Cum să decoreze o sală de clasă

Ca profesor, este treaba dvs. să creați un mediu de învățare distractiv și primitor pentru studenții dvs. pe tot parcursul anului. Din fericire, vă puteți decora sala de clasă, astfel încât elevii să poată învăța într-un mediu organizat și atrăgător vizual. Chiar dacă lucrați cu un buget mai mic, puteți face în continuare camera dvs. un loc interesant pentru studenții dvs. să învețe și să crească.

Pași

Metoda 1 din 4:
Definirea stilului dvs. de clasă
  1. Imagine intitulată Decorează o sală de clasă Pasul 1
1. Decideți ce tip de atmosferă pe care doriți să o creați. Baza stilul dvs. de clasă în jurul filozofiei dvs. de predare. De exemplu, doriți ca sala dvs. să aibă o senzație sau un aspect profesional? Vrei ca studenții tăi să se simtă calm sau energizați? Lăsați aceste tipuri de întrebări să determine ce tip de atmosferă pe care doriți să o creați.
  • O sală de clasă internă ar putea avea un decor prietenos, cald, în timp ce o clasă profesională ar putea rămâne la culori de bază și câteva postere educaționale.
  • O clasă calmă ar putea fi minimalistă, în timp ce o clasă energetică ar putea avea culori strălucitoare și o mulțime de postere.
  • Imagine intitulată Decorează o sală de clasă Pasul 2
    2. Alegeți un aranjament de mobilier care se potrivește stilului dvs. de predare. Luați în considerare modul în care doriți ca elevii să interacționeze cu dvs. și reciproc. S-ar putea să alegeți rânduri pentru a limita vorbirea, grupările de birou pentru a încuraja colaborarea sau un cerc de birou gigant pentru a facilita discuțiile din clasă. Puteți crea chiar și un sistem pentru diferite tipuri de grupări de birou, dar camera dvs. ar trebui să fie configurată pentru a permite acest lucru.
  • Asigurați-vă că biroul, rafturile și mobilierul organizațional sunt plasate astfel încât să nu ajungă în calea aranjamentelor de birou.
  • De exemplu, ați putea pune biroul dvs. în partea din față a camerei, astfel încât să puteți trece cu vederea sala de clasă și să creați autoritate sau ați putea să o puneți în spatele sălii de clasă pentru a evita intimidarea studenților. Punerea acestuia pe partea ar putea crea un echilibru bun între a fi vizibilă pentru studenți și păstrarea lor la ușurință.
  • Imagine intitulată Decorează o clasă de clasă 3
    3. Potriviți decorul dvs. la vârsta studenților. Este important ca decorul dvs. să corespundă vârstei studenților dvs., deoarece poate afecta modul în care învață și se comportă în clasa dvs. Doriți ca copiii mici să se simtă emoționați și neamuri, în timp ce adolescenții trebuie să se simtă angajați și responsabili.
  • Elevii mai tineri beneficiază adesea de culori strălucitoare, de forme distractive și de mementouri educaționale. De exemplu, ați putea pune diagrame de multiplicare.
  • Copiii din școala de mijloc ar putea răspunde bine la posterele inspiraționale și un set care le permite să fie independenți.
  • Elevii de liceu ar putea să nu răspundă bine la decor cutesy. În schimb, un echilibru între familia și profesional poate funcționa bine pentru ei.
  • Imagine intitulată Decorează o sală de clasă Pasul 4
    4. Includeți subiectul dvs. în decorul dvs. Decorul dvs. vă poate ajuta elevii să intre în cadrul drept al minții de a învăța prin reflectarea subiectului pe care îl predați. Alegeți postere, fotografii și culori care corespund subiectului sau subiecților.
  • Dacă învățați copiii mai mari, întreaga dvs. cameră ar putea să vă reflecte subiectul. De exemplu, un profesor de istorie ar putea alege citatele de inspirație din figurile istorice și ar putea decora zidurile lor cu diferite termene.
  • Pentru studenții mai tineri, puteți crea diferite zone ale camerei pentru fiecare subiect. De când vor învăța multe subiecte într-o singură cameră, sala de clasă ar trebui să reflecte tot ceea ce vor învăța. De exemplu, ați putea avea un colț de lectură, un zid de matematică, un zid de cuvânt, o cronologie de istorie și un colț științific.
  • Metoda 2 din 4:
    Făcând decorațiuni pentru camera dvs
    1. Imagine intitulată Decorează o sală de clasă Pasul 5
    1. Utilizați hârtie de înfășurare pentru a face o copertă pentru ușă sau buletine. Obțineți o rolă mare de hârtie de înfășurare și scoateți o bucată suficient de mare pentru a acoperi ușa sau bordul buletinei. Tăiați găuri pentru ușă și fereastră dacă ușa dvs. are una. Apoi, utilizați banda de mascare pentru a atașa hârtia la ușă sau capse pentru ao atașa la o bord.
    • Dacă doriți o acoperire solidă, utilizați o rolă mare de hârtie măcelărie. În mod normal, puteți găsi hârtie măcelar la supermarket sau magazin de meserie în culori albe, maro, negre și ocazional sezoniere, cum ar fi roșu, verde sau galben.
  • Imagine intitulată Decoreaza o sală de clasă Pasul 6
    2. Creați frontiere și cadre utilizând bandă de mascare colorată. Ori de câte ori vă atârnați postere sau imagini sau ați decorat o bordură de buletin sau ușa dvs., utilizați o bandă de mascare pentru a face o margine dreaptă sau zig zag. Pur și simplu rupeți lungimea pe care trebuie să o acoperiți o parte și să o lăsați cu mâinile într-o linie dreaptă sau zig zag. Odată ce ați făcut cadrul făcută, tăiați marginile fiecărei piese pentru a finaliza cadrul sau marginea.
  • Puteți găsi o bandă de mascare colorată și bandă de pictor la cele mai multe magazine de îmbunătățire a casei și magazine de artizanat.
  • Există, de asemenea, o bandă specială de artizanală, numită Washi Banda, este minunată pentru a face granițe și cadre.
  • Imagine intitulată Decorează o sală de clasă Pasul 7
    3. Face ca hârtia de hârtie să stea de la plafon. Whirigigs sunt o decorare distractivă și ușoară în clasă pe care copiii o pot face. Decorați câteva plăci de hârtie colorate și apoi le tăiați într-un model spiralat începând de la exterior până la centrul plăcii. Punch o gaură în centru și folosește un șir sau o panglică pentru a atârna whirligigs de la tavan.
  • Acesta este un mare proiect de artizanat de a face cu elevii dvs. atunci când anotimpurile se schimbă. Puteți actualiza decorațiunile din camera dvs. și elevii vor putea să-și vadă Whirligig pe afișaj!
  • Imagine intitulată Decorează o sală de clasă Pasul 8
    4. Craft un cerc de hârtie bun venit Banner pentru partea din față a camerei. Tăiați 7 cercuri din hârtie de construcție și scrieți o literă a lumii "Bine ați venit" pe fiecare cerc. Apoi, puneți o gaură pe partea stângă și dreaptă a cercului și șir o bucată de panglică prin găuri pentru a face bannerul.
  • Puteți să atârnați bannerul de deasupra ușii sau chiar pe ușă.
  • Pentru mai multă profunzime, puteți tăia cercuri mai mari dintr-o culoare diferită pentru a "rama" spatele fiecărui cerc.
  • Nu vă fie frică să faceți câteva bannere diferite pentru diferite momente ale anului, cum ar fi "Fall Fall!"Sau" primăvara a izbucnit!"
  • Imagine intitulată Decorează o sală de clasă Pasul 9
    5. Scrieți regulile și obiectivele din clasă pe un poster pentru camera dvs. Fiecare cameră ar trebui să aibă un set de reguli clase clar definite, care sunt vizibile pentru studenți. În plus, statul dvs. ar putea solicita să afișați obiective pentru învățarea elevilor sau standardele pentru ca elevii să se întâlnească. Faceți posterele colorate și interesante să se potrivească cu restul decorului dvs. de clasă.
  • De exemplu, într-o clasă de matematică, s-ar putea să aveți postere ale diferitelor ecuații pe care elevii vor trebui să le completeze problemele. Asigurați-vă că acoperiți acest lucru în timpul quizzes sau examene, dacă este necesar. Acest lucru este deosebit de important dacă posterele pot conține răspunsuri.
  • Într-o sală de clasă științifică, puteți închide postere care demonstrează comportamente adecvate de laborator și reguli de laborator.
  • Imagine intitulată Decorează o sală de clasă Pasul 10
    6. Decorați pereții cu imagini care corespund subiectului clasei. Asigurați-vă că fiecare dintre decorațiunile de pe perete are un scop, deoarece decorarea prea mare poate distrage atenția. Alegeți ghilimele, cifrele inspirate și imaginile legate de clasă pentru a decora pereții și pentru a încuraja elevii să fie interesați de clasă.
  • Dacă predați engleza, puteți închide un zid de imagini cu citate din romane că veți citi în clasă.
  • Într-o clasă de chimie, puteți pune un poster al tabelului periodic de elemente din partea din față a camerei, deoarece probabil că vă referați pe tot parcursul anului.
  • Imagine intitulată Decorează o sală de clasă Pasul 11
    7. Transformați unul dintre buletinele într-un "zid de faimă" pentru studenți. Scrieți numele fiecărui elev pe o carte și atârna-o pe un buletin de bord. La începutul anului, cereți fiecărui elev să aducă o imagine a cuiva sau ceva important pentru ei. Apoi, studenții vă ajută să vă închideți imaginea sub numele lor și să discutați despre ea cu clasa.
  • Acesta este un mare gheață pentru copiii mai mici și îi poate ajuta să se simtă mai relaxați în sala de clasă, deoarece vor avea o reamintire a ceva pe care îl iubesc în cameră.
  • Metoda 3 din 4:
    Rămânând într-un buget
    1. Imagine intitulată Decoreaza o sală de clasă Pasul 12
    1. Scopul de a cheltui aproximativ 100 de dolari sau mai puțin la decorațiuni pentru anul. Unele școli oferă profesorilor un mic buget pentru decorare, în timp ce alții le solicită să-și folosească propriile bani. Decide cu privire la suma de bani pe care o simți confortabil cheltuieli pentru materiale și decorațiuni. Pentru majoritatea sălilor de clasă, 100 $ este un buget de decorare rezonabil pentru anul.
    • Amintiți-vă să acordați prioritate materialelor de clasă înainte de decorațiuni. Articole precum creioanele, hârtia, cărțile și folderele sunt mult mai importante pentru succesul studenților decât plăcile și posterele colorate colorate. Adesea, școala va oferi doar o anumită sumă din aceste elemente, iar profesorul va fi obligat să cumpere orice elemente suplimentare.
    • Rețineți că, chiar și cu un mic buget de decorare, puteți face în continuare clasa dvs. un mediu interesant și primitor pentru studenții dvs.
  • Imagine intitulată Decorează o sală de clasă Pasul 13
    2. Vizitați magazinele cu discount pentru a obține oferte pe consumabile de decorare. Cumpărarea de hârtie de construcție, bandă și markeri pot deveni destul de scumpe. Check out magazine de reduceri, cum ar fi magazinele de dolar, și uitați-vă în secțiunea Clearance a magazinului Craft pentru a obține aceste articole la vânzare. Nu uitați să întrebați magazinul de magazin dacă oferă o reducere pentru profesori, de asemenea!
  • Unele articole, cum ar fi decorațiile de vacanță, vor merge mai departe după ce vacanța specifică sa terminat. Se îndreaptă spre magazinul de ambarcațiuni la câteva zile după ce sărbătoarea a trecut pentru a obține oferte pe decorațiuni tematice pentru anul viitor!
  • Imagine intitulată Decorează o sală de clasă Pasul 14
    3. Imprimați imagini de pe Internet pentru a vă închide pe pereți. Posterele și imaginile pot fi extrem de costisitoare, dar majoritatea profesorilor au acces la o imprimantă. Uită-te la planul dvs. de clasă pentru anul și găsiți imagini de idei importante, cifre și subiecte pe tot parcursul anului. Apoi, imprimați-le pe toate și tăiați frontierele înainte de a le agăța pe pereți cu bandă.
  • Pentru un aspect mai lustruit, puteți crea mici "cadre" pentru imagini prin adăugarea unui fundal de hârtie de construcție care creează o margine în jurul imaginii. Ca altă opțiune, puteți căuta cadre ieftine la un magazin local sau la vânzările de garaj.
  • De exemplu, dacă predați o clasă de istorie, puteți tipări imagini negre și albe ale figurilor istorice și puteți să-i atârnați în partea din față a sălii de clasă. Pe tot parcursul anului, puteți să indicați diferitele imagini în timp ce vorbiți despre acea figură. Până la sfârșitul anului, puteți cere elevilor dvs. să numească toate cifrele de pe perete.
  • Imagine intitulată Decoreaza o sală de clasă Pasul 15
    4. Afișați proiectele elevilor și lucrați în toată sala de clasă. După cum merge anul, ați putea dori să vă schimbați decorațiunile, dar nu aveți nevoie să cumpărați noi. În schimb, schimbați un buletin de bord pentru a prezenta proiecte de student, lucrări sau activități de clasă. Includeți o mică explicație a misiunii și asigurați-vă că închideți munca fiecărui elev.
  • Dacă vi se permite să faceți fotografii ale clasei dvs. pe tot parcursul anului, pe măsură ce lucrează la proiecte și pe misiuni de finisare. Apoi, imprimați imaginile și adăugați-le la bordul buletinei pentru o secțiune "de lucru în progres".
  • Amintiți-vă că nu ar trebui să aveți nicio sarcină care conțin note pe hârtie.
  • Imagine intitulată Decorează o sală de clasă Pasul 16
    5. Achiziționați bucăți de mobilier și decorațiuni suplimentare la un magazin de clift. Dacă aveți nevoie de o masă suplimentară pentru camera dvs. sau un raft pentru a organiza cărți suplimentare, se îndreaptă spre un magazin de clift, magazin de expediție sau pe piața de purici. Alegeți un element care este în stare de funcționare, dar amintiți-vă că nu trebuie să fie perfect, deoarece probabil că va primi câteva semne de a fi în clasă oricum!
  • Țineți minte că este în mod normal mai ieftin să pictați o bucată de mobilier veche decât să cumpărați unul nou. Cu toate acestea, puteți găsi, uneori, oferte bune în secțiunea Clearance de magazine de mobilier.
  • Imagine intitulată Decorează o clasă de clasă 17
    6. Să se repare obiectele de uz casnic pentru a le folosi în clasă. Articole cum ar fi borcane goale, reviste, cărți vechi, coșuri, tăvi și chiar casete pot fi folosite în sala dvs. de clasă. Asigurați-vă că curățați cu atenție orice element pe care intenționați să îl aduceți în sala de clasă și să eliminați informațiile de identificare din reviste și cărți.
  • De exemplu, puteți utiliza borcane goale Mason pentru a ține creioane, markeri și conducători pe o stație de student.
  • Puteți folosi revistele vechi și cărțile deteriorate pentru a face colaje și decorațiuni.
  • Articolele cum ar fi cutiile și coșurile sunt minunate pentru a adăuga stocarea într-o cameră mai mică, fără a cheltui o mulțime de bani.
  • Metoda 4 din 4:
    Decorarea cu un scop
    1. Imagine intitulată Decorează o clasă de clasă 18
    1. Alegeți o schemă de culori pentru a inspira buletinele și alte decor. Pentru a vă menține plăcile de a deveni prea distragătoare alegeți 1-2 culori pentru decorare. Apoi, utilizați culorile în întreaga cameră pentru ao face să se simtă coeziv și intenționat.
    • De exemplu, puteți selecta galben și alb pentru schema de culori și faceți buletinele dvs. alb cu ornamente galbene. Apoi, puteți adăuga POP-uri de galben în clasă pentru a atrage atenția studenților la elementele importante.
    • Dacă învățați biologia, ați putea alege albastru verde și marină pentru culorile tale. Apoi, puteți face o bordură de bulletin verde cu ornamente albastre și un alt albastru cu tăiere verde. Alegeți posterele care arată imagini de copaci, lacuri și alte imagini inspirate de pământ.
    • De asemenea, puteți utiliza culorile școlii ca schema de culori a camerei pentru o sursă ușoară de inspirație.
  • Imagine intitulată Decorează o sală de clasă Pasul 19
    2. Creați o stație pentru materiale suplimentare pe care elevii dvs. ar putea avea nevoie. Configurați o "stație de student" în partea din față sau din spate a camerei care are creioane suplimentare, un ascuțit de creion, o bandă, un capsator, un dezinizator de mână, țesuturi și cleme de hârtie pentru studenții de utilizat. În acest fel, nu vor trebui să vă întrebe dacă au nevoie de livrări suplimentare sau au uitat un creion pentru clasă.
  • De asemenea, puteți pune pașapuri de baie și foile de înscriere pe acest tabel, astfel încât elevii să poată merge aici înainte de a utiliza toaleta în timpul clasei.
  • Imagine intitulată Decoreaza o sală de clasă Pasul 20
    3. Utilizați cutii pentru a ține dosarele de fișiere, cărțile, meșteșugurile și hârtiile. Este greu de controlat dezordinea în sala de clasă, dar cutiile multifuncționale sunt o soluție minunată. Căutați un set de 2-3 în vânzare și poziționați-le în întreaga cameră. Etichetați-le, astfel încât elevii știu ce ar trebui să intre înăuntru.
  • De exemplu, puteți face o cușcă marcată "Make Up Muncă", și atârnă 5 dosare în interiorul IT-ului etichetate luni-vineri. Apoi, pe parcursul săptămânii, puneți hârtiile suplimentare din activitățile de clasă în dosarul corespunzător, astfel încât elevii care dor de clasă pot merge acolo pentru a-și strânge materialele.
  • Dacă clasa ta citește un roman, puteți pune toate copiile dvs. de clasă ale cărții în 1-2 cutii din fața camerei, astfel încât elevii să poată recupera cărțile înainte de a citi în clasă. Acest lucru va păstra cărțile în siguranță și în același loc.
  • Imagine intitulată Decorează o sală de clasă Pasul 21
    4. Configurați un raft pentru a ține elemente care nu au un loc. Multe săli de clasă nu au rafturi încorporate, așa că ar trebui să vă aduceți propria dvs. Găsiți o bibliotecă robustă și completați-o cu cărți pentru clasă sau alte elemente de clasă pe care elevii dvs. ar putea avea nevoie ocazional, dar nu în fiecare zi. Acest lucru îi va împiedica din cale, dar este încă accesibil.
  • De exemplu, puteți pune arte și meșteșuguri consumabile pe un raft și cereți elevilor să le recupereze după cum este necesar.
  • Într-o clasă de nivel superior, puteți plasa surse suplimentare și cărți de referință pe rafturi pentru a încuraja studenții să-și continue învățarea.
  • Imagine intitulată Decorează o clasă de clasă 22
    5. Obțineți cutiile poștale pentru studenți pentru studenții mai tineri pentru a vă asigura că iau lucrări acasă. Atribuiți fiecărui elev un număr care corespunde unui slot pe căsuța poștală și puneți toate lucrările care trebuie să se întoarcă acasă în cutia lor. Să-i colecteze hârtiile într-un dosar la sfârșitul zilei sau săptămânii, apoi verificați dacă vreun elevii au uitat lucrările lor.
  • Acest lucru ajută, de asemenea, la reducerea cantității de timp petrecută pentru trecerea lucrărilor informaționale pentru părinții studenților.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Amintiți-vă că elevii dvs. sunt în clasă pentru a învăța, nu pot fi distrați. Puteți fi un profesor excelent chiar dacă clasa dvs. vă conține numai pe dvs. și studenții dvs!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar