Cum se editează politica de grup în windows xp

Discutate aici sunt modalități prin care un utilizator PC poate fi capabil să utilizeze politica de grup snap-in pentru a dezvolta sau edita listele de aplicații care se încarcă automat atunci când vă conectați la un PC care rulează pe Windows XP.

Pași

Metoda 1 din 2:
Rulați la politica de conectare a utilizatorilor
1. Această opțiune este utilizată când doriți să dezvoltați sau să editați lista de aplicații care se încarcă automat când vă conectați la PC. Pentru a face acest lucru, urmați instrucțiunile enumerate mai jos:
  • Imagine intitulată Politica de editare a grupului în Windows XP Pasul 2
    2. Faceți clic pe butonul Start din bara de activități.
  • Imagine intitulată Politica de editare a grupului în Windows XP Pasul 3
    3. Din meniul pop-up, selectați Run și în caseta de dialog care apare, tastați MMC și apăsați tasta Enter sau faceți clic pe OK.
  • Imagine intitulată Politica de editare a grupului în Windows XP Pasul 4
    4. Faceți clic pe Fișier din bara de meniu și în lista derulantă Alegeți Adăugare sau eliminare Snap-in și alegeți Adăugați.
  • Imagine intitulată Politica de editare a grupului în Windows XP Pasul 5
    5. Căutați fila etichetată disponibilă Snap-in-uri independente și faceți clic pe Editorul de obiecte de politică de grup. După aceea faceți clic pe Adăugați și apoi selectați Finish.
  • Metoda 2 din 2:
    Editarea altor utilizator
    1. Imagine intitulată Politica de editare a grupului în Windows XP Pasul 6
    1. Dacă nu doriți să editați politica informației locale, faceți clic pe butonul etichetat Răsfoiți pentru a căuta obiectul de politică de grup pe care îl doriți. Furnizați parola de utilizator și parola când vi se solicită.
  • Imagine intitulată Politica de editare a grupului în Windows XP Pasul 7
    2. Faceți clic pe Finalizare când sunteți reluat la caseta de dialog Select Group Politic.
  • Imagine intitulată Politica de editare a grupului în Windows XP Pasul 8
    3. Selectați butonul Închidere și apoi faceți clic pe OK în Adăugare sau eliminare Snap-in.
  • Imagine intitulată Editare Politica de grup în Windows XP Pasul 9
    4. Extindeți politica informatică locală situată în panoul din stânga al politicii de grup snap-in. În plus, extindeți configurația computerului, precum și șabloanele administrative. Extindeți obiectul sistemului și apoi faceți clic pe obiectul de conectare.
  • Imagine intitulată Politica de editare a grupului în Windows XP Pasul 10
    5. Faceți dublu clic pe "Rulați aceste programe la conectarea utilizatorului" din panoul din dreapta al ferestrei.
  • Imagine intitulată Politica de editare a grupului în Windows XP Pasul 11
    6. Căutați butonul etichetat activat și faceți clic pe opțiunea etichetă afișată. În caseta de dialog care apare alege Adăugați și introduceți numele aplicației executabile (.exe) fișier sau orice alt document pe care doriți să-l doriți și apoi faceți clic pe OK. Trebuie să subliniezi calea către fișiere. Dar, dacă fișierele sunt stocate în directorul% Systemroot%, nu trebuie să evidențiați calea.
  • 7. Repetați pasul de mai sus pentru a include obiecte suplimentare la elementele pentru a rula la lista de conectare și apoi faceți clic pe OK de două ori.
  • sfaturi

    Microsoft Windows XP are două politici individuale, eu.E. Rulați la conectarea utilizatorului și Legacy Run la conectarea utilizatorului. Modificările aduse politicii de grup vor balamala pe aceste două politici de conducere.
  • Editarea setărilor de politică a grupului în Windows XP nu este un proces dificil, deoarece unii se pot gândi. Cu toate acestea, trebuie să știți că modificările minore neintenționate în timpul procesului de editare pot modifica modul în care se pot încărca și se execută anumite aplicații. Prin urmare, trebuie să vă asigurați cu adevărat de ceea ce faceți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar