Cum să atrageți un tip care are o personalitate bună

Poate fi plictisitor să se întâlnească cu cineva care nu pare să aibă multă personalitate. Dacă doriți să găsiți un tip care are o personalitate bună, apoi ia mai întâi timp să vă gândiți la ceea ce doriți. Apoi, aruncați o privire în oglindă și asigurați-vă că personalitatea dvs. se potrivește cu cea pe care doriți să o atrageți. Apoi, puteți folosi limbajul corpului și atitudinea pentru a desena un tip care vă place spre dvs. În cele din urmă, urmând câteva sfaturi importante, puteți avea o experiență distractivă și pozitivă cu tipul dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea unui tip cu o personalitate bună
  1. Imaginea intitulată atrage un tip care are o personalitate bună Pasul 1
1. Gândiți-vă la ceea ce doriți. Pentru a găsi un tip care are o personalitate bună, va trebui să începeți să vizionați semne comportamentale care indică faptul că are trăsăturile pe care le doriți. Dar mai întâi, gândiți-vă la ceea ce doriți la un tip. Cum definiți o personalitate bună? Vrei cineva care este bun? Amuzant? De ieșire? Sincer? Deschis la minte?
  • Identificați ceea ce căutați într-un tip și scrieți aceste trăsături în jos. Apoi, luați în considerare modul în care veți putea spune dacă un tip are aceste trăsături. Ce comportamente ar trebui să fiți în căutarea?
  • De asemenea, gândiți-vă la valorile dvs. și la valorile care sunt importante pentru dvs. într-un partener.
  • De exemplu, ați putea decide că un tip este amuzant dacă te face să râzi când ești cu el. Sau, s-ar putea să decideți că un tip este deschis dacă vorbește într-un mod care pare să accepte diferite credințe și opinii. Jot în jos unele dintre comportamentele pe care le va trebui să identificați când sunteți afară cu un tip.
  • Imaginea intitulată atrage un tip care are o personalitate bună Pasul 2
    2. Începeți să acordați atenție modului în care se comportă băieții. Urmăriți comportamentele de personalitate pe care le-ați identificat în tipii pe care îl întâlniți sau întâlniți. Dacă un tip afișează unele dintre comportamentele pe care le-ați hotărât doriți, atunci acest lucru poate indica faptul că este cineva pe care doriți să-l cunoașteți mai bine.
  • De exemplu, s-ar putea să decideți că un tip este politicos dacă deschide ușile pentru dvs., spune vă rog și vă mulțumesc și vă oferă o atenție maximă atunci când vorbiți mai degrabă decât să vă uitați la telefonul său.
  • Imaginea intitulată atrage un tip care are o personalitate bună Pasul 3
    3. Fiți atenți la băieți care prezintă trăsături negative de personalitate. Unele comportamente pot fi steaguri roșii, deci să fiți și în căutarea acestor lucruri.De exemplu, ați putea dori să direcționați clar de un tip dacă este nepoliticos să aștepte personalul, spune lucruri negative despre oameni când nu sunt în jur, critică, are un simț al umorului că nu găsiți amuzant sau schimbați repede o dispoziție la alta.
  • De asemenea, aveți grijă de un tip care vorbește despre fostul său, vă ignoră în timpul întâlnirii, vorbește despre el însuși tot timpul sau care se plânge în mod constant.
  • Jot în jos orice alte trăsături sau comportamente pe care nu le doriți într-un tip, astfel încât să puteți urmări și pentru acestea. De exemplu, dacă nu vă place sarcasmul, atunci ați putea face o notă despre acest lucru ca pe ceva ce doriți să vă distrugeți din motive proprii.
  • Imaginea intitulată atrage un tip care are o personalitate bună Pasul 4
    4. Luați în considerare dacă ar fi un meci bun pentru dvs. Personalitățile dvs. faceți clic pe? Chiar dacă găsiți pe cineva care pare să aibă o mare personalitate, ar putea să nu fie o potrivire perfectă pentru dvs. Luați în considerare dacă există ceva despre personalitatea sa care ar putea să nu se potrivească cu a ta.
  • De exemplu, dacă este cu adevărat ieșire și nu vă place locurile și petrecerile aglomerate, atunci ați putea avea un timp greu de compromis în planurile de weekend.
  • Gândiți-vă în mod realist despre faptul că personalitățile și interesele dvs. ar putea să meargă bine înainte de a vă decide să-l urmărești.
  • Partea 2 din 3:
    Atragerea pe cineva cu o personalitate bună
    1. Imaginea intitulată atrage un tip care are o personalitate bună Pasul 5
    1. Fii persoana pe care o vrei. Dacă doriți să atrageți un tip cu o personalitate bună, atunci primul pas este să vă examinați propria dvs. Gândiți-vă la lista de trăsături de personalitate pe care ați decis că doriți ca un tip să aibă. Aveți aceste trăsături? Puteți lucra pentru a îmbunătăți oricare dintre ele? Dacă da, începeți să căutați modalități de a fi mai mult ca tipul de persoană pe care doriți să o atrageți.
    • De exemplu, dacă doriți ca cineva care este "confortabil fiind el însuși", apoi luați în considerare dacă sunteți confortabil să fiți voi înșivă. Gândiți-vă la ceea ce ați putea face pentru a fi mai autentici pentru dvs., cum ar fi purtarea costumului funky pe care ați dorit întotdeauna să îl purtați sau să luați o clasă de ceramică.
  • Imaginea intitulată atrage un tip care are o personalitate bună Pasul 6
    2. Acționați cu bunătate. Una dintre cele mai atractive trăsături de personalitate este bunătatea. Dacă doriți să atrageți un om bun, puteți începe prin practicarea unor acte simple de bunătate. Oriunde te întorci, există oportunități de a fi natură, indiferent dacă este deține o ușă pentru cineva sau de a ridica o bucată de gunoi. Începeți practicarea bunătății și a atracției pozitive.
  • Dacă vă aflați la o întâlnire cu un tip, încercați să fiți la timp, permiteți-i să comande mai întâi și să împingă scaunul înainte de a pleca.
  • Dacă există un tip care vă place la locul de muncă, lăsați-l să vadă că vă oferim pentru a ajuta un co-lucrător într-un vârf sau a pune în efortul suplimentar pentru a ajuta un client.
  • Imaginea intitulată atrage un tip care are o personalitate bună Pasul 7
    3. Executați o atitudine pozitivă. Unul dintre pietrele de temelie ale unei personalități bune este o atitudine pozitivă. Nimeni nu-i place să fie în jurul unei persoane care este groaznică și negativă. Începeți prin examinarea modului în care vorbiți despre dvs. (pentru alții sau chiar în capul vostru). Vrei să spui lucruri frumoase? Oricând vă prindeți să vă puneți jos, opriți-vă în traseele dvs. și faceți o schimbare. Modul în care vorbești despre tine dictează atitudinea ta față de lume.
  • Mai degrabă decât să spui: "Eu suge la tot," încercați să spuneți: "Sunt pentru o provocare."
  • Evitați să vă plângeți. O situație majoră în orice situație este plângerea constantă. Nu menționați că restaurantul este prea fierbinte sau prea rece. Nutriți despre meniu, prețurile sau serviciul. Dacă vă deranjează ceva, încercați să lăsați să se estompeze în fundal și să se concentreze asupra faptului că sunteți la o întâlnire cu un tip frumos.
  • Imaginea intitulată atrage un tip care are o personalitate bună Pasul 8
    4. Dezvăluie interesele tale ciudate. Dacă personalitățile dvs. plasă, atunci interesele dvs. ciudate vor fi, probabil, atractive pentru el. Așa că lasă-ți dragostea de Harry Potter sau obsesie cu a face ceramică strălucire! Puteți începe conversația întrebându-vă: "Ce fel de cărți vă aflați?"Sau" aveți hobby-uri?"Și lăsați-o să se desfășoare de acolo. Un tip cu o personalitate mare va avea multe de vorbit și el va fi destul de interesat să vă întrebe același lucru.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea unei date
    1. Imaginea intitulată atrage un tip care are o personalitate bună Pasul 9
    1. Du-te la locuri interesante. Dacă doriți să întâlniți pe cineva nou, va trebui să vă părăsiți casa. Și nu credeți că un bar este singurul loc pe care îl puteți întâlni pe cineva! Dacă doriți să întâlniți un tip cu o personalitate bună, trebuie să mergeți la locuri interesante! Încercați să vizitați muzee de artă, târguri de stradă sau cafenele (mai ales într-o noapte mică deschisă). De asemenea, puteți lua în considerare semnarea unui fel de adunare comunitară, cum ar fi o clasă de pictură, un club de carte sau un cerc de tricotat.
  • Imaginea intitulată atrage un tip care are o personalitate bună Pasul 10
    2. Ieșiți în grupuri mici. Dacă sunteți pe piața iubirii, o modalitate de a atrage atenția masculină este de a călători este grupurile mici. Când ieșiți în grupuri mari (mai mult de trei prieteni), probabil că veți intimida pe tipul frumos care vrea numărul dvs. Când vă aflați pe prowl, limitați-vă numerele și deschideți-vă la iubire.
  • Imaginea intitulată atrage un tip care are o personalitate bună Pasul 11
    3. Utilizați limba corpului. Nu trebuie să începeți imediat să discutați cu un tip la atrage-l. Dacă sunteți deschis să vă apropiați în timp ce vă aflați, indicați acest lucru cu limbajul corpului. Nu stați cu umerii dvs. Piața persoanei cu care vorbiți, dar în schimb, păstrați o poziție deschisă. Lăsați umerii să rămână relaxați și purtați un zâmbet. Toate aceste acțiuni mici trimit vibrații bune și comunică că sunteți deschis să vă întâlniți cu un gentleman frumos.
  • Imaginea intitulată atrage un tip care are o personalitate bună Pasul 12
    4. Arătați-vă interesul. Uitați de joc răcoros. Dacă există un tip frumos acolo că ți-ai luat ochii, să știi că ești interesat. Puteți face acest lucru într-un mod mai subtil, făcându-i o mulțime de atenție, făcând contactul vizual și punerea la întrebări când vorbește. Sau dacă vă simțiți cavalier, veniți imediat și spuneți-i.
  • Ai putea spune: "Cred că avem o mare chimie împreună. Vrei să iei cina cândva?"
  • sfaturi

    Fii bun și îngrijire.
  • Au maniere bune.
  • Fii prietenos.
  • Ajută pe alții.
  • Salut.
  • Respectați bătrânii.
  • Fii drăguț cu toată lumea.
  • Și cel mai important, zâmbește!
  • Face contact vizual atunci când vorbești.
  • Ascultați sugestiile altor popoare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar