Cum să fii un evreu mesianic

Messianic se referă la "A îndeplinit profeția mesianică" și implică "Yah`shua" care înseamnă: "Dumnezeu este mântuirea noastră". Numele "Yah`shua" este ebraic pentru "Isus", în engleză. Messianic evreu aici înseamnă, alegând ca o persoană evreiască, să creadă că profețiile privind "Mesia" sunt îndeplinite în persoana lui Yah`shua / Isus în vremurile romane - de a accepta că acest tip specific Yah`shua este "Mesia" și a acceptat pe Yah`shua / Isus ca salvator personal.

Iudeii mesianici cred că Yah`shua / Isus este moștenirea legală "Tronul lui David". Dacă sunteți interesat să fiți un evreu mesianic, puteți căuta Cuvântul lui Dumnezeu pentru dvs. și citiți despre promisiunile lui Dumnezeu față de Israel.

Pași

  1. Imagine intitulată Studiu și se pregătește să devină un pas creștin 6
1. Fi născut din nou Așa cum a spus lui Isus, Ioan 3:
  • 1 a fost un om de fariseii, numit Nicodim, un conducător al evreilor: 2 Același a venit la Isus noaptea și ia spus lui, "Rabbi, știm că ești un profesor venind de la Dumnezeu; căci nici un om nu poate face aceste miracole pe care le faci, cu excepția lui Dumnezeu să fie cu el." 3 Isus a răspuns și ia spus lui, "Adevărat, cu adevărat, vă spun că, cu excepția unui om să se nască din nou, nu pot vedea Împărăția lui Dumnezeu." 4 Nicodim a zis lui, "Cum se poate naște un om când sunt bătrâni? Pot intra a doua oară în uterul mamei lor și se naște?" 5 Isus a răspuns, "Adevărat, cu adevărat, vă spun că, cu excepția unui om să fie născut din apă și despre Duhul, ei nu pot intra în Împărăția lui Dumnezeu."
  • Imaginea intitulată Evitați să comiteți pasul de păcat neașteptat 7
    2. Examinați rugăciunea psalmistului David. Această rugăciune este un exemplu de renaștere a ființei de bază, a Duhului, prin harul lui Dumnezeu, a răspuns la Yah`shua / Isus, "Mesia". Psalms 51: 10-18:
  • "Creați în mine o inimă curată, Dumnezeule - și reînnoiți un spirit drept în mine. 11 Nu aruncați meaway de la prezența dvs. și nu vă luați Duhul Sfânt de la mine. 12 Restaurați-mi bucuria mântuirii voastre și susțineți-mă [cu spiritul liber. 13 [Atunci] Voi învăța pe încălcările dvs. căile voastre și păcătoșii vor fi convertiți la voi. 14 să mă elibereze de vinovatia de sânge, Dumnezeule, tu [care sunt Dumnezeul mântuirii mele: [și] limba mea va cânta cu voce tare de neprihănirea voastră. 15 Doamne, [te rog să-mi deschizi buzele - și gura mea va arăta [eu.E. Cântați / strigă] lauda ta. 16 Pentru că tu [nu] Dorința sacrificiu - altfel aș da [it]: tu [nu] Bucurați-vă de ofertele de ardere. 17 sacrificiile lui Dumnezeu [sunt] un spirit rupt: o inimă zdrobită și zdrobită, Dumnezeule, nu veți disprețui. 18 Faceți bine în plăcerea voastră bună față de Sion: construiți-vă, zidurile Ierusalimului."
  • Imaginea intitulată Evitați să comiteți pasul de păcat nepătruns 4
    3. Cred că Dumnezeu este mântuirea. Mântuirea se referă la capacitatea lui Dumnezeu de a ne elibera de penalitățile veșnice ale păcatelor noastre.Pedeapsa veșnică a păcatului este o separare totală de tot ceea ce este "bun". Astfel încât psalmistul întreabă: 11 Nu aruncați meaway de la prezența voastră - și nu vă luați Duhul Sfânt de la mine.În crezând că Dumnezeu este mântuirea, cereți și primiți o viață liberă veșnică în prezența Lui prin harul Său. Rugați-vă:
  • 4. [Rugăciunea eșantionului]
  • "Domnul Isus, începând de astăzi, vă rog să deveniți Domnul vieții mele. Cred că ați murit pentru păcatele mele / încălcarea legii levitice și a crescut din nou de la morți. Doamne, mărturisesc că sunt un păcătos și mă pocăiesc / mă întorc de la păcatele / încălcările mele.Mulțumesc că mi-ai iertat și m-ai curățat de sângele lui Isus, mielul perfect plătit pentru păcatele mele.Intră în viața mea și ghidează-mă să trăiesc pentru tine de acum încolo - creând în mine o nouă viață. În numele lui Isus Amin. Ba Shem Yah`shua Amain".
  • 5. Înțelegeți ceea ce spuneți / întrebați: Pe măsură ce primiți / acceptați anumite lucruri în rugăciune, în Duhul Sfânt / Ruach Hakodesh ,: רוח הקודש (adică spiritul divin sau inspirația divină, literalmente "Spirit Sfant", De asemenea, transliterat ruh ha-qodesh).
  • Imaginea intitulată Fii creștin fără religie Pasul 4
    6. Înțelegeți că sunteți de acord cu și acceptați învățăturile Bibliei (Cuvântul lui Dumnezeu) și sunteți mântuiți de autoritatea răscumpărătoare a Mesia, Mielul perfect, așa cum Dumnezeu / Elohim este mântuirea voastră.
  • Imagine intitulată Planul unui serviciu de cult săptămânal (protestant creștin) Pasul 2
    7. Acceptați și primiți mântuirea de 100% prin harul lui Dumnezeu. Grace este o favoare nemeritată.Credeți că sunteți mântuiți prin puterea lui Dumnezeu și prin credință, nu din voi înșivă. Credința însăși este un dar de la Dumnezeu. Fii tare în Domnul și puterea puterii lui!
  • Efeseni 2: 8 Căci prin Grace sunteți mântuiți prin credință - și că nu sunteți de la voi înșivă: Credința este darul lui Dumnezeu:
  • Domnul vă pune calea, apoi puteți merge pe calea pe care o pune - dacă da, el comandă și îți îndrumă calea pe măsură ce urmăriți. Și el trăiește în tine.
  • Aveți grijă să nu presupuneți că puteți primi mântuirea prin mărturisind minut cu minut, nici de a efectua - sau câștigați binecuvântări - dar mărturisiți slăbiciunile și încrederea dvs. prin credința numai în harul lui Dumnezeu, pentru mântuire. Care este inima curată și un spirit reînnoit în interiorul vostru, în care descoperiți o iubire pentru Dumnezeu, nu doar cunoașterea despre adevăratul dar pe care îl oferă. Citiți-o din nou. 11 Nu aruncați meaway de la prezența dvs. și nu vă luați Duhul Sfânt de la mine. Mântuirea este pentru fiecare israelit individual, precum și pentru națiunea aleasă.
  • Imaginea intitulată Fii creștin fără religie Pasul 12
    8. Evitați îndoiarea harului lui Dumnezeu. Aceasta este (auto-neprihănirea).
  • Nu puteți câștiga mântuirea făcând cel mai bun (refuzând grație) sau o astfel de încercare de a fi etic spiritual / de sine / neprihănire.
  • Nu vă puteți naște din nou devenind o nouă creație în Hristos, așa cum trăiește în voi. "Nu mai este tu - dar Hristos care locuiește în tine / și tu în el." Aceasta urmează răscumpărarea, care este plata păcatelor dvs. cu sângele vieții prețioase a lui Isus / Yah`shua, Mielul perfect.
  • Imaginea intitulată petrece o oră în rugăciune Pasul 4
    9. Încrederea numai în Cristos / Mielul răscumpărării lui Dumnezeu / Pesac pentru mântuire: care a plătit datoriile voastre eterne "păcatul și moartea". Nu, nu prin vânzarea tuturor și dându-i totul, sau alte sacrificii care sunt mari, bune opere sau activități minunate, dar nu sunt pentru mântuire. Dar mântuirea este prin harul Său.
  • Dar da, faceți "munca bună pe care Dumnezeu o prevede că o faceți" de la început cât mai bine puteți.
  • Filipeni 4:13 Pot să fac toate lucrurile prin Hristos, care mă întărește.
  • I Peter 1:18 pentru cât de mult știi că nu ai fost răscumpărat cu lucruri corupte, [cum ar fi] argintul și aurul, de la conversația voastră zadarnică [primite] prin tradiție de la tații dvs. - 1 Petru 1:19 dar cu prețiosul Sângele lui Hristos, de la un miel fără cusur și fără loc:
  • 10. Acceptați că harul lui Dumnezeu este suficient pentru toată mântuirea și pentru noua voastră viață.
  • Imaginea intitulată Găsiți libertatea în viața voastră creștină Pasul 1
    11. Încredere în Dumnezeu și pleacă de la vechea viață de slavă în trup, slavă în ceea ce credeți că faceți acest lucru atât de bine pe cont propriu. Cu toate acestea, unul este în mod natural responsabil pentru / pentru soțul / soția, familia, locul de muncă, mijloacele lor de trai etc.
  • Imaginea intitulată stabilește timpul liniștit cu Domnul pasul 6
    12. Fiți victorios prin Hristos / Mesia.
  • Imaginea intitulată Fii creștin fără religie Pasul 3
    13. Credeți că prin vărsarea sângelui său pentru tine, Isus / Yah`shua a plătit pentru încălcarea legii. Realizați, chiar și la cele mai bune, că sunteți încă un păcătos necesitat și nu poate merita niciodată că Grace și dragostea de dragoste nemaipomenită a Pesac / Paștelui / Perfect Lamb.
  • Realizând că ești nevrednic, va face ca spiritul său să rămână cu tine întotdeauna, ca ajutor și ghid. Ca un copil al lui Dumnezeu, sunteți adoptat în familia sa, un copil miraculos al lui Dumnezeu...
  • Puteți suferi consecințele: a fi greșit, în locul / timpul greșit, în boală, rănire sau auto-punere în pericol... Chiar și moartea fizică.Dar puteți fi siguri de dragoste și iertare ca copil al copilului / copilului lui Dumnezeu. Un destinatar al harului veșnic, să se întoarcă la poziția deplină, deși cu consecințe și recompense!Deoarece Dumnezeu nu este batjocorit - indiferent de seama este ceea ce veți culege.Dacă plantați lucruri bune, veți obține lucruri bune.
  • Imaginea intitulată Evitați o viață creștină plictisitoare Pasul 12
    14. Căutați părtășie cu credincioși. Se poate dori să participați și / sau să începeți o biserică de evrei mesianici și unele persoane din alte medii care doresc să aibă o biserică cu un sunet distinct evreiesc, aspect și "context". Există exemple de închinători mesianici de pe YouTube, cum ar fi un program de știri israelieni.
  • 15. Realizați că atât evreii, cât și neamurile devin un om nou în Isus / Yah`shua prin credință:
  • Efeseni 2:15 După ce a desființat în carnea lui vrăjmășia, [chiar] legea poruncilor [conținea] în ordonanțe - astfel încât să se facă în el însuși a lui Twain (doi), un nou om, "a face pace-
  • Imaginea intitulată Fiți stabilă în viață ca fiind un pas creștin 1
    16. Realizați că dragostea lui Yah`shua / Isus trăiește în inima credinciosului. Iată câteva exemple de dragoste în care credinciosul a împlinit Scriptura în Isaia 49:22: "Acesta este ceea ce spune Domnul, Dumnezeu, spune, "Iată, îmi voi ridica mâna spre neamuri și îmi voi pune standardul poporului; și ei vor aduce pe fiii voștri în brațele lor, iar fiicele voastre vor fi purtate pe umerii lor."
  • Citiți despre creștinii care au ajutat poporul evreu în timpul Holocaustului.
  • Imaginea intitulată apără valabilitatea caracterului unic al credinței creștine Pasul 5
    17. Citiți contul lui Isus Sacrificial Moartea găsită în "Noul Testament" care contine "Noul legământ".:
  • Matei 27: 45-51 Acum, din a șasea oră, se afla întuneric peste tot terenul pentru a noua oră. La aproximativ al nouălea oră, Isus a strigat cu o voce tare, spunând: "Eli, Eli, Lama Sabachthani?"Asta înseamnă:" Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, de ce m-ai părăsit?"Unii dintre ei au stat acolo, când au auzit [că], a spus:" Acest [om] Callet pentru Elias."Imediat unul dintre ei a alergat și a luat un burete și a umplut-o cu oțet, și a pus-o pe un stuf / pol și ia dat să bea. Restul a spus: "Să fie, să vedem dacă Elias va veni să-l salveze."Isus, când a strigat din nou cu voce tare, a dat naștere fantomei. Acum fi atent!Violul templului a fost închiriat / sfâșiat în două / jumătate de partea de sus la partea de jos, iar Pământul a făcut cutremurul, și rocile de chirie / rută-
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    S-ar putea să vă uitați la un program de știri despre a fi un evreu mesianic în Israel, pe YouTube.
  • Puteți găsi muzică mesianică pe YouTube.COM
  • Cercetare Tanakh și Vechiul Testament.
  • Ioan 3:16 Căci Dumnezeu a iubit atât de mult lumea, că El ia dat pe singurul său fiu născut, că oricine crede în El nu ar trebui să piară, ci să aibă viață veșnică.
  • Evrei 8: 1,2 "Acum, despre lucrurile pe care le-am vorbit [aceasta este] suma: "Avem un mare preot, care este pus pe mâna dreaptă a tronului Maiestății din ceruri - un ministru al sanctuarului și al adevăratului tabernacle, pe care Domnul a așezat și nu omul"
  • Romani 1:16 "eu sunt nu rușine de Evanghelia lui Hristos; căci este puterea lui Dumnezeu să mântuiească fiecăruia care crede - "primului evreu", și, de asemenea, la greci [neamuri]."
  • Romani 1: 5 "Prin el /Yah`shua Și pentru numele lui, am primit har și apostoliere pentru a numi oameni din toate neamurile până la ascultarea care vine de la credință [în Yah`shua]." (I.E.: Primul evreu).
  • Romani 2:29 "Dar el este un evreu, care este unul în interior și circumcizia [este că] inima, în Duhul și] nu În scrisoarea [a legii] - a cărui laudă este a oamenilor, ci a lui Dumnezeu."
  • Un bănuț pentru gândurile tale:
  • Puteți spune unde Testamentul Tanakh - Vechiul Aceasta afirmă că Mesia ar fi "îndeplinesc toate profețiile" (totul in acelasi timp)?
  • Fapte uimitoare publicate de matematicianul Peter Stoner despre probabilitățile oricărei persoane care îndeplinesc chiar și un număr mic de profeții biblice referitoare la Mesia - probabilitatea / (IM) probabilitatea au fost minții să se rătăcească atunci, așa cum putem (acum) să vedem / înțeleg.
  • Șansa unui singur om care îndeplinește doar 48 de profeții mesianice găsite în "Tanakh (Vechiul Testament)" ar fi 1 în 10 ^ 157 - Pentru a înțelege, ar fi ca șansa de a găsi, la prima încercare, un electron specific din toți electronii din toată masa cunoscută a întregului univers!
  • Care este 1 urmat de 157 zerouri!
  • Profesii despre Mesia din Isaia 53:
  • Isaia 53: 1 Cine a crezut raportul nostru? și căruia a dezvăluit brațul Domnului?
  • Isaiah 53: 2 Căci El (Mesia) va crește înaintea lui, (Dumnezeul cel Atotputernic) ca o plantă delicată și ca o rădăcină dintr-un pământ uscat: el nu are nici o formă / nu-statuesque, nici sexul - și când noi îl va vedea (Mesia), [nu există nici o frumusețe pe care să o dorim / să-l admirăm.
  • Isaiah 53: 3 El, ("Mesia") este disprețuit și respins de oameni - un om de necazuri și familiarizat cu durerea; și ne-am ascuns ca fiind [fețele noastre de la el - a fost disprețuit și nu am făcut-o l-am apreciat.
  • Isaiah 53: 4 El și-a purtat cu adevărat durerile noastre și ne-a purtat durerile: dar l-am considerat că el a fost lovit de Dumnezeu și a lovit de Dumnezeu și a suferit.
  • Isaiah 53: 5 Dar el a fost rănit pentru încălcările noastre, a fost zdrobit pentru nelegiuirile noastre: pedeapsa păcii noastre [era] asupra lui - și cu dungile lui, suntem vindecați.
  • Isaiah 53: 6 Tot ce ne place oile s-au rătăcit - am transformat fiecare la calea lui - și Domnul, (Dumnezeul nostru), și-a pus pe el (Mesia) nelegiuirea tuturor tuturor.
  • Isaia 53: 7 El (Mesia) a fost asuprit și a fost afectat, totuși el nu și-a deschis gura; el este adus ca un miel la sacrificare, și ca o oaie înainte ca eiștii ei să fie prost, așa că nu a deschis-o gură.
  • Isaia 53: 8 El a fost luat din închisoare și din judecată; și care va declara generația sa? -- căci el a fost tăiat din țara celor vii; din cauza încălcării poporului meu (israeliții) a fost lovită.
  • Isaiah 53: 9 El și-a făcut mormântul cu cei răi și cu cei bogați în moartea Lui - pentru că nu făcea nici o violență, nici o înșelăciune în gură.
  • Isaiah 53:10 Totuși, el a plăcut Domnul (Dumnezeul nostru), ca să-l zdrobească, "Mesia" - El, (Dumnezeul nostru), a pus "Mesia] la durere: când tu (Dumnezeul nostru) va face" "Sufletul lui Mesia o ofrandă pentru păcat, El, Dumnezeul nostru) va vedea sămânța / descendenții Săi, El (Dumnezeul nostru) se va prelungi în zilele lui (Mesia), iar plăcerea Domnului (Dumnezeul nostru) va prospera În mâna "Mesia"..
  • Isaiah 53:11 El (Dumnezeul nostru) va vedea că travagul sufletului său (și] va fi mulțumit: [Aici vorbește Dumnezeul nostru, spunând: Prin cunoașterea Lui va fi slujitorul meu drept (Yah`shua, Mesia), justifică multe - pentru că își va purta nelegiuirile." (Dumnezeul nostru continuă, spunând:)
  • Isaiah 53:12 "De aceea, Dumnezeul lui Yhwh îl va împărți (va da "Mesia") [o porțiune] cu marele și va împărți prada cu cei puternici - pentru că el a turnat sufletul său la moarte; și el a fost numerotate / numărate cu infractorii - și a purtat păcatele multor și a făcut o mijlocire pentru cei care au înnebunit.
  • Profeția mesianică în Tanakh:
  • Toate aceste profeții au fost împlinite de Yah`shua / Isus:
  • Născut în Betleem Micah 5: 2, Matei 2: 5-6
  • Preexistența lui Micah 5: 2 - Ioan 1: 1, 14
  • Născut din sămânța unei femei Genesis 3:15, Matei 1:18
  • Din sămânța lui Abraham Geneza 12: 3, Matei 1: 1-16
  • Toate națiunile binecuvântate de semințele lui Abraham Geneza 12: 3 - Matei 8: 5, 10
  • Dumnezeu ar oferi un miel ca o ofertă Genesis 22: 8, Ioan 1:29
  • Din tribul lui Iuda Genesis 49:10, Matei 1: 1-3
  • Moștenitor la tronul David Isaiah 9: 6-7, Matei 1: 1
  • Numit "Dumnezeul puternic, tatăl veșnic" Isaia 9: 6, Matei 1:23
  • Născut în Betleem Micah 5: 2, Matei 2: 1
  • Născut dintr-o Fecioară Isaia 7:14, Matei 1:18
  • Numele lui numit Immanuel, "Dumnezeu este cu noi" Isaia 7:14, Matei 1:23
  • A declarat că este Fiul lui Dumnezeu Psalmul 2: 7, Matei 3:17
  • Mesagerul său înaintea lui în spiritul lui Ilijah Malachi 4: 5-6, Luca 1:17
  • Precedat de un mesager pentru a-și pregăti drumul Malachi 3: 1, Matei 11: 7-11
  • Messenger plângea "Pregătiți-vă calea Domnului" Isaia 40: 3, Matei 3: 3
  • Ar fi un profet al copiilor lui Israel Deuteronom 18:15, Matei 2:15
  • Chemat din Egipt Hosea 11: 1, Matei 2:15
  • Sacrificarea copiilor sub vârsta de două (pentru a încerca să-l omoare) Ieremia 31:15, Matei 2:18
  • A adus lumină la Zabulon și Nephthalim, în Galileea Neamurilor Isaia 9: 1-2, Matei 4:15
  • Prezentat cu cadouri Psalm 72:10 - Matei 2: 1, 11
  • Respins de propriul său popor Isaia 53: 3 - Matei 21: 42 / Marcu 8:31, 12: 10 / Luca 9:22, 17:25
  • El este piatra pe care constructorii au respins care a devenit capul din colț Psalmul 118: 22-23 / Isaia 28:16 - Matei 21: 42 / I Peter 2: 7
  • O piatră de poticnire în Israel Isaiah 8: 14-15, I Peter 2: 8
  • El a intrat în Ierusalim ca un rege pe un ass Zechariah 9: 9, Matei 21: 5
  • Trădat de un prieten Psalms 41: 9, Ioan 13:21
  • Vândut pentru 30 de bucăți de argint Zechariah 11:12 - Matei 26: 15 / Luca 22: 5
  • Cele 30 de bucăți de argint dat pentru câmpul olar Zechariah 11:12, Matei 27: 9-10
  • Cele 30 de bucăți de argint aruncate în Templul Zechariah 11:13, Matei 27: 5
  • Părăsit de ucenicii Săi Zechariah 13: 7, Matei 26:56
  • Acuzat de martori falsi Psalm 35:11, Matei 26:60
  • Tăcut la acuzații Isaia 53: 7, Matei 27:14
  • Vindecat orb / surd / lame / prost isaiah 35: 5-6 / Isaia 29:18 - Matei 11: 5
  • Predicate celor săraci / rupeți / captivi Isaiah 61: 1, Matei 11: 5
  • A venit să aducă o sabie (a cuvântului), nu pacea Micah 7: 6, Matei 10: 34-35
  • El a purtat boala noastră Isaia 53: 4, Matei 8: 16-17
  • SPATE asupra, Smitten și Skinged Isaia 50: 6/53: 5 - Matei 27:26, 30
  • Smitten pe obrazul micah 5: 1, Matei 27:30
  • Urât fără o cauză Psalmul 35:19, Matei 27:23
  • Mielul sacrificial Isaia 53: 5, Ioan 1:29
  • Având în vedere pentru un legământ Isaia 42: 6 / Jeremiah 31: 31-34 - Romani 11: 27 / Galateni 3:17, 4: 24 / Evrei 8: 6, 8, 10-10:16, 29-12: 24- 13:20
  • Nu s-ar strădui sau să plângă Isaiah 42: 2-3, Mark 7:36
  • Oamenii audia, nu au auzit, nu vor vedea, nu vezi Isaia 6: 9-10, Matei 13: 14-15
  • Oamenii au încredere în tradițiile oamenilor Isaiah 29:13, Matei 15: 9
  • Oamenii dau lui Dumnezeu slujirea buzelor, dar inimile lor erau departe de El Isaia 29:13, Matei 15: 8
  • Dumnezeu se bucură în el Isaia 42: 1 - Matei 3:17, 17: 5
  • Răniți pentru păcatele noastre Isaiah 53: 5, Ioan 6:51
  • El a purtat păcatele multor Isaia 53: 10-12, Mark 10:45
  • Mesia nu a ucis pentru el însuși Daniel 9:26, Matei 20:28
  • Neamurile la el Isaia 55: 5, 60: 3, 65: 1 / Malachi 1: 11 / II Samuel 22: 44-45 / Psalmul 2: 7-8 - Matei 8:10
  • Răstignit cu criminali Isaiah 53:12, Matei 27:35
  • Corpul lui a fost străpuns Zahariah 12: 10 / Psalm 22:16 - Ioan 20:25, 27
  • Sete în timpul executării Psalm 22:16, Ioan 19:28
  • Oțet și galben pentru setea psalm 69:21, Matei 27:34
  • Soldații au jucat pentru îmbrăcămintea lui Psalm 22:18, Matei 27:35
  • Oamenii au batjocorit, "El a avut încredere în Dumnezeu, să-l elibereze!" Psalmul 22: 7-8, Matei 27:43
  • Oamenii s-au așezat acolo privind el psalm 22:17, Matei 27:36
  • Strigă, "Dumnezeul meu, Dumnezeule, de ce m-ai părăsit?" Psalmul 22: 1, Matei 27:46
  • Întuneric peste Land Amos 8: 9, Matei 27:45
  • Fără oase Psalm 34: 20 / Numere 9:12 - Ioan 19: 33-36
  • O parte străpunsă Zechariah 12:10, Ioan 19:34
  • Îngropat cu bogat Isaia 53: 9, Matei 27:57, 60
  • Înviat din Psalmul Dead 16: 10-11 / 49: 15 - Marcu 16: 6
  • Preot după ordinea lui Melchizedek Psalm 110: 4 - Evrei 5: 5-6 / 6: 20/7: 15-17
  • Ascendent la mâna dreaptă a lui Dumnezeu Psalmul 68:18, Luca 24:51
  • Fiți reconciliați ca un evreu mesianic când sunteți de pe calea sau cădeți:
  • Rugați-vă - vă rugăm - mărturisiți păcatele dvs. și reveniți / continuați după ce a urmat și al părinților ca Mesia frați și surori, familia căreia? -- Dumnezeu Universul / Elohim.
  • Nu distrați și nu faceți nici un fel de îndoială dificil - și așa, nu, nu cereți să fiți salvați din nou. Știți: "Sunt răscumpărat." acum și pentru totdeauna.
  • Sunteți plătiți / livrați din datorii, sunteți deja "răscumpărat de la magazinul de amanet al diavolului". Puterea lui Dumnezeu este mai puternică în zona voastră de slăbiciune... Dar cel ce continuă în credință nu continuă în vechiul stil de viață și în căi greșite (păcătoase). Calea lui Dumnezeu stabilită pentru tine este acolo - așa că mergeți în ea.
  • Realizează "Apelul său este fără repudiere, neîncetat." Sunteți eliberat din puterea păcatului / tentației și a lui Satana și nu sunteți legați de trecut --care trăiesc în prezent, în prezent...
    • Biblia
    • Tanakh - a sunat și în ebraică Mikra, מקרא, adică "citind," "ceea ce este citit" (Scrolls "Citește cu voce tare" la templu / sinagogă)
    1. HTTPS: // LifeHopeandTruh.com / schimbare / mântuire / ce-este-mântuire /
    2. ↑ Duhul Sfânt / Rușa Hakodesh, רוח הקודש -- HTTPS: // ro.Wikipedia.Org / Wiki / Sky_spirit_% 28Judeism% 29
    3. https: // YouTube.com / ceas?v = xexzh9f7jmi
    4. https: // YouTube.com / ceas?v = yh9vvdfynlk
    5. ↑ "Căci Dumnezeu a iubit atât de mult lumea, că El ia dat pe singurul său fiu născut..." Ioan 3:16 -- http: // Blueletterbible.Org / Biblie.CFM?B = JHN & C = 3 & V = 16 & T = HNV # 16
    6. ↑ "Dar el este un evreu, care este unul spre interior..." Romani 2:29 În versiunea Nume ebraică -- http: // Blueletterbible.Org / Biblie.CFM?B = ROM & C = 2 & T = HNV # 29
    7. ↑ Wikipedia.Org Tanakh -- HTTPS: // ro.Wikipedia.Org / Wiki / Tanakh
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar