Cum să devii un dermatolog

Un dermatolog este un medic care este specializat în tratarea și diagnosticarea pielii. De la început până la sfârșit, inclusiv cursuri de licență, procesul poate dura cel puțin 11 ani. Acest lucru vă permite să generați formarea doctorală generală înainte de a vă deplasa pe zona de specialitate a dermatologiei. Prin urmare, devenind un dermatolog va necesita o muncă grea, motivație și un interes profund în toate lucrurile legate de piele!

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătirea pentru școala medicală
  1. Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 2
1. Concentrați-vă pe clasele dvs. în timpul liceului. Veți fi completat un program academic destul de riguros pentru următorii 15 ani, deci este mai bine să dezvoltați acum etnicul de lucru. Când sunteți obișnuiți să studiați și să obțineți bine la învățarea cărții, veți obține mai puțin stresat când școala medicală se rostogolesc.
  • Și aceste note bune vă vor duce într-un program mai bun subteran, care, la rândul său, să vă aducă într-o școală medicală mai bună. Aceste note bune sunt ceea ce vă va aduce un stagiu și o rezidență - fără ele, ușile nu se vor deschide pentru dvs.
  • Imagine intitulată Du-te la colegiu fără pasul de bani 6
    2. Du-te la o universitate de patru ani, reputația dvs. pentru Undergrad. S-ar putea să vă gândiți să mergeți pre-Med este singura dvs. opțiune, dar este de fapt exact opusul: unele școli vă încurajează de fapt nu pentru a merge pre-med. Atâta timp cât obțineți cerințele de bază, ei sugerează să faci ceva ce îți place. Med școala este destul de rău - nu-l face cu patru ani mai mult!
  • Este o idee bună să majorez în biologie, chimie, fizică sau chiar engleza (este o mare parte a MCAT - asigurați-vă că elementele dvs. sunt bazate pe știință). Cu toate acestea, puteți alege orice major care vă place.
  • Dacă vă dați pre-medați și schimbați-vă mintea (pe care o fac o mulțime de oameni), sunteți un pârâu fără o paletă. De aceea este mai bine să majorez în biologie și de asemenea.
  • Imagine intitulată Obțineți o bursă completă Pasul 9
    3. Luați testul de admitere a colegiului medical (MCAT). Va trebui să luați MCAT și să faceți bine pe ea pentru a fi considerat un solicitant pentru școala medicală. Diferitele școli au scoruri minime diferite pentru admitere, deci verificați cu școlile pe care intenționați să le vedeți dacă scorul dvs. MCAT este suficient de mare.
  • Cel mai bine este să luați MCAT în anul dvs. de juniori sau mai devreme. Luând acest examen cât mai curând posibil, vă va asigura că aveți timp să îl reluați dacă nu faceți acest lucru, așa cum doriți.
  • Asigurați-vă că studiați, studiați, studiați - acest scor va determina ce școli vă vor lua în serios când aplicați.
  • Dacă locuiți în Marea Britanie, luați UKCAT sau BMAT.
  • Imaginea intitulată deveni un membru al Delta Sigma Theta Pasul 2
    4. Câștigă diploma de licență. Cele mai multe școli medicale le place să vadă un fundal solid în științele vieții și la gradele robuste. Păstrați-le cât mai mare posibil și încercați să obțineți o experiență într-un laborator de cercetare dacă puteți. Experiența mai practică pe care o aveți, cu atât mai bine. Și veți primi o idee dacă aceasta este într-adevăr calea pentru dvs!
  • Dacă ați absolvit deja, dar nu ați majorat în științe, puteți merge în continuare la școala medicală. Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să luați câteva clase post-bacalaureate pentru a patra transcrierile lor și apoi aplicați. Este dotabil!
  • Partea 2 din 4:
    Participarea la școala medicală
    1. Imaginea denumită devine membru al Delta Sigma Theta Pasul 1
    1. Aplicați la un program medical la alegere. Aceste programe sunt competitive, astfel încât să puteți ajunge la comutare sau să vă deplasați într-un alt oraș pentru a vă completa doctoratul. Un medic de diplomă de medicamente osteopatice (D.O.) sau diplomă de medicină (m.D.) este necesar înainte de a vă putea trece la formarea de rezidență a dermatologiei. Acest program vă va lua aproximativ patru ani pentru a termina.
    • Primii doi ani vor fi cheltuiți în clasă - cei doi ani vor fi cheltuiți făcând mai multe formări hands-on. Veți lucra la rotațiile clinice, observând argumentele profesionale și obținerea picioarelor umede. In cele din urma!
  • Imagine intitulată Celebrează istoria americană africană Pasul 11
    2. Catarama pe studiile dumneavoastra. Med Școala nu este pentru cei slabi de inima. Dacă nu vă puteți ocupa să nu dormiți, o încărcătură de curs stresantă și o viață socială zero, nu poate fi calea pentru dvs. Și pe bună dreptate - viața oamenilor va fi în mâinile voastre. Puteți să vă ocupați de căldură?
  • Aveți absolut nevoie să obțineți grade bune. Half-assing-o drumul tău nu va mai tăia dacă vrei ca asta să fie profesia ta. Spre deosebire de subsold, nu puteți petrece noaptea și completați în cea mai mare parte CS pe examenele dvs. de alegere multiple și obțineți-vă. Acestea sunt lucruri care trebuie luate foarte serios.
  • Imaginea intitulată este un student inteligent Pasul 9
    3. Utilizați-vă veri. Pentru student la școală, iunie până în august nu sunt luni pentru a bea bere, vizionarea de baseball, și pregătindu-se în septembrie. Trebuie să fii orientat permanent. Să ia acest timp pentru a lua cursuri suplimentare sau pentru a obține muncă. Cu cât aveți mai multă experiență, cu atât mai puțin veți fi treptat pe termen lung.
  • Heck, Studiați în străinătate și ajutați-vă într-un program medical de bază într-o țară din lumea a treia. Voluntar. Faceți ceva legat de ceea ce doriți să faceți pentru restul vieții voastre. Obțineți un comitet. Organizați evenimente. Găsiți un mentor. Faceți ceva care vă îndepărtează de restul.
  • Imagine intitulată Oprire Utilizarea comentariilor rasiste Pasul 1
    4. Alegeți-vă specialitatea. După aproximativ 3 ani în școala Med, veți primi ocazia de a vă alege electives - sau, cu alte cuvinte, ceea ce doriți să vă concentrați. Este în al patrulea an (sau echivalentul acesteia) că ajungeți la zero în a deveni un dermatolog.
  • Imagine intitulată Pasul Examenelor finale Pasul 14
    5. Luați USMLE și / sau COMEX. Care reprezintă examenul medical de licențiere medicală cuprinzătoare, respectiv (deci, evident, dacă nu sunteți în u.S., Nu vă faceți griji despre asta) și fiecare examen vine în trei părți. Luați acest lucru incredibil de serios ca un scor bun este necesar pentru a obține o rezidență. De fapt, 1/3 din toți solicitanții nu reușesc să se accepte într-una.
  • Pasul 1 este în general luat în al doilea an al programului dvs. - Pasul 2 este luat în cursul al patrulea an, iar al treilea pas este luat în timpul primului sau al doilea an de formare postuniversitară.
  • Partea 3 din 4:
    Obținerea instruirii
    1. Imagine intitulată Interogați pe cineva pasul 19
    1. Se potrivesc. În 1952, a început NRMP (Programul Național de potrivire a rezidenței). Din fericire pentru tine, ratele de plasare devin mai mari și mai mari. Gândiți-vă la asta ca fiind grea. Interviu cu unele spitale și la sfârșitul zilei cu care vă completați cu cine doriți să lucrați. Dacă sunteți amândoi pe lista celuilalt, ați primit-o! Vrei să fii instruit de ei și vor să te antreneze. Excelent.
    • Veți avea o listă de spitale clasificate în ordinea preferințelor. Puteți include o combinație de programe preliminare, tranzitorii, categorice și avansate. Deci, în lunile anterioare (acest lucru este de obicei pornit în iunie sau iulie), efectuați-vă cercetarea și pentru a vă intervieva!
  • Imaginea intitulată face bani în colegiul pas 8
    2. Obțineți un stagiu de un an. Nu toate gradele trebuie să facă un an preliminar, dar dermatologii fac. Aceasta este o parte din punct de vedere tehnic al rezidenței dvs., dar este văzută ca un stagiu (și se poate face la un spital diferit) și veți lucra în chirurgie sau medicină internă (probabil). Dar hei, ești în afara școlii și pe calea cea bună! Super. Acum este timpul să dovediți că ați învățat lucrurile.
  • Unii aleg să ia un an de tranziție (sau TY). Cu toate acestea, acest lucru este în general privit ca mai puțin academic (citit: mai ușor) și cei care se luptă atunci când ajung la rezidența lor reală. Faceți un an prelim în pediatrie, medicină generală sau orice ați putea tolera să faceți un alt an de!
  • Obținerea unui stagiu și rezidență este PRIMO. Cum ar fi menționat mai sus, o mulțime de oameni nu o fac. Dacă nu aveți lucrurile, nu se va întâmpla - și cu siguranță nu va cădea în poala voastră. Acest lucru trebuie să fie un scop al tău de la get-go.
  • Imagine intitulată Interogați pe cineva Pasul 8
    3. Începeți rezidența dermatologică de trei ani la completarea stagiului dvs. S-ar putea să fiți capabil să continuați la școala dvs. actuală, dar sunt șanse să vă deplasați în alt oraș și veți începe un nou program de predare pentru rezidența dvs. În Statele Unite, școala trebuie să fie acreditată de Consiliul de Acreditare pentru Educație Medicală Absolventă (ACGME) sau Asociația Americană de Osteopatică (AOA) și în Canada, trebuie să aibă acreditare de la Colegiul Regal de Medici și Chirurgi din Canada.
  • Consiliul American de Dermatologie cere ca un formular de înregistrare preliminar să fie completat de dvs. în termen de 30 de zile de la începerea rezidenței dermatologice. În plus, directorul dvs. de formare trebuie să completeze formularul de raport anual pe o bază anuală pentru a atesta că completați programul corect.
  • Acest lucru este timpul petrecut în timp util de la mentorii dvs. și găsirea nișei tale. Veți fi în continuare supravegheați ca sunteți un doctor de newbie, dar tu ești un doctor totuși.
  • Residențele pot varia oriunde de la 2-6 ani, în funcție de faptul că alegeți o rezidență medicală, o rezidență chirurgicală sau o medicină de familie.
  • Imagine intitulată trece examenele finale Pasul 2
    4. Urmăriți o părtășie. Deși te-a făcut din punct de vedere tehnic în acest moment (în afară de a lua ultimul și ultimul examen pentru a obține certificat), unii oameni decid să urmărească o părtășie pentru a stabili o specialitate. Acesta este un altul petrecut dedicat să lucreze chiar la o singură ramură specifică a dermatologiei care vă vorbește.
  • Aveți o mulțime de opțiuni - totul de la lucrul cu copiii la cetățeni în vârstă, la cancer de piele pentru a îndepărta tatuajele. Deceniul tău apropiat de muncă în zonă ar trebui să vă ofere o idee destul de bună cu privire la ceea ce doriți să faceți!
  • Imagine intitulată face studiul de cercetare 12
    5. Stați pentru examenul de bord. Trecând acest lucru vă va oferi certificarea dvs. de către consiliul american de dermatologie sau de Consiliul de Dermatologie American de Dermatologie. Veți ține apoi titlul de dermatolog certificat de bord. Felicitări!
  • Check out site-ul bord american de dermatologie pentru mai multe informații. Acestea au legături privind datele și procedurile de testare pe care trebuie să le cunoașteți pentru a finaliza certificarea.
  • Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 17
    6. Obțineți licența medicală. Reglementările privind licența variază de stat, deci verificați cu Departamentul dvs. local de sănătate pentru cerințe. După taxa de aplicare și asamblarea calificărilor dvs., ar trebui să fiți bine să mergeți!
  • Deocamdată, adică. Va trebui să reluați (și să treceți) plăcile dvs. în fiecare deceniu și să luați cursuri CME (continuarea educației medicale) pentru a rămâne la curent. Totul este pentru voința bună a pacienților dvs! Merită.
  • Partea 4 din 4:
    Pornirea carierei tale
    1. Imagine intitulată Act Smart Pasul 18
    1. Obțineți ocuparea forței de muncă. Acum că sunteți un dermatolog licențiat, există o serie de medii de lucru pe care le-ați putea lua în considerare. Totul depinde de specialitatea dvs. Unde vă vedeți că lucrați și cu ce tipuri de oameni?
    • Ai putea avea propria practică privată sau ai putea lucra în spitale, spa-uri, laboratoare de cercetare sau clinici. Și întotdeauna există predare!
  • Imagine intitulată Evitați efortul de măsurare a stresului 16
    2. Obțineți bine la care nu a fost înclinat. În afară de a fi ridicol condus să reușească, trebuie să poți ocupa de corpul uman în toată gloria lui. Veți vedea o mulțime de lucruri pe care probabil că nu doriți să le vedeți, mai ales după prânz.
  • Viața va fi plină de erupții cutanate, aberații ale pielii, moli, sânge, puroi și alte lucruri inestetice. Dacă nu aveți stomacul pentru aceasta, aceasta nu poate fi o alegere de carieră fezabilă. Dacă nu știți acest lucru, veți găsi în curând!
  • Imaginea intitulată ia măsuri pentru combaterea traficului de ființe umane Pasul 14
    3. Știi lucrurile. Din cauza stării umane, sarcinile de probleme ale pielii sunt doar simptome. Nu este suficient să știți cum funcționează pielea - trebuie să știți cum tot corpul lucrări. Pacienții vor intra cu o erupție cutanată care se datorează, de fapt, problemelor din sistemul lor digestiv. Problema ar putea fi în jurisdicția altcuiva și trebuie să știți.
  • De asemenea, trebuie să obțineți o idee destul de bună despre întrebările de întrebare. Pielea fiecărei persoane este diferită și stilul lor de viață, obiceiurile și genele le pot lua cu toții în moduri diferite. Din cauza unei mari varietăți de probleme ale pielii, trebuie să puteți identifica imediat cauzele posibile și să o îngustați de acolo. Obțineți acum la întrebări!
  • Imaginea intitulată Obțineți o bursă completă Pasul 4
    4. Bucurați-vă de grămezi de bani. Potrivit Biroului de Muncă și Statistică, dermatologii nu fac rău pentru bani. După câțiva ani și dacă reușești, ar trebui să fii bine în cele șase figuri și apoi.
  • Nevoia de dermatologi se spune că este în creștere. Cu tot mai mulți oameni devenind conștienți de piele, se pare că aceasta este o tendință care va continua numai.
  • Nu numai că acest loc de muncă va fi incredibil de recompensarea financiară, dar va fi personal plină de satisfacții. Veți ajuta că încărcăturile oamenilor să fie mai sănătoase și să se simtă mai bine despre ei înșiși. Acum e grozav.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Derma-chirurgie este un domeniu similar cu dermatologia, dar se concentrează pe intervenții chirurgicale ale pielii. Candidații pentru această specialitate trebuie să aibă o pregătire extinsă în chirurgie înainte de a trece la un program de formare dermatolog. Medicii care practică dermatologia tradițională sunt, de asemenea, instruiți în intervenția chirurgicală, dar într-o măsură mai mică.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar