Cum să vă modificați adresa de înregistrare a alegătorilor

În Statele Unite, trebuie să re-înregistrare la vot sau schimbați adresa dvs. de înregistrare ori de câte ori vă deplasați. Din fericire, procesul este simplu și există mai multe modalități de a vă actualiza informațiile. Majoritatea statelor permit locuitorilor să înregistreze și să actualizeze informații online. De asemenea, puteți trimite un formular sau puteți schimba adresa dvs. în persoană la biroul local DMV sau la alegerile locale. Verificați dublu cerințele statului dvs., deoarece este posibil să fie necesar să furnizați dovezi de reședință în persoană, prin poștă sau la locul de votare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Actualizarea informațiilor dvs. online
  1. Imagine intitulată Modificați adresa dvs. de înregistrare a alegătorului Pasul 1
1. Verificați dacă statul dvs. oferă înregistrarea online a alegătorilor. Începând cu decembrie 2017, 37 de state și districtul Columbia permit înregistrarea online a alegătorilor. În majoritatea cazurilor, veți avea nevoie de un ID emis de stat sau un permis de conducere pentru a vă înregistra sau actualiza informațiile online. Dacă v-ați mutat într-un nou stat, va trebui să trimiteți un nou formular de înregistrare a alegătorilor.
  • Verificați dacă statul dvs. oferă înregistrarea online aici: HTTPS: // vot.Gov. După selectarea stării dvs., veți fi direcționat către portalul său web dacă acesta oferă înregistrarea online.
  • Dacă nu aveți deja un ID valid eliberat de starea dvs. de reședință, va trebui să aplicați pentru unul la DMV local.
Sfat de experți
Bridget Connolly

Bridget Connolly

Activistbridgetul politic Connolly sa oferit voluntar la campanii politice la nivel local și federal de peste 10 ani, în special pentru campania Obama din 2008 din Nevada și cursa Congresului Josh Horder în 2018. A plecat la ușă pentru a vă ajuta să vă înregistrați alegătorii și să iasă la vot în California și Nevada.
Bridget Connolly
Bridget Connolly
Activist politic

Vă puteți înregistra pentru a vota online? Bridget Connolly, un activist politic care a lucrat pentru a înregistra alegătorii în alegerile locale și federale, spune: "Vă puteți înregistra în prezent pentru a vota online în 37 de state și există un stat, Dakota de Nord, unde nici măcar nu trebuie să vă înregistrați - puteți să vă arătați și să votezi. De-a lungul consiliului, trebuie să fii 18 și un cetățean american."

  • Imagine intitulată Modificați adresa dvs. de înregistrare a alegătorului Pasul 2
    2. Actualizați adresa dvs. cu DMV, dacă este necesar. Dacă ați mutat, dar ați rămas în aceeași stare, este posibil să trebuiască să actualizați adresa dvs. cu DMV înainte de a schimba adresa dvs. de înregistrare a alegătorilor. În majoritatea statelor, puteți face acest lucru prin telefon sau online.
  • Găsiți cerințele dvs. locale DMV și statul pentru actualizarea adresei dvs. aici: https: // DMV.Org / Adresa de schimbare.php.
  • Imagine intitulată Modificați adresa dvs. de înregistrare a alegătorului Pasul 3
    3. Introduceți informațiile dvs. pentru a vă găsi starea de înregistrare. Portalul web al statului dvs. vă va solicita să introduceți numele dvs., fostul județ sau orașul de reședință și data nașterii. După ce faceți clic pe "Trimiteți", starea dvs. de înregistrare a alegătorilor va apărea dacă sunteți înregistrat la acel stat. Va exista un câmp care vă afișează vechea adresă, permițându-vă să verificați dacă trebuie să vă actualizați informațiile.
  • Va fi un link pentru a vă actualiza informațiile lângă adresa dvs.
  • Dacă v-ați mutat în liniile de stat și sunteți înregistrați la acel stat, va trebui să intrați în vechea județ sau oraș pentru a vă căuta statutul. Instrumentul de căutare nu vă va recunoaște dacă introduceți noua locație.
  • Imagine intitulată Modificați adresa dvs. de înregistrare a alegătorului Pasul 4
    4. Urmați instrucțiunile pentru a vă schimba informațiile. Dacă v-ați mutat în linii de stat, faceți clic pe linkul intitulat "Actualizați informațiile mele" (sau ceva similar) pe pagina de înregistrare a stării dvs. de înregistrare. Dacă v-ați mutat într-o stare nouă, faceți clic pe linkul pentru înregistrarea pentru prima dată. Ambele link-uri vă vor conduce la o serie de pagini unde veți introduce noua adresă și alte informații.
  • Va trebui să introduceți permisul de conducere sau numărul de identificare de stat, deci aveți la îndemână.
  • Imagine intitulată Modificați adresa dvs. de înregistrare a alegătorului Pasul 5
    5. Verificați starea de înregistrare în câteva zile. În câteva săptămâni, veți primi o carte de înregistrare a alegătorului în poștă. Între timp, formularele de înregistrare online sunt adesea procesate în termen de 72 de ore, deci verificați portalul web după 3 sau 4 zile pentru a verifica modificarea adresei.
  • Contactați biroul dvs. de alegeri locale dacă nu există nicio modificare la starea dvs. online după 1 până la 2 săptămâni sau dacă nu primiți cardul de înregistrare în termen de 30 de zile.
  • Imagine intitulată Modificați adresa dvs. de înregistrare a alegătorului Pasul 6
    6. Aduceți un ID de fotografie și dovada adresei la locul dvs. de votare, dacă este necesar. În unele state, va trebui să aduceți dovezi de reședință atunci când votați după actualizarea informațiilor online sau prin poștă. Multe state au trecut, de asemenea, legile de identificare ale alegătorilor și au solicitat locuitorilor să prezinte un ID de fotografie valabil pentru a vota. Găsiți procedurile de stat online sau aduceți aceste documente pentru a rămâne în siguranță.
  • Dovada de reședință includ un ID emis de guvern valabil sau permis de conducere cu adresa dvs. curentă, o factură de utilitate, declarație bancară, salariu sau un document guvernamental (cum ar fi corespondența IRS) care vă afișează numele și adresa dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Trimiterea unui formular de înregistrare
    1. Imagine intitulată Modificați adresa dvs. de înregistrare a alegătorului Pasul 7
    1. Descărcați un formular de înregistrare a alegătorilor de pe site-ul guvernului dvs. de stat. Puteți găsi formulare de înregistrare pe site-urile DMV ale statului dvs., Departamentul de Stat sau Bordul alegerilor. Vizita HTTPS: // vot.Gov și selectați statul dvs. pentru a afla care site-ul web al guvernului link-uri către formularele poștale.
    • Dacă v-ați mutat într-un nou stat, completați o nouă cerere de înregistrare. Dacă ați stat în liniile de stat, descărcați un formular de modificare a adresei.
  • Imagine intitulată Modificați adresa dvs. de înregistrare a alegătorului Pasul 8
    2. Completați formularul și trimiteți-l la adresa agenției corespunzătoare. Introduceți informațiile dvs. și imprimați formularul completat sau imprimați formularul gol și completați-l cu mâna. Site-ul guvernului în care ați descărcat formularul vă va instrui să trimiteți un formular finalizat la DMV, Departamentul de Stat sau Consiliul Local al alegerilor. Așezați formularul completat într-un plic ștampilat și mail-l la agenția corespunzătoare.
  • Imagine intitulată Modificați adresa dvs. de înregistrare a alegătorului Pasul 9
    3. Trimiteți o copie a dovezii dvs. de reședință, dacă este necesar. În unele state, va trebui să includeți o fotocopie a dovada dvs. de reședință cu formularul nou de înregistrare sau de modificare a adresei completate. Site-ul guvernului care emite formularul vă va informa dacă trebuie sau nu trebuie să trimiteți dovada reședinței.
  • În alte locații, este posibil să aveți nevoie să aduceți dovezi de reședință cu dvs. la locul de votare. Verificați dublu procedurile statului dvs. pentru a vă asigura că veți putea vota fără probleme.
  • Imagine intitulată Modificați adresa dvs. de înregistrare a alegătorului Pasul 10
    4. Apelați biroul de alegeri dacă nu primiți un card de înregistrare a alegătorilor. După ce v-ați înregistrat la voturi sau actualizați informațiile dvs., veți primi o nouă carte de înregistrare a alegătorilor în poștă. Dacă nu primiți unul în termen de 30 de zile, adresați-vă biroului dvs. electorală locală dacă există probleme cu solicitarea de modificare a adresei sau aplicația de înregistrare.
  • Dacă statul dvs. oferă înregistrarea online, puteți verifica și starea dvs. online. Permiteți o săptămână sau acest lucru pentru ca schimbarea adresei să fie procesată.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea adresei dvs. în persoană
    1. Imagine intitulată Modificați adresa dvs. de înregistrare a alegătorului Pasul 11
    1. Vizitați biroul dvs. de alegeri locale. Dacă nu aveți nevoie de o nouă licență de conducere sau de identitate de stat, îndreptați-vă la un birou electoral ar putea fi mai puțin de un hassle decât să mergeți la DMV. Nu uitați să aduceți un ID de fotografie valabil și o dovadă a reședinței.
  • Imagine intitulată Modificați adresa dvs. de înregistrare a alegătorului Pasul 12
    2. Actualizați adresa dvs. la un birou DMV din apropiere. S-ar putea să trebuiască să vizitați DMV dacă nu aveți un ID sau o licență emisă de starea dvs. de reședință. În plus, multe state necesită să vă actualizați mai întâi adresa cu DMV înainte de actualizarea informațiilor despre înregistrarea alegătorilor. Dacă aveți deja un ID în starea dvs. de reședință, vă puteți actualiza adresa online sau prin telefon.
  • Nu veți obține o nouă licență doar prin actualizarea adresei dvs. cu DMV. Va trebui să mergeți la DMV în persoană și să plătiți pentru o licență de conducere care afișează noua adresă, care este de obicei necesară atunci când vă mutați la un stat nou.
  • Dacă statul dvs. necesită un ID de fotografie valid pentru a vota, puteți obține, de asemenea, un ID gratuit de alegători la DMV.
  • Găsiți biroul local DMV și informațiile specifice de stat despre înregistrarea pentru a vota acolo: https: // DMV.Org / Înregistrare alegătorilor.php.
  • Imagine intitulată Modificați adresa dvs. de înregistrare a alegătorului Pasul 13
    3. Înregistrați-vă sau actualizați informațiile dvs. în ziua alegerilor dacă statul dvs. permite acest lucru. Începând cu luna decembrie 2017, 15 state și districtul Columbia oferă înregistrarea aceleiași zile și vă vor permite să vă actualizați adresa în ziua alegerilor. Va trebui să vizitați locul de votare pentru noua dvs. adresă pentru a vă înregistra sau modifica informațiile. Aduceți un ID de fotografie valabil și o dovadă a adresei și completați formularul pe care grefierul îl oferă.
  • Selectați starea dvs. și căutați-vă locul de votare aici: http: // Nass.Org / Can-I-Vot / Find-dvs.-Place-loc.
  • Dacă mergeți la un loc de votare greșit, grefierul vă va informa unde să mergeți.
  • sfaturi

    Dacă statul dvs. nu permite înregistrarea aceleiași zile, asigurați-vă că modificați adresa dvs. înainte de termenul de înregistrare, care este de obicei de 15 până la 30 de zile înainte de alegeri. Găsiți termenele de înregistrare ale statului dvs. aici: https: // Statele Unite ale Americii.Gov / Termenele de înregistrare a votului.
  • Dacă locuiți în afara Statelor Unite, procedurile de înregistrare a alegătorilor și modificarea adreselor variază de națiune. Cel mai probabil, veți putea să vă actualizați informațiile online, prin poștă sau în persoană și este posibil să fiți să furnizați dovezi de reședință. Uită-te online pentru a găsi agenția guvernamentală care gestionează înregistrarea alegătorilor în națiunea dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar