Cum să se ocupe de eșecul de a lansa sindromul

Datorită unui peisaj economic și social în schimbare, un număr din ce în ce mai mare de adulți tineri trăiesc împreună cu părinții lor în anii 20 și chiar și 30 de ani. Greutatea financiară, lipsa de motivație și problemele de sănătate mintală sunt printre mai multe motive pentru acest fenomen "eșecul de lansare". Dacă copilul dumneavoastră adult a preluat reședința în subsolul dvs. după finalizarea colegiului sau dacă nu au plecat niciodată în primul rând, există câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a le ajuta să devină independenți. În primul rând, constatați că suferă cu adevărat de la eșecul de lansare a sindromului. După aceasta, stabiliți granițe și așteptări clare și ajutați-vă copilul să dezvolte abilitățile de care trebuie să se dezvolte singuri.

Pași

Metoda 1 din 3:
Identificarea eșecului de lansare a sindromului
  1. Imagine intitulată Deal cu eșecul de lansare a sindromului Pasul 1
1. Distinge între luptele tinere normale și anormale pentru adulți. Dacă copilul dvs. nu poate păstra un loc de muncă sau nu va completa o diplomă, aveți dreptate să vă îngrijorați. Pe de altă parte, este normal ca un adult tânăr să se întoarcă acasă temporar pentru a economisi bani sau pentru a obține rulmenții după colegiu. Dacă copilul dumneavoastră pare să pună piesele adulte împreună, probabil că nu este nimic rău.
  • Cu toate acestea, dacă copilul dumneavoastră pare să se lupte în multe domenii de dezvoltare, cum ar fi școala, munca, finanțele și relațiile, este posibil să doriți să vă gândiți cu atenție dacă se confruntă cu o "lansare esuata."
  • Încercați să vorbiți cu prietenii care au și copii tineri adulți pentru a obține o idee mai bună despre comportamentul normal față de anormal. Ce este normal pentru tinerii adulți acum poate fi foarte diferit de ceea ce ați experimentat ca un adult tânăr.
  • Imagine intitulată Deal cu eșecul de lansare a sindromului Pasul 2
    2. Evaluați situația financiară a copilului dumneavoastră. Întrebați-vă dacă copilul dvs. lucrează, economisind bani și contribuie la cheltuielile de uz casnic.Dacă nu, luați în considerare motivele pentru care. Ei cheltuiesc bani în mod nesăbuit? Sau dobândesc datorii inutile? Chiar și adulții tineri motivați uneori se luptă să-și aterizeze primul loc de muncă după terminarea școlii. Dacă copilul dvs. nu prezintă niciun interes să solicite locuri de muncă, ar fi timp să discutați cu ei.
  • Imagine intitulată Deal cu eșecul de lansare a sindromului Pasul 3
    3. Observați dacă copilul dvs. are o etică slabă a muncii. O caracteristică comună a eșecului de lansare a sindromului este o etică de lucru slabă și lipsă de viață de a ajuta în jurul casei. Luați în considerare dacă copilul dvs. are - sau caută în mod activ - un loc de muncă sau un stagiu și dacă acestea se află în treburile casnice.
  • Imagine intitulată comunică cu adolescentul dvs. despre sexul sexului 12
    4. Acordați atenție dacă copilul dvs. pare să aibă semne de invaliditate de dezvoltare sau de îngrijire. Condiții ca Autism / Sindromul Asperger, ADHD, anumite condiții genetice și alte dizabilități pot încetini aspecte ale maturizării unui copil. Aceasta înseamnă că copilul dumneavoastră poate avea nevoie de puțin timp acasă înainte ca acestea să fie gata să fie pe cont propriu.
  • Uneori dizabilitățile sunt greșite "Quirkiness" sau "lene" Pentru că alții nu își dau seama cât de mult o luptă, persoana trece în interiorul în timp ce încearcă să răspundă așteptărilor. Nu vă simțiți rău dacă nu ați observat, deoarece uneori semnele sunt subtile.
  • Dezvoltările de dezvoltare nu înseamnă întotdeauna că copilul dvs. va avea nevoie de tine pentru totdeauna. Ei ar putea avea nevoie de timp suplimentar și de sprijin în timpul tranziției la independență.
  • Imagine intitulată Deal cu eșecul de lansare a sindromului Pasul 4
    5. Discutați cu copilul dvs. cu privire la planurile lor pe termen lung. Un adult tânăr cu eșecul de lansare a sindromului va evita planurile de a se deplasa și de a deveni independente. Ei pot avea doar obiective vagi sau pot avea obiective mari cu puțină sau deloc idee cum să le atingă. Dacă copilul dvs. stabilește obiective și ia un rol activ în planificarea viitorului lor, totuși, șederea cu dvs. va fi probabil temporară.
  • În loc să vă puneți copilul într-un colț cu o întrebare intimidantă cum ar fi "Ce vei face cu viața ta?" Ridicați ușor subiectul. Ai putea spune, "Am observat că niște broșuri au venit în poștă pentru diferite universități. Ați interesat oricare dintre ei? Ce mai mare aveți în vedere?"
  • Metoda 2 din 3:
    Setarea limitelor cu copiii adulți
    1. Imagine intitulată Deal cu eșecul de lansare a sindromului Pasul 5
    1. Comunicați așteptările dvs. Lăsați copilul să știe cum vă așteptați să se comporte și să contribuie în timp ce trăiesc cu dvs. Spuneți-le ceea ce vă așteptați să plătească, ce sarcini de uz casnic sunt responsabile și care sunt politicile dvs. pentru oaspeți și momentele.
    • De exemplu, s-ar putea să specificați că copilul dvs. poate avea prieteni, dar trebuie să plece înainte de ora 21.
    • Au această discuție cât mai curând posibil, de preferință înainte ca copilul dumneavoastră să se mute chiar acasă.
    • Asigurați-vă că subliniați că aceste reguli nu sunt menite să vă controleze copilul. Ele sunt menite să facă viața mai ușoară și mai confortabilă, ajutându-i să avanseze cu obiectivele lor.
  • Imagine intitulată Deal cu eșecul de lansare a sindromului Pasul 6
    2. Elaborarea unui plan pentru contribuțiile gospodăriilor și financiare. Asigurați-vă că regulile casei dvs. sunt clar definite prin punerea lor în scris. Discutați despre acordul cu copilul dvs. pentru a vă asigura că sunteți pe aceeași pagină.
  • Luați în considerare includerea unei componente de timp în regulile dvs. De exemplu, este posibil să fiți de acord să lăsați copilul dvs. să trăiască chirie timp de trei luni, dar se așteaptă ca ei să găsească un loc de muncă în acel moment și să plătească chirie după aceea.
  • Includ consecințe pentru respectarea regulilor casei. De exemplu, dacă copilul dvs. conduce mașina, dar nu umple rezervorul de gaz, ar putea să-și piardă privilegiile de mașini.
  • Asigurați-vă că ați specificat că puteți modifica regulile în orice moment.
  • Imagine intitulată Deal cu eșecul de lansare a sindromului Pasul 7
    3. Fiți ferm în poziția dvs. cu alcool și droguri. Dacă nu doriți ca copilul dvs. să bea sau să folosească droguri în casa dvs., faceți clar. Decideți ce veți face dacă descoperiți că utilizați substanțe în spatele dvs.
  • Alcoolul, marijuana și alte medicamente contribuie adesea la eșecul de lansare a sindromului. Aceste substanțe pot afecta motivația și pot face mai rău probleme de sănătate mintală.
  • Imagine intitulată Deal cu eșecul de lansare a sindromului Pasul 8
    4. Evitați să vă suportați în cazul în care dvs. sunt limitele dvs. Copilul dvs. adult poate încerca să îndoaie regulile sau să-ți folosească sentimentul de vină împotriva ta. Rămâneți ferm și amintiți-vă că nu mai este treaba dvs. să le păstrați confortabili și adăpostiți. Aveți dreptul să faceți regulile în casa voastră.
  • Oferind în mesajul că nu înseamnă cu adevărat ceea ce spui.
  • De exemplu, dacă ați spus copilului dvs. că nu veți plăti pentru telefonul mobil, nu le dați bani când sunt rupți o lună.
  • Asigurați-vă că comunicați regulile altor membri ai gospodăriei, cum ar fi partenerului dvs., astfel încât toată lumea să se afle pe aceeași pagină.
  • Imagine intitulată Deal cu eșecul de lansare a sindromului Pasul 9
    5. Luați în considerare ce circumstanțe ar justifica cererea copilului să plece. Dacă copilul dvs. adult devine abuziv sau începe să se angajeze în activități ilegale, nu este o idee bună să le lăsați să trăiască cu dvs. Decideți ce comportamente nu veți tolera și lipiți de armele dvs. dacă vă simțiți ca situația voastră de viață nu este sănătoasă sau în siguranță.
  • Dacă vă decideți să vă evacuați copilul adulți din casa dvs., atunci ar trebui să le oferiți o notificare formală de evacuare. Nu puteți apela pur și simplu poliția și cereți-i să le eliminăm.
  • Metoda 3 din 3:
    Ajutând copilul dvs. să devină independent
    1. Imagine intitulată Deal cu eșecul de lansare a sindromului Pasul 10
    1. Evitați să vă adăposteți copilul din greșeli și consecințe. S-ar putea să vă urați să vă vedeți copilul care se luptă, dar alunecarea fac parte din procesul de învățare. Fie ca copilul tău să-și facă propriile greșeli și apoi să-și dea seama cum să le rezolvi. Acest lucru va îmbunătăți rezistența și le va da un sentiment de agenție.
    • Acest lucru nu înseamnă că nu puteți fi acolo pentru a oferi sfaturi și ajutor. Înseamnă doar că vor trebui să facă în sine lucrările și că nu veți rezolva problemele copilului pentru ei pentru ei.
  • Imagine intitulată Deal cu eșecul de lansare a sindromului Pasul 11
    2. Învățați-vă copilului abilități financiare bune. Discutați cu copilul dvs. despre economisirea de bani, trăind frugal și evitarea datoriei. Începeți să faceți acest lucru cât mai curând posibil. Cel mai bine este să începeți să discutați cu copilul dvs. despre aceste lucruri când sunt încă tineri. Cu toate acestea, dacă nu ați făcut acest lucru cu copilul dvs. adult, atunci puteți face lucruri pentru a le ajuta acum. Ajutați-i să vină cu o săptămână sau lunar buget așa că vor fi pregătiți să-și gestioneze banii când se mișcă.
  • Încărcarea copilului dvs. O cantitate rezonabilă de chirie este o modalitate bună de a le pregăti pentru plata facturilor mai târziu.
  • Imagine intitulată Deal cu eșecul de lansare a sindromului Pasul 12
    3. Ajutați copilul să se pregătească Găsirea unui loc de muncă. Oferiți să vă uitați peste CV-ul copilului, faceți clic pe interviuri cu ei sau să le ajutați să aleagă haine profesionale. Dacă știți că oamenii care ar putea să vă ajute cu rețele, să vă oferiți copilului numele și numerele de telefon.
  • Evitați să faceți oricare dintre lucrările reale de vânătoare de locuri de muncă. De exemplu, nu sunați la contactele dvs. profesionale - permiteți-i copilului să o facă.
  • Imagine intitulată Deal cu eșecul de lansare a sindromului Pasul 13
    4. Încurajați eforturile copilului dumneavoastră. Dacă copilul tău adult lucrează din greu pentru a deveni mai puțin dependent de tine, le înveseli. Stimatul de sine săraci contribuie adesea la o realizare scăzută la adulții tineri, dar sprijinul real și încurajarea vă pot ajuta să vă oferiți copilului încrederea de care trebuie să o facă singuri.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul: "Sunt atât de mândru de tine pentru a obține acest interviu mare de locuri de muncă. Chiar dacă nu obțineți slujba, este încă un început minunat!"
  • Imagine intitulată Deal cu eșecul de lansare a sindromului Pasul 14
    5. Luați în considerare dacă terapia ar putea ajuta copilul dumneavoastră. Nerespectarea sindromului este adesea cauzată de problemele care stau la baza bolilor mintale sau a abuzului de substanțe. Dacă credeți că copilul dvs. se poate lupta cu depresia, dependența sau o problemă similară, ajutați-i să creeze o întâlnire cu un terapeut.
  • Căutarea ajutorului pentru copilul dvs. poate fi chiar o cerință dacă trăiesc cu dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar