Cum să fixați un mâner de robinet scurget

Picatura enervantă a unui mâner de robinet scurget poate provoca facturi mai mari de apă și poate face un zgomot iritant prin picurare. Din fericire, este o problemă ușoară de a vă rezolva. Un mâner de scurgere este în mod normal cauzat de un inel de "O" deteriorat în interiorul robinetului. Pentru a rezolva problema, va trebui să dezmembrați robinetul și să înlocuiți inelul înainte de ao pune înapoi împreună.

Pași

Partea 1 din 3:
Scoaterea șuruburilor din robinet
  1. Imagine intitulată Fixați o grupă de robinet scurgeri Pasul 1
1. Opriți alimentarea cu apă principală. Acest lucru va opri apa să iasă din robinet atunci când o deșurubați mai târziu. Apăsați butonul OFF de pe caseta principală de apă pentru a opri apa. Alternativ, uitați-vă sub chiuveta dvs. pentru o supapă mică. Rotiți supapa în sensul acelor de ceasornic pentru a opri alimentarea cu apă la chiuvetă, fără a opri toată apa din casă.
  • Comutatorul de alimentare cu apă este adesea amplasat în subsol sau pe un perete exterior lângă spălătorie sau baie. Dacă aveți un proprietar, întrebați-le unde sunt localizate rețeaua de apă.
  • Dacă comutatorul dvs. este o roată, rotiți-o în sensul acelor de ceasornic pentru a opri alimentarea cu apă.
  • Imagine intitulată Fixați o grupă de robinet scurgeri Pasul 2
    2. Porniți robinetul pe care îl fixați. Acest lucru va permite apa din țevi să se termine. Lăsați toată apa să fugă înainte de a începe să încercați Fixați robinetul.
  • Dacă apa nu se oprește, verificați dacă rețeaua de apă se află în poziția "OFF".
  • Imagine intitulată Fix o garnitură de scurgere Mâner Pasul 3
    3. Trageți sau maneta capacul decorativ. Dacă robinetul dvs. are o acoperire decorativă, va trebui să eliminați acest lucru pentru a accesa șuruburile de dedesubt. Încercați să trageți capacul drept de pe robinet. Dacă nu se pierde, deșurubați-l în sens invers acelor de ceasornic. Dacă acest lucru nu reușește, puneți un cuțit de unt sau o șurubelniță cu capul plat sub capac și o curățați ușor în sus.
  • Unele robinete cu un singur mâner au un șurub allen încastrat în mâner. Dacă nu găsiți un capac decorativ, verificați partea inferioară a mânerului în care întâlnește robinetul pentru a căuta șurubul.
  • Imagine intitulată Fixați o garnitură de robinet scurgeri Pasul 4
    4. Deșurubați piulița de acoperire cu ajutorul unui chei. Un chei este un instrument care ajută la strângerea și slăbirea piulițelor și șuruburilor. Dimensiunea șurubului va varia în funcție de ce robinet de model aveți. Experimentați pentru a găsi ce chei se potrivește cu lățimea șurubului sau a utiliza un chei reglabil. Rotiți spannerul lăsat pentru a anula șurubul, acest lucru va determina mânerul să se desprindă.
  • Localizați piulița capului sub capacul decorativ
  • Păstrați șurubul și mânerului undeva în siguranță, astfel încât să îl găsiți când doriți să puneți robinetul împreună.
  • Puneți ștecherul în plugul pentru a opri orice șuruburi care cad în jos pe conducte.
  • Imagine intitulată Fixă o grupă de robinet scurgeri Pasul 5
    5. Aplicați uleiul de penetrare la șurub dacă nu se întoarce ușor. Evitând forțarea șurubului, deoarece acest lucru poate deteriora fitingul de atingere. Pulverizați uleiul de pătrundere în jurul șurubului și lăsați-l să se înmoaie timp de 10 minute înainte de a reapărea pentru a deșuruba piulița.
  • Dacă piulița încă nu va ieși, repetați procesul de aplicare a uleiului.
  • Achiziționați uleiul penetrant dintr-un magazin de hardware.
  • Partea 2 din 3:
    Înlocuirea inelului "O"
    1. Imagine intitulată Fixați o grupă de robinet scurgeri Pasul 6
    1. Scoateți inelul "O". Inelul "O" este o bucată de cauciuc care se află sub piulița capului. Un inel "O" deteriorat este cauza unui mâner de robinet scurget. Împingeți inelul de pe gură și trageți-l din robinet.
    • Păstrați inelul "O" în cazul în care aveți nevoie pentru a identifica ce inel de înlocuire de dimensiuni veți avea nevoie.
    • Dacă ale tale "O" Inelul este rupt sau prăjit, asigurați-vă că eliminați piesele mici din robinet. Acest lucru este necesar pentru ca noul dvs. inel să stea în mod corespunzător.
  • Imagine intitulată Fix o garnitură de robinet scurgeri Pasul 7
    2. Achiziționați un inel de înlocuire "O". Există mai multe inele de dimensiuni "O", astfel încât va trebui să găsiți una care este dimensiunea corectă. Luați vechiul inel "O" în magazin pentru a vă ajuta să identificați dimensiunea de care veți avea nevoie. Achiziționați un inel care este același diametru și lățime ca inelul original "O".
  • Inelele "O" pot fi achiziționate de la magazinele de hardware.
  • Imagine intitulată Fixați o garnitură de robinet scurgeri Pasul 8
    3. Împingeți noul inel "O" pe gura. Noul inel "O" trebuie să meargă în același loc pe care originalul era ședința. Plasați inelul "O" deasupra garniturii și utilizați degetele pentru a împinge inelul "O" în jos pe gura.
  • "O" Inelele se pot întinde dacă au fost utilizate de mult timp. Achiziționați un nou "O" inel care este doar puțin mai mic decât cel vechi pentru a vă asigura că obțineți o potrivire strânsă.
  • Imagine intitulată Fixați o grupă de robinet scurgeri Pasul 9
    4. Spray Instalats Grasse peste inelul "O". Instalatorii de grăsimi va ajuta la oprirea inelului "O" de la a fi deteriorat. Asigurați-vă că pulverizați grăsimea peste toate suprafețele de pe inelul "O", precum și de gura.
  • Instalatorii de grăsimi poate fi achiziționat de la un magazin hardware.
  • Partea 3 din 3:
    Reasamblarea robinetului
    1. Imagine intitulată Fixați o grupă de robinet scurgeri Pasul 10
    1. Înșurubați piulița capului pentru a utiliza un chei. Localizați piulița capului și puneți-o înapoi la fața locului inițial. Asigurați-vă că mânerul este în plasarea sa inițială înainte de a strânge șurubul.
    • Rotiți cheia spre dreapta pentru a strânge șurubul.
  • Imagine intitulată Fixați o garnitură de robinet scurgeri Pasul 11
    2. Așezați capacul decorativ înapoi pe partea superioară a robinetului. Dacă robinetul dvs. are un capac decorativ, faceți clic pe acest spate în poziție. Dacă vă înșelați capacul decorativ original, cumpărați un înlocuitor dintr-un magazin de hardware.
  • Imagine intitulată Fixați o garnitură de robinet scurgeri Pasul 12
    3. Porniți rețeaua de apă și porniți ușor robinetul. Este important să rotiți ușor robinetul la început pentru a elibera orice bule de aer. După ce bulele de aer sunt în afara țevilor, robinetul poate fi utilizat ca de obicei.
  • Bubblele de aer vor face zgomote rumling. Odată ce zgomotul se oprește, acest semnalează că aerul este în afara țevilor.
  • sfaturi

    Dacă observați o scurgere sub mânerul robinetului, este posibil să aveți o mașină de spălat defect. Achiziționați un kit de reparare a scurgerilor pentru tipul dvs. sau marca dvs. de robinet, urmați instrucțiunile și utilizați părțile incluse pentru a avea grijă de acest tip de scurgere.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar