Cum să se ocupe de un tantrums de 3 ani

Tantrumurile sunt comune în vârstă de 3 ani, dar pot fi frustrant pentru a face față. Dacă aveți un bătrân de 3 ani care are un tantrum chiar acum, ați putea căuta modalități de a vă liniști copilul și de a opri tantrul. Există, de asemenea, strategii pe care le puteți utiliza pentru a preveni viitoarele tantrums. Tantrumurile devin, de obicei, mai puțin frecvente după vârsta de 4 ani, dar în unii copii, tantrumurile se pot înrăutăți. Asigurați-vă că ați vorbit cu medicul copilului dvs. și căutați ajutor pentru orice probleme de comportament în curs de desfășurare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Care se ocupă de un tantrum în acest momentSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine intitulată o afacere cu o vârstă de 3 ani
1. Luați câteva respiratie adanca și rămâi calm. Copilul dumneavoastră vă poate detecta starea de spirit și, dacă sunteți vizibil frustrat, acest lucru poate cauza să devină mai supărați. Luați un moment pentru a respira profund și pentru a vă liniști dacă vă simțiți frustrați de tantrul copilului dvs.
  • Dacă nu vă puteți liniști în timp ce copilul aruncați un tantrum, părăsiți camera timp de câteva minute.
  • Puneți o brățară pe care o puteți prinde cu ușurință împotriva încheieturii mâinii pentru a vă ajuta să rămâneți calm în timpul tantrului lor.
  • Imagine intitulată o afacere cu o vârstă de 3 ani
    2. Distrage-ți copilul de ceea ce îi supără. Dacă copilul dvs. începe să se supără, ați putea să le distrageți și să vă îndreptați un tantrum înainte de a ieși din control. Direcționați atenția copilului dumneavoastră la o jucărie, un joc sau altceva și să vedeți dacă acest lucru oprește tantrul să devină plin de suflare.
  • De exemplu, dacă copilul dvs. începe să afișeze semne de tantrum care se apropie în magazinul alimentar, le puteți întreba: "Ce fel de cereale doriți pentru micul dejun în această săptămână?"Sau ai putea să scoți o gustare sau o jucărie pentru ca copilul tău să se joace cu când îți termini cumpărăturile de bacanie.
  • Imagine intitulată o afacere cu o vârstă de 3 ani
    3. Luați copilul dvs. undeva privat dacă sunteți într-un loc public. Nu permiteți copilului dvs. să arunce un tantrum unde ar putea perturba alte persoane, cum ar fi într-un restaurant sau magazin alimentar. Dacă copilul dvs. începe să arunce un tantrum într-un loc public, luați-le în altă parte până când se calmează.
  • De exemplu, ați putea să vă luați copilul în afara timp de câteva minute, vă îndreptați spre mașină și stați cu ei sau chiar intrați într-o toaletă cu ei.
  • Îndepărtarea copilului dvs. din situație poate ajuta, de asemenea, să le calmeze, mai ales că face parte din ceea ce a declanșat tantrul.
  • Imagine intitulată o afacere cu o vârstă de 3 ani
    4. Oferiți afecțiune și reasigurare copilului dumneavoastră. Copilul dvs. nu are tantrum să vă deranjeze în mod intenționat. Ele sunt adesea un răspuns la emoțiile extreme care pot fi confuze și inconfortabile pentru copilul dvs. Oferindu-le o îmbrățișare, ținându-i, sau să-i bătuească pe spate în timpul unui tantrum, poate ajuta la calmarea lor.

    Avertizare: Nu loviți niciodată la copilul dvs. pentru a le disciplina pentru că aveți un tantrum. Acest lucru este probabil să le deranjeze mai mult și poate face pe tantrum mai rău.

  • Imagine intitulată o afacere cu o vârstă de 3 ani
    5. Discutați cu copilul după ce se calmează. Odată ce copilul tău a încetat să țipă și să plângă, poți să începi să-ți dai seama ce au fost supărați. Adresați-vă copilului ceea ce le-a supărat atât de mult și ascultă răspunsul lor. Încercați să le ajutați să vadă că vorbind cu dvs. despre problema este o modalitate mai bună de a face față ei decât de a fi supărat.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "Nu știam că ți-e foame pentru că nu mi-ai spus. Acum știu și vă putem lua o gustare."
  • Asigurați-vă că îmbrățișați-vă copilul și asigurați-le că totul este în regulă după tantrum.
  • Imagine intitulată o afacere cu o vârstă de 3 ani
    6. Dă-ți copilul un timp dacă sunt mușcă, lovind sau aruncând lucruri. Dacă copilul dvs. se comportă într-un mod inacceptabil, cum ar fi mușcarea, lovirea sau aruncarea lucrurilor, poate fi necesară o perioadă de timp. Puneți ușor copilul pe un scaun departe de distragerile, cum ar fi televizorul, jucăriile și cărțile. Copilul tău stă acolo timp de 3 minute și le explică că ceea ce făceau ei nu este în regulă.
  • De exemplu, ați putea spune copilului dvs. "Hitting nu este frumos. Stați aici pentru câteva minute și gândiți-vă la asta."
  • Dacă copilul dvs. se ridică înainte de timp, puneți-le ușor pe scaun. Cu toate acestea, nu încercați să vă extindeți timpul când vârsta de 3 ani este puțin probabil să rămână încă pentru mai mult de câteva minute.
  • Metoda 2 din 3:
    Prevenirea viitoarelor tantrumsSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată o afacere cu o vârstă de 3 ani
    1. Mențineți un program de somn și un program de somn obișnuit pentru copilul dumneavoastră. Copilul dvs. este mai probabil să arunce un tantrum dacă sunt obosiți, astfel încât să mențină un program de somn obișnuit și un program de culcare pentru copilul dumneavoastră. Puneți copilul la culcare în același timp în fiecare noapte și puneți-le jos pentru un pui de somn în același timp în fiecare zi.
    • De exemplu, dacă timpul de culcare al copilului dvs. este de 7:30, asigurați-vă că sunt în pat la ora 19:30 în fiecare noapte.
  • Imagine intitulată o afacere cu o vârstă de 3 ani
    2. Hrăniți-vă mesele copilului pe un program setat și păstrați gustările la îndemână. Foamea poate, de asemenea, predispun copilul tău la tantrums, deci evita să-ți lași copilul să devină prea foame. Să-i hrănească mesele și gustări în același timp în fiecare zi. Dacă ieșiți pentru această zi, aduceți o mulțime de gustări și băuturi împreună cu dvs.
  • De exemplu, dacă luați copilul la magazinul alimentar cu dvs., stați un bar de granola sau o banană în geanta dvs. și păstrați-vă sticla de apă a copilului cu dvs.
  • Imagine intitulată o afacere cu o vârstă de 3 ani
    3. Fii flexibil dacă copilul dvs. face o cerere rezonabilă. Decizia în care să desenați linia cu cererile copilului dvs. poate fi uneori dificilă. Luați în considerare dacă copilul dvs. face o cerere rezonabilă înainte de a le spune "nu."Dacă sunt, atunci ați putea dori să dați puțin pentru a păstra pacea.
  • De exemplu, dacă copilul dumneavoastră dorește să joace câteva minute la locul de joacă, lăsându-i să împiedice un tantrum.
  • Bacsis: Folosește-ți judecata și nu dați în de fiecare dată când vă simțiți un tantrum care vine, deoarece acest lucru poate duce la copilul dvs. folosind tantroane pentru a obține ceea ce doresc. Asigurați-vă că copilul dvs. înțelege că există limite și că nu vă pot împinge să faceți tot ce doresc.

  • Imagine intitulată o afacere cu o vârstă de 3 ani
    4. Furnizați copilului dvs. opțiuni, mai degrabă decât să faceți cereri. Uneori, copiii răspund mai bine atunci când le oferiți alegeri în loc să le spuneți ce să facă. Acest lucru poate ajuta la conducerea viitoarelor tantrums și de a oferi copilului dvs. un sentiment de independență și încredere.
  • De exemplu, dacă încercați să obțineți copilul să mănânce mai multe legume, ați putea spune: "Vrei ca mazăre sau morcovi cu cina în seara asta?"
  • Sau, dacă copilul dvs. este supărat, deoarece doresc să-și aleagă hainele proprii, le puteți prezenta cu 3 sau 4 opțiuni diferite de vreme.
  • Metoda 3 din 3:
    Îndreptându-se la problemele viitoareSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată o afacere cu o vârstă de 3 ani
    1
    Recompensați-vă copilul pentru un comportament pozitiv. Cu cât recunoașteți mai mult comportamentul copilului dvs., cu atât mai mult vor fi probabil să o repete. Dacă copilul dvs. face ceva pozitiv, laudă-i pentru asta! Acest lucru poate fi orice să-și ridice jucăriile pentru a-și mânca legumele pentru a împărtăși cu un prieten. Spune ceva pentru a-ți arăta copilul că ai observat ce au făcut și că ești mândru de ei.
    • De exemplu, dacă copilul tău așteaptă cu răbdare rândul său, să coboare într-un diapozitiv la parc, ai putea spune ceva de genul: "Te-am văzut așteptând atât de răbdător pe diapozitiv! Ai făcut o treabă atât de mare!"
    • Dacă copilul tău realizează ceva mare pentru ei, cum ar fi să vă spun că sunt supărați în loc să aibă un tantrum, atunci le puteți da, de asemenea, o recompensă mică pentru asta, cum ar fi o nouă jucărie, o vizită în parc sau vizionarea unui episod a unui spectacol TV preferat.

    Bacsis: Copilul dvs. vă privește ca un model de model pentru cum să se comporte, așa că asigurați-vă că modelați un comportament bun pentru copilul dumneavoastră. Ridicați-vă după tine, mâncați legumele și păstrați-vă răcoarea când vă suferă ceva.

  • Imagine intitulată o afacere cu o vârstă de 3 ani
    2. Învățați limbajul semnelor copilului dacă nu vorbesc încă. Dacă copilul dvs. nu a învățat încă să vorbească sau dacă acestea sunt limitate în vocabularul lor, este important să vorbim cu medicul copilului despre asta. Ei pot necesita intervenții timpurii pentru a le ajuta să-și dezvolte abilitățile lingvistice. Între timp, învățându-i limbajul semnelor pentru lucrurile importante le pot ajuta să-și comunice nevoile pentru dvs.
  • De exemplu, ați putea să vă învățați copilul un semn pentru cuvintele comune, cum ar fi "băutura", "foame", "obosit" și "rănit"."
  • Repetați semnul împreună cu cuvântul de fiecare dată când spui că copilul tău va vedea ce înseamnă. Le puteți ajuta, de asemenea, să facă semnul cu mâna lor.
  • Imagine intitulată o afacere cu o vârstă de 3 ani
    3. Vorbiți cu medicul copilului dvs. dacă tantrumurile devin o problemă. Dacă tantrumurile copilului dvs. nu se îmbunătățesc, discutați cu medicul copilului despre ei. Căutarea ajutorului devreme poate ajuta la conducerea problemelor comportamentale mai departe pe drum, cum ar fi atunci când copilul începe școala. Unele semne pe care ar putea fi nevoie să discutați cu medicul copilului dvs. includ:
  • Ținându-și respirația până când ei leșină în timpul unui tantrum
  • Rău sau alții în timpul tantrumurilor
  • Nu vorbind la un nivel adecvat de vârstă
  • Având mai rău tantrums după vârsta de 4 ani
  • sfaturi

    Asigurați-vă că oferiți copilului dvs. jucării și jocurilor adecvate. Un copil poate deveni frustrat de ceva care depășește nivelul lor de calificare și acest lucru ar putea duce la un tantrum.

    Avertizări

    Monitorizați nivelurile de stres ale copilului dvs. în timpul tranzițiilor de viață majore, cum ar fi un divorț, care se deplasează într-un oraș nou sau după sosirea unui frate nou.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar