Cum de a construi un pat montessori

Un pat montessori sau un pat de podea, cuprinde filozofia educațională Montessori de independență și responsabilitate pentru copii. Acest tip de pat poate fi o completare excelentă la dormitorul tânărului dvs. și le oferă o mulțime de libertate de a-și explora împrejurimile. Dacă sunteți gata să faceți comutatorul, v-am acoperit! Continuați să citiți când răspundem la toate întrebările despre noile aranjamente de dormit.

Pași

Întrebarea 1 din 13:
Ce este un pat montessori?
  1. Imagine intitulată Construiți un pat montessori Pasul 1
1. Este un pat de podea destinat pentru copii mici. Patul Montessori este de fapt numit după Maria Montessori, un medic italian care credea că copiii învață și cresc cel mai bine atunci când au dat o mulțime de independență. Patul Montessori urmărește această filozofie liberă și dă mici șansa de a explora în siguranță și de a interacționa cu împrejurimile lor.
Întrebarea 2 din 13:
De ce sunt paturile Montessori pe podea?
  1. Imagine intitulată Construiți un pat montessori Pasul 2
1. Sunt concepute pentru a oferi copilului dvs. mai multă independență. Un pat stil de podea ușurează copilul să-și părăsească patul și să-și exploreze împrejurimile fără a fi rănit. Paturile Montessori oferă, de asemenea, un sentiment de confort și securitate pentru cel mic, fără a le alătura într-un pat sau un bassinet.
Întrebarea 3 din 13:
Cum faci un pat montessori?
  1. Imagine intitulată Construiți un pat montessori Pasul 3
1. Creați mai întâi un cadru de bază. Obțineți patru 2 în (5.08 cm) cu 3 în (7.62 cm) posturi care sunt 36 de ani (91.44 cm) lung și tăiat un capăt al fiecărui post la un unghi de 45 de grade. Așezați postările de pe podea cu capetele unghiului îndreptate spre distanță unul de celălalt și puneți două 2 în (5.08 cm) cu 4 în (10.16 cm) scânduri care sunt de 52 de persoane (132.08 cm) lung între ele. Asigurați-vă scândurile și postările împreună cu șuruburi din lemn și lipici de lemn.
  • 2. Construiți cadrul de bază următor. Separați cele 2 cadre pe care tocmai le-ați făcut, astfel încât acestea sunt de 27 în (69 cm). Apoi, apuca două 2 (5.08 cm) cu 4 în (10.16 cm) scânduri care sunt 27 în (68.58 cm) lung. Asigurați cele două 27 în (68.58 cm) scânduri între cadru cu adeziv din lemn și șuruburi de lemn, care creează un cadru mare, dreptunghiular.
  • 3. Finalizați cadrul cu scânduri suplimentare și lamele de lemn. Obțineți trei 2 în (5.08 cm) cu 3 în (7.62 cm) scânduri care sunt 49 (124.46 cm) lung. Plasați aceste scânduri vertical de-a lungul cadrului interior al patului, cu 2 scânduri spălate cu partea stângă și dreaptă a cadrului exterior. Atașați aceste scânduri cu șuruburi din lemn și adeziv din lemn. Apoi, unghii paisprezece în (2.54 cm) cu 4 în (10.16 cm) scânduri care sunt 27 în (68.58 cm) lung deasupra cadrului de lemn.
  • Întrebarea 4 din 13:
    Cum îmi dau patului Montessori un acoperiș?
    1. Imagine intitulată Construiți un pat montessori Pasul 6
    1. Creați un acoperiș cu 4 bucăți de lemn înclinat. Anulate două 2 în (5.08 cm) cu 3 în (7.62 cm) scânduri care sunt 22 ¾ în (55.79 cm) lung, precum și două în (5.08 cm) cu 3 în (7.62 cm) scânduri care sunt de 21 ¼ din (53.98 cm) lung. Apoi, tăiați 1 capăt al fiecărei plăci la un unghi de 45 de grade. Plasați 1 scândură scurtă și 1 lungă de pe partea de sus a postărilor din spate, stratificându-le într-o formă V inversată. Asigurați scândurile cu șuruburi de lemn și lipici și apoi repetați același proces cu posturile din față 2.
  • 2. Instalați șinele de-a lungul acoperișului pentru un suport suplimentar. Anulați două 47 în (119.38 cm) și asigurați-le de-a lungul ambelor părți ale acoperișului cu lipici de lemn și șuruburi din lemn, direct sub piesele acoperișului inversat. Apoi, asigurați-vă un 2 în (5.08 cm) cu 2 în (5.08 cm) Plank care este de47 în (119.38 cm) lung 2 cu 2 în (5.1 până la 5 ani.1 cm) scândă peste partea superioară a acoperișului, conectarea secțiunilor acoperișului ascuțit împreună.
  • Întrebarea 5 din 13:
    La ce vârstă pot începe copiii pe un pat montessori?
    1. Imagine intitulată Construiți un pat montessori Pasul 8
    1. Bebelușii mai în vârstă și copiii mici pot dormi pe un pat montessori. Nu există o recomandare grea și rapidă - în cele din urmă depinde de obiceiurile de dormit ale copilului dvs., precum și de propriile preferințe personale. Unii părinți preferă să-și pună copiii în pat într-un bassinet sau un pătuț până la vârsta de 9 luni. Alți părinți recomandă să așteptați până când copilul dvs. este de cel puțin 2 ani înainte de a lăsa micul dvs. somn pe un pat de podea. Dacă vă simțiți puțin nedecis, întrebați pediatrul copilului dvs. pentru o recomandare.
    • De exemplu, dacă bebelușul dvs. se trezește foarte mult în mijlocul nopții, călcați programul de dormit înainte de a trece la un pat de podea.
    Întrebarea 6 din 13:
    Paturile Montessori vin în diferite dimensiuni?
    1. Imagine intitulată Construiți un patul Montessori Pasul 9
    1. Da, ei fac. Multe paturi montessori vin într-o dimensiune gemenească. Cu toate acestea, puteți comanda și cadre personalizate pentru alte dimensiuni. Verificați magazinele personalizate online, cum ar fi Etsy, pentru a vedea ce sunt opțiunile dvs.
    • Dacă vă faceți propriul pat Montessori, puteți construi oricare dintre dimensiunile pe care doriți să le doriți!
    Întrebarea 7 din 13:
    Poate un pat montessori să fie pur și simplu o saltea pe podea?
    1. Imagine intitulată Construiți un patul Montessori Pasul 10
    1. Da, poate. Nu aveți nevoie de un cadru de pat pentru a face un pat montessori. Ceea ce contează cel mai mult este că saltea este aproape de podea, astfel încât copilul dumneavoastră poate urca și din ea în siguranță.
    Întrebarea 8 din 13:
    Unde ar trebui să-mi plasez patul Montessori?
    1. Imagine intitulată Construiți un patul Montessori Pasul 11
    1. Puteți să-l plasați de-a lungul unui perete sau în centrul dormitorului copilului dvs. Nu există reguli dure și rapide, atâta timp cât micul tău are acces ușor la pat. Dacă alegeți să așezați patul pe perete, păstrați-l în același timp, astfel încât copilul dvs. nu va aluneca și se blochează între perete și saltea.
    Întrebarea 9 din 13:
    Poți pune pături și jucării pe un pat montessori?
    1. Imagine intitulată Construiți un patul montessori Pasul 12
    1. Da, dacă copilul dvs. are mai mult de 6 luni. Dacă copilul dvs. este mai tânăr decât acesta, puneți doar o foaie fixată peste saltea, astfel încât să poată dormi în siguranță și confortabil.
    Întrebarea 10 din 13:
    Ce tip de saltea ar trebui să folosesc?
    1. Imagine intitulată Construiți un pat montessori Pasul 13
    1. Alegeți o saltea de pătuț dacă bebelușul dvs. utilizează patul. Crib saltelele sunt super-fire și pot proteja împotriva sindromului de moarte bruscă a copilului (SIDS). Dacă copilul dvs. are o vârstă de 1 an sau mai tânăr, alegeți cu siguranță o saltea de pătuț în loc de unul standard.
    • Pentru copii mici și bebeluși mai în vârstă, magazin pentru orice saltea care are o etichetă sau o evaluare fermă ".
  • 2. Alegeți o saltea fermă, twin sau plină dacă copilul dvs. folosește patul. Magazin pentru orice saltele cu o etichetă "firmă", deci micul tău poate dormi în siguranță și confortabil. Puteți alege o saltea twin sau plină, atâta timp cât există suficient spațiu în camera dvs.
  • Puteți să împărtășiți un pat montessori cu copilul dvs. - cu toate acestea, așteptați până când copilul dvs. este în afara fazei infantile înainte de a face acest lucru.
  • Întrebarea 11 din 13:
    Cum știu dacă patul meu este configurat în siguranță?
    1. Imagine intitulată Construiți un patul Montessori Pasul 15
    1. Verificați dacă copilul dvs. poate ieși din pat fără să se rănească. Patul Montessori ar trebui să fie foarte aproape de pământ, astfel încât copilul dvs. nu va fi rănit dacă se rostogolesc accidental din pat în timpul nopții. De asemenea, patul ar trebui să fie ușor pentru copilul dvs. să urce pe cont propriu.
    Întrebarea 12 din 13:
    Ce alte considerații de siguranță ar trebui să țin cont?
    1. Imagine intitulată Construiți un pat montessori Pasul 16
    1. Luați o mulțime de timp pentru a dovada copilul dormitorului. Filozofia Montessori este vorba despre a oferi copilului libertatea de a explora și de a se deplasa în jurul spațiului lor de locuit. Cu acest lucru în minte, treceți prin dormitorul micului dvs. cu un pieptene de dinți fine înainte de a le lăsa să doarmă în patul lor nou. Ascundeți sau scăpați de orice cabluri electrice, acoperiți orice prize electrice și asigurați-vă orice mobilier la pereți - în acest fel, copilul dvs. nu va fi în pericol dacă aleg să se rătăcească în jurul camerei.
    • În plus, căutați orice jucării mici sau obiecte care ar putea fi un pericol de sufocare.
    Întrebarea 13 din 13:
    Cum pot face un dormitor montessori pentru copilul meu?
    1. Imagine intitulată construi un pat montessori Pasul 17
    1. Instalați mobilier accesibil. Adăugați un raft de 1-2 strat de-a lungul podelei camerei copilului. Aranjați jucăriile preferate ale micului dvs. pe aceste rafturi, astfel încât copilul dumneavoastră să-i prindă ușor. Asigurați-vă că ați fixat aceste rafturi pe perete, așa că nu se vor sfârși.
    • Dacă copilul dvs. este încă crawling, închideți o oglindă cu o bară de tragere pe care o pot ajunge cu ușurință. Acest lucru le poate ajuta să practice în picioare pe cont propriu și, în cele din urmă, îi ajută să învețe să meargă.
  • 2. Afișați arta cu agățare scăzută pe pereți. Măsurați înălțimea copilului dvs. și dați seama ce se califică drept "nivel de ochi" pentru ei. Utilizați aceste măsurători pentru a atașa în mod sigur diferite bucăți de artă de-a lungul peretelui, astfel încât copilul dvs. poate să le admiră confortabil.
  • Verificați că piesele de artă de perete nu au margini ascuțite sau colțuri de culoare înainte de a le a agăța.
  • sfaturi

    Avertizări

    Verificați dacă există suficient spațiu deschis care înconjoară patul, astfel încât aerul poate curge liber în jurul saltelei, cadrului și așternului. În acest fel, mucegaiul nu este la fel de probabil să se formeze.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar