Cum să devii tehnician er

Un tehnician ER este o persoană care a suferit o pregătire medicală extinsă, la fel ca un EMT. Întrucât un EMT lucrează în primul rând într-o ambulanță, un tehnician ER funcționează în camera de urgență la un spital. Tehnicienii ER oferă asistență asistenților medicali și medicii în îngrijirea pacienților. Prin luarea de pași timpurii, cum ar fi întâlnirea cu un tehnician ER și dezvoltarea educației în domeniu, precum și obținerea licenției și experienței ca un EMT-Basic, ar trebui să găsiți un loc de muncă ca tehnician ER.

Pași

Partea 1 din 4:
Așezând baza de bază
  1. Imaginea intitulată devine un tehnician ER Pasul 1
1. Aranjați o întâlnire cu un tehnician ER pentru a afla despre locul de muncă. Cel mai bun lucru de făcut când vă gândiți să urmăriți orice carieră este să vorbiți cu cineva care lucrează în acest domeniu. Vorbind cu un efect tehnician ER vă va permite să găsiți răspunsuri la toate întrebările pe care le aveți despre locul de muncă. Contactați recepția spitalului local și explicați-vă situația și spuneți-le că doriți să vorbiți cu un tehnician ER când nu lucrează.
  • Întrebați întrebările tehnician ER ca: "Ce îți place cel mai mult despre slujbă?" și "există ceva ce ar trebui să studiez care mă va ajuta cu locul de muncă?"
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ER Pasul 2
    2. Dezvoltați-vă cunoștințele despre biologie. O cunoaștere decentă a biologiei va ajuta cu siguranță atunci când lucrați în slujbă ca tehnician ER. Va trebui să luați o varietate de cursuri de sănătate și siguranță pe drumul spre a deveni un tehnician ER. Sănătatea și siguranța se vor concentra pe diferite zone ale corpului și o cunoaștere a biologiei vă va spune ce face fiecare zonă.
  • Imaginea intitulată devine un tehnician ER Pasul 3
    3. Obțineți un suport de bază de viață pentru cardul furnizorilor de sănătate (BLS). Cele mai multe cursuri de tehnician de urgență necesită 1 dintre aceste carduri sau certificate pentru accesul la curs. Cursul BLS este oferit de American Heart Association. Puteți lua cursul în 1 zi pe parcursul a 4 ore și jumătate.
  • Puteți găsi și aplica pentru cursuri BLS la următorul link: HTTPS: // CPR.Inima.Org / AHAECC / CPRANDECC / Formare / HealthCareProfesional / BasicliFesupportbls / UCM_473189_Basic-Life-Support-BLS.JSP.
  • Cursul BLS va costa aproximativ 100 de dolari.
  • Cursul vă va învăța lanțul de supraviețuire AHA, diferențele dintre tehnicile de salvare pentru adulți, copii și sugari, cum să efectueze CPR și cum să scutească sufocarea, printre altele.
  • Când terminați cursul, veți fi prezentat cu un card BLS. Cardul va fi valabil timp de 2 ani.
  • Partea 2 din 4:
    Îmbunătățirea educației
    1. Imaginea intitulată deveni un tehnician ER Pasul 4
    1. Găsiți și aplicați pentru un program de formare EMT de bază. Formarea de bază trebuie completată de toți cei care doresc să devină tehnician ER. Căutați online pentru a găsi colegii lângă dvs. oferiți programul de instruire de bază. O mulțime de școli tehnice și colegii comunitare din Statele Unite oferă programul de formare de bază EMT.
    • Utilizați site-ul NREMT pentru a găsi și aplica pentru instruirea de bază: https: // Nremt.org / rwd / public / document / EMT.
    • EMT de formare de bază va costa între 1000 $ și 1500 $.
    • Rețineți că trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a vă înscrie într-un program de formare de bază EMT.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ER Pasul 5
    2. Luați și completați cursul de formare de bază EMT. EMT Formarea de bază durează de obicei undeva între 120 și 150 de ore până la finalizare. Cursul vă va învăța abilitățile de bază pe care le veți avea nevoie atunci când lucrați ca tehnician ER. Veți învăța cum să vă ocupați de urgențele cardiace, respiratorii și traumatice.
  • În sala de clasă, veți afla despre anatomie, fiziologie, jargon medical și terminologie, precum și cum să evaluați pacienții.
  • Unele cursuri vă vor cere să lucrați într-o ambulanță sau într-un spital pentru a obține experiență de lucru.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ER Pasul 6
    3. Completați o diplomă de licență dacă doriți să vă măriți rezumatul. Colegii în întreaga țară, universități și colegii comunitare oferă cursuri în domeniul sănătății și medicine de urgență pentru tehnicienii potențiali ER. O diplomă de licență vă va stimula rezumatul și vă va crește șansele de angajare, precum și creșterea cunoștințelor despre domeniu.
  • Unele colegii permit ca cursul de licență să fie luat online.
  • Cele mai multe colegii au cerințe de intrare. Aflați cerințele de intrare ale colegiului pe site-ul lor sau prin contactarea acestora prin e-mail sau telefon.
  • Diploma de licență este opțională, dar vă va face să ieșiți mult mai mult pentru potențialii angajatori.
  • Partea 3 din 4:
    Obținerea unei licențe și experiență
    1. Imaginea denumită devine un tehnician ER Pasul 7
    1. Pregătiți-vă pentru examenul NREMT. La fel ca toate examenele, este o idee bună să studiezi înainte de a-ți lua examenul NREMT. Examenul este dificil, dar cu o mulțime de studiu, nu ar trebui să aveți nici o problemă care să treacă testul. Puteți lua examene de practică online la următorul site web: https: // EMT-Național-Training.com / demo / create_test.php.
    • Testul va acoperi subiecții, inclusiv traume, cardiologie, resuscitare, respirație și ventilație, neurologie, obstetrică, ginecologie și operațiuni EMM.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ER Pasul 8
    2. Luați și treceți examenul NREMT. Pentru a obține certificat și licențiat pentru a lucra ca tehnician ER, va trebui să treceți examenul deținut de Registrul Național al Tehnicienilor Medicali de Urgență. Unele state ar putea cere să luați un alt examen pe partea de sus a examenului NREMT pentru a obține certificat.
  • Examenul costă 70 de dolari.
  • Utilizați următorul site web pentru a vă înscrie pentru testul NREMT: https: // Nremt.Org / RWD / Public / Document / Cognitiv-program.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ER Pasul 9
    3. Primiți licența dvs. pentru a lucra ca EMT.Odată ce ați trecut examenul, trebuie să primiți licența în poștă în următoarele 3 până la 4 săptămâni. Dacă nu ați trecut examenul, NREMT vă va trimite o scrisoare pentru a vă spune. Puteți relua examenul de două ori.
  • Va trebui să luați testul la fiecare 2 ani pentru a vă păstra licența.
  • Contactați Departamentul de Stat pentru a afla regulile și reglementările privind obținerea unei licențe EMT.
  • Imaginea intitulată devine un tehnician ER Pasul 10
    4. Creați-vă EMT Resumé. În acest moment, ar trebui să aveți mai mult decât suficientă educație și formare pentru a scrie o resusime detaliată. O rezumare bine scrisă, care subliniază profunzimea formării și educației pe care o aveți în domeniu va arăta grozav față de potențialii angajatori. Includeți în rezumatul dvs .:
  • O secțiune de competențe în care menționați că prosperați sub presiune, sunteți un rezolvator de probleme calificați și excelent la lucru într-o echipă. Listează un exemplu de timp pe care l-ai folosit fiecare abilitate în trecut.
  • Educația și formarea dvs. ar trebui să fie în față și de centru în resumé. Veți avea foarte puțină experiență, dacă există, în acest stadiu, deci este vital să accentuați cât de bine sunteți în domeniu.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ER Pasul 11
    5. Solicitați stagii sau locuri de muncă ca un EMT-Basic. În timp ce aveți încărcături de formare și educație în acest moment, acum aveți nevoie de experiență la locul de muncă. Acum că ați completat o rezumat solidă, sunteți gata să aplicați pentru locuri de muncă sau stagii ca EMT-Basic.
  • Utilizați site-urile de locuri de muncă cum ar fi într-adevăr (http: // într-adevăr.COM), Monstru (https: // monstru.COM /), Ziprecruiter (https: // Ziprecruiter.COM /) sau LinkedIn (https: // LinkedIn.COM /) pentru a găsi locuri de muncă EMT în întreaga Statele Unite.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ER Pasul 12
    6. Luați un curs avansat de formare pentru a vă îmbunătăți rezumatul. Puteți găsi cursuri avansate de formare EMT la colegii comunitare, colegii tehnice sau universități. Aceste cursuri se vor baza pe ceea ce ați învățat în formarea de bază. Într-un curs avansat de formare EMT, veți afla despre farmacologie și cum să utilizați mașini în camera de urgență.
  • Găsiți și aplicați pentru formarea avansată EMT la următorul site web: https: // Nremt.org / rwd / public / document / Advancedemt.
  • EMT Advanced Training poate costa între 750 de dolari și 1500 $.
  • Cursurile avansate de formare durează aproximativ 300 de ore până la finalizare.
  • Când terminați cursul avansat, puteți lua din nou testul NREMT pentru a deveni licențiat ca EMT avansat.
  • Partea 4 din 4:
    Găsirea unui loc de muncă
    1. Imaginea intitulată devine un tehnician ER Pasul 13
    1. Căutați locuri de muncă ca tehnician ER. Contactați spitalele din zona dvs. prin e-mail sau telefon și întrebați despre pozițiile deschise pentru tehnicienii ER. Căutați deschideri de locuri de muncă online sau la târguri de lucru.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ER Pasul 14
    2. Aplicați pentru locuri de muncă ca tehnician ER. Dacă găsiți un loc de muncă pe 1 dintre aceste site-uri de locuri de muncă, puteți încărca resumé și faceți clic pe "aplica" Pentru a trimite cererea dvs. Cu toate acestea, este întotdeauna mai bine să trimiteți o scrisoare de reluare și de intenție către angajator, mai degrabă decât să utilizați aceste site-uri. Aplicațiile de poștă electronică vor impresiona angajatorii, deoarece vor recunoaște efortul pe care trebuia să-l faceți pentru a aplica.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ER Pasul 15
    3
    Include o scrisoare de intenție cu fiecare aplicație. O scrisoare de intenție este o scrisoare trimisă cu rezumatul dvs., care vă permite să vă deplasați în mai multe detalii în continuarea conținutului resimé. De asemenea, puteți explica de ce credeți că sunteți candidatul perfect pentru slujbă.
  • În scrisoarea dvs. de intenție, discutați despre educația și experiența dvs. în profunzime. Începeți scrisoarea cu "Stimate domnule domnule / doamnă, vă scriu pentru a aplica pentru munca tehnician ER la [Nume de spital] ca publicitate pe [unde ați văzut anunțul de locuri de muncă]."
  • Vorbiți despre de ce sunteți o potrivire perfectă pentru locul de muncă din scrisoarea dvs.
  • Păstrați-l scurt. Nu lăsați scrisoarea de intenție să ruleze peste 1 pagină în lungime.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ER Pasul 16
    4. Interviu pentru pozițiile tehnician ER. Este vital să vă îmbrăcați bine, reveniți cu 10-15 minute înainte de interviu, și zâmbiți în timpul interviului. Trebuie să apară încrezători la intervievator. Nu vă slăbiți în scaun și mențineți contactul cu ochii.
  • Vorbește despre antrenamentul dvs. ample, precum și despre experiențele dvs. ca intern.
  • Răspundeți la întrebările intervievatorului cât mai concis posibil. Nu ramblezi.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ER Pasul 17
    5. Lucrează ca tehnician ER. Odată ce ați găsit și vă oferiți un loc de muncă, puteți lucra ca tehnician ER. Lucrul ca tehnician ER este hectic și ocupat, dar este, de asemenea, un loc de muncă extrem de plăcut. Veți lucra sub presiune în fiecare zi și veți ajuta asistenții medicali și medicii în administrarea îngrijirii de urgență la pacienți.
  • Dacă doriți să vă mutați în management în câțiva ani, vă puteți întoarce la colegiu și completați o administrație de servicii medicale de burlac sau de masterat.
  • sfaturi

    Este foarte probabil că va trebui să transmiteți verificări de fundal înainte de a obține licența EMT.
  • Potențialii angajatori vor verifica, de asemenea, dacă aveți o istorie a activității criminale,
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar