Cum de a alege o companie de transport auto

Dacă doriți să mutați una sau mai multe mașini dintr-o zonă la alta, puteți alege să angajați o companie de transport auto. Cu toate acestea, dacă nu ați angajat niciodată o companie de transport auto înainte, este posibil să nu știți cum să alegeți cel mai bun și cum să evitați escrocii. Vă vom învăța cum să cercetați serviciile, prețurile și încrederea unei companii, astfel încât să puteți lua o decizie inteligentă și să selectați o companie de transport auto care se potrivește nevoilor dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Companii de cercetare
  1. Imagine intitulată Alegeți o companie de transport auto Pasul 01
1. Faceți o listă a companiilor care oferă serviciile specifice de care aveți nevoie. În primul rând, faceți o listă a serviciilor de care aveți nevoie de la o companie de transport auto, apoi pe companiile locale online pentru a găsi cele care efectuează aceste servicii. Ar fi o pierdere de timp pentru a încerca să contactați o companie care nu efectuează de fapt serviciul de care aveți nevoie de la el.
  • De exemplu, puteți prefera transportul auto închis în loc de transport deschis. În acest caz, ați dori să vă asigurați că ați întrebat numai companiile care au oferit în mod specific transportul auto închis.
  • Unele alte servicii de care aveți nevoie includeți serviciul terminal-terminal, serviciul de la ușă la ușă sau traversarea frontierelor internaționale.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de transport auto Pasul 02
    2. Verificați evaluările clienților și recenzii pentru companiile pe care le luați în considerare. Uită-te la recenzii și evaluări online postate pe site-urile web pentru afaceri, inclusiv https: // BBB.Org /. Adresați-vă prietenilor și familiei pentru opiniile companiilor, dacă au experiență anterioară cu ei. Eliminați companiile care par a fi nesigure sau de calitate scăzută din listă.
  • Căutați recenzii negative sau critice ale fiecărei companii și comparați-le cu recenziile pozitive. Aceasta este o modalitate bună de a evalua dacă clienții companiei tind să fie mulțumiți de serviciile lor.
  • Rețineți că BBB verifică toate recenziile clienților înainte de a le publica prin contactarea clientului și a companiei pentru a confirma că a existat o tranzacție între cele două. Alte site-uri pot să nu verifice recenziile, ceea ce nu poate oferi o imagine exactă a satisfacției clienților / nemulțumirii.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de transport auto Pasul 03
    3. Nu utilizați o companie care solicită o plată prin transfer de fire. Companiile de transport auto fiabile, legitime, aproape întotdeauna solicită plata sub forma unui cec sau card de credit. Dacă o companie preferă să le plătești printr-un transfer de fir, există o șansă mai mare ca să fie o afacere fără încredere.
  • Rețineți că dacă o companie acceptă transferuri de sârmă, dar preferă să plătiți cu cardul de credit sau să verificați, această companie este probabil legitimă. Principala dvs. preocupare ar trebui să fie acele companii care insistă asupra transferurilor de sârmă.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de transport auto Pasul 04
    4. Căutați greșeli de ortografie și gramatică pe site-ul companiei. Firmele autentice care desfășoară întreprinderi fiabile tind să aibă mai multă grijă să evite aceste tipuri de greșeli pe site-urile lor. O mulțime de greșeli de ortografie și gramatică indică adesea că site-ul a fost pus rapid de o companie falsă sau dezactivată.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de transport auto Pasul 05
    5. Verificați un număr de transport cu motor valabil dacă sunteți în Statele Unite. U.S. Departamentul de Transport reglementează toate companiile de transport auto care operează în Statele Unite și cere ca fiecare companie să aibă un număr MC. O companie care nu are acest număr este aproape cu siguranță o companie frauduloasă.
  • Dacă o companie este legitimă, va face ca acest număr să fie disponibil pe site-ul său web sau îl va oferi atunci când este întrebat. Firmele false vor ascunde acest număr sau vor oferi un fals.
  • Pentru a verifica numărul MC al unei companii, mergeți la site-ul web al Departamentului de Siguranță al Carrierului de Siguranță al Transporturilor.
  • Metoda 2 din 3:
    Solicitarea politicilor și serviciilor
    1. Imagine intitulată Alegeți o companie de transport auto Pasul 06
    1. Aflați ce opțiuni de transport oferă compania. O companie vă poate transporta mașina pe un transportator deschis, un transportator multiplu sau un transportator închis. Open și multiplătorii sunt cei mai puțin costisitoare, dar lasă mașina expusă elementelor. Transportatorii anexați sunt cei mai buni pentru mașinile de lux pe care doriți să le păstrați protejate.
    • Aproape fiecare companie de transport auto va oferi transport transportator deschis. Cu toate acestea, este posibil să fie nevoie să căutați mai mult dacă preferați să utilizați o companie care oferă transportul anexat.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de transport auto Pasul 07
    2. Întrebați dacă compania oferă planuri de asigurare. Dacă politica dvs. personală de asigurare auto nu va acoperi în mod adecvat mașina dvs. în timpul transportului, este posibil să fie necesar să cumpărați asigurare de la compania în sine.
  • Niciodată nu faceți afaceri cu o companie care nu vă poate asigura mașina în timp ce este transportată. Dacă se întâmplă ceva cu mașina, este posibil să nu puteți primi niciun fel de rambursare.
  • Dacă compania oferă asigurare pentru mașina dvs., asigurați-vă că cereți dovada acestei asigurări pentru a vă asigura că nu este o înșelătorie. Companiile legitime sunt obligate în mod legal să furnizeze dovada asigurării la cerere.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de transport auto Pasul 08
    3. Întrebați despre aranjamentele de plată. Unele companii solicită să plătiți întregul preț de expediere a mașinii dvs. în sus, în timp ce alții vă vor oferi opțiunea de a plăti în rate. Dacă nu vă simțiți confortabil sau nu dispuși să plătiți întregul preț în avans, asigurați-vă că întrebați dacă compania oferă planuri de plată pentru clienții lor.
  • Un plan tipic de plată vă poate solicita să trimiteți plăți regulate companiei în fiecare lună pe o perioadă de timp (e.G., 6 luni).
  • Rețineți că unele companii vă pot percepe o taxă pentru plata în rate, mai degrabă decât într-o singură sumă forfetară.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de transport auto Pasul 09
    4. Investigați politica de anulare a companiei. Întrebați dacă există un termen limită după care va trebui să plătiți o taxă pentru a vă anula rezervarea. Dacă aveți nevoie să păstrați o anumită flexibilitate în programul dvs., lăsați reprezentantul serviciului clienți al companiei să știe și să întrebe ce opțiuni asigură anularea sau reeșalonarea rezervării dvs.
  • De exemplu, o companie vă poate penaliza pentru anularea unei rezervări, dar vă permite să vă reprogramați rezervarea fără costuri.
  • Dacă compania vă oferă o politică unică de anulare sau orice alt serviciu special, asigurați-vă că aveți în scris termenii acestei politici sau servicii.
  • Metoda 3 din 3:
    Compararea citatelor de preț
    1. Imagine intitulată Alegeți o companie de transport auto Pasul 10
    1. Apelați sau vizitați site-ul pentru a obține un citat. Majoritatea site-urilor companiei de transport auto vor avea un buton în partea de sus a paginii de pornire, care spune "GET Citat" sau "Cerere de citat."Este aproape întotdeauna liber să solicitați un citat, așa că nu vă faceți griji că trebuie să vă angajați la companie doar pentru că solicitați o ofertă.
    • De asemenea, puteți apela numărul de telefon al serviciului clienți al companiei pentru a obține un citat. Acest număr de telefon este, de asemenea, situat pe site-ul companiei și materialul său promoțional (e.G., fluturași).
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de transport auto Pasul 11
    2. Obțineți citate din mai multe companii cu comentarii bune. Contactați fiecare dintre companiile pe care le-ați hotărât să fiți de încredere și întrebați cât de mult ar percepe să vă transportați mașina. Asigurați-vă că le oferiți toate specificul cu privire la mașina dvs. și cum doriți să o transporte.
  • Va trebui să oferiți marca și modelul mașinii dvs., precum și locațiile și datele de expediere.
  • Nu sunteți de acord cu ofertele imediat - doar obțineți citatele de la toate companiile pe care le considerați, astfel încât să puteți compara ofertele către unii alții.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de transport auto Pasul 12
    3. Evitați soluționarea pentru cea mai ieftină opțiune. Deși este posibil să credeți că compania cea mai mică vă va oferi cea mai bună afacere, aceste companii surprinde adesea clienții cu taxe ascunse pe linie. Adesea, compania cu cotația inferioară oferă servicii de calitate inferioară.
  • Este normal să vedeți citate în valoare de 100 de dolari unul de celălalt.Ceva mai mic ar putea fi un momeală și comutator sau au comisioane ascunse.
  • Taxele ascunse pot include costul asigurării sau o taxă de serviciu.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de transport auto Pasul 13
    4. Decideți ce companie este cea mai bună pentru situația dvs. particulară. Odată ce ați adunat informații despre serviciile, reputația și prețul fiecărei companii, sunteți acum în cea mai bună poziție posibilă pentru a alege compania potrivită pentru dvs. Dacă încă nu sunteți sigur în ce companie ar trebui să mergeți, contactați companiile din nou pentru a întreba orice întrebări persistente pe care le aveți încă.
  • sfaturi

    Citiți complet contractul înainte de semnare. Pot exista taxe ascunse enumerate în imprimarea mică.
  • Fii sincer cu compania cu care vă rezervați cu privire la elementele personale pe care le aveți în vehiculul dvs. Camioanele sunt limitate în greutate și sunt cântărite în fiecare stat pe care le călătoresc. Acestea pot fi acuzate de amenzi mari în fiecare stat pentru a fi supraponderali. De asemenea, majoritatea companiilor nu vor asigura niciun element în interiorul vehiculului.
  • Spălați mașina înainte de a fi transportat. Mizeria și praful pot face o treabă bună de a ascunde zgârieturi și dents.
  • Avertizări

    Chiar dacă rezervați cu o companie de renume, există mulți factori care pot provoca întârzieri, cum ar fi vremea rea, problemele mecanice și constricții rutiere pentru transportatorii multi-auto.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar