Cum să evitați robinetul

Ar putea părea că nu există nici o scăpare jenant spălați obrajii de fiecare dată când vă uitați la zdrobirea dvs., auziți o glumă în afara culorii sau faceți o greșeală. Se simte așa, dar asta nu trebuie să fie cazul. Unii oameni se rochie în situații sociale în care se simt jenat - alții roșii pentru nici un motiv, care la rândul său provoacă jena. Unii oameni au chiar o teamă intensă de a se bloca, numită eritrophobie. Dacă vă simțiți ca și faptul că robinetul dvs. este în calea interacțiunilor sociale normale și doriți soluții la problema dvs., citiți pentru câteva sfaturi despre modul de evitare a robinetului.

Pași

Metoda 1 din 2:
Prevenirea robinetului în acest moment
  1. Imagine intitulată Evitați flaconul 1
1. Îndepărtați-vă că vă relaxați corpul. Când roi, poți ajuta rapid să se estompeze roșeața prin relaxarea mușchilor, în special în umeri și gât. Încercați să renunțați la tensiunea pe care o țineți brusc. Păstrați postura în poziție verticală și picioarele dvs. echilibrate.
  • Pentru a vă relaxa, încercați:
  • Amintiți-vă să respirați și să ieșiți (profund dacă puteți).
  • Amintindu-vă că aceasta nu este prima dată când ați aruncat și probabil că nu va fi ultima dată. Acest lucru poate fi confortabil ciudat.
  • Zâmbitor. Zâmbind poate ajuta ca obrajii noștri în mod natural, când zâmbim zâmbitor ne ajută să ne simțim mai fericiți, ceea ce poate distruge orice anxietate socială.
  • Imagine intitulată Evitați robinetul Pasul 2
    2. Nu fixați pe Blushing.Mulți oameni își fixează pe robinetul lor când se întâmplă, agravând anxietatea lor socială. Și cercetările arată că cu atât mai mult ne gândim mai degrabă la Blushing, cu atât mai mult fugim. Dacă puteți găsi o modalitate de a opri fixarea pe Blushing, șansele sunt, de fapt, veți blugi mai puțin!
  • Imagine intitulată Evitați flaconul Pasul 3
    3. Ia în considerare atragerea atenției. Dacă o persoană este la o întâlnire și fac ceva incredibil de ciudat, într-un mod pe care îl vor salva situația este prin atragerea atenției: "Ei bine, acum, a fost stângace. Promit că sunt doar o jumătate de klutz din timp!" Prin atragerea atenției la stânjenire și lăsându-l în aer liber, l-au demascat. Ciudat, de obicei, pleacă chiar atunci și acolo. Puteți face același lucru cu Blushing.
  • Este evident că nu puteți face ceva de fiecare dată, în orice situație, dar considerați-o un instrument pe care îl puteți utiliza. Blushing-ul tău se înrăutățește adesea pentru că ți-e frică de oameni descoperind anxietatea ta. Dacă dezamorsați anxietatea înainte ca alți oameni să aibă timp să-și dea seama, nu aveți nici un motiv să mai faceți rău.
  • Imagine intitulată Evitați flaconul Pasul 4
    4. Încercați să repetați exerciții de gândire. Pentru a vă ajuta să vă simțiți atât răcitor (ca în mod mai rece din punct de vedere fizic, dar și pe străzile) și să vă distrage atenția de la seama în sine, încercați mai multe exerciții de gândire:
  • Imaginați-vă sărituri într-un lac de gheață. Imaginați-vă scufundând adânc până la partea de jos a lacului în timp ce simțiți apa rece spălați peste membrele și pielea. Te va ajuta să te răcești și să te relaxezi puțin.
  • Imaginați-vă oamenii în lenjeria lor. Pentru un motiv ciudat, acest truc de limbă publică funcționează cu adevărat. Vă face să vă simțiți ca toți ceilalți să fie umani și că nu sunteți singurul care face greșeli. Mai des decât nu, te va face chicot.
  • Comparați situația dvs. către alte persoane din lume. Te simți jenat pentru că trebuie să te ridici și să vorbești în fața clasei tale, poate. Aceasta este o bucată de tort în comparație cu lupta pentru viața voastră sau lupta pentru a găsi mâncare. Amintește-vă cât de bine aveți.
  • Metoda 2 din 2:
    Prevenirea blocării pe termen lung
    1. Imagine intitulată Evitați flaconul Pasul 5
    1. Să înțeleagă ce se rotește. Blushing este graba involuntară a sângelui pe față, de obicei adusă de anxietatea socială. Blushing cauzează roșeață și uneori transpirație. Blushing-ul este făcut mai rău de faptul că fața are mai multe bucle capilare și mai multe vase de sânge decât alte zone ale pielii, făcând să se rotească în față, în special vizibilă.
    • Să înțeleagă că blushing-ul poate fi cauzat de nu "social" Motivul tuturor. Majoritatea oamenilor se rochie când se simt incomode într-o situație socială. Alți oameni roșii pentru nici un motiv social aparent deloc. Acest tip de roșie neprovocată se numește eritem craniofacial idiopatic.
    • Să înțeleagă că unii oameni au o fobie legitimă de a se aprinde, numită eritrophobie. Oamenii care suferă de eritrophobie pot dori să caute consiliere pe măsură ce încearcă să-și depășească frica.
  • Imagine intitulată Evitați flaconul Pasul 6
    2. Încercați să împiedicați blocarea în primul rând, dacă este posibil. Aflați când vă rotiți. Este când ești supărat, sau când ești nervos? Este când te uiți sau te gândești la o anumită persoană? Este atunci când ești pus în lumina reflectoarelor? Nu încearcă neapărat să eviți tot ceea ce vă face să vă roșiați, dar încercați să vă condiționați corpul să credeți că nu există nici un motiv să se rotească când vine vorba de. Acesta este primul pas în a bate brațul.
  • Faceți o listă a tuturor timpurilor recente pe care le-ați amintit de roșu, mai ales dacă ați aprins situațiile sociale. Scrieți rezultatul situației sociale. Te-ai distrat? Au observat oamenii? În cele mai multe cazuri, oamenii decenți nu cred că Blushing este o problemă și nu puneți-o afară. Și de ce ar trebui să fie? Nu este ceva ce puteți controla. Începeți să înțelegeți că roșeața nu este întotdeauna la fel de importantă cum credeți că ar putea fi.
  • Imagine intitulată Evitați flaconul Pasul 7
    3. Nu vă simțiți responsabili pentru robineți. Orice ai face, nu Simțiți-vă responsabili pentru Blushing. Este involuntar. Antrenează-ți mintea să înțeleagă că gândurile tale conștiente nu au nimic de-a face cu acest răspuns organism autonom. Nu sunteți de vină și nu sunteți vinovați de nimic. Dacă vă lăsați să vă simțiți responsabili pentru a se bloca, există o șansă bună că vă veți găsi mai puțin des.
  • Imagine intitulată Evitați flaconul Pasul 8
    4. Opriți îngrijirea. Nu numai că se blochează mult mai puțin vizibil decât credeți probabil, dar este de asemenea util să vă amintiți că majoritatea oamenilor găsesc că se blochează să fie drăguți sau îndrăzneți. Există beneficii pentru a fi un Blusher. Ei includ:
  • Oamenii care mărturisesc pe cineva Blush găsesc blusherul să fie mai simpatic, înmuienându-și judecățile lor sociale ale persoanei. În acest fel, Blushing poate ajuta la construirea unor obligațiuni sociale mai bune.
  • Cercetătorii cred că oamenii care roșii sunt mai buni la relații, raportând niveluri mai ridicate de monogamie și de încredere.
  • Imagine intitulată Evitați flaconul Pasul 9
    5. Lucrați în mod intens înainte de a vă simți că ați putea fi jenat. Acest lucru face două lucruri: fața ta va avea o nuanță roșie naturală care arată mai mult "normal," și veți scădea atât de mult tensiunea arterială încât ați putea deveni efectiv imun la Blushing, bazat pe cât de greu și de mult timp lucrați, oriunde între 30 de minute și 2 ore. Chiar dacă roșeața voastră de la elaborarea de dispariție, această imunitate temporară va continua.
  • Imagine intitulată Evitați flaconul Pasul 10
    6. Găsiți tehnici de relaxare utile. Prime-ți mintea și corpul tău pentru a vă relaxa înainte de seturile de benzi prin meditație sau exerciții blânde. Sentimentul relaxat și în control vă poate ajuta să împiedicați să apară în primul rând.
  • Încercați yoga. Yoga este exercițiul perfect de spirit / corp care vă va ajuta să vă concentrați gândurile și să ofere suficientă stimulare fizică pentru a obține sânge curgerea pe tot parcursul anului corpul tău, nu doar în fața ta. Experimentați cu diferite tipuri de yoga - există zeci. Găsiți stilul care vă convine cel mai bine.
  • Încercați meditație blândă. Meditația poate însemna atât de multe lucruri diferite. O formă de meditație pe care o puteți încerca este pur și simplu conștientă de corpul tău și de a împușca acea conștientizare la marginile corpului tău, obținând un fel de eliberare. Concentrați-vă mai întâi pe gândurile din cap și apoi mișcați-vă treptat conștientizarea cu marginile corpului, până când sunteți conștienți de corpul dumneavoastră ca întreg.
  • sfaturi

    Bea multa apa! O mulțime de ori se produce brusc din cauza deshidratării.
  • Dacă doriți să evitați robinerea pentru un anumit eveniment, ca un discurs, beți o sticlă de apă plină de apă rece cu gheață cu aproximativ 5 până la 10 minute înainte. Beți-o repede, dar nu trebuie să fie suficient de repede pentru a vă face rău. Acest lucru va determina oprirea tuturor să se oprească timp de aproximativ 30 de minute, iar într-adevăr funcționează.
  • Respiră adânc. Ajută la prevenirea și dispersarea robinetului.
  • Răsuciți căldura. Blushing este dilatarea vaselor de sânge din fața dvs. atunci când vă aflați sub stres sau alte lucruri. Corpul dumneavoastră, de asemenea, dilate în mod natural vasele de sânge atunci când temperatura crește pentru a ajuta la pierderea de căldură din organism și răciți-o în jos.
  • Dacă tot ce altcine nu reușește, uitați totul și amintiți-vă unii oameni cred că Blushing este drăguț. Este un bun, nu un defect.
  • Comentând pe Blushing dvs. este o modalitate ușoară de a vă opri îngrijirea.
  • Căscați sau tuse. Pretindeți că aveți ceva în ochi.
  • Obțineți un prieten mai vechi despre sexul opus să spuneți lucruri care vă fac să vă roșiați până când vă puteți ocupa.
  • Blushing nu ar trebui să fie prea multă problemă, cu condiția să păstrați o față serioasă dacă sunteți supărat sau un zâmbet mare oricare altă dată.
  • Încercați să tuse de fiecare dată când roșiați.
  • Puteți practica blocarea aruncată în oglindă, dacă vă puteți obține să vă roșie.
  • Gândiți-vă la ceva amuzant.
  • Pierdeți niște îmbrăcăminte și purtați fibre naturale pentru a vă menține răcitorul corpului. Înainte de "situatie" apare Scoateți jachetele și tricourile pentru a vă răci corpul. Și realizează că cealaltă persoană este, de asemenea, umană și devine nervoasă, dar este mai bună să o ascundă.
  • Țineți o sticlă de apă rece, vă va ajuta să vă răcoriți.
  • Dacă este posibil, închideți ochii și prefaceți că sunteți singuri pentru o clipă, relaxați-vă și luați o respirație profundă. L-ai eliberat încet prin nas, ținându-ți ochii închiși.
  • Evitați să luați contactul vizual cu oamenii pe care îl știi că ar râzi când te rozi.
  • Avertizări

    Nu vă gândiți să încercați să nu roșcați și ce se va întâmpla dacă faceți blush pentru asta voi te face să rănească. Doar să rămână calm și nu gândiți-vă la roșu.
  • Amintiți-vă, dacă sunteți adolescent, Blushing ar putea fi hormonal.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar