Cum să devii neurochirgon

Drumul de a deveni neurochirurie necesită o muncă grea, dar are recompense uriașe.Nu numai că neurochirurgii ajung să-și îmbunătățească viața pacienților lor, dar fac, de asemenea, o salariu foarte bun - bază de bază pentru un neurochirurg în primul lor an este de aproximativ 350.000 de dolari cu chirurgi de top de peste 900.000 de dolari. Neurochirurgii se specializează în tratamentul chirurgical al tulburărilor sistemului nervos. Sistemul nervos transportă mesaje către și din creier și corp. Dacă sunteți interesat să deveniți un chirurg de creier, va trebui să dezvoltați anumite seturi de competențe, să vă pregătiți și să participați la școala medicală, plus șase până la opt ani de rezidență pentru a practica ca neurochirurg.

Pași

Partea 1 din 5:
Dezvoltarea seturilor de competențe
  1. Imaginea intitulată știu dacă tu
1. Practicați cultivarea răbdării, înțelegerii și empatiei timpurii. Acestea sunt calități care permit neurochirurgilor să comunice, să diagnosticheze și să trateze pacienții care pot fi în primejdie sau durere. Ei pot lucra cu oameni care nu pot comunica eficient sau au nevoi speciale.
  • Întâlniți oameni noi, găsiți lucruri pe care le aveți în comun și încercați să înțelegeți diferențele.Puneți-vă în pantofii altor oameni pentru a înțelege ce simți o persoană sau de ce a ales anumite acțiuni.
  • Provocați prejudecăți. Adesea avem noțiuni preconcepute despre grupurile de oameni. Concentrați-vă pe ceea ce împărtășiți cu persoanele fizice în loc de ceea ce vă împarte.
  • Ascultați oamenii. Abilitatea de a se concentra asupra stării emoționale a unei alte persoane este o abilitate importantă pentru un neurochirurg care să aibă. Parafraza ceea ce vă spun oamenii pentru a arăta că sunteți un ascultător activ și asigurați-vă că înțelegeți ce spun ei.
  • Luați în considerare învățarea unei alte limbi. Aceasta este o abilitate extrem de valoroasă. Veți întâlni adesea oameni care vorbesc o limbă diferită. Vorbind o altă limbă (sau multiplă) vă poate ajuta să comunicați cu acești pacienți și vă poate ajuta să ieșiți în evidență atunci când aplicați la școala medicală.
  • Imaginea intitulată deveni un igienist dentar Pasul 10
    2. Practicați profesionalismul. Aflați cum să lucrați bine într-o echipă și să luați roluri de conducere. Medicii înțeleg principiile etice și raționamentul moral. Ei trebuie să ia decizii privind îngrijirea pacientului și implementarea planurilor de tratament.
  • Imaginea intitulată Scrieți un Manifest Pasul 3
    3. Utilizați în mod regulat abilități critice de gândire și rezolvare a problemelor. Aflați cum să colectați probleme de informare și cercetare pentru a găsi soluții. Explorați zonele pe care nu le cunoașteți și folosiți sursele de încredere de încredere pentru a obține cunoștințe noi.
  • Imaginea intitulată Faceți o hologramă Pasul 1
    4. Construi modele 3D și pune împreună puzzle-uri. Neurochirurgii operează în și în jurul creierului, astfel încât ei trebuie să fie capabili să înțeleagă relațiile spațiale și să-și folosească mâinile cu pricepere. Vizualizați modul în care lucrurile merg împreună. Puneți modele complexe cu mâinile. Aflați cum să colectați probleme de informare și cercetare pentru a găsi soluții.
  • De asemenea, va trebui să fii calificat și dexter cu mâinile tale, deoarece neurochirurgia este delicată. Cu toate acestea, nu accentuați prea mult acest lucru, deoarece dexteritatea manuală va fi achiziționată prin experiență.
  • Partea 2 din 5:
    Pregătirea pentru școala medicală
    1. Imaginea intitulată deveni un pași cardiolog 23
    1. Luați clase de știință, biologie, anatomie și fizică în liceu. Colegiile caută studenții care pot reuși în cursuri dificile și riguroase. Aceste clase vă vor ajuta, de asemenea, să reușiți în cursurile de colegiu solicitante necesare pentru a intra în școala medicală.
  • Imaginea intitulată deveni un card cardiolog 24
    2. Voluntar la spitale, clinici și case de îngrijire medicală cât mai curând posibil. Familiarizați-vă cu modul în care funcția de asistență medicală, cum ar fi modul în care medicii și personalul interacționează. Urmăriți modul în care pacienții sunt tratați și ceea ce fac medicii. Umbra unui medic, de preferință un neurolog sau neurochirurg dacă puteți.
  • Imaginea intitulată deveni un card cardiolog 20
    3. Mergeți la un colegiu acreditat și câștigați diploma de licență. Asigurați-vă că luați cursuri care satisfac cerințele școlare pre-medicale. Mulți studenți medicali de succes majore în biologie, dar nu este o cerință pentru admiterea la școala medicală. Luați în considerare un major în neurobiologie sau neuroștiință dacă acestea sunt oferite.
  • Gradul dvs. ar trebui să includă un curriculum de bază care constă din chimie, chimie organică, biologie, calcul și fizică cursuri cu laboratoare.
  • Luarea claselor de biochimie, microbiologie și anatomie umană va crește șansele de a intra în școala medicală și de a face bine acolo.
  • Câteva școli medicale oferă programe combinate de licență și școală medicală care durează șase sau șapte ani. Dacă acest lucru vă interesează, consultați aceste programe.
  • Imaginea intitulată deveni un cardiolog Pasul 19
    4. Studiați și obțineți grade bune. Școala medicală este foarte competitivă. Se străduiesc cel puțin un 3.0 GPA, deși un 3.5 sau mai sus este mai bine.
  • Calitățile dvs. de biologie din primul an sunt deosebit de importante. Unele școli vor descalifica studenții cu CS și mai mici. Încercați să câștigați cel puțin 3.75 GPA Anul tău de colegiu.
  • Petreceți timpul studiind pe parcursul săptămânii pentru a revizui materialele acoperite în clasă. Alăturați-vă unui grup de studiu și treceți de informații importante cu prietenii. Achiziționați, împrumutați sau închiriați recenzii și chestionare. Dacă aveți nevoie de ajutor, obțineți un tutore prin colegiu sau angajați un instructor independent.
  • Cu cât puteți obține notele dvs., cu atât mai bine veți privi comitetele de admitere. Acest lucru vă va oferi cea mai bună șansă de a intra în colegiul pe care îl doriți. GPA este, de asemenea, important să se califice pentru burse care vor plăti pentru colegiu.
  • Imaginea intitulată deveniți un pași cardiolog 18
    5. Face cercetări de licență. Acesta este un alt mod de a vă stabili în afară de alți solicitanți. Participarea la cercetarea de licență indică faptul că sunteți un lucru curios și harnic și vă poate ajuta să obțineți recomandări suplimentare și avocați de la mentorii dvs. Adresați-vă profesorilor dvs. dacă lucrează la orice proiecte de cercetare la care ați putea contribui sau dacă au un coleg cu care ați putea lucra. În plus, căutați oportunități de cercetare pentru studenții la clinici medicale (cum ar fi Clinica Cleveland).
  • Imagine intitulată Scrieți o referință de caractere Pasul 5
    6. Căutați recomandări. Va trebui să trimiteți scrisori de recomandări pentru a intra în școala medicală de la profesori sau angajatori care sunt familiarizați cu dvs. și cu munca dvs. Să ia o poziție de cercetare sau de predare a asistentului și să profite de această ocazie pentru a construi o relație cu membrii facultății.
  • Partea 3 din 5:
    Aplicarea la școala medicală
    1. Imagine intitulată Păstrați informații când studiați pentru un test pasul 4
    1. Planificați să luați MCAT (testul de admitere la colegiu medical). Aceasta este o examinare standardizată cerută de toate școlile medicale din SUA și multe în Canada. Acest scor de testare este unul dintre cei mai importanți factori pentru admiterea școlii medicale. Dați-vă timp suficient pentru a vă pregăti pentru el.
    • Mulți studenți iau MCAT în timpul anului junior după ce a studiat timp de câteva luni, în timp ce alții preferă să termine patru ani de colegiu înainte de a lua MCAT. S-ar putea să decideți să luați testul mai devreme dacă ați luat câteva cursuri avansate de plasare sau clase în timpul verii.
    • MCAT testează concepte fundamentale, anchetă științifică, analiză critică și abilități de raționament extrase din biologie, biochimie, chimie organică, chimie generală, fizică, psihologie și sociologie. Faceți tot posibilul pentru a fi familiarizați cu aceste discipline și practicați abilitățile de analiză a lecturii.
  • Imagine intitulată Scrieți o referință de caractere Pasul 4
    2. Înregistrați-vă pentru a lua MCAT. Asociația Colegiilor Medicale Americane (AAMC) administrează MCAT pe tot parcursul anului la sute de site-uri de testare în SUA și Canada, împreună cu alte locații. Verificați cu AAMC pentru datele și locațiile de testare din apropierea dvs.
  • Înregistrați-vă timpuriu, cu cel puțin 60 de zile înainte de data examenului, pentru a obține data sau locația dvs. preferată. Trebuie să vă înregistrați online și să plătiți o taxă.
  • Introduceți informațiile dvs. în sistemul de programare și înregistrare exact așa cum apare pe identificarea dvs. (ID) și asigurați-vă că informațiile dvs. de contact sunt corecte.
  • Dacă nu puteți plăti pentru examenul MCAT, este posibil să fiți eligibil pentru programul de asistență pentru taxă (FAP). Va trebui să trimiteți o cerere și să fiți aprobați înainte de a vă înregistra pentru MCAT.
  • Imaginea intitulată devine un card cardiolog 2
    3. Luați MCAT. Ajungeți la cel puțin 30 de minute mai devreme cu un ID emis de guvern. Poți să te aduci, hainele tale și un ceas în camera de testare. Locurile și încuietorile sunt de obicei oferite pentru celelalte elemente personale, cum ar fi un telefon mobil.
  • Studiați greu înainte de testare. Scopul pentru un scor de 32 sau mai mare. Cumpărați sau închiriați o carte de pregătire MCAT sau faceți un curs de examinare. De asemenea, puteți să vă înscrieți pentru examenele de practică care vă pregătesc pentru adevăratul lucru.
  • Dacă nu obțineți scorul dorit, puteți relua MCAT de până la trei ori pe an și de șapte ori în timpul vieții. Țineți minte, totuși, că diferite școli vor trata mai multe scoruri în mod diferit - unele pot le pot învăța în timp ce altele pot lua cel mai recent sau cel mai bun scor.
  • Imaginea intitulată deveni un card cardiolog 1
    4. Alegeți mai multe școli medicale acreditate cu programe de neurochirurgie puternice pentru a aplica. Școlile medicale pot fi foarte diferite și va trebui să cercetați fiecare școală pentru a găsi cele mai bune școli medicale pentru dvs. Factorii care trebuie luați în considerare includ locația, costul, curriculumul, facilitățile, ajutorul financiar, plasarea și reputația de rezidență.
  • Imaginea intitulată deveni un card cardiolog 3
    5. Se aplică în același timp mai multor școli medicale acreditate. Acest lucru vă va crește șansele de a fi acceptat. Dacă selectați școlile care participă la programul de decizie timpuriu (EDP), atunci puteți asigura o acceptare timpurie și încă mai aveți timp să se aplice în alte școli dacă nu sunteți acceptat.
  • Solicitanții trimit, de obicei, transcrieri, scorurile MCAT și scrisorile de recomandare, dar școlile pot lua în considerare, de asemenea, personalitatea, calitățile de lider și participarea la activități extracurriculare. Majoritatea școlilor vor necesita interviuri cu membrii comitetului de admitere.
  • Veți aplica prin Serviciul American Medical College Application Service (AMCAS) și / sau Asociația Americană a Colegiilor de Medicină Osteopatică (AACOMAS) și serviciile vă vor trimite cererea la școlile dvs. dorite. Școli medicale americane care conferă medicul de medicină (m.D.) Utilizarea gradului AMCAS ca metodă de aplicare primară pentru studenți, în timp ce școlile medicale osteopatice care conferă medicul de medicină osteopatică (D.O.) Utilizați AACOMA.
  • În cazul respingerii, nu renunțați. Nu toată lumea intră în școala medicală de la alegere, dar cu o muncă grea și dedicație veți intra într-o școală medicală.
  • Majoritatea solicitanților la școala medicală au cel puțin o diplomă de licență, dar mulți au și grade avansate. Dacă aveți dificultăți în a intra în școala medicală, luați în considerare obținerea unei diplome de masterat sau mai mult înainte de a aplica din nou.
  • Dacă sunteți selectat pentru a interviu, studiați la școală, astfel încât să puteți pune întrebări relevante. Poate doriți să vă exersați abilitățile de interviu înainte de a vă întâlni cu școala. O impresie bună vă va oferi o șansă bună de a fi oferit o poziție cu școala.
  • Partea 4 din 5:
    Câștigați-vă M.D.
    1. Imagine intitulată Pregătiți-vă pentru geografie Pasul de albine 8
    1. Luați toate cursurile necesare pentru m.D. sau D.O. Gradul pe care îl veți participa la școala medicală timp de patru ani. Acest timp va fi cheltuit în laboratoare și săli de clasă, precum și să câștige abilități practice, cum ar fi istoriile medicale și diagnosticarea pacienților sub supravegherea medicilor experimentați.
    • Identificați un mentor rezident și facultate în neurochirurgie cât mai curând posibil. Acești mentori vă pot ajuta să vă puneți împreună aplicația de rezidență și să vă expuneți la clinici de operare și de neurochirurgie.
    • Înscrierea într-un electivă în timpul școlii medicale vă poate ajuta să decideți dacă este un neurocurgeon este potrivit pentru dvs. Dacă sunteți interesat de neurochirurgie, trebuie să faceți sub-stagii în timpul celui de al patrulea an al școlii medicale.
    • De asemenea, puteți obține expunerea la neurochirurgie prin participarea la sesiunile didactice săptămânale și la marile runde la programul de reședință de neurochirurgie a școlii. Puteți afla mai multe despre neurochirurgie și interacționați cu facultatea și rezidenții la aceste sesiuni.
  • Imaginea intitulată devenind un card cardiolog 13
    2. Obține note bune. Vrei să faci bine în școala medicală și să faci conexiuni pentru a obține o bună stagiu și plasarea de rezidență mai târziu. Veți dori să cultivați relațiile și să câștigați scrisori de recomandare.
  • Imaginea intitulată devine un aromaterapeut Pasul 7
    3. Participați la proiecte de cercetare. Ar trebui să câștigi experiență cu cercetarea, de preferință în câmpurile neuroscience și neurochirurgicale. Participarea cercetării vă va ajuta să cunoașteți membrii facultății, să contribuiți la prognozele interesante în medicină și să vă măriți șansele de a intra în rezidența la alegere.
  • Uită-te la acreditările membrilor facultății, interese și cercetarea în care sunt implicați. Vorbiți cu ei despre deschiderile potențiale pentru ca studenții să participe. Lăsați-i să știe că sunteți interesat și aflați ce trebuie să faceți pentru a aplica.
  • Publicarea într-un jurnal de la egal la egal cu privire la cercetarea dvs. va arăta excelent la cererea dvs. la programe de rezidență.
  • Vara după primul an de școală medicală poate fi un moment optim pentru a începe cercetarea și umbrirea la acest nivel.
  • De asemenea, puteți participa la conferințe naționale, cum ar fi întâlnirea anuală a Asociației Americane de Chirurgie Neurologică pentru a face legături cu rezidenții și neurochirurgii din întreaga lume.
  • Partea 5 din 5:
    Devenind neurochirurg
    1. Imaginea intitulată deveni un card cardiolog 8
    1. Se potrivesc într-un program de rezidență. Spre sfârșitul școlii medicale, elevii medicali interesați de o carieră în neurochirurgie se vor aplica prin Programul de meci neurochirurgie. Programul perechilor solicitanți și programe neurochirurgicale.
    • Există aproximativ 100 de programe de rezidență neurochirurgicală în SUA și fiecare acceptă despre unul până la trei rezidenți. Va trebui să aplicați la mai mult de un program de rezidență pentru a vă asigura că intri, deși cotele sunt foarte bune pentru candidații în neurochirurgie.
    • Plan pentru alternative. Potrivirea unei rezidențe în neurochirurgie este extrem de competitivă și există o posibilitate pe care nu o veți potrivi. Întrebați-vă ce veți face în acest eveniment. Cum vă puteți îmbunătăți aplicația? Ce puteți face în anul înainte de a putea reaplica - cercetare, un stagiu sau altceva? Poate doriți să luați în considerare aplicarea unei poziții chirurgicale generale, aplicând și pozițiilor de neurochirurgie. Discutați cu consilierii dvs. despre ceea ce ați putea face pentru a vă pregăti pentru această posibilitate.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea insuficienței pancreatice Exocrine Pasul 7
    2. Faceți stagiul. De obicei, veți face stagiul dvs. în același loc ca și programul dvs. de rezidență neurochirurgie. Acesta este primul an ca doctor și veți învăța cum să gestionați pacienții, să învățați procedurile, deciziile de gestionare și tehnicile de bază operative.
  • Imagine intitulată face față unei leziuni cerebrale Pasul 6
    3. Petreceți șase până la opt ani într-o rezidență neurochirurgică. În acest timp, veți petrece primii doi ani ca un rezident junior care gestionează pacienții cu ICU, făcând consultări și operațiuni de bază mai complicate. Ca rezident la nivel mediu, puteți face o rotație la un spital pentru copii, timp oprit sau cercetare. După aceea, veți face un an sau doi ani de cercetare sau o părtășie într-o sub-specialitate înainte de a face un an ca locuitor șef cu responsabilități sporite și efectuarea de operațiuni complexe.
  • Imaginea intitulată deveni un igienist dentar Pasul 2
    4. Luați examenul de certificare ABNS. La încheierea rezidenței dvs. veți studia și treceți examenul de certificare administrat de Consiliul American de Chirurgie Neurologică (ABNS). Majoritatea statelor solicită medicii să aibă această certificare pentru a obține o licență. De asemenea, pot exista alte cerințe de stat, deci verificați cu statul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un card cardiolog 7
    5. Aplicați pentru o licență. În SUA, chirurgii trebuie să treacă o examinare națională de licențiere standardizată. M.D.s luați u.S. Examinarea licențelor medicale (USMLE) și DOS iau examenul cuprinzător de licențiere medicală osteopatică (COMLEX). Prin obținerea de licențiere, puteți practica ca neurochirurg.
  • Candidații trebuie să absolvească o școală medicală acreditată, completează un an de formare de rezidență în specialitatea și transmite examene scrise și practice pentru a se califica pentru o licență.
  • Imaginea intitulată identifică dacă cineva a avut un accident vascular cerebral pas 5
    6. Completați o părtășie. Poate doriți să vă specializați într-o anumită zonă de neurochirurgie după rezidență. Acestea includ pediatricul, spinarii, vasculare / endovasculare, tumori, nervi periferice, baze funcționale sau craniului. Pentru a face acest lucru, trebuie să întreprindeți o părtășie sub supravegherea unui specialist calificat și apoi să obțineți certificarea de stat.
  • Imagine intitulată Lupta Pandemică Gripa Pasul 17
    7. Configurați-vă propria afacere sau angajați de un spital. Aplicați pentru pozițiile neurochirurgice deschise la spitalul sau clinica la alegere. Consultați cu avocații relevanți și consilierii de afaceri despre deschiderea practicii dvs.
  • Pentru a vă deschide propria practică, prima finanțare sigură și o locație. Puteți obține împrumuturi prin intermediul băncilor locale sau comerciale. De asemenea, puteți încerca o companie de creditare, precum și filantropiștii sau cei care caută o oportunitate de investiții. Căutați un spațiu de birou adecvat care este accesibil.
  • Achiziționați computere, software și echipament medical pentru a vă ajuta să funcționeze fără probleme.
  • Va trebui să angajeze membri ai personalului, cum ar fi alți medici, asistente medicale, asistenți medicali, manageri de birouri și asistenți administrativi.
  • Obțineți credentialed cu companii de asigurări majore pentru a începe să accepte noi pacienți. Acest proces cu companiile de asigurări de sănătate poate dura câteva luni.
  • Găsiți asigurarea medicală de malpraxis. Căutați rate și acoperire rezonabile.
  • Aduceți la pacienți prin reclame, recenzii online, cuvânt de gură etc. și începeți practicarea.
  • Imagine intitulată Păstrați informații când studiați pentru un test pasul 1
    8. Ține pasul cu cerințele de educație continuă. Aceasta poate include întâlniri anuale, conferințe, reviste științifice și cercetare. Trebuie să fiți la curent cu avansarea rapidă a cercetării și tehnologiei Neurocurgeon.
  • sfaturi

    Fiind un neurochirgon nu este pentru toată lumea. Mulți oameni nu le place cât de mult este necesar pentru a fi certificat în cele din urmă.
  • Drumul spre a fi un neurochirurgiu este greu și vă veți simți stresat de-a lungul drumului.
  • Solicitanții își pot spori probabilitatea de a intra în programul medical, de rezidență sau la poziția lor de alegere prin a avea note excelente, scoruri de testare, experiență de cercetare și scrisori de recomandare. Concentrați-vă pe reușind cu acești factori.
  • O diplomă de neuroștiință este bună.
  • Avertizare

    • Mulți chirurgi lucrează mult timp, neregulate și peste noapte. Ei pot călători între birouri și spitale. În timp ce se solicită, un medic poate fi necesar să vorbească cu un pacient la telefon sau să facă o vizită de urgență.
    • Câștigurile pot varia în funcție de experiența neurocuriei, regiunea geografică a practicii, orele lucrate, abilitățile, personalitatea și reputația profesională.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar