Cum se schimbă un scutec de unică folosință

Bedwettingul este un lucru destul de obișnuit pentru copii, în special în timpul și după antrenamentul de quety. Cu toate acestea, unii copii pot continua să culceească mai mult timp. Schimbarea unui scutec de pat este similară schimbarea unui copil sau a unui scutec de copil. Va trebui să configurați o anumită zonă pentru modificările scutecului. Copilul dvs. poate chiar să poată ajuta cu unele părți ale procesului, în funcție de vârsta, abilitățile și vigilența lor.

Pași

Partea 1 din 3:
Verificarea copilului și configurarea
  1. Imagine intitulată Schimbați un scutece de unică folosință Pasul 1
1. Determinați dacă copilul dvs. are nevoie de scutecul lor schimbat. Unele scutece au o bandă care schimbă culorile atunci când sunt ude, în timp ce altele se vor simți pur și simplu umede. Dacă copilul dvs. vă poate spune scutecul este umed, atunci acesta este un alt mod de a verifica.
  • Asigurați-vă că simțiți îmbrăcămintea și foile copilului pentru a vedea dacă trebuie să schimbați cei împreună cu scutecul.
  • Imagine intitulată Schimbați un scutece de unică folosință Pasul 2
    2. Vă reasigurați copilul și evitați să le certați pentru un scutec umed. Oferirea de reasigurare copilului dumneavoastră poate reduce orice stres sau frustrare pe care ar putea să o simt după umectarea patului, ceea ce poate ajuta la reducerea viitorului bedweetting. Dacă copilul tău și-a umezit scutecul și are nevoie să-l schimbi pentru ei, nu îi certați sau nu strigați la ei. Spune ceva încurajator și să fie bun cu ei.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "E în regulă. Accidentele se întâmplă. Să vă curățați."
  • Bacsis: Dacă copilul dvs. este suficient de mare pentru a vă ajuta să schimbați foile, atunci să vă ajute să vă ajute. Cu toate acestea, spuneți-i că nu este o pedeapsă. Încercați să spuneți ceva de genul ", trebuie să vă schimbăm foile și trebuie să vă ajutați. Aceasta este doar o parte a procesului."

  • Imagine intitulată Schimbați un scutece de unică folosință Pasul 3
    3. Adunați tot ce veți avea nevoie înainte de a începe schimbarea scutecului.Strângeți șervețele, un scutec, un unguent sau o cremă de scutece, un prosop sau un tampon de schimbare și haine proaspete dacă aveți nevoie de ele. Având totul împreună înainte de a începe, va face ca scutecul să se mai ușureze și nu va trebui, de asemenea, să părăsiți partea copilului în timpul schimbării. Acest lucru este deosebit de important atunci când schimbați un copil mic, care ar putea să se rostogolească de pe pat și să se rănească.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui scutece de unică folosință Pasul 4
    4. Puneți jos un tampon de schimbare sau un prosop mare pe suprafața schimbătoare. Acest lucru este important pentru a proteja suprafața schimbătoare de umezeală. Puteți schimba copilul pe pat sau pe podea. Doar asigurați-vă că acoperiți zona cu un prosop sau în primul rând.
  • Dacă copilul dvs. este un copil mic, atunci este posibil să fiți în stare să utilizați mesa de schimbare, dacă aveți unul. Cu toate acestea, o masă în schimbare nu va fi suficient de mare pentru un copil mai în vârstă.
  • Dacă copilul dvs. este treaz și alertă, puteți să le permiteți să stea pentru schimbarea scutecului, cum ar fi în baie sau în dormitorul lor.
  • Partea 2 din 3:
    Scoaterea scutecului murdar
    1. Imagine intitulată Schimbarea unui scutece de unică folosință Pasul 5
    1. Ajutați copilul să se așeze pe tamponul de schimbare sau pe prosop. Copilul dvs. se afla pe spate și se asigură că fundul lor este peste tampon. Dacă copilul dvs. este incapabil să se mute în zona de schimbare, este posibil să fie nevoie să le ridicați și să le plasați pe tamponul de schimbare.
    • De asemenea, puteți face o schimbare de scutece cu copilul într-o poziție în picioare. Cu toate acestea, acest lucru ar trebui utilizat numai dacă copilul este încă un treaz atunci când au nevoie de scutecul lor schimbat.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui scutece de unică folosință Pasul 6
    2. Îndepărtați orice îmbrăcăminte care a fost murdară. Dacă scutecul copilului dvs. a ieșit, atunci ei pot avea și pijamale umede. Îndepărtați hainele umede sau umede și puneți-o pe podea sau aruncați-o într-un împiedicat din apropiere.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui scutece de unică folosință Pasul 7
    3. Desfaceți scutecul și puneți-l între picioarele copilului dvs. pentru al scoate. Desfaceți urechile scutecului și trageți partea din față a scutecului în jos și departe de corpul copilului dumneavoastră. Ridicați ușor fundul copilului prin apucarea gleznelor sau instruiți-le să-și ridice fundul dacă sunt treji și alertă. Apoi, trageți sculerul din sub ei.
  • Dacă copilul dvs. se ridică în picioare, puteți lăsa pur și simplu sculerul să cadă pe podea când îl dezactivați sau trageți-l în jos.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui scutece de unică folosință Pasul 8
    4. Ștergeți zona genitală a copilului. Obțineți un copil ștergeți și ștergeți organele genitale ale copilului și zona înconjurătoare. Apoi, ștergeți fundul copilului. Dacă scutecul a scurs, apoi ștergeți orice alte părți ale corpului copilului dvs. care a intrat în contact cu urina.
  • Pentru copiii de sex feminin, asigurați-vă că vă îndepărtați de organele genitale care merg din față în spate. Acest lucru este deosebit de important dacă există deșeuri solide.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui scutece de unică folosință Pasul 9
    5. Aplicați crema sau unguentul pentru a proteja pielea din interiorul scutecului. După ce copilul dvs. este curat, aplicați o cantitate mică de cremă de scutece sau unguent la vârful degetului. Apoi, frecați unguentul pe zona genitală a copilului, jos și în pliurile pielii între picioare și picioare.
  • Cremele de scutec cu oxid de zinc vor oferi o barieră împotriva umezelii.
  • Bacsis: Un unguent pe bază de petrol va ajuta la calmarea pielii copilului dacă este iritată.

    Partea 3 din 3:
    Punerea unui nou scutec
    1. Imagine intitulată Schimbați un scutece de unică folosință Pasul 10
    1. Glisați un scutec nou sub fundul copilului dvs. dacă este un scutec în stil tab. Dacă scutecul de pahare se fixează cu file în față, deschideți-l complet și alunecați-l sub fundul copilului. Aduceți fruntea scutecului între picioarele copilului și fixați urechile din partea frontală a scutecului.
    • Asigurați-vă că partea din spate a scutecului este sub fundul lor. Această parte ar trebui să fie marcată pe scutec sau să aibă file pe el.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui scutece de unică folosință Pasul 11
    2. Ajutați-vă copilul să alunece în noul lor scutec de pahare dacă este o tragere. Puneți-vă mâinile pe ambele interioare ale scutecului, astfel încât să vă puteți ajuta copilul să alunece scutecele fără prea multă agitație. Ia-i să-și introducă picioarele unice în fiecare dintre găurile picioarelor. Fiți atenți la partea scutecului introdusă în, pentru a vă asigura că sculerul merge corect.

    Bacsis: Dacă schimbați scutecul unui băiat, asigurați-vă că penisul lor indică în jos înainte de a fixa scutecul. Acest lucru va ajuta la asigurarea scurgerii scutecului.

  • Imagine intitulată Schimbarea unui scutece de unică folosință Pasul 12
    3. Puneți haine noi dacă hainele lor erau murdare. Puneți o nouă pereche de pijamale, o cămașă curată curată, șosete sau orice alte elemente curate necesare dacă ar trebui să eliminați elementele murdare. Dacă copilul dvs. se ridică pentru această zi, puneți-le în hainele lor în timpul zilei.
  • Dacă copilul dumneavoastră se poate îmbraci, instruiți cu ușurință să facă acest lucru, cum ar fi spunând: "Iată niște pijamale frumoase și curate. Continuați și puneți-le pe acestea, așa că veți fi mai confortabil."
  • Dacă nu ați făcut deja acest lucru, asigurați-vă că ați verificat foile copilului dvs. și schimbați-le dacă sunt umede.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui scutece de unică folosință Pasul 13
    4. Ia copilul înapoi în pat dacă este timpul de noapte. Dacă faceți o schimbare de scutece în mijlocul nopții, scoateți copilul înapoi în pat după ce schimbați scutecele și îmbrăcămintea. Ghidați-vă copilul înapoi în pat sau plasați-le în pat dacă nu pot urca în pat independent.
  • Dacă utilizați o alarmă cu pat, atunci asigurați-vă că ați resetat-o ​​când vă întoarceți copilul înapoi în pat.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui scutece de unică folosință Pasul 14
    5. Curățați mizeria de la suprafața schimbătoare.Aruncați scutecele murdare și șervețele într-o găleată de scutece sau într-o cutie de gunoi cu un capac strâns. Apoi, puneți orice îmbrăcăminte murdară, foi de pat și pături într-un împiedicat sau puneți-le chiar într-o mașină de spălat. Pliați sau rotiți tamponul de schimbare pentru a utiliza din nou data viitoare când trebuie să faceți o modificare a scutecului.
  • Imagine intitulată Schimbați un iepure de unică folosință Pasul 15
    6
    Spălați-vă pe mâini După ce terminați curățarea. Țineți mâinile sub apă caldă, curentă și aplicați aproximativ 1 linguriță (5 ml) de săpun de mână. Frecați săpunul dintre mâini și degete timp de aproximativ 20 de secunde. Apoi, clătiți săpunul și uscați-vă mâinile cu un prosop curat și uscat.
  • Pentru a vă simțiți în timp ce vă spălați mâinile, încercați să umblați melodia de ziua de naștere fericită de 2 ori. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 20 de secunde.
  • sfaturi

    Scutecele de dormit tind să difere între vârstele și genurile copiilor, la limitele lor de greutate și înălțime. Deoarece organele genitale ale fiecărui gen sunt, în general diferite, zonele de reținere ale scutecului vor trebui să fie într-un alt loc pentru a asigura o mai mare absorbție în anumite zone. Luați în considerare sexul copilului, precum și greutatea lor atunci când achiziționați aceste scutece.
  • Scutecele de unică folosință nu este cea mai bună opțiune pentru toate accidentele sau nevoile incontinenței. Un copil sau un adult tânăr care poate ieși din pat pe timp de noapte poate prefera lenjeria de corp concepute pentru a fi utilizate de patwetre, trageți scutecele adulte sau alte opțiuni.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Diaper de dormit de unică folosință
    • Cos de gunoi
    • Servetele umede
    • Unguent erupție cutanată sau cremă
    • Haine curate (dacă îmbrăcămintea este murdară)
    • Curățați foi și pături (dacă așternutul este murdar)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar