Cum se adaugă spațiu de stocare într-o cameră de joacă

Găsirea modalităților de adăugare a spațiului de stocare într-o cameră de joacă poate simți o sarcină imposibilă, mai ales dacă aveți mai mult de un copil. Încercând să găsească pete pentru păpușile lor, lego, mașini, figuri de acțiune și alte jucării în formă ciudate necesită o mică ingeniozitate. Cu toate acestea, utilizarea spațiului de perete disponibil și a achiziționării mobilierului multi-utilizare poate ajuta la ajutor în acest proces.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea spațiului de perete
  1. Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare într-o cameră de redare Pasul 1
1. Configurați o bordură. Găsiți sau cumpărați o pantă dintr-un magazin de îmbunătățire la domiciliu, cum ar fi depozitul de acasă sau jos. Puteți să-l tăiați la orice dimensiune de care aveți nevoie și ar trebui să necesite doar câteva șuruburi de lemn și ancore de gipswall pentru ao stabili. Vopsea pegord-ul în funcție de modul în care vă place.
  • Încercați culori strălucitoare cum ar fi roșu sau portocaliu sau un design cu stele și dungi. Odată vopsită, atașați cârligele și atârnați lucrurile cum ar fi coșurile, jucăriile și hainele pentru a obține lucrurile de pe pământ și adăugați spațiu în cameră.
  • Acesta este un element ușor de personalizabil și poate fi schimbat în mod regulat, după cum aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare într-o cameră de joacă Pasul 2
    2. Convertiți un organizator de pantofi în depozitare de jucării. Cumpărați o cârpă sau o pantofi de plastic, pentru jucării, cum ar fi barbii, animale umplute sau mașini. Pur și simplu urmați instrucțiunile pentru a le închide pe o ușă și apoi completați fiecare cubby după cum este necesar. Puteți chiar să împărțiți organizatorul de pantofi în jumătate cu jucăriile diferite pentru copii. De exemplu, barbii și hainele lor pot merge în primele jumătate și cifrele de acțiune cum ar fi g.I. Joes pot merge în partea de jos.
  • Folosind un organizator vizual, facilitează ca copiii să vadă ce este în fiecare buzunar, ceea ce ajută la curățarea mai ușoară.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare într-o cameră de joacă 3
    3. Puneți niște benzi de bandă magnetică. Măsurați câteva benzi de bandă magnetică pentru a adăuga la un perete de joacă. Suma pe care o utilizați va depinde de numărul de jucării pe care intenționați să le atașați. De exemplu, dacă copilul dvs. are o colecție mare de mașini de curse, atunci puteți dori 3-5 benzi de bandă. Cu toate acestea, dacă aveți spațiul de perete, puteți face, de asemenea, o linie lungă de bandă magnetică. Odată ce l-ați atașat la perete, pur și simplu așezați mașinile sau alte jucării metalice de-a lungul benzii.
  • Asigurați-vă că această bandă este suficient de mică pentru ca copiii să aibă acces ușor.
  • Puteți găsi o bandă magnetică la cele mai multe magazine Craft sau online pe Amazon pentru aproximativ 20 de dolari. Ar trebui să aibă o parte cu un adeziv tipic de bandă acoperită cu hârtie albă subțire. Pur și simplu coaceți acest lucru și lipiți banda pe perete.
  • Banda ar trebui să se desprindă cu ușurință. Cu toate acestea, dacă aveți probleme, încercați să utilizați un amestec sau apă caldă și săpun pentru a scoate banda.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare într-o cameră de redare Pasul 4
    4. Investiți într-un birou sau o masă montată pe perete. O masă de ascundere sau un birou este o modalitate excelentă de a elibera spațiu într-o cameră de joacă. Puteți găsi birouri montate pe perete pe Amazon sau de la IKEA pentru sub 50 de dolari. Tot ce aveți nevoie pentru configurație este inclus, în afara unei șurubelnițe. Doar asigurați-vă că testați durabilitatea biroului înainte de ao cumpăra, deoarece copiii pot fi dur în uz de mobilier de uz casnic.
  • Cele mai multe birouri pliate necesită doar șuruburi și balamale. Mai întâi trebuie să decideți unde pe perete doriți biroul, apoi utilizați un nivel și un creion pentru a marca o linie dreaptă și uniformă. Odată ce ați făcut acest lucru, trebuie să trebuie doar să înșurubați balamalele în birou și apoi să înșurubați cealaltă jumătate a balamalelor în perete.
  • Metoda 2 din 3:
    Dublarea funcționalității mobilierului
    1. Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare într-o cameră de joacă Pasul 5
    1. Întoarceți recipientele în scaune. Luați câteva borne de depozitare din lemn, plastic sau de răchită și atașați perne de scaune la vârfurile lor. Aceste containere de depozitare sunt dimensiunea perfectă pentru copiii mici și sunt o modalitate excelentă de a obține jucării, cărți și îmbrăcăminte din cale fără a sacrifica spațiul. Puteți chiar să atașați roțile la fundul lor pentru a le face ușor pentru copii să se deplaseze după cum este necesar.
    • Încercați diferite culori și modele pentru topurile țesăturii pentru a adăuga caracter la o cameră de joacă.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare într-o cameră de joacă Pasul 6
    2. Utilizați cufere ca mese. Repuneți un piept din lemn sau răchită să se dubleze ca o masă. Cele mai multe cufere sunt deja la înălțimea perfectă pentru copii, totuși puteți adăuga întotdeauna picioarele de masă pentru a ridica pieptul și a face să apară mai mult ca o masă. Încercați să achiziționați picioarele de masă din lemn de la Lowes sau Home Depot, care sunt doar 1- $ 3 fiecare. De asemenea, puteți picta sau pata aceste trunchiuri pentru a se potrivi cu decorul camerei.
  • Dacă nu aveți un piept, încercați să căutați în magazinele de mulțumire sau la Goodwill pentru un articol mai ieftin, nu vă deranjează copiii să obțină vopsea și alte lucruri.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare într-o cameră de redare Pasul 7
    3. Line un perete sau sub o fereastră cu bănci. Bănci sunt o modalitate excelentă de a obține stocarea și scaune. Căutați pe cei care au cubbies pentru a pune lucrurile departe. Puteți chiar să obțineți o grămadă de coșuri sau containere de depozitare colorate pentru a anima decorul camerei. Utilizați aceste cubbies pentru a împacheta animalele umplute, haine sau pantofi.
  • Dacă aveți o fereastră, încercați să instalați o bancă cu depozitare direct sub ea pentru a crea o zonă de citire. Apoi puteți umple cubbii cu cărțile preferate ale copilului dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de rafturi
    1. Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare într-o cameră de joacă Pasul 8
    1. Încercați rafturi plutitoare. Acest tip de rafturi nu este doar ușor de pus, dar foarte accesibil. Puteți găsi rafturi plutitoare în culori simple din lemn, cum ar fi stejar sau cireșe, sau în alb-negru. Ele sunt transportate în majoritatea magazinelor, cum ar fi ținta, depozitul de acasă și Walmart. Toate hardware-ul necesar pentru rafturi sunt incluse. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un burghiu pentru a pune în șuruburile de gips pentru a vă asigura că aceste rafturi sunt sigure.
    • Rafturile plutitoare vin în multe dimensiuni, dar sunt adesea scurte și subțiri. Încercați să le utilizați pentru colecții de jucării mai mici, cum ar fi autoturismele sau cifrele de acțiune.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare într-o cameră de redare Pasul 9
    2. Faceți un întreg zid de rafturi sau cutii de depozitare. Încercați să dedicați un întreg perete la depozitare, punând mai multe rânduri de rafturi. Puteți face acest lucru cu rafturi în picioare sau plutitoare. Doar asigurați-vă că măsurați înălțimea și lățimea peretelui, astfel încât să puteți păstra distanța dintre rafturi chiar. De asemenea, puteți încerca să creați un perete exclusiv din coșuri de depozitare sau cutii, care ar acționa în mod similar cu dulapurile.
  • Dacă nu aveți spațiu pentru un întreg zid, puteți instala în continuare mai multe rafturi în zona disponibilă.
  • Imagine intitulată Adăugați spațiu de stocare într-o cameră de joacă Pasul 10
    3. Utilizați rafturi deschise pentru a împărți o cameră. Utilizați rafturile în picioare pentru a separa o cameră de joacă dintr-un spațiu de viață sau de familie sau pur și simplu între activități cum ar fi lectura și artele și meșteșugurile. Aceasta este o modalitate excelentă de a separa zone în timp ce păstrând încă un sentiment de deschidere. Puteți chiar să împărțiți rafturile între diferitele spații. De exemplu, elementele de joacă pot fi plasate pe rafturile inferioare în care copiii pot ajunge la ele, în timp ce obiectele cum ar fi imaginile și knoamele Knick pot sta pe rafturile de sus.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar