Cum să devii un u.s. Ambasador

Devenind un u.S. Ambasadorul este un proces complicat, consumator de timp. Cu suficientă persistență și unele strategizante inteligente, totuși, puteți să vă aterizați întâlnirea Ambasadorialului de vis într-o zi. În cele mai multe cazuri, va trebui să "Plătiți-vă taxele" mai întâi ca ofițer de servicii străine.

Pași

Partea 1 din 5:
Pregătirea prin educație
  1. Imaginea intitulată deveni un ambasador al U.S
1. Obțineți un grad de colegiu. În timp ce nu aveți nevoie de o educație specifică pentru a deveni ofițer de servicii străine sau generalist, veți avea nevoie de o diplomă de a deveni un specialist. Atunci când urmăresc o diplomă de licență, luați în considerare majoritatea în domeniul științei politice, al istoriei sau al relațiilor internaționale.
  • Luați cursuri de limbă străină și, dacă este posibil, alegeți o limbă care este în mare cerere pentru serviciul străin, e.G. Farsi, turcă, arabă sau mandarină.
  • Imaginea intitulată devine un ambasador al U.S
    2. Obțineți o diplomă de absolvent. Pentru unele posturi de specialitate, este preferată o diplomă de absolvent. Luați în considerare câștigarea unui maestru al administrației publice (MPA), Master of Politici Publice (MPP) sau Master of Afaceri Publice (MPA). În plus, poate doriți, de asemenea, să luați în considerare o diplomă de masterat în relații internaționale sau științe politice. Un doctorat în știința politică, sociologia sau antropologia ar putea fi, de asemenea, benefică, dar nu sunt necesare.
  • De exemplu, ofițerii de resurse de informații trebuie să aibă o diplomă de masterat în bibliotecă și științe informaționale (M.L.S.) grade.
  • Imaginea intitulată deveni un ambasador al SUA
    3. Suplimentați studiile. În timp ce cunoștințele pe care le achiziționați în timpul studiilor de licență și absolvent sunt benefice, trebuie să aveți o cunoaștere interesantă a evenimentelor curente. Frecventează prelegeri prin vizitarea diplomaților sau a oficialilor guvernamentali. Citiți ziarul zilnic și vizează încorporarea non-U.S. Surse de știri, de asemenea.
  • Încercați să participați la conferințe privind chestiunile de politică externă care sunt deschise publicului sau studenților.
  • Imaginea intitulată deveni un ambasador al U.S
    4. Îmbunătățiți-vă abilitățile de comunicare. Abilitățile de comunicare superb sunt vitale dacă doriți să deveniți un ambasador. Va trebui să aveți abilități excelente scrise și verbale. Luați o mulțime de clase de limba engleză pentru a vă îmbunătăți competența literară. Luați în considerare luarea de cursuri de vorbire publică. Abilitatea de a vorbi în fața unui public va veni la îndemână dacă deveniți un ambasador.
  • Imaginea intitulată deveni un ambasador al U.S
    5. Luați un rol de conducere. Fă ceea ce poți în timp ce ești student să demonstreze abilități de inițiativă și de conducere. Un ambasador trebuie să poată face cu încredere decizii solide. Lucrul în guvernul elev sau o organizație politică din campus sunt locuri bune pentru a începe.
  • Dacă aveți idei despre proiectele pe care le puteți începe în campus, demonstrați inițiativa prin transformarea acelor vise într-o realitate.
  • Partea 2 din 5:
    Dobândirea experienței inițiale de lucru
    1. Imaginea intitulată deveni un ambasador din S.U.S. Pasul 6
    1. Lucrează ca interpret sau traducător. Dacă ați studiat o altă limbă, demonstrați stăpânirea dvs. prin lucrul ca traducător. Acest lucru nu numai că va arăta bine în CV-ul dvs., dar vă va arăta că sunteți angajați într-o altă limbă și îmbunătățirea înțelegerii între popoare.
  • Imaginea intitulată deveni Ambasadorul U.S. Pasul 7
    2. A preda. Dacă aveți o diplomă de masterat sau sunteți un candidat la doctorat, luați în considerare cursurile de predare despre afacerile externe sau politică. Acest lucru va arăta că puteți transmite idei despre aceste teme la publicul larg.
  • Imaginea intitulată deveni un ambasador al U.S. Pasul 8
    3. Stagii. Luați în considerare interferența pentru o campanie, politician sau lider comunitar. Organizația Națiunilor Unite oferă, de asemenea, stagii competitive. Lucrul cu o organizație similară serviciului străin, cum ar fi ONU, vă poate ajuta să înțelegeți mai bine structura serviciului străin.
  • UNESCO, Banca Mondială, și Organizația Internațională pentru Migrație sunt toți potențialii angajatori.
  • Imaginea intitulată deveni un ambasador din S.U.A. Pasul 9
    4. Voluntar pentru corpul de pace. Corpul de pace oferă o mini-vedere a ceea ce poate arăta viața ca un diplomat. Voluntarii călătoresc în locația lor atribuită timp de doi ani în care acestea ajută la problemele de sănătate, educație, agricolă sau economică. Sunt disponibile, de asemenea, sarcini pe termen scurt de trei până la douăsprezece luni.
  • Partea 3 din 5:
    Căutarea unui ofițer de servicii străine (FSO) Poziție
    1. Image denumită Ambasadorul U.S. Pasul 10
    1. Pregătiți-vă pentru examenul FSO. Examenul ofițerului străin testează cunoștințele dvs. despre u.S. și istoria globală, politica, computerele, managementul și statisticile. Ar trebui să puteți scrie eseuri persuasive, clare și să efectuați și computarea matematică de bază.
  • Imaginea intitulată deveni un ambasador al SUA
    2. Luați examenul FSO. Trebuie să aveți vârsta cuprinsă între 20 și 59 de ani în momentul examenului. Acest test este oferit doar de câteva ori în fiecare an în locații specifice din Statele Unite și la Ambasadele Internaționale. Asigurați-vă că ați planificat în avans!
  • La trei săptămâni după ce ați efectuat testul, veți afla dacă ați trecut.
  • Imaginea intitulată deveni un ambasador al U.S
    3. Scrieți narațiunea personală. Dacă treceți examenul FSO, trebuie să scrieți șase eseuri personale scurte despre abilitățile pe care le-ați aduce la serviciul străin. Limita cuvintelor pe eseu este de 200. Ar trebui să vă concentrați asupra modului în care experiențele dvs. în studierea, voluntariatul sau lucrarea dvs. vă pregătesc pentru slujbă. Aveți trei săptămâni pentru a finaliza această sarcină.
  • Va trebui să furnizați referințe care pot verifica ceea ce spuneți.
  • Imaginea intitulată deveni un ambasador al U.S
    4. Luați evaluarea orală. Dacă treceți secțiunea Eseu, veți primi o invitație de a finaliza o evaluare orală în Washington D.C. Trebuie să plătiți pentru toate cheltuielile. Veți primi instrucțiuni pentru evaluare înainte de a ajunge. De asemenea, vor fi furnizate instrucțiuni suplimentare în timpul evaluării. Când aveți șansa de a vă demonstra abilitățile de gândire critică, faceți acest lucru, dar când vi se oferă instrucțiuni directe, urmați-le. La sfârșitul zilei, veți avea un interviu de ieșire în timpul căruia veți afla dacă veți continua. Evaluarea este formată din trei părți:
  • Exercițiul de negociere a grupului: studiu de caz despre o țară și prezentarea dvs
  • Interviu structurat: o oră lungă cu două FSOS
  • Managementul cazurilor de gestionare a cazurilor: Răspundeți la prompt în 1.5 ore, oferind o soluție la problema prezentată
  • Imaginea intitulată devine un ambasador al S.U.S. Pasul 14
    5. Treceți clearance-urile medicale și de securitate. Dacă ați trecut toate porțiunile examenului, serviciul străin va verifica fundalul medical pentru a vedea dacă puteți îndeplini sarcinile. De asemenea, vor căuta să vadă dacă reprezintă un risc de securitate pentru guvern.
  • De exemplu, un risc de securitate ar putea avea legături cu persoanele condamnate pentru terorism.
  • Un risc medical ar putea include o boală care necesită un tratament special care nu este disponibil în afara U.S.
  • Imaginea intitulată deveni un ambasador al U.S. Pasul 15
    6. Introduceți registrul de servicii străine. Odată ce ați trecut fiecare clearance și test, veți fi plasat pe Registrul Serviciului Externe. În acest moment, puteți căuta o poziție deschisă cu Departamentul de Stat. Concentrați-vă mai întâi pe pozițiile ofițerului junior. Diferitele tipuri de locuri de muncă includ: ofițerii consulari, economici, politici de diplomație publică. Cea mai ușoară modalitate de a găsi o slujbă este verificând u.S. Site-ul de post al Departamentului de Stat: HTTPS: // Cariere.stat.Gov /
  • Alternativ, puteți căuta un loc de muncă la un u.S. Sucursala de ambasadă într-o altă țară, navigând la pagina web și navigarea pe ramura până când vedeți link-ul "Oportunități de angajare". Pentru a vizualiza o listă de u.S. Ambasade, uite aici: http: // USEMBASSY.Gov /
  • Din acest punct, procesul este un joc de așteptare. Întregul proces durează aproximativ un an, așa că dă-i timp.
  • Aceste poziții sunt destul de competitive. Doar câțiva oameni le pot umple, astfel încât să vă pregătiți înainte de timp pentru posibile respingere. Nu vă puneți toate speranțele pe acest loc de muncă!
  • Partea 4 din 5:
    Lucrul către un post ambasador
    1. Imaginea intitulată deveni Ambasadorul U.S. Pasul 16
    1. Lucrați în sus prin sistem. Odată ce obțineți primul loc de muncă, va trebui să vă deplasați în urmă. Fi vizibil. Faceți-vă slujba bine și faceți legături cu cele mai înalte. Abilitățile sunt importante, dar așa este de rețea.
  • Imaginea intitulată deveni un ambasador al U.S
    2. Face munca umanitară. Dacă sunteți interesat de o întâlnire ambasadorială cu o țară care se luptă, munca umanitară poate fi deosebit de valoroasă. Puteți efectua lucrări umanitare prin poziția dvs. plătită, dar dacă acest lucru nu este posibil, donați-vă timpul sau banii la cauzele umanitare.
  • Luați în considerare organizarea unui program, un eveniment sau o organizație care are o misiune umanitară. Astfel, demonstrează abilitățile dvs. de conducere și implicarea cu probleme internaționale. Acest lucru poate fi deosebit de benefic dacă vă concentrați asupra unei cauze legate direct de țara sau țările în care vă interesează.
  • Imaginea intitulată devine un ambasador al U.S. Pasul 18
    3. Continuați să acceptați noi misiuni. O parte din viața de serviciu străin se mișcă la fiecare câțiva ani. Dacă doriți să vă deplasați până la nivelurile ambasadorului, trebuie să demonstrați flexibilitatea și dorința de a merge acolo unde sunteți chemați.
  • Partea 5 din 5:
    Primirea unei numiri politice
    1. Imaginea intitulată deveni un ambasador al U.S
    1. Implicați-vă cu partidul politic ales. Începeți cât mai curând posibil. La început, cea mai mare parte a implicării dvs. vor fi sub formă de timp. Pe măsură ce avansați, implicarea dvs. va include resurse de timp și financiare. Prin a deveni o stea a partidului dvs. politic, aveți mai multe șanse să atrageți atenția națională de la factorii de decizie. În cele din urmă, președintele numește ambasadori, astfel încât conexiunile politice mai mari pe care le puteți face, cu atât mai bine.
    • Timpul de donare poate însemna voluntariat campanii, la mitinguri sau cu alte evenimente politice similare.
  • Imaginea intitulată devine un ambasador al U.S. Pasul 20
    2. Rămâneți implicat în țara sau țările pe care le favorizați. Chiar dacă nu aveți nevoie să aveți o carieră cu u.S. Departamentul de Stat sau Ambasadă, trebuie să demonstrezi cunoștințele și implicarea cu țara de alegere. Numiri politice, adică președintele vă numește ca ambasador, apar din cunoștințe demonstrate, precum și relații.
  • Implicarea dvs. poate fi atât prin instituții publice, cât și private.
  • De asemenea, vă poate ajuta dacă aveți aceeași etnie ca și țara țintă.
  • Dacă există probleme semnificative țara dvs. de alegere se adresează în prezent, știți cât mai multe probleme și soluțiile lor posibile posibil.
  • Imaginea intitulată deveni un ambasador al SUA
    3. Faceți conexiuni. Dacă căutați o întâlnire politică, este mai bine să rămâneți în mintea politicienilor. Demonstrați competența dvs. într-o țară. Oferiți-vă serviciilor dvs. de consultanță atunci când apar probleme legate de afacerile externe cu acel stat națiune. În general, angajați cât mai mult posibil cu U.S. Politica guvernului în această țară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar