Cum să vă curățați și să vă organizați camera

Între haine murdare, dezordine și alte deșeuri, curățarea camerei dvs. ar putea fi o problemă în lista dvs. de sarcini. Și nu trebuie să vă faceți griji! Soluția la o curățare simplă și eficientă este ruperea sarcinii în treburi mai mici. Aplicați câteva dintre aceste sfaturi și trucuri la propria rutină de curățare - s-ar putea să fiți uimiți la cât de mult puteți realiza!

Pași

Metoda 1 din 14:
Treceți prin aglomerația cu metoda cu 4-box.
  1. Imagine intitulată Curățați și organizați camera dvs. Pasul 1
1. Stabiliți 4 cutii sau pungi și etichetați "Păstrați", "Donați", "Magazin" și "Coșul de gunoi."Păstrați obiectele sunt destul de explicative - acestea sunt elemente pe care încă mai aveți nevoie sau doriți și planificați depozitarea în camera dvs. În grămada Donate, lăsați-vă deoparte orice elemente folosite ușor pe care nu le doriți sau nu mai aveți nevoie. Utilizați grămada "Store" pentru elementele care pot fi mutate în stocarea pe termen lung. Apoi, dedicați caseta "coșul de gunoi" la orice junk sau dezordine care face doar spațiu în camera dvs.
  • De exemplu, o pereche de cizme de zăpadă de iarnă ar putea merge în grămada "magazin", în timp ce ambalajele vechi de bomboane ar merge în grămada "gunoi".
Metoda 2 din 14:
Ștergeți orice suprafețe prafuite.
  1. Imagine intitulată Curățați și organizați camera dvs. Pasul 2
1. Treceți peste toate suprafețele din camera dvs. cu o cârpă umedă. Concentrați-vă mai ales pe orice vestiar, oglinzi, piese de artă sau alte accesorii staționare în spațiul dvs. de locuit. Apoi, curățați pereții cu un mop de bumbac sau suge orice praf rămas cu o extensie de vid.
  • O cârpă umedă ajută la ridicarea prafului și ștergeți suprafața curată.
Metoda 3 din 14:
Vacuum podeaua dormitorului.
  1. Imagine intitulată Curățați și organizați camera dvs. Pasul 3
1. Suge orice praf, murdărie sau crumburi rămase care au colectat în timp. Concentrați-vă pe locurile greu accesibile, cum ar fi sub patul tău și în spatele diferitelor bucăți de mobilier. Dacă vă place foarte mult să mergeți în plus, vidați-vă și salteaua.
Metoda 4 din 14:
Spălați și schimbați foile.
  1. Imagine intitulată Curățați și organizați camera dvs. Pasul 4
1. Îndepărtați vechile foi și pături și le aruncați în spălare. Odată ce sunt spălate și uscate, re-faceți patul.
  • Simțiți-vă liber să vă curățați vechile perne și perne, de asemenea.
Metoda 5 din 14:
Curățați dulapul.
  1. Imagine intitulată Curățați și organizați camera dvs. Pasul 5
1. Treceți prin fiecare articol de îmbrăcăminte și decideți ce doriți să păstrați. Dacă vă place îmbrăcămintea și încă se potrivește bine, păstrați-o în dulapul dvs. pentru alte câteva sezoane. Dacă îmbrăcămintea se ocupă doar de spațiu, donați-o sau aruncați-o.
  • În mod ideal, este o idee bună să treceți prin garderoba dvs. de două ori pe an.
Metoda 6 din 14:
Organizați-vă dulapul după culoare.
  1. Imagine intitulată Curățați și organizați camera dvs. Pasul 6
1. Sortați hainele de la lumină la întuneric. Închideți hainele în grupuri de culori similare, plasând articolele de îmbrăcăminte mai deschise din stânga și hainele mai întunecate pe dreapta. Acest lucru va face ca dulapul dvs. mult mai ușor să navigați!
  • Faceți comutatorul de la plastic la umerase de catifea. Acestea iau mai puțin spațiu și împiedică să alunece hainele.
Metoda 7 din 14:
Aranjați hainele din sertarele dvs. după mărime.
  1. Imagine intitulată Curățați și organizați camera dvs. Pasul 7
1. Puneți obiecte mai mici în sertarele de sus și elementele mai mari spre partea de jos. Puteți să vă păstrați șosetele și lenjeria de corp în sertarele superioare, apoi să păstrați cămăși și fundul îndoit în sertarele inferioare.
  • Organizați-vă hainele după tipul fiecărui sertar, astfel încât acestea să fie ușor de găsit. De exemplu, păstrați șosetele și lenjeria de corp separate dacă le stocați în același sertar.
  • Puteți face propriile separatoare de carton pentru a vă ajuta să vă mențineți lenjeria. Doar secțiuni subțiri cu adeziv fierbinte din carton împreună în cubbies în formă de diamant. Așezați cubbii în sertarul dvs. de dresser și glisați lenjeria pliată în fiecare slot cubby.
Metoda 8 din 14:
Optați pentru stocarea sub pat.
  1. Imagine intitulată Curățați și organizați camera dvs. Pasul 8
1. Depozitul sub pat vă ajută să maximizați spațiul dormitorului. Optați pentru cutiile de depozitare de laminare, care sunt ușor de îndepărtat de sub patul dvs. Coșuri de depozitare, coșuri de plastic coordonate de culoare și sertare de specialitate sunt, de asemenea, opțiuni excelente pentru păstrarea bunurilor dvs. organizate.
  • Unele sertare de stocare subbed sunt proiectate special pentru încălțăminte.
  • Alte tipuri de depozitare se ocupă de jucăriile copiilor, haine pliate și alte cote și se termină.
Metoda 9 din 14:
Stocați elementele la poalele patului dvs.
  1. Imagine intitulată Curățați și organizați camera dvs. Pasul 9
1. Investiți în tabele sau cutii care se odihnesc strâns la piciorul patului tău. Un piept oferă spațiu suplimentar de stocare, în timp ce un coș mic vă oferă o anumită flexibilitate cu spălătorii dvs. Mai presus de toate, alegeți un element de stocare care se potrivește cel mai bine cerințelor spațiului dvs. de locuit.
  • Dacă aveți o mulțime de pantofi suplimentari, un mic raft de pantofi ar putea fi un plus la îndemână la piciorul patului tău.
Metoda 10 din 14:
Eliminați dezordinea cu depozitare otomani.
  1. Imagine intitulată Curățați și organizați camera dvs. Pasul 10
1. Depozitarea otomanilor sunt foarte ușor de utilizat. Unii otomani vă permit să vă strângeți lucrurile înăuntru, în timp ce alții vin cu rafturi încorporate. Puteți dubla anumite tipuri de otomani ca scaune sau mese, de asemenea.
Metoda 11 din 14:
Închideți elementele suplimentare pe pereții dvs.
  1. Imagine intitulată Curățați și organizați camera dvs. Pasul 11
1. Zidul tău este un container de depozitare pe cont propriu! Aranjați cârligele și organizatorii adezivi de-a lungul peretelui dvs. - acestea sunt modalități ușoare și eficiente pentru a vă decora camera și a elimina dezordinea nedorită.
  • De exemplu, ați putea închide și vă puteți organiza eșarfele pe perete în loc să le lăsați să plutească în jurul camerei dvs.
  • Ați putea organiza curelele pe diferite cârlige de perete.
  • Ați putea să vă păstrați genți de mână și portofele pe cârligele de perete atunci când nu le folosiți.
Metoda 12 din 14:
Utilizați ușa pentru depozitare.
  1. Imagine intitulată Curățați și organizați camera dvs. Pasul 12
1. Cârligele și organizatorii speciale vă pot transforma ușa în spațiul de depozitare. Înșurubați prosopul în ușa dormitorului dvs. ca o modalitate ușoară și la îndemână pentru a vă ține vechile pungi de tote. Pentru a vă maximiza cu adevărat spațiul, închideți un organizator de sârmă peste ușa dvs., care poate ține o mulțime de lucruri simultan.
  • De exemplu, ați putea sorta produsele preferate de frumusețe în saci sau rafturi diferite de-a lungul ușii.
Metoda 13 din 14:
Afișați-vă knack-urile pe o bord.
  1. Imagine intitulată Curățați și organizați camera dvs. Pasul 13
1. Înclinați o bordură mare împotriva unei secțiuni deschise din perete. Echilibrează foile subțiri de lemn pe cârlige pentru a crea rafturi improvizate, care pot afișa decor colorat, imagini sentimentale sau orice altceva doriți să arătați.
  • Cupțiile creează suportul pentru "raftul", iar foaia de lemn merge pe partea de sus a cererilor.
Metoda 14 din 14:
Dublați biroul dvs. ca o noptieră.
  1. Imagine intitulată Curățați și organizați camera dvs. Pasul 14
1. Glisați biroul dvs., așa că este chiar lângă patul tău. Dedicați o parte a biroului la o lampă, ceas deșteptător și spațiu pentru un smartphone de încărcare. Pentru a profita într-adevăr din spațiul dvs., glisați scaunul sau scaunul sub birou când nu îl utilizați.

sfaturi

Puneți lamele ventilatorului de tavan cu o pernă veche - în acest fel, praful va colecta în cazul în loc să se împrăștie în jur.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar