Cum să vă ocupați de celelalte propuneri

Sindromul premenstrual sau PMS, poate fi un timp provocator într-o relație. Unele femei pot prezenta simptome de PM din mijlocul ciclului lor menstrual până când menstruate la sfârșitul lunii și unii oameni pot avea simptome intense de PMS mai aproape când sunt menstruale. Când încercați să vă ocupați de alte PM-uri semnificative, trebuie să vă concentrați asupra susținerii acestora fizic, mental și emoțional, astfel încât să puteți fi un partener bun pentru ei și să mențineți o relație sănătoasă cu ei.

Pași

Partea 1 din 3:
Sprijinirea partenerului fizic
  1. Imaginea intitulată face o femeie să se simtă mai bine în timp ce ea
1. Preluați treburile și responsabilitățile casei. Mulți oameni care se confruntă cu PMS vor avea simptome fizice cum ar fi crampe abdominale, greață, oboseală și constipație. Puteți ajuta partenerul dvs. să se ocupe de aceste simptome, preluând o parte din treburile și responsabilitățile lor la domiciliu. PM-urile lor pot face mai dificil de a face o muncă de curte, să ridice obiectele grele sau să curețe casa în fiecare zi. Le puteți sprijini prin preluarea acestor treburi și oferindu-le timp să se odihnească în timp ce se ocupă de PMS lor.
  • Puteți discuta preluarea unor treburi ale casei partenerului dvs. pentru a le oferi câteva ore de nefuncționare în timpul zilelor înainte de perioada lor. Discutând acest lucru și de acord cu un aranjament în care preluați unele dintre treburile și responsabilitățile la domiciliu le puteți arăta că încercați să le sprijiniți și să luați în considerare starea lor atunci când au nevoie de.
  • Imagine intitulată Fii un prieten bun Pasul 6Bullet1
    2. Oferta de a le găti mese. Dacă partenerul dvs. este, de obicei, mâncărurile de gătit și pregătirea meselor pentru dvs. și / sau familia dvs., în funcție și oferiți-vă să preluați taxele alimentare în timp ce acestea sunt pmiere. Ei vor aprecia probabil ocazia de a nu trebuie să gătească pentru gospodărie în timp ce sunt pmsing.
  • Puteți crea un plan de masă și puteți obține suficiente alimente pentru a alimenta familia în timp ce partenerul dvs. așteaptă perioada lor. Acest lucru le va da o pauză și le va permite să se relaxeze în timp ce se ocupă de PMS lor.
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    3. Pregătiți alimente și băuturi care ajută la crampe. Pentru a vă ajuta partenerul să se ocupe de crampele lor PMS, puteți pregăti alimente care s-au dovedit a ușura crampele și durerea abdominală. Somon, țelină și ierburi proaspete, cum ar fi dur și patrunjel, pot ajuta la reducerea inflamației. Ciocolata neagra (cel putin 70% cacao) poate ajuta partenerul dvs. relaxa si de-stres.
  • Ar trebui să evitați pregătirea alimentelor care conțin produse lactate, deoarece pot irita stomacul partenerului dvs. și pot provoca crampe. Stick la alimente scăzute în zahăr prelucrat, deoarece alimentele zaharoase pot declanșa crampe.
  • Asigurați-vă că partenerul dvs. consumează o mulțime de apă și pregătește ceaiuri pe bază de plante pentru a-și ajuta la ameliorarea crampei. Ceaiul verde și ceaiul de trandafir au arătat că au fost demonstrate pentru a ușura durerea abdominală. Evitați pregătirea cafelei sau a alimentelor bogate în cofeină pentru partenerul dvs., deoarece acestea pot duce la un nivel mai ridicat de stres și anxietate. Partenerul dvs. ar trebui să evite, de asemenea, alcoolul atunci când sunt pmsing, deoarece poate duce la tulburări de stomac și crampe.
  • Imaginea intitulată stimulează un bărbat
    4. Răsfățați-le. PMS poate fi o experiență incomodă pentru oameni, deoarece corpurile lor sunt adesea dureroase, umflate și depășesc cu hormoni. Puteți face ca PMS lor să fie mai puțin incomod, răsfățându-le cu o baie sau un masaj. Dați-le o atenție și le face să se simtă atractivi și relaxați cu niște TLC.
  • Ați putea planifica o noapte de zi în care faceți cina acasă și dați-le un masaj pentru picioare în timp ce vizionează spectacolul preferat. Sau, le-ai putea da un timp singur pentru a citi singur sau pentru a face o baie.
  • Ați putea dori, de asemenea, să reduceți evenimentele sociale sau să evitați să planificați o mulțime de socializare în timp ce partenerul dvs. este pmsing, deoarece acestea nu pot să se descurce. Luați în considerare nevoile lor și verificați-le cu ei înainte de a face planuri comune cu un alt cuplu sau cu prietenii, deoarece nu doriți să le predați să ieșiți dacă nu sunt în starea de spirit.
  • Imaginea intitulată scoate hainele într-un mod sexy pas 26
    5. Să fie înzestrați cu nevoile lor sexuale. Deși corpul fiecărei persoane este diferit, mulți oameni pot avea de fapt un libido mai mare în timpul PMS datorită creșterii hormonilor în corpurile lor. Ele pot avea de asemenea mai mult sex mai intens atunci când sunt pmsing. Ca partener bun, ar trebui să fiți dispuși să răspundeți nevoilor lor sexuale și să fiți înscriși la libidoul lor în timpul PMS.
  • Poate doriți să aveți o conversație cu partenerul dvs. despre nevoile lor sexuale în timpul PMS. Poate că partenerul dvs. nu este interesat de sex și ar prefera să fie sprijinit fizic în alte moduri sau, probabil, partenerul dvs. are un libido mai mare în timpul PMS și ar dori o atenție mai mare în dormitor. Având această discuție cu partenerul dvs. le va arăta că le sprijiniți și sunteți dispuși să răspundeți nevoilor lor în timp ce se ocupă de PMS.
  • Partea 2 din 3:
    Oferirea de sprijin mental și emoțional
    1. Imaginea intitulată face o femeie să se simtă mai bine în timp ce ea
    1. Ține evidența ciclului lor împreună. Tu și partenerul tău ar trebui să lucrezi împreună pentru a fi conștienți de când se întâmplă PMS, deoarece acest lucru vă va permite să vă adresați împreună PMS. Deși mulți oameni au simptome PMS în jurul ciclului menstrual, acest lucru poate varia de la o persoană la persoană. Marchează ciclul lor într-un calendar pe care amândoi aveți acces la astfel încât aveți o referință vizuală a ciclului lor. Puteți utiliza apoi calendarul pentru a rețineți când acestea pot fi experimentate PMS.
    • Apoi, puteți încerca să satisfaceți nevoile în jurul lunii când știți că sunt pmsing. Puteți evita planificarea evenimentelor de familie sau întâlnirii sociale și încercați să includeți mai mult timp. De asemenea, este posibil să fiți de acord să le dați timp pe cont propriu în zilele în care acestea sunt pming, dacă asta au nevoie.
  • Imaginea intitulată face o femeie să se simtă mai bine în timp ce ea
    2. Nu faceți glume PMS sau comentarii. Poate că unul dintre cele mai utile lucruri pe care le poți face pentru ei, și pentru tine, nu face lumină de PMS lor. Aceasta înseamnă evitarea glumelor despre "acea perioadă a lunii" sau comentarii despre "Cât de dificil sunt atunci când sângerăm."Aceste comentarii sunt lipsite de resort pentru partenerul dvs. și îi vor irita mai departe.
  • Țineți minte că, deși nu știți niciodată cum se simte PMS, acest lucru nu înseamnă că nu vă puteți educa. Mai degrabă decât să facă comentarii sau glume despre PM-urile partenerului dvs., să vă educați și să fiți proactivi despre sprijinirea acestora. Ei vă vor aprecia considerația și veți avea un timp mai ușor de rezolvat cu PMS lor.
  • Imaginea intitulată are o relație sănătoasă Pasul 19
    3. Fi un ascultător activ. Concentrați-vă pe răspunsul la nevoile lor, fiind un ascultător activ pentru ei. Acest lucru înseamnă că le-ați acordat toată atenția atunci când vă vorbesc, menținând contactul vizual cu ei. Afișați limbajul corpului deschis, poziționând corpul spre ele. Când vorbesc și evită să le întrerupă.
  • De asemenea, trebuie să vă concentrați asupra conversațiilor proactive cu ele, unde le lăsați să vorbească și să-și exprime fără întrerupere. Atunci puteți răspunde prin recunoașterea sentimentelor lor și oferind să le ajutați în vreun fel. Evitați să puneți judecata asupra sentimentelor lor sau oferindu-vă propria dvs. preluare a emoțiilor lor. Acest lucru ar putea doar să se irit mai departe.
  • Imaginea intitulată face o relație de lungă distanță de lucru Pasul 16
    4. Evitați conflictul și îmbrățișați compromisul. Unii oameni pot avea oboseală, iritabilitate și schimbări de dispoziție înainte de perioada lor. De asemenea, pot experimenta sentimente de furie și emoție ridicată atunci când sunt pmsing. Ar trebui să fiți atenți la acest lucru și să evitați să intrați în conflicte sau argumente cu partenerul dvs. atunci când sunt pmsing.
  • În schimb, concentrați-vă asupra modului în care puteți ajunge la un compromis atunci când aveți dezacorduri cu partenerul dvs. și încercați să rămâneți calm și relaxați în timpul unui argument. Evitați să luptați cu ei peste lucruri mici sau lucruri pe care le puteți rezolva pe cont propriu. Cu excepția cazului în care ambele tranzacționați cu o problemă majoră, poate fi mai bine să evitați luptele sau argumentele și să ajungeți la un compromis împreună.
  • Partea 3 din 3:
    Înțelegerea PMS
    1. Imaginea intitulată Supravegheați prima dată Pasul 7
    1. Fiți conștienți de simptomele mai frecvente PMS. Deși oamenii experimentează de obicei simptomele cele mai intense în timpul PMS, pot, de asemenea, să experimenteze simptome fizice și emoționale pe tot parcursul ciclului menstrual. Ar trebui să vă educați pe simptomele mai frecvente ale PMS, astfel încât să știți ce să aveți grijă și să răspundeți mai bine nevoilor partenerului dvs.
    • Partenerul dvs. poate prezenta simptome fizice înainte de a începe la PMS, cum ar fi balonarea, acneea, sensibilitatea la sân, durerea abdominală și energia scăzută. Ele pot avea simptome emoționale cum ar fi anxietatea, depresia sau iritabilitatea generală.
    • În timpul PMS, pot avea simptome fizice cum ar fi crampele, greața, diareea, constipația sau oboseala. Acestea pot avea simptome emoționale cum ar fi schimbările de dispoziție, energia scăzută și iritabilitatea.
  • Imaginea intitulată are o relație sănătoasă Pasul 3
    2. Discutați despre simptomele PMS ale partenerului dvs. cu ele. Corpul fiecărei persoane este unic, astfel încât partenerul dvs. poate avea simptome PMS foarte specific bazate pe corpul lor. Ar trebui să întrebați partenerul dvs. despre simptomele lor și să le discutați cu partenerul dvs., astfel încât să fiți conștienți de experiența lor. Obținerea detaliilor despre PMS-ul partenerului dvs. vă poate ajuta, de asemenea, să le sprijiniți în modurile de care au nevoie.
  • Imaginea intitulată decide asupra unui tip de partener Pasul 9
    3. Păstrați un ochi asupra severității simptomelor lor. Uneori. Simptomele PMS pot deveni intense și severe. Unii oameni pot avea, de asemenea, furie în timpul PMS, care ar putea afecta negativ cei din jurul lor. Dacă simți că simptomele partenerului dvs. sunt în afara controlului și vă afectează negativ în jurul lor sau alții din jurul lor, poate doriți să sugerați că caută ajutor profesional.
  • Un terapeut le poate ajuta să facă față mai bine cu simptome emoționale sau mentale pe care le pot experimenta. Un medic poate să poată prescrie medicamente sau tratamente pentru simptomele lor fizice PMS.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar