Cum se potrivesc două paturi twin într-o cameră mică

Montarea a două paturi twin într-un dormitor mic este dificilă și măsurarea camerei și aranjarea mobilierului poate face un paradis pentru ca oamenii să-l împărtășească. Va trebui să știți cum să faceți o schiță a întregii camere și să înregistrați dimensiunile din desen. După măsurarea camerei, veți alege paturile twin și decideți cât de bine să le aranjați în cameră, pe baza formei și dimensiunii sale.

Pași

Partea 1 din 3:
Măsurarea și schițarea camerei
  1. Imaginea intitulată se potrivește două paturi twin într-o cameră mică Pasul 1
1. Schițați conturul dur al formei camerei dvs. pe hârtie. Pe măsură ce schițezi, adăugați uși, ferestre și instrucțiunile pe care le deschid și toate arcurile și golfurile. Având o schiță a corpurilor din cameră vă va permite să organizați mobilier pe baza numărului de uși și așa mai departe. Nu doriți să puneți paturi sau un birou chiar în fața unei uși dulap sau a ieșirii!
  • Notați cât de mare este ușa, așa că știți cât de mare este un element pe care îl puteți muta în spațiu.
  • Semnul în cazul în care orificiile de aerisire sunt în camera dvs. dacă aveți astfel încât să nu le acoperiți.
  • Imaginea intitulată se potrivește două paturi twin într-o cameră mică Pasul 2
    2. Faceți o schiță a fiecărui perete pe hârtie separată. Acest lucru este astfel încât să puteți include poziția de lucruri, cum ar fi ferestrele, radiatoarele, prizele electrice, orificiile de aerisire și orice alte obiecte fixe care ar fi obstacole pentru a plasa paturi gemene în cameră. Trebuie să puteți lucra în jurul acestor corpuri atunci când plasați paturi și alte mobilier.
  • Imaginea intitulată se potrivește două paturi twin într-o cameră mică Pasul 3
    3. Adăugați dimensiuni la schițe. Măsura între fiecare punct fix în cameră. Deci, măsurați distanța de la arcada de ușă la colțul camerei, în colțul camerei se dezvăluie și așa mai departe.
  • Alegeți un punct de plecare și lucrați în sensul acelor de ceasornic de la ea, astfel încât să nu lăsați nimic.
  • Nu uitați să măsurați înălțimea camerei și la toate distanțele verticale până când întreaga cameră este cartografiată pe schițe. Este util să știți înălțimea pentru că vă gândiți să obțineți un pat supraetajat.
  • Măsurați dimensiunea și dimensiunile tuturor obiectelor fixe și înregistrați-le pe schițe în timp ce mergeți.
  • Imaginea intitulată se potrivește două paturi twin într-o cameră mică Pasul 4
    4. Desenați locația mobilierului curent în schiță. Dacă există niște gresie și un birou, măsurați spațiile dintre ele și înregistrați-le pe schița dvs. Acest lucru împiedică complicațiile atunci când se potrivește celor două paturi în cameră.
  • Măsurătorile standard ale patului gemene sunt de 39 de 74 inci (99 până la 188 cm). Aceasta este dimensiunea minimă în care o persoană care utilizează ea poate fi confortabilă.
  • Camera cea mai bună de dimensiuni pentru a se potrivi cu două paturi twin este de 10 până la 10 picioare (3.0 cu 3.0 m).
  • Partea 2 din 3:
    Selectarea a două paturi twin
    1. Imaginea intitulată se potrivește cu două paturi twin într-o cameră mică Pasul 5
    1. Cumpărați sau construiți un unitate de colț twin paturi cu depozitare. Cu acest design, copiii pot obține exact aceeași cantitate de spațiu de stocare și aceleași paturi de dimensiuni. Ambele paturi sunt o unitate și se potrivesc împreună în forma unui l pentru a se potrivi frumos într-un colț. Ele permit fiecărei persoane să aibă un sentiment de proprietate asupra spațiului propriu.
    • Ambele paturi au aceeași cantitate de spațiu pentru depozitare dedesubt și fac cea mai mare utilizare a spațiului într-o cameră mică.
    • Această configurație vă poate oferi cel mai mult spațiu de podea, deoarece ambele paturi sunt împinse pe perete.
  • Imaginea intitulată se potrivește cu două paturi twin într-o cameră mică Pasul 6
    2. Instalați un pat supraetajat cu două saltele cu dimensiuni duble. De asemenea, numit un gemene peste patul superior, acestea sunt doar două gemeni stivuite pe partea de sus unul de celălalt și vă vor salva o mulțime de cameră. Dar asigurați-vă că măsurați înălțimea camerei înainte de a cumpăra un pat supraetajat.
  • Cea mai mare parte a paturilor supraetajate în două rânduri sunt de 68 de 42 de inci (170 cu 110 cm) în înălțime, lățime și lungime.
  • Asigurați-vă că copiii dvs. sunt confortabili de alpinism în și dintr-un pat supraetajat.
  • Imaginea intitulată se potrivesc două paturi twin într-o cameră mică Pasul 7
    3. Atașați paturile de pat la fiecare dintre paturile pentru a face spațiu. Acestea ridică paturile cu câteva picioare de pe pământ pentru a crea spațiu de depozitare dedesubt. Puteți pune spațiu de depozitare plat sub bobine Paturile pentru a stoca haine sezoniere care nu sunt utilizate. Acest lucru va elibera spațiu în dulap și dresser.
  • Imaginea intitulată se potrivește două paturi twin într-o cameră mică Pasul 8
    4. Faceți ambele paturi în lofts pentru mai mult spațiu. Un mansardă ridică patul suficient de mare pentru a crea mai mult spațiu sub pat, unde puteți potrivi un birou, citiți Nook sau mai mult spațiu de stocare. Puteți pune rafturi sub un pat de mansardă pentru a stoca cărți și colecții sau orice altceva care face o cameră mică mai aglomerată.
  • Configurați un birou și scaune cu computere pentru a crea o mică zonă de studiu sub fiecare pat.
  • Această configurare funcționează cel mai bine pentru copiii mai mari și adolescenții.
  • Partea 3 din 3:
    Aranjarea mobilierului
    1. Imaginea intitulată se potrivește două paturi twin într-o cameră mică Pasul 9
    1. Decideți unde doriți să puneți mobilierul. Pe baza dimensiunii și a formei camerei, va trebui să plasați paturile pentru a obține cele mai multe din spațiul dvs. Așezați paturile paralele unul cu celălalt într-o cameră pătrată. Într-o cameră lungă, plasați două paturi pe lungime pe perete, deoarece o cameră lungă și îngustă se potrivește cu proporția paturilor gemene mai bune decât o cameră pătrată. Pentru o cameră care este în formă de L, puneți paturi pe capetele opuse ale formei L pentru a maximiza confidențialitatea locuitorilor.
    • Într-o cameră pătrată, păstrați spațiul între paturile pentru un birou și suficient spațiu pe laturile opuse pentru standurile de noapte. Includeți un dresser sau dulap pe cealaltă parte a camerei de la paturi.
    • Puneți două paturi pe lungime pe perete într-o cameră lungă. Paturile twin se vor potrivi mai bine într-o cameră lungă și îngustă, deoarece această formă se potrivește cu propriile lor mai bune decât un dormitor pătrat. Includeți o masă mică, piept de sertare, raft sau dulap între paturi pentru a crea intimitate pentru fiecare locuitor.
    • Puneți cele două ședințe unul lângă celălalt față de cel mai lung perete al unei camere în formă de L. Plasați fiecare birou pe perete paralel cu fiecare pat.
    • Asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru a vă plimba, deschideți ușile și faceți patul.
  • Imaginea intitulată se potrivesc două paturi twin într-o cameră mică Pasul 10
    2. Adăugați unități de stocare la capetele paturilor. Cu cât folosiți mai mult paturile ca spațiu de depozitare, cu atât mai puțin dezordinea va fi. Puneți o bancă de stocare, coșuri sau cutii la poalele fiecărui pat pentru a stoca jucării, cărți și haine sezoniere.
  • O bancă de stocare ar dura aproximativ un picior de spațiu la sfârșitul fiecărui pat.
  • Unele cadre de pat sunt proiectate cu depozitare în minte, deci cumpărați unul cu compartimente pentru păstrarea coșurilor sau coșurilor de dedesubt.
  • De asemenea, puteți lua în considerare spațiul de stocare a cotei prin utilizarea unor coșuri sau coșuri pentru a organiza nevoia de nopți. Rafturi de perete deasupra patului crește, de asemenea, spațiul de stocare.
  • Imaginea intitulată se potrivesc două paturi twin într-o cameră mică Pasul 11
    3. Puneți nopțile de birou de combinație lângă paturi. După cum sugerează și numele său, o noapte de birou servește atât ca un birou cât și un tabel de noptieră pentru stocarea elementelor. Profitați de suprafața sa pentru a stoca Bedside Essentials și pentru a studia.
  • Ca birou, are loc pentru o lampă mică, o ceașcă de stilou și un laptop.
  • O noapte de noapte poate avea un sertar sau două pentru a stoca reîncărcătoare de telefon și articole de birou de acasă.
  • Imaginea intitulată se potrivește două paturi twin într-o cameră mică Pasul 12
    4. Utilizați spațiu de perete pentru a atârna rafturi de îmbrăcăminte și rafturi. Dacă nu există loc pentru un dresser de dimensiuni decent, puteți obține creativ cu unul sau două rafturi de îmbrăcăminte. Folosind rafturi sau o bancă de stocare de-a lungul peretelui maximizează spațiul pentru încălțăminte, prosoape și paturi de rezervă.
  • O modalitate de a utiliza spațiul de perete este de a instala un raft cu un raft atașat la el, astfel încât să puteți atârna haine pe suport în timp ce puneți orice altceva aveți nevoie pe raft.
  • O bancă de stocare de-a lungul peretelui sub raft și unitatea de raft poate ține haine pliate, mai multe pantofi, cărți și jucării.
  • Avertizări

    Să fie în siguranță și să folosiți întotdeauna o scară pas atunci când măsurați corpurile la niveluri ridicate. Nu stați pe radiatoare sau altceva decât o scară.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar