Cum se afișează legos

Caramida Lego sunt o jucărie distractivă pentru oricine îi place să construiască și să-și folosească imaginația. Când termini construirea capodoperei, s-ar putea să vă întrebați cum puteți afișa acest lucru. Pentru creații mai mari, rafturile sunt o opțiune excelentă pentru a vă arăta abilitățile de construcție. Dacă doriți să faceți cifre LEGO MINI, le puteți prezenta în cadre sau containere stackabile.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea rafturilor de afișare
  1. Imagine intitulată Afișaj Legos Pasul 1
1. Organizați-vă LegoS pe un raft dacă doriți acces ușor. O bibliotecă simplă este un loc minunat pentru păstrarea cifrelor Lego unde puteți să luați și să vă jucați cu ei, dar încă se bucură cum arată. Alegeți un raft care este cea mai bună înălțime pentru accesarea legilor de care aveți nevoie și lăsați cel puțin 1 inch (2.5 cm) între cifre pentru a le împiedica să se lase unul împotriva celuilalt.
  • Dacă sunteți îngrijorat de cifrele dvs. Lego care se încadrează pe raft, puteți atașa plăci de bază mari la rafturile cu benzi de lipici sau velcro, apoi fixați figurile în plăci când sunteți gata să le afișați.
  • Imagine intitulată Afișaj Legos Pasul 2
    2
    Atașați rafturile plutitoare la perete pentru a păstra Legos la îndemâna. Căutați rafturi care au o buză pe față pentru a păstra lego-urile să cadă și să atârne pe raftul de deasupra unui pat sau pe un perete. Acest lucru va păstra cifrele la îndemâna, dar le va permite să fie vizibile în cameră.
  • Când vă agățați rafturi, amintiți-vă să utilizați un nivel și să citiți instrucțiunile înainte de a încerca să găuriți găurile.
  • Imagine intitulată Afișaj Legos Pasul 3
    3. Plasați un hutch-ul stackable pe partea de sus a unui dresser pentru a păstra Legos departe de pământ. Dacă aveți copii mici sau animale de companie în casa dvs., este posibil să nu doriți să aveți cifrele de lângă sol. Uită-te pe piața online pentru o "hutch", care este o unitate de rafturi care se află pe vârful unui dresser sau birou.
  • De asemenea, puteți achiziționa unele birouri și dulci cu șuruburi afișate deja atașate.
  • Imagine intitulată Afișare Legos Pasul 4
    4. Luați în considerare plasarea Legos pe o bucată de mobilier cu sertare pentru depozitare adăugată. Dacă aveți o colecție LEGO mare, căutați o bucată de mobilier cu rafturi pe partea de sus și pe sertare sau dulapuri din partea de jos. Apoi, plasați cifrele finalizate pe rafturi și proiectele neterminate și cărămizi libere din recipiente din sertare.
  • În plus, puteți utiliza partea de sus a biroului sau a dulapului ca o stație de asamblare în care puneți împreună cifrele Lego.
  • Metoda 2 din 3:
    Afișarea mini-cifre
    1. Imagine intitulată Afișare Legos Pasul 5
    1. Luați în considerare obținerea de cazuri stivuite pentru o soluție flexibilă de stocare. Compania Lego face un set de cazuri de depozitare pentru mini cifre care pot fi stivuite unul peste celălalt pentru stocarea permanentă. Nesănătută, puteți deschide și scoateți cu ușurință cifrele cu ele. Când ați terminat folosind cifrele, puneți-le înapoi în recipient și le stivuiți din nou.
    • Acestea sunt, de asemenea, excelente pentru stocarea cifrelor lego dacă aveți copii care pot intra cu ușurință în cutii de depozitare sau dulapuri.
  • Imagine intitulată Afișaj Legos Pasul 6
    2. Construiți un cadru de afișaj din Legos dacă doriți o soluție DIY. Utilizați 32 cu 32 cm (13 până la 13 in) sau A 48 cu 48 cm (19 până la 19 in) Lego Placă de bază și atașați cărămizi la perimetru pentru a face un cadru. Apoi, montați placa pe perete pentru acces ușor și atașați figurile LEGO MINI prin fixarea lor în plăcuța de bază.
  • Asigurați-vă că placa de bază este fixată în siguranță la perete cu benzi de montare sau paranteze înainte de a atașa cifrele la acesta. Dacă nu este, greutatea adăugată poate cauza să cadă.
  • Imagine intitulată Afișare Legos Pasul 7
    3. Utilizați o cutie de umbră dacă doriți să creați un afișaj asemănător galeriei. Scoateți geamul dintr-o cutie de umbră și cărămizi standard de lipici la covoraș în partea din spate a cutiei. Asigurați-vă că cărămizile sunt partea dreaptă în sus și sunt cel puțin 2.75 inci (7.0 cm) între rânduri de cărămizi. Apoi, lipiți cifrele mini pe partea superioară a cărămizilor și înlocuiți geamul.
  • Dacă doriți să puteți elimina cu ușurință cifrele, nu puneți sticla înapoi pe cutie, astfel încât să puteți ajunge și să o scoateți din standul său.
  • Metoda 3 din 3:
    Curățarea și întreținerea legilor
    1. Imagine intitulată Afișaj Legos Pasul 8
    1. Puneți-vă cifrele lego și afișați frecvent pentru a le menține curat. Utilizați un duster de pene naturale, o cârpă de microfibră, o perie sau un aer conserve pentru a sufla praful și resturile de pe figurile LEGO atunci când sunt afișate. Încercați să pulverizați în fiecare lună, dacă este posibil, pentru a vă menține figurile LEGO să privească strălucitoare și strălucitoare și nu uitați să ștergeți și rafturile de afișare!
    • Evitați utilizarea aspiratoarelor pentru a vă praful, deoarece aspirația puternică poate provoca pierderi mai mici și pot fi prinse în vid.
  • Imagine intitulată Afișare Legos Pasul 9
    2. Păstrați cifrele LEGO din lumina directă a soarelui pentru a preveni decolorarea. Când vă configurați zona de afișare, asigurați-vă că nu este în lumina directă a soarelui și departe de orice ferestre sau ușile. Expunerea pe termen lung la lumina soarelui poate cauza cărămizile să-și piardă culoarea în timp.
  • În plus, încercați să păstrați lumina artificială, cum ar fi lămpile luminoase, departe de zona dvs. de afișare. În timp ce ei sunt mai puțin dăunători, ei pot provoca în continuare legile să schimbe culoarea dacă sunt suficient de puternice.
  • Imagine intitulată Afișare Legos Pasul 10
    3
    Sortați piesele LEGO după culoare sau funcție pentru a evita piesele pierdute. Dacă aveți o colecție mare, poate fi ușor să pierdeți bucăți atunci când vă îndepărtați sau puneți împreună cifrele. Vino cu un sistem care funcționează pentru dvs. și nu uitați să vă țineți cont de elementele afișate atunci când vă gândiți la câte bucăți de fiecare tip de cărămidă pe care o aveți.
  • Ar putea fi util să vă păstrați zona de depozitare în apropierea zonei de afișare în cazul în care trebuie să luați rapid o cărămidă sau să înlocuiți un element.
  • De exemplu, s-ar putea să stocați toate cărămizi de 2 cu 2 cărămizi pătrate într-un recipient, astfel încât să le aveți împreună.
  • Dacă aveți seturi speciale de lego care merg împreună, ca o roată Ferris sau set de mașini, depozitați toate piesele la setat într-un container mare pentru a le păstra împreună.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aveți întotdeauna atent când manipulați figurile LEGO. Majoritatea arhitecților Lego știu că unele cifre se pot despărți ușor atunci când sunt ținute necorespunzător.

    Avertizări

    Păstrați cifrele Lego la îndemâna copiilor sub 3 ani, deoarece piesele mici pot fi un pericol de sufocare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar