Cum să fii profesor profesionist

Vă puteți alătura profesiei de predare prin completarea instruirii și certificării necesare, dar devenind un profesor profesionist înseamnă ceva mai mult decât atât. Fiind un profesionist înseamnă că vă conduceți în conformitate cu cele mai înalte standarde, oferind cel mai bun efort în interiorul și în afara sălii de clasă și construirea relațiilor bazate pe respect reciproc. Deci, dacă aspirați să deveniți un profesor, încercați să fiți unul bun - și dacă doriți fi un profesor bun, asigurați-vă că acționați ca un profesionist.

Pași

Metoda 1 din 3:
Privind și acționând ca un adevărat profesionist
  1. Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 1
1. Proiectați un aspect curat și curat cu hainele și stilul dvs. Este posibil să aveți mai multă flexibilitate în îmbrăcămintea dvs. decât generațiile anterioare ale profesorilor - un profesor de sex masculin nu poate fi de așteptat să poarte o jachetă și o legătură, de exemplu. Indiferent de codul de îmbrăcăminte (sau lipsa acestuia) la școala dvs., concentrați-vă asupra menținerii unui aspect profesional. Vin să lucreze în căutarea părții unui profesor, fără a încerca să se îmbrace ca studenții tăi.
  • Îmbrăcămintea ta nu trebuie să fie înfundată și butonată, dar scopul de haine modeste, curate, de riduri și deteriorate.
  • S-ar putea să împerecheați o fustă sau pantaloni cu o bluză sau pulover, de exemplu sau purtați pantaloni și o cămașă colorată fie cu un pulover, fie cu o jachetă și poate o cravată.
  • Când vine vorba de îngrijirea personală, încercați să nu arătați că tocmai ați ieșit din pat sau ca și cum vă îndreptați spre un club.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 2
    2. Să se comporte profesional în public. Elevii și comunitatea la mare vă vor vedea ca profesor chiar și atunci când nu lucrați, asigurați-vă că reprezentați școala și profesia dvs. bine în viața de zi cu zi. Fii cineva pe care alții îl pot respecta, indiferent de situație.
  • Pentru a numi un exemplu extrem, intrarea în Braws beat în timpul tău liber va provoca membrii comunității să piardă respectul nu numai pentru dvs., dar poate și pentru profesia în general.
  • Nu-ți face rău școala sau bârfa despre angajații școlari sau studenți.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 3
    3. Mențineți profesionalismul asupra mediilor sociale. Social Media poate fi o modalitate excelentă de a vă conecta cu studenții, părinții și colegii, dar poate fi, de asemenea, o gateway la un comportament neprofesional sau chiar inadecvat. Ar trebui să vă păstrați profilurile sociale personale și profesionale separate și păstrați setările de confidențialitate stricte pentru fiecare.
  • Ca regulă generală a degetului mare, nu spune nimic pe mass-media socială pe care nu ați spune în sala de clasă.
  • Rezista tentației de a obține prea mult sau pentru a umbri pe social media. Păstrați un grad de distanță profesională în relațiile dvs. cu studenții și alții în calitate de profesor.
  • Nu postați fotografii ale studenților dvs. pe social media fără consimțământul lor și consimțământul părinților sau tutorelui.
  • Verificați dacă școala dvs. are îndrumări sau politici sociale în vigoare.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 4
    4. Pregătiți-vă bine pentru fiecare zi de predare. Verificați planificatorul dvs. seara înainte și pregătiți-vă pentru următoarea zi. Profesorii profesioniști planifică cu atenție pentru fiecare lecție și clasă. Apoi, ei rămân la programul de lucru și programul de evaluare.
  • Acest lucru asigură acoperirea conținutului de programe, precum și abilitățile necesare pentru succesul pe termen lung al studenților în domeniul lor specific sau în zona de învățare.
  • O zi de lucru profesională a profesorului nu se încheie cu clopotul școlii la sfârșitul zilei și întotdeauna începe înainte de clopotul de dimineață a doua zi.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 5
    5. Vino să lucrezi la timp în fiecare zi. Un profesor profesionist înțelege nevoia de a începe ziua bine, în fiecare zi. Prima impresie pe care o faci în fiecare dimineață stabilește tonul pentru restul zilei.
  • Ajungeți destul de devreme că aveți timp să obțineți toate lucrările și planurile de lecție în ordine, astfel încât să vă puteți pregăti mental să începeți dreptul de zi.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 6
    6. Urmați procedurile și protocoalele așteptate la școala dvs. Adevărați profesioniști, în orice domeniu, îmbrățișează identitatea și valorile corporative și modelează acest lucru pentru clienți. În cazul unui profesor, înseamnă a fi un "jucător de echipă" cu colegii dvs. profesori și administrația școlară și proiectarea acestui accent deosebit asupra studenților dvs.
  • Chiar dacă aveți îndoieli sau diferențe de opinie cu identitatea corporativă sau procedurile de la școala dvs., nu lăsați această sângerare în învățătura dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 7
    7. Nu pierdeți termenele limită sau căderea în spatele dvs. la clasificarea dvs. Profesioniștii își păstrează activitatea până la data și planificați înainte. Dacă întotdeauna apăsați termenele limită sau făcând promisiuni, nu puteți păstra, veți pierde respectul în ochii studenților și colegilor dvs.
  • Când vine vorba de clasificare, o regulă de 3 zile este un punct de plecare bun pentru sarcini mai scurte și teste non-eseu. Pentru misiuni mai lungi, stick la o schimbare de 2 săptămâni. Dacă luați prea mult timp pentru a vă întoarce testele și așa mai departe, elevii pot pierde interesul în sarcină și rezultatele lor până când vă întoarceți munca.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 8
    8. Îmbrățișați schimbarea și dați o nouă metode o șansă. Nu fiți un doomsayer și aruncați apă rece pe idei sau sugestii noi pentru o schimbare pozitivă. În loc să vocalizeze gândurile negative cum ar fi "Care nu va funcționa niciodată la această școală," Cu respect, notați orice preocupare pe care ați putea avea, dar vă arătați dorința de a încerca ceva diferit.
  • Nu reduceți imediat sugestii sau idei noi de la elevi. Lăsați-i să știe că opiniile și perspectivele lor sunt evaluate.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 9
    9. Căutați cunoștințe noi pentru a împărtăși studenții dvs. Luați cursuri de educație continuă pentru a vă menține stimulați mental. Entuziasmul dvs. reînnoit pentru subiectul dvs. va fi recompensat de creșterea interesului și a entuziasmului pentru subiectul însuși.
  • Un adevărat profesionist - ca profesor sau în orice altă carieră - nu oprește niciodată învățarea.
  • De asemenea, asigurați-vă că respectați politica și legislația educațională.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 10
    10. Fii pasionat, pozitiv și entuziasmat de munca ta. Niciodată nu acționați ca și cum ar fi o corvoadă de a fi în clasă, chiar dacă se simte din când în când. În schimb, pozitivitatea și entuziasmul proiectului pentru studenții dvs.
  • Dacă aveți nevoie de o pozitivitate, faceți-vă, luați ceva timp în fiecare dimineață sau între clase pentru a vă reaminti de ce ați ajuns în predare și ce ieșiți din ea.
  • Păstrați acest entuziasm pozitiv dincolo de clasă, de asemenea. De exemplu, un profesor profesionist nu va crea negativitate într-o cameră de personal sau nu va angaja în bârfe fără minte.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 11
    11. Participați la cursuri de dezvoltare profesională pentru a obține noi competențe. Profesorii profesioniști sunt în continuă învățare și împărtășind ceea ce știu. Aflați despre cele mai recente teorii și practici pedagogice, precum și instrumentele comerțului. Fii deschis pentru a încerca idei noi pentru a ajuta elevii să învețe și să prospere.
  • Așa cum învățați de la alți profesori, ei pot învăța de la dvs. Distribuiți ceea ce învățați din experiențele și clasele dvs. cu alți profesori, în special cei din echipa dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Rularea unei săli de clasă ca un pro
    1. Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 12
    1. Preluați clasa dvs. de clasă. Respectați-vă elevii și cereți același respect de la ei. Stabiliți în mod clar regulile dvs. pentru comportamentul în clasă și asigurați-le în mod consecvent. Nu strigați sau nu vă pierdeți calmul răcoros și colectat și să fiți clar cu privire la ceea ce trebuie să se întâmple. Atunci când este necesar, implicați administrația școlară pentru problemele grave de disciplină.
    • Slujba ta nu este prietenul studenților sau cel mai asemănător profesor. Sunteți un mentor care este acolo pentru a transmite cunoștințe și model de comportament profesional.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 13
    2. Puneți siguranța în primul rând. Amintiți-vă că, ca profesor profesionist, oferiți un serviciu studenților și comunității școlare. Sunteți obligați să vă luați "În Loco Parentis" rol serios. Explicați de ce există anumite reguli și urmează toate procedurile instituționale de gestionare a riscurilor.
  • Indiferent dacă predați o clasă de gimnastică sau în laboratorul de chimie, stați în mod clar regulile de siguranță și țineți-le pe toți la ei în orice moment. Nu vă faceți griji într-o încercare greșită de a apărea mai plăcută sau "rece."
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 14
    3. Faceți excelență obiectivul dvs. Oferă în mod constant repere pentru îmbunătățirea studenților. Dați laudă atunci când este datorată și feedback-ul compasional, dar constructiv atunci când este necesar. Să încurajeze și să sprijine pe cei care au nevoie de ajutor și să găsească modalități creative de a le ajuta să-și îmbunătățească notele.
  • Creați un mediu în care toată lumea (inclusiv dvs.) este de așteptat să facă tot posibilul, este lăudat atunci când fac acest lucru și este susținut atunci când nu sună de excelență.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 15
    4. Se mândrește cu procesul și produsele învățăturii dvs. Asigurați-vă că lecțiile, notele și materialele dvs. sunt prezentate profesional - care este, îngrijită, clară, ușor de urmărit și fără erori simple sau greșeli. Luați o clipă pentru a vă considera cum ați calificat propriile eforturi - dacă ar fi altceva decât să treacă cu culori zburătoare, să vă sporească efortul.
  • Un profesor profesionist nu ar trebui să simtă niciodată că ar trebui să re-realizeze o lucrare, deoarece prezentarea sa este rușinată.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 16
    5. Luați responsabilitatea pentru rezultatele studenților dvs. În cele din urmă, depinde de studenții dvs. să pună în muncă și efort pentru a obține cele mai bune clase. În calitate de profesor profesionist, ar trebui să acceptați că gradele pe care elevii dvs. le realizează sunt, cel puțin parțial, o reflecție asupra dvs. Acceptați că există loc de îmbunătățire a ambelor părți - studenții și al tău.
  • Nu vă aruncați doar mâinile și spuneți că notele sărace ale elevului sunt pentru că sunt leneși sau nu le pasă de material. Să o ia ca o provocare personală pentru a găsi modalități de a le angaja în acest subiect.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 17
    6. Simplificați lecțiile dvs. pentru a vă concentra pe componentele cheie. Profesorii buni fac ușor să înțeleagă lucrurile complicate. Utilizați exemple, modele, imagini, activități hands-on, conexiuni de viață reală și așa mai departe. Găsiți modalități pentru ca elevii dvs. să se refere la material.
  • Cu toate acestea, "simplu" nu înseamnă "prea ușor" sau "creat fără îngrijire."Whitting subiecte complexe în lecții mai simple este o provocare care necesită timp și efort pentru a stăpâni.
  • Alegeți creierul colegilor profesori pe care îi respectați pentru capacitatea lor de a aduce accentul și simplitatea învățării lor.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 18
    7. Păstrați atenția studenților prin entuziasm și conștiința de sine. Nu trebuie să vă așteptați ca elevii să fie încântați să învețe ceva dacă nu păreați încântați să îl învățați. Lăsați-vă pasiunea să strălucească în sala de clasă, iar unele dintre ele se vor rupe pe elevii voștri.
  • Cu acest entuziasm, explicați elevilor dvs. de ce cunoștințele pe care le transmiteți este importantă și cum pot aplica ceea ce învață în viața lor de zi cu zi. Apoi sunt mult mai probabil să-și amintească ceea ce predați.
  • Metoda 3 din 3:
    Conectarea cu studenții, părinții și colegii
    1. Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 19
    1. Inspirați încrederea altora chiar de la început. Creați o primă impresie bună din prima zi a anului universitar. Fi pregătit, entuziasmat și serios despre succes.
    • Fii cineva care pot crede studenții, părinții, colegii și administratorii.
    • Dacă ați făcut o impresie slabă pe cineva din anumite motive, lucrați din greu pentru ao schimba.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 20
    2. Tratați elevii cu respect. Niciodată să nu umilească public sau să-ți biciuie studenții. Nu discutați despre rezultatele sau notele lor în fața altora. Nu personalizați problemele cu studenții.
  • Niciodată nu țipi la studenții tăi sau să-i rușine în fața colegilor lor. În schimb, încurajați-i să participe la stabilirea normelor de clasă, care includ respectul pentru toți.
  • Părăsiți familia, fundalul, religia, comportamentul și circumstanțele personale din procesele și discuțiile disciplinare publice.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 21
    3. Model de comportament respectuos pentru studenții dvs. Elevii dvs. pot învăța multe despre ceea ce vă așteptați de la ei urmărind. Arătați întotdeauna o atitudine respectuoasă față de studenți, membri ai personalului, școala, subiectul tău și singur. Ei vor ridica atitudinea dvs. respectuoasă, făcându-se ușor respectul lor.
  • Utilizați un ton calm și respectuos atunci când adresați elevilor și personalului.
  • Dacă predați mai multe clase, nu vă plângeți de o clasă la alta. Studenții dvs. vorbesc unul cu celălalt, astfel încât elevii din cealaltă clasă vor afla.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 22
    4. Aveți un interes în fiecare copil. Cu cât veți cunoaște mai bine studenții, cu atât mai multă influență veți avea asupra atitudinii lor față de învățare și în viața lor în general. Nu jucați favorite sau considerați că cineva dincolo de ajutor - slujba dvs. ca profesionist este de a învăța pe toți în clasă.
  • Asigurați-vă că nu uitați de studenții din mijloc - care este, cei care vă urăsc cu succesele lor sau vă vor frustra cu lipsa de interes.
  • Amintiți-vă că munca dvs. este să vă conectați cu fiecare student ca mentor, totuși. Nu trebuie, și nu ar trebui să încerci să devii prietenul lor.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 23
    5. Să mențină confidențialitatea. Un profesor profesionist va folosi informațiile personale ale studenților pentru a le ajuta să-și atingă potențialul. Informațiile confidențiale nu vor fi dezvăluite ca bârfe sau folosite ca o armă împotriva unui student. De asemenea, informațiile non-clasă, cum ar fi conținutul întâlnirilor de personal, ar trebui tratate în cea mai strictă încredere.
  • Puteți ajunge în probleme juridice sau pierdeți licența de predare pentru a dezvălui informații confidențiale.
  • Cu toate acestea, asigurați-vă, de asemenea, că știți când sunteți mandatat de lege pentru a dezvălui informații confidențiale. De exemplu, dacă vi se spune sau bănuiți că un copil este abuzat, este posibil să fiți obligați în mod legal să raportați acest lucru autorităților.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 24
    6. Consultați părinții și salvați implicarea lor. Includ părinții în procesul educațional și încurajează sprijinul proceselor și procedurilor disciplinare ale școlii. Fi politicos și calm atunci când se ocupă de părinți. Să le reamintească că fiecare discuție despre copil trebuie întreprinsă cu interesele superioare ale copilului la inimă.
  • Nu puteți forța părinții să se implice în educația copilului, dar puteți fi cât mai primii posibil. În același timp, fiți răbdători cu părinții care sunt probabil prea implicați și încercați să le puneți în direcția cea bună.
  • Imaginea intitulată Fii un profesor profesionist Pasul 25
    7. Sprijiniți-vă colegii și managementul școlar. Arată că sunteți un "jucător de echipă" prin prioritizarea nevoilor instituției ca întreg. Amintiți-vă că sunteți o persoană într-un grup de profesioniști care ar trebui, în mod ideal, să împărtășească un scop și o viziune comună.
  • În mod inevitabil, vor fi diferențe de opinie, desigur, iar relațiile dintre profesori și administratori pot obține în mod deosebit îngheț în timpul negocierilor contractuale.
  • Cu toate acestea, nu pierde din vedere faptul că accentul dvs. ar trebui să fie pus pe bunăstarea școlii și a studenților săi.
  • Cum puteți păstra studenții motivați în școală?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Jai FlickerTutor Jai Flickeracademic

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Ca profesor și un profesionist, este probabil să fii judecat de cuvintele și acțiunile tale. În orice moment, în interacțiunile dvs. cu copiii, părinții și membrii publicului, practicați auto-reținere, auto-control și asertivitate în declararea faptului că tot ceea ce faceți este în interesul celor mai buni ai copiilor din îngrijirea voastră.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar