz. Deși s-ar putea să nu pară o dată, una dintre cele mai ușoare moduri absolute pe care le puteți petrece cu cineva pe care îl întâlniți în școala de mijloc este să vă petreceți timp împreună la prânz. Găsiți o masă liniștită în care vă puteți așeza împreună sau stați împreună cu prietenii dvs. și lăsați-i pe toți să vadă cum ¨ Disprutenindu-l pe voi doi. Distracție bună în orice caz.
  • Oferiți-vă să faceți lucruri mici pentru data dvs., cum ar fi să vă aruncați tava pentru ei sau să țineți scaunul. S-ar putea să pară școala veche sau ca ceva ce ar face părinții dvs., dar este bine să faceți pe cineva să se simtă special.
  • Image intitulată Data în școala medie Pasul 19
    4. Aranja să meargă acasă de la școală împreună. Dacă nu vă vedeți prea mult la școală, petreceți ceva timp împreună după plecarea acasă, dacă puteți. Este o modalitate bună de a putea obține un timp privat și de a vorbi fără o grămadă de oameni în jur.
  • Asigurați-vă că ambii părinți știu că veți face acest lucru și faceți numai dacă ați merge în mod normal acasă de la școală. Dacă știu că ești împreună, poți să rămâi puțin. Plimbare încet.
  • De asemenea, puteți merge în altă parte, dacă este convenabil și sunteți permis. Se îndreaptă spre mall sau la un alt magazin pentru a merge în jurul școlii. De asemenea, puteți aranja un alt timp fără școală pe care l-ați putea merge împreună, poate într-un parc aproape de.
  • Imagine intitulată Data în școala medie Pasul 20
    5. Adresați-vă părinților dacă data dvs. poate veni la casa dvs. Aveți data la cină într-o noapte sau veniți și vizionați un film la casa dvs. Aceasta poate fi o modalitate bună de a permite familiei dvs. să întâlnească pe cineva pe care îl întâlniți și să vă întâlniți întâlnirea cu familia. Un pas mare într-o relație!
  • Va trebui să vorbești cu părinții tăi despre asta, pentru că probabil că nu vor să-ți fie blocați într-o cameră împreună, dar poate că vă vor lăsa să aveți camera de zi pentru voi înșivă.
  • sfaturi

    Ascultați părinții voștri în timp ce se întâlnește, asigurați-vă că vi se permite să se întâlnească.
  • Nu vă fie frică să discutați cu partenerul dvs.
  • Dacă vă este frică sau inconfortabil în relație, spuneți-i să știe. Dacă vă simțiți nesigure lăsându-l să știe, să contacteze un adult și să explice problema. Comunicarea este cheia.
  • Încercați să le oferiți spațiul lor solicitat. Dacă încearcă vreodată să o spargă din motive necunoscute, scoateți-o din ele, pentru că vă ar putea să vă bați de ani de zile de la acel factor mic.
  • Fi politicos pentru persoana care vă place.
  • Doar pentru că ați început să întâlniți ieri, nu înseamnă că ar putea să-i sărute mâine.
  • Țineți minte că o relație de școală medie nu este la fel de matură, atât de multe lucruri pe care electorul de înaltă școală sau tinerii nu sunt aceleași pentru copiii din școala de mijloc.
  • Încearcă să faci prieteni cu prietenii lor și să-i lase să se întâlnească.
  • Avertizări

    Nu vă implicați prea repede.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar