Cum de a crea depozitare într-o cameră a copilului fără dulapuri

Găsirea spațiului de depozitare într-o cameră a copilului fără dulapuri ar putea părea greu, dar există de fapt multe soluții.Cel mai bun lucru de făcut este să investești într-o bucată mare de mobilier pentru îmbrăcăminte și alte posesiuni ale copilului tău.Investiți într-un dresser sau armoire pentru îmbrăcămintea copilului tău.Obțineți un birou pentru consumabilele școlare ale copilului dvs. și materialele de scriere.Ar trebui să ridici patul copilului tău și să găsești modalități de a stoca lucrurile sub pat, de asemenea.Păstrați camera copilului dvs. organizată prin investiții în recipiente de depozitare și găsirea modalităților de aranjare a spațiului într-un mod curat.Asigurați-vă că opțiunile de mobilier și de depozitare pe care le furnizați sunt funcționale și accesibile pentru copilul dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Stocarea lucrurilor în mobilier
  1. Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
1. Utilizați rafturi.Rafturile sunt un lucru magic atunci când sunteți scăzut în spațiu.Fie că primiți rafturi, rafturi modulare de placaj (pentru haine, încălțăminte și colecții), sau rafturi montate pe perete, rafturile pot extinde semnificativ cantitatea de spațiu cu care trebuie să lucreze copilul dumneavoastră.Chiar și cutii vechi de lapte sau cutii de lemn de vintage pot face rafturi minunate, distractive pentru copilul tău.
  • Unele rafturi sunt concepute pentru a fi utilizate cu recipiente mici cubby.Aceste containere permit copilului dvs. să maximizeze cantitatea de lucruri pe care le pot potrivi în rafturi.
  • Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    2. Obțineți un dulap deschis.Un dulap deschis oferă o mare parte din aceleași beneficii și funcționalitate ca un raft de îmbrăcăminte liber, dar este mai rezistent și mai permanent decât un suport de îmbrăcăminte.Dacă nu credeți că veți dori să vă mutați rack-ul de îmbrăcăminte sau dacă aveți un loc ideal pentru el (ca în locașul unui zid), ar trebui să luați în considerare un dulap deschis pentru camera copilului dvs.
  • Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    3. Cumpărați un dresser.Un dresser, armoire, chifferobe sau orice altă piesă de mobilier cu sertare sau rafturi glisante este o modalitate excelentă de a crea depozitare într-o cameră a copilului fără dulapuri.Dressers și variațiile lor sunt de obicei folosite pentru a crea spațiu pentru îmbrăcăminte.Dar, în funcție de dimensiunea mobilierului și de numărul de sertare, este posibil să vă împărțiți o parte din ea în spațiu pentru haine și o parte din ea pentru alte obiecte cum ar fi jucăriile și jocurile.
  • Asigurați-vă că dress-ul selectați pentru camera copilului dvs. nu este prea înaltă pentru copilul dvs.Multe magazine de bunuri de origine oferă vestiare sau armoires special pentru copii.
  • Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    4. Cumpărați un piept sau un trunchi.Un piept sau un trunchi este în principiu o cutie mare.Pieptul sau trunchiul pot sta confortabil la poalele patului, împotriva unui perete sau în colț.Puneți jucării sau îmbrăcăminte în afara sezonului în piept sau trunchi.Unele dintre cele mai vandute trunchiuri pot fi găsite pe piețele antice, dar puteți găsi și noi în magazinele de bunuri de acasă.
  • Nu utilizați doar interiorul trunchiului pentru depozitare.Dacă vă așteptați că copilul dvs. va folosi rar ceea ce este în interiorul trunchiului sau pieptului, puneți cărți, jucării sau jocuri deasupra acesteia.
  • De asemenea, puteți utiliza o valiză spațioasă dacă este suficient de robustă.
  • Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    5. Puneți un birou în camera copilului.Un birou este un punct excelent pentru a stoca cărți, materiale de scris și alte materiale școlare.Încurajați-vă copilul să-și plaseze capsatorul, stilourile, hârtia și creioanele în sertarele de birou.Obțineți un birou cu mai multe sertare pentru a maximiza utilizarea sa ca spațiu de stocare.Plasați biroul de perete, astfel încât să nu fie în afara drumului.
  • Metoda 2 din 4:
    Găsirea de soluții pentru îmbrăcăminte
    1. Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    1. Atârnă o bordură.O pantă este o vedere comună în saloanele și garajele.Dar ați putea instala o pantă în camera copilului pentru a obține lucrurile de pe podea.Ați putea atașa coșuri de cadre de sârmă, mănuși de baseball, eșarfe și alte obiecte mici și îmbrăcăminte de la PEGBoard.
    • Pentru a atârna panoul de pe peretele camerei copilului, unghiului sau înșurubați-l în poziție.
  • Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    2. Cumpărați un rack de haine.Rafturile de haine sunt cadre metalice libere care oferă polul aliniat orizontal pe care l-ați găsi într-un dulap.Puteți să vă așezați hainele pe rack-ul hainei și să nu pierdeți niciodată un dulap.Unele rafturi de haine au două bare care leagă un capăt al suportului la celălalt.Acest lucru vă oferă două nivele pentru a vă închide hainele copilului.În funcție de vârsta copilului dvs., ei ar putea fi numai capabili să utilizeze rackul de jos.
  • Cele mai bune rafturi au roți pe ele, astfel încât acestea să poată fi ușor mutate odată asamblate.
  • Rafturile de haine sunt disponibile la majoritatea magazinelor de bunuri de origine.
  • Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    3. Atârnă un rack de tavan.Un rack de plafon este alcătuit din două lanțuri atârnate de plafon, cu un bar care a lovit între ele.Plasați fiecare lanț aproximativ un picior (33 de centimetri) de pe perete.Acestea ar trebui să fie separate unul de celălalt printr-o distanță care nu este mai mare decât lungimea barului pe care o veți agăța pe lanțuri.După ce a atârnat lanțurile de pe tavan, trageți capetele în sus cu câțiva centimetri sau centimetri și conectați-le la un loc mai înalt pe lanț utilizând cleme metalice (de exemplu, felul de clipuri pe care le-ați folosi pentru a conecta o perdea de duș).
  • Lungimea lanțurilor de care aveți nevoie depinde de înălțimea plafonului și de înălțimea copilului.Asigurați-vă că rack-ul dvs. de tavan va sta la o înălțime care permite copilului dvs. să acceseze rack-ul.
  • Pentru un raft simplu de tavan, puneți o tijă de perdea în lanț.
  • Pentru un raft de tavan cu stil rustic, puneți o ramură de copac relativ dreaptă peste lanțuri.O ramură de broască de mesteacan arată elegant și chic în orice cameră.
  • Ați putea înlocui frânghiile robuste pentru lanțuri.
  • Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    4. Înclinați o scară împotriva peretelui.O scară este în principiu o serie de rafturi scurte.Copilul tău ar putea să-și pună pantaloni sau alte îmbrăcăminte peste treptele scării pentru a le plasa din cale.Orice scară va funcționa, bineînțeles, dar cel mai bun scară va împrumuta camera un aspect curat și minimalist.În loc să obțineți o scară industrială mare din metal, încercați o scară din lemn.În acest fel, ați putea, de asemenea, să-l pictați pentru a se potrivi cu interiorul camerei copilului.
  • Asigurați-vă că copilul dvs. înțelege un protocol adecvat de siguranță înainte de a se sprijini scara împotriva peretelui pentru o depozitare suplimentară.Dacă bănuiți că vor răsturna scara peste sau nu pot înțelege măsurile de siguranță de bază, nu instalați o scară în camera lor.
  • Metoda 3 din 4:
    Stocarea lucrurilor sub pat
    1. Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    1. Plasați patul copilului pe o platformă de stocare.O platformă de stocare este ca o primăvară regulată, dar ascunde o serie de spații mari de depozitare goale sub ea.Platforma de stocare se află pe un cadru de pat cu cutie solidă.Vă economisește necazurile de a găsi recipiente de stocare care se potrivesc sub patul copilului dvs., deoarece puteți pune obiecte și îmbrăcăminte direct în spațiile de depozitare sub platforma de stocare.
  • Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    2. Ridicați patul copilului.Dacă saltea copilului dvs. este pe podea sau are un cadru solid care împiedică accesul la spațiul sub pat, îl înlocuiește cu culturile de pat.Culturile de pat sau un cadru metalic care permite accesul la spațiul sub pat poate prelungi cantitatea de spațiu pe care copilul îl are în camera lor.Păstrați hainele din afara sezonului, jucăriile sau colecțiile în recipiente de depozitare scăzute și alungite și glisați-le sub pat.
  • Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    3. Ia o mansardă.Următorul pas în sus de la creșterea patului dvs. Câteva centimetri vă ridică patul cu câteva picioare.Un mansardă este un pat ridicat care vă permite să stocați lucrurile sub ea.Puteți obține loft-uri gata făcute din mai multe magazine de bunuri de origine sau ați putea converti un pat supraetajat existent într-o mansardă prin simpla scoatere a cadrului de pat inferior.Sub mansardă, ați putea stoca rafturi, un televizor sau un birou.
  • Metoda 4 din 4:
    Stocarea cotelor și scopurilor
    1. Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    1. Plasați rafturile la nivelul solului.Dacă plasați rafturi la o înălțime scăzută pentru copilul dvs., vă veți asigura că acestea pot accesa cu ușurință bunurile stocate.Dacă rafturile sunt distanțate perfect adiacente unul altuia, ați putea pune o pernă lungă, plată peste ele și faceți un loc sau o canapea deasupra rafturilor.Cel mai bun loc pentru a pune rafturi ca acesta este în fața unei ferestre.
  • Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    2. Atârnă un organizator de pantofi în spatele ușii.Un organizator de pantofi este un produs de pânză sau plastic cu mai multe buzunare în rânduri curat, care este proiectat să dețină pantofi.Organizatorii de încălțăminte deasupra ușilor sunt un loc minunat pentru a stoca pantofi suplimentari, dar le-ați putea folosi, de asemenea, pentru a stoca consumabile școlare, materiale artistice sau animale umplute.
  • Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    3. Utilizați coșuri de depozitare clare.Bins de depozitare clară vă permit să vedeți ce este înăuntru.Dacă copilul dvs. are jucării sau haine pe care le folosesc doar foarte rar, ei vor putea localiza și le vor identifica mai ușor dacă sunt stocați în recipiente limpezi.
  • În loc de (sau în plus față de) cu containere limpede, ați putea să vă gândiți să obțineți pungi de stocare clare.Acestea sunt mai puțin rezistente decât recipientele de depozitare, dar pot fi ușor strânse în spații (cum ar fi paturile sau într-un decalare îngustă între două rafturi), unde se poate funcționa recipiente de depozitare.
  • Marcați coșurile de depozitare.Dacă nu aveți coșuri de depozitare clare, ar trebui să indicați ce este în fiecare sac de stocare sau bin pe exterior.Puteți scrie direct pe ele sau puteți lipi o bucată de bandă de mascare pe bin și scrie pe banda de mascare.
  • Imaginea intitulată Creați stocarea într-un copil
    4. Partiționați camera.Partiționarea camerei copilului înseamnă împărțirea într-un singur spațiu pentru a trăi și a juca și un spațiu pentru depozitare.Puteți partiționa în mod eficient o cameră a copilului folosind separatoare de cameră.Aceste ecrane subțiri, agresive au provenit din Asia de Est și, de obicei, se pliază pentru a dezvălui trei sau cinci benzi orientate vertical.Fiecare bandă este compusă dintr-o foaie subțire de hârtie apăsată între două bucăți simetrice de lemn.Lemnul în sine este sculptat în forme și modele decorative.
  • Asigurați-vă că copilul dvs. înțelege să nu strige hârtia pe ecran sau să le bați peste.
  • Nu există nici o modalitate corectă de a partiționa o cameră.Ați putea împărți camera în jumătate sau separați o treime din restul acesteia.Experimentați cu aranjamente diferite pentru a găsi una care vă place copilul.
  • Un alt mod în care ați putea partaja camera este folosind perdele.Acest lucru este cel mai bine realizat prin agățarea perdele chiar în spatele patului copilului dvs., la o înălțime chiar sub tavan.Păstrați lucrurile copilului dvs. pe rafturi sau într-un dresser în spatele patului și trageți perdelele închise în fața lor.
  • sfaturi

    Dacă copilul dvs. nu poate ajunge destul de sus pe rack-ul lor de îmbrăcăminte sau garderoba, le puteți oferi cu un mic scaun de pas, îi ajută să-și atingă hainele și alte lucruri.
  • Verificați magazinul local de bunuri de origine pentru coșuri de depozitare, rafturi de îmbrăcăminte, ecrane de cameră și alte piese de mobilier care vă pot ajuta să creați spațiu de depozitare într-o cameră a copilului.Magazinele de revânzare pot avea, de asemenea, lucruri care pot ajuta.
  • Asigurați-vă sistemul organizațional în camera copilului dvs. cât mai ușor și mai eficient posibil. Ei vor fi mai probabil să pună lucrurile departe când există mai puțini pași pentru a lua.
  • Depozitați hainele copilului depuse vertical în sertare în loc să le stivuiți pe partea de sus unul de celălalt. Vor fi mai ușor să vadă și să scoată din sertar în acest fel.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar