Cum să devii congresie

Dacă vă simțiți puternic despre o anumită problemă sau doriți doar să faceți o diferență generală, este posibil să doriți să deveniți un congresie. Drumul spre a alerga pentru Congres este lung și dificil. Va trebui să stabiliți acreditări de bază, cum ar fi o educație decentă, mai devreme în cariera dvs. Începeți să vă implicați în politică la nivel local. Un puternic local următor vă poate ajuta să vă aduceți pe vot. De acolo, conduceți o campanie excelentă care vă va aduce în funcție.

Pași

Partea 1 din 4:
Stabilirea acreditărilor de bază
  1. Imaginea intitulată deveni un pas cu pas 1
1. Asigurați-vă că vă calificați pentru casă sau pentru Senat. Pentru a fi un congresie, puteți fi fie pentru casa reprezentanților, fie a Senatului. Există anumite calificări de bază pe care trebuie să le întâlniți pentru ambele, inclusiv calificările de vârstă. Asigurați-vă că vă întâlniți cu cei înainte de a încerca să rulați.
  • Pentru a alerga pentru casa reprezentanților, trebuie să aveți cel puțin 25 de ani. Trebuie să fi fost un cetățean al Statelor Unite timp de cel puțin șapte ani. De asemenea, trebuie să fiți rezident al statului și al districtului pe care îl reprezentați în momentul în care vă depuneți petiția.
  • Pentru a alerga pentru Senat, trebuie să aveți cel puțin 30 de ani. Probabil că ați fost cetățean timp de cel puțin nouă ani. De asemenea, trebuie să trăiți în statul pe care doriți să îl reprezentați în Senat.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pasul 2
    2. Urmați calea educațională potrivită. Majoritatea congresierelor din Statele Unite au cel puțin o diplomă de licență. Multe altele au diplome mai mari în domenii precum legea și afacerea. Când vă explorați calea carierei, gândiți-vă la diferite rute pe care le-ați putea lua, în cele din urmă, ar duce la o carieră în politică.
  • Mulți senatori și congresuri au grade în afaceri și lege. Este posibil să meritați să obțineți o diplomă de drept (cunoscută în mod obișnuit ca Juris Doctor grad) sau MBA în plus față de o diplomă de licență în afaceri sau pre-lege. De asemenea, puteți încerca diplome mai largi, cum ar fi știința politică, filozofia și afacerea, și apoi urmăriți o diplomă de drept. Câțiva ani de experiență ca avocat sau de afaceri poate ajuta cu o carieră politică. Aceasta este nu este necesar Pentru a rula pentru Congres, totuși, este foarte recomandat să vă ajute să câștigați experiență în domeniul conex.
  • Cu toate acestea, nu fiecare congresie urmărește o afacere sau o lege înainte de politică. Puteți urmări o carieră politică direct din colegiu. Gândiți-vă la urmărirea unui grad ca o diplomă de știință politică sau o diplomă în ceva asemănător cu politica publică sau relațiile internaționale și lansarea carierei dvs. de acolo.
  • Imaginea intitulată deveni un pas 3
    3. Câștiga experiența timpurie. Doriți să obțineți abilitățile potrivite pentru o carieră în politică. Lucruri precum conducerea, vorbirea publică și strângerea de fonduri sunt esențiale. Poate fi greu să aterizați un loc de muncă legat politic, chiar din liceu sau colegiu. Cu toate acestea, există multe modalități în care puteți obține o experiență timpurie pentru a vă ajuta să reluați drumul pe drum.
  • Voluntar. Voluntariatul este ușor de făcut și vă poate ajuta să obțineți o mare parte din experiența necesară pentru a fi un congresier. Puteți, de exemplu, voluntar pentru un partid politic local. Încercați să ajutați cu lucruri precum strângerea de fonduri sau organizarea comunității. De asemenea, puteți lua un rol de conducere în organizație.
  • Uită-te la lucrul pentru organizațiile de caritate locale. Fie că este vorba de voluntariatul sau să ia o poziție plătită cu normă întreagă, munca de caritate poate fi mare pentru un CV politic. De obicei, implică lucruri precum strângerea de fonduri și interacțiunea cu publicul.
  • Căutați experiența de stagiu în timp ce sunteți încă în școală. Experiența de internă pentru un partid politic local poate arăta grozav în CV-ul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un CongressPerson Pasul 4
    4. Implicați-vă în comunitatea locală. În politică, este adesea cine știți că contează când vine vorba de succesul carierei. Efectuarea de mici conexiuni cu comunitatea dvs. locală poate plăti pe drum. De asemenea, implicarea comunității vă ajută să vă învăț abilitățile pe care le puteți utiliza mai târziu în cariera dvs. politică.
  • Implicați-vă cu organizațiile care sunt personale semnificative pentru dvs. Fiecare congresie rulează pe o anumită platformă și veți dori să arătați angajamentul timpuriu față de acea platformă.
  • De exemplu, dacă religia este importantă pentru dvs., luați o poziție de conducere în biserica voastră. Alăturați-vă vestei. Dacă educația este importantă pentru dvs., consultați dacă puteți găsi o poziție pe consiliul școlii locale sau pe PTA.
  • Partea 2 din 4:
    Ruperea în politică
    1. Imaginea intitulată deveni un pas cu pasul 5
    1. Lucrați în politică la nivel local. Cel mai de succes congressprezece au început să-și servească comunitatea locală. Înainte de a încerca să fugiți la un birou național, căutați modalități de a deveni lider în arena dvs. politică locală.
    • Puteți încerca să luați o poziție de lider într-un partid politic local. De exemplu, voluntarul pentru a deveni trezorier pentru partidul dvs. republican local.
    • De asemenea, puteți rula pentru un birou local. Cerințele vor varia de la stat la stat și între județe specifice, deci va trebui să verificați cu o instanță locală. Cu toate acestea, alergând, spun, consiliul local local vă poate ajuta să deveniți stabilit în politică.
    • Pur și simplu voluntariatul este, de asemenea, cheia. Adesea, puteți obține piciorul în ușă cu politică locală doar prin a fi un voluntar loial. În timpul anotimpurilor electorale, de exemplu, oferta de a ajuta la strângerea de fonduri sau pentru a face apeluri telefonice.
  • Imaginea intitulată devine un CongressPerson Pasul 6
    2. Alegeți un partid politic devreme. Având sprijin pentru partid vă poate ajuta să vă alegeți. Majoritatea oamenilor aleși la Congres sunt fie democrați, fie republicani, deși puteți încerca, de asemenea, o poziție terță parte. La început, decideți ce parte să se alinieze. Alegeți o petrecere care vă liniștește cu valorile personale și sistemele de credință și care acceptă candidații cu opinii similare cu dvs. Decizia asupra partidului dvs. devreme și lipiți cu ea vă poate ajuta să deveniți un congresie.
  • Revedeți politicile partidelor politice majore din Statele Unite. Fiți atenți la modul în care democrații și republicanii tind să voteze asupra unor probleme mari, cum ar fi asistența medicală, mediul și educația. Vedeți ce parte reprezintă cel mai bine opiniile și perspectiva dvs.
  • În timp ce majoritatea oamenilor din Congres sunt democrați sau republicani, nu trebuie să alegeți o partidă majoră dacă nu sunteți de acord cu nici o platformă. Puteți examina punctele de vedere ale părților alternative, cum ar fi Partidul Green sau Partidul Liberal.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pas 7
    3. Rețea cu oameni asemănători. Politica este în mare parte despre cine știți, astfel încât rețelele sunt esențiale. Asigurați-vă că ați ajuns la persoanele cu vedere similară la dvs. dacă doriți să vă alegeți. Rămâneți implicați la nivel local și întotdeauna discutați cu toată lumea pe care o puteți în timpul evenimentelor sociale.
  • Participați la lucruri cum ar fi mitingurile și strângerea de fonduri și discutați cu oamenii din comunitatea dvs. De asemenea, trebuie să discutați cu persoanele aflate în poziții de putere, cum ar fi scaunele organizațiilor locale de bază sau sucursale ale unui partid politic. Obțineți informații de contact, cum ar fi e-mail, astfel încât să puteți intra în jos pe drum atunci când aveți nevoie de sprijin pentru campania dvs.
  • Starea implicată în circuitul politic local vă ajută să faceți conexiuni. Menținerea pozițiilor de conducere îndelungate sau a voluntarilor într-un partid politic local este o modalitate excelentă de a asigura conexiunile necesare pentru a reuși.
  • Imaginea intitulată deveni un CongressPerson Pasul 8
    4. Căutați locuri de muncă politice la nivel de intrare. Când începeți să vă simțiți mai bine stabiliți, este posibil să doriți să căutați un loc de muncă în special legat de politică. Va trebui să puneți toată experiența politică, cum ar fi pozițiile de voluntariat și de conducere, pe un CV și inceput la poziții care vă vor ajuta să vă scufundați în lumea politică.
  • Căutați posturi asistente, cum ar fi personalul și asistenții legislativi. Veți ajuta la anumite comitete politice și campanii. În timp ce o mulțime de muncă este o lucrare administrativă de bază, va trebui, de asemenea, să discutați cu persoane precum lobbyiștii și membrii Congresului. Acest lucru vă poate ajuta să faceți conexiuni și să vă simțiți pentru lumea politică.
  • Încercați să lucrați pentru un congresier ca șef al personalului. Veți fi, în esență, un asistent al unui membru actual al Congresului. Youumay trebuie să lucreze alte posturi de ani de zile înainte de a asigura acest lucru, dar este o modalitate neprețuită de a câștiga experiență politică de primă importanță.
  • Partea 3 din 4:
    Ajungeți la vot
    1. Imaginea intitulată deveni un pas cu pasul 9
    1. Cerințele de revizuire în statul dvs. Fiecare stat are cerințe diferite cu privire la modul de a obține buletinul de vot pentru a candida pentru Congres. Unele state necesită o taxă, altele necesită un număr stabilit de semnături, iar unele state necesită ambele. Examinați cu atenție site-ul guvernamental al statului dvs. cu atenție pentru a vă asigura că știți cum să obțineți buletinul de vot.
  • Imaginea intitulată deveni un CongressPerson Pasul 10
    2. Înregistrați-vă la partea dreaptă. Statele diferite au modalități diferite de înregistrare cu un anumit partid politic. În unele state, vă puteți înregistra când vă înscrieți la vot. Va trebui să vizitați site-ul guvernamental al statului dvs. sau vizitați tribunalul local pentru a afla cerințe precise în statul dvs. Este important să vă înregistrați la partea dreaptă, deoarece sprijinul partidului este vital pentru o campanie de succes.
  • Trebuie să vă înregistrați la partea dreaptă nu mai târziu decât prima zi lucrătoare a lunii ianuarie a unui an electoral. Păstrați acest lucru în minte pentru a vă asigura că vă înregistrați în timp.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de congresant 11
    3. Colectați semnăturile. Dacă statul dvs. vă cere să selectați semnături, faceți acest lucru. Cantitatea de semnături pe care trebuie să o obțineți pe buletinul de vot variază de stat. În Florida, de exemplu, aveți nevoie de cel puțin 112.174 pentru a ajunge la buletinul de vot pentru casa reprezentanților.
  • Când colectați semnături, acesta este un moment pentru a reveni la rețeaua dvs. Discutați cu persoanele cu care ați lucrat cu contacte la nivel local și din trecut din locuri de muncă. Amintiți-vă, oamenii nu vor semna petiția dvs. dacă nu vă vor dori pe vot.
  • Luați-vă partidul local să vă sprijine. Dacă sunteți, spuneți, alergați ca democrat, aveți membri ai voluntarului partidului democratic local pentru a colecta semnături pentru dvs.
  • Începeți formarea unui grup de voluntari, contactați oamenii pe care îi cunoașteți. De asemenea, trebuie să trimiteți e-mailuri de masă membrilor partidului dvs., evidențiind platformele și ideea dvs. Cereți-i să semneze petiția dvs. și să solicite semnături de la alții.
  • Imaginea intitulată deveni un CongressPerson Pasul 12
    4. Plătiți o taxă de înregistrare. Unele state solicită să plătiți o taxă de înregistrare în plus față de sau în loc de semnături. Dacă aveți nevoie să plătiți o taxă de înregistrare, asigurați-vă că o plătiți înainte de termenul limită. Taxele pot fi foarte scumpe. În Carolina de Sud, de exemplu, taxa de depunere pentru a rula pentru Senat este de 10.440 dolari. Este posibil să trebuiască să luați donații.
  • Dacă sunt necesare donații, trebuie să vă întoarceți la baza dvs. Puteți solicita partidelor politice locale să ajute la creșterea banilor pentru dvs. De asemenea, puteți seta ceva de genul unei pagini gofundme pentru a ridica banii.
  • Imaginea intitulată deveni un CongressPerson Pasul 13
    5. Completați formularele necesare. Lucrările fac parte din procesul de alergare pentru Congres. Formularele pot fi găsite pe site-ul guvernului dvs. de stat. În primul rând, trebuie să completați o afirmație sau un certificat de candidatură, care este un formular care verifică că îndeplinesc calificările de bază pentru a rula. Pe măsură ce continuați cu campania dvs., vor exista alte forme.
  • O declarație de organizare trebuie să fie trimisă după ce ați obținut o anumită sumă de bani prin contribuții, de obicei de 2.000 de dolari sau la 10 zile după ce a devenit candidat. Acest formular necesită de obicei informații de bază, cum ar fi numele dvs., e-mailul și așa mai departe.
  • Pe măsură ce campania dvs. continuă, trebuie să completați formularul de dezvăluire a campaniei. Acest formular evidențiază modul în care cheltuiți bani în campania dvs.
  • Partea 4 din 4:
    Rularea unei campanii de succes
    1. Imaginea intitulată devine un pas de congresant 14
    1. Închiria un personal solid. Pentru a începe, doriți personalul potrivit. Închirierea de oameni, oameni pasionați cu experiență pentru a vă ajuta să intrați în Congres. Va trebui să completați trei poziții de bază: un fond de strângere de fonduri, un trezorier și un manager de campanie.
    • Un trezorier gestionează finanțele campaniei. Ar trebui să angajați un profesionist care are experiență de manipulare și urmărire a banilor. Un contabil profesionist este cea mai bună opțiune, mai ales pentru o campanie mare.
    • Un fond de fond este responsabil pentru creșterea banilor pentru campania dvs. De asemenea, trebuie să vă asigurați că sunteți în stare să strângeți în mod eficient evenimentele și să vă concentrați asupra modului în care să vă prezentați cel mai bine poporului pentru a obține donații. Alegeți pe cineva care vă cunoaște bine pentru această poziție. În acest caz, este bine să angajezi pe cineva ca un membru al familiei sau soț / soție.
    • Managerul de campanie rulează campania dvs. alături de dvs. În timp ce sunteți ocupat cu apariții publice și strângerea de fonduri, managerul dvs. de campanie se ocupă de problemele de campanie și să caute oportunități. Angajați un manager de campanie cu o mare cantitate de experiență politică și a cărei viziune se aliniază cu a ta.
  • Imaginea intitulată devine un CongressPerson Pasul 15
    2. Găsiți o nișă. Vrei să ieșiți de la alți candidați în timp ce alergi. Este important să găsiți un frumos în statul dvs. sau în comunitate. Întrebați-vă ce lipsește și cum puteți umple acest rol.
  • De exemplu, dacă rulați într-o stare care se confruntă cu turbulențe economice, încercați să apelați la clasa muncitoare. Oferiți modalități concrete de a crea mai multe locuri de muncă și de a proteja drepturile lucrătorului.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pas 16
    3. Fundraise eficient. Campaniile au nevoie de bani pentru a rula eficient. Recunoașterea numelui necesită finanțarea unor lucruri precum reclame și alte anunțuri, toate acestea costă bani. Învățarea de strângere de fonduri eficiente este vitală pentru a deveni un congresie.
  • Concentrați-vă pe probleme înainte de a cere bani. La evenimentele de caritate sau la strângerea de fonduri, persoanele care participă deja respect și vă susțin. Discutați cu ei despre planurile dvs. de a face țara un loc mai bun, amintindu-le de ce sunteți candidatul lor. Cereți doar bani după ce ați făcut clar planurile dvs. de campanie.
  • Încurajați-vă colectorul de fonduri pentru a obține cât mai mulți voluntari la strângerea de fonduri. Un grup puternic de voluntari care fac apeluri telefonice care solicită donații vă poate ajuta să ridicați banii necesari pentru a câștiga.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pas 17
    4. Comunicați platforma dvs. printr-o varietate de puncte de vânzare. Vrei să te asiguri alegătorii știu cine aleg și de ce. Asigurați-vă că ați configurat o varietate de platforme în care alegătorii pot citi pe tine. Ar trebui să executați anunțuri la radio și la televizor și asigurați-vă că aveți o prezență online solidă. Un site web și pagini media sociale sunt importante.
  • Asigurați-vă că aveți un site ușor de citit. Dacă este în cadrul bugetului dvs., merită să angajeze personal pentru a vă construi prezența web. Ar trebui să fii și pe social media. Având lucruri precum Facebook și Twitter vă poate ajuta campania să crească. Puteți comunica despre platforma dvs. cu alegătorii într-o manieră mai directă.
  • De asemenea, trebuie să alocați unele dintre bugetul dvs. semnelor și bannerelor. Recunoașterea numelui face, de asemenea, o mare diferență într-o campanie, deci asigurați-vă că susținătorii dvs. au lucruri cum ar fi semne, autocolante de protecție și bannere în sprijinul candidaturii.
  • Imaginea denumită devine un pas de congresie 18
    5. Face discursuri. Ar trebui să faceți o varietate de discursuri în întreaga campanie. Vorbiți în locurile în care probabil că veți găsi susținători și asigurați-vă că vă satisfaceți discursurile unui anumit audiență. Managerul dvs. de campanie trebuie să vă ajute în programarea și scrierea discursurilor.
  • Cunoașteți problemele care contează grupului în cauză. Dacă vorbești de profesori, de exemplu, vorbiți despre probleme legate de educație, cum ar fi finanțarea școlilor publice.
  • Dacă intrați într-o dezbate, Pregătiți-vă cu atenție. Cunoașteți pozițiile adversarului în profunzime și fiți pregătiți să vă apărați pozițiile după cum este necesar.
  • Imaginea intitulată deveni un CongressPerson Pasul 19
    6. Acceptați obstacole. S-ar putea să nu câștigați la prima dvs. alerga pentru Congres, mai ales dacă intrați în jocul politic. Cu toate acestea, acceptați acest lucru cu pasul. Dați un discurs de concesiune respectuos și mulțumesc baza dvs. pentru sprijin. Dacă vă retrageți grațios după ce ați desfășurat o campanie puternică, alegătorii pot fi dispuși să vă aleagă în următorul ciclu electoral.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fiți dispuși să comită o perioadă enormă de timp la eforturile dvs. de campanie.
  • Deveniți sau rămâneți activi în comunitatea locală. Lăsați oamenii să știe că cauți alegerile și de ce.
  • Trimiteți scrisori ziarelor locale care exprimă opinii cu privire la evenimentele locale și naționale recente. Programați interviuri cu reporterii din TV, ziare și reviste.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar