Cum se adaugă o parte interesată la o asigurare de renume

O parte interesată este cineva care este notificat dacă anulați sau nu reușiți să reînnoiți polița de asigurare a chiriașilor. Este un sistem simplu de notificare care de obicei nu necesită taxe suplimentare pentru polița dvs. de asigurare. Proprietarii necesită adesea chiriași să le adauge ca părți interesate, astfel încât proprietarii să poată asigura că politica este menținută. Dacă doriți să adăugați o parte interesată la politica dvs., puteți să o faceți atunci când vă înscrieți inițial pentru politică sau prin contactarea direct companiei de asigurări odată ce politica dvs. este deja în vigoare.

Pași

Partea 1 din 2:
Adăugarea unei părți interesate la politica dvs
  1. Imagine intitulată Adăugați o parte interesată la o asigurări de renume Pasul 1
1. Adăugați numele părții interesate atunci când vă înscrieți inițial pentru politică. Când finalizați procesul inițial de înscriere pentru asigurările de renume, trebuie să discutați posibilitatea de a adăuga o parte interesată politicii dvs. cu agentul de asigurări. Ei vor putea discuta despre pro și contra cu dvs. și să răspundă la orice întrebări pe care le puteți avea.
  • Agentul va fi, de asemenea, capabil să adauge oficial o parte interesată politicii dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați o parte interesată la o asigurări de renume Pasul 2
    2. Contactați compania dvs. de asigurări pentru a adăuga o parte interesată după acest fapt. În funcție de compania dvs. de asigurări, ar trebui să puteți adăuga o parte interesată la politica de asigurare a chiriilor dvs. în orice moment, nu doar atunci când vă înscrieți inițial.
  • Încercați să apelați serviciul pentru clienți sau să vizitați agenția de asigurări în persoană dacă aveți întrebări cu privire la adăugarea unei părți interesate la politica dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați o parte interesată la o asigurări de renume Pasul 3
    3. Adăugați o parte interesată prin contul dvs. online pentru comoditate suplimentară. De asemenea, trebuie să vă puteți conecta la contul dvs. online prin intermediul site-ului companiei și să adăugați o parte interesată direct la politica dvs. Ar trebui să existe o opțiune atunci când puteți introduce numele părții interesate și să le adăugați în contul dvs. fără aprobarea oficială a companiei de politică, deoarece adăugarea unei părți interesate nu afectează primele sau acoperirea dvs.
  • Dacă aveți probleme cu găsirea opțiunii, este posibil să fie necesar să sunați compania pentru a beneficia de asistență pentru această schimbare.
  • Imagine intitulată Adăugați o parte interesată la o asigurări de renume Pasul 4
    4. Întrebați despre taxe suplimentare. Cei mai mulți chiriași companii de asigurări vor adăuga o petrecere interesată fără taxă suplimentară, dar doriți să vă asigurați că înainte de a vă înscrie. Nu ați dori să fiți surprinși de taxele suplimentare pe factura dvs. în fiecare lună.
  • Dacă compania dvs. plătește o taxă pentru a adăuga o parte interesată, ar putea fi în valoare de cumpărături cu câteva companii pentru a compara prețurile. Este foarte probabil că veți putea găsi o companie care va adăuga o petrecere interesată gratuit.
  • Partea 2 din 2:
    Înțelegerea implicațiilor
    1. Imagine intitulată Adăugați o parte interesată la o asigurări de renume Pasul 5
    1. Recunoașteți că partea interesată va fi anunțată dacă vă anulați politica. În cazul anulării sau nereînnoirii politicii de asigurare a chiriașilor, toate părțile interesate enumerate în politica dvs. vor fi notificate cu privire la aceste modificări. Aceasta înseamnă că vor fi conștienți de schimbările pe care le faceți în contul dvs., chiar dacă nu le spuneți despre schimbările dvs.
    • De exemplu, dacă proprietarul dvs. vă cere să le listați ca parte interesată în politica dvs., atunci proprietarul dvs. va fi anunțat dacă anulați sau nu vă reînnoiți politica.
    • Acest lucru ar putea afecta acordul dvs. de închiriere cu proprietarul dvs. dacă vi se cere să mențineți o poliță de asigurare a chiriilor.
  • Imagine intitulată Adăugați o parte interesată la o asigurări de renume Pasul 6
    2. Știți că o parte interesată este diferită de o persoană asigurată suplimentară. O partid interesat este doar cineva care primește o notificare atunci când încheiați polița de asigurare a chiriașilor. Acestea nu sunt incluse în orice plată de asigurare, ar trebui să apară deteriorarea.
  • O parte asigurată suplimentară este o persoană care va primi, de asemenea, beneficii financiare dacă există o plată necesară pe durata politicii.
  • Imagine intitulată Adăugați o parte interesată la o asigurare de asigurări 7
    3. Simțiți-vă încrezător că o parte interesată nu poate modifica contul dvs. O parte interesată nu poate accesa contul dvs., faceți modificări ale politicii dvs. sau accesați informațiile dvs. personale în orice mod. Dacă adăugați o parte interesată poliței de asigurare a chiriilor dvs., acestea vor putea doar să primească notificări în cazul în care anulați politica sau nu reușesc să reînnoiască politica. Nimic mai mult.
  • Dacă o parte interesată solicită companiei de asigurări și solicită informații, vor fi negate.
  • Imagine intitulată Adăugați o parte interesată la o asigurări de renume Pasul 8
    4. Evitați adăugarea proprietarului dvs. ca fiind asigurat suplimentar. Este întotdeauna mai bine să adăugați proprietarul sau proprietatea dvs. manager ca o parte interesată, mai degrabă decât ca o persoană asigurată suplimentară. Acest lucru se datorează faptului că proprietarul dvs. nu va putea să facă pretenții împotriva politicii dvs. dacă acestea sunt listate și ca persoană asigurată în politică. De asemenea, ar putea reduce semnificativ cantitatea de acoperire pentru care sunteți eligibil.
  • Dacă proprietarul dvs. insistă să fie listat ca un asigurat suplimentar, încercați să explicați posibilele consecințe negative pentru ele și să cereți să le enumerați ca parte interesată în politica dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar