Cum să creați propriul personaj de desene animate

S-ar putea să credeți că crearea propriului personaj de desene animate este foarte dificil și complicat, dar într-adevăr nu este! Vino cu un design de caractere scriind o listă de caracteristici și trăsături definitorii, studiind alte modele de caracter pentru inspirație și alegerea caracteristicilor, culorilor și accesoriilor care reflectă personalitatea personajului tău. Schița personajul dvs. și adăugați detaliile să-l alinieze și să-l aducă la viață sau să folosească un program de design sau o aplicație pentru a vă crea personajul astfel încât să îl puteți împărtăși cu lumea!

Pași

Metoda 1 din 3:
Venind cu un design
  1. Imaginea intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 1
1. Studiați alte modele de caracteristici pentru inspirație. Cercetați designul personajului de desene animate, studiind altor caractere pe care le admirați sau animați stiluri pe care le bucurați. Luați notă de definirea caracteristicilor, a calității liniei, a schemelor de culori și a oricăror alte stiluri artistice care sunt folosite pentru a aduce caracterul la viață, astfel încât să le puteți include în propriul dvs. design.
  • Citiți cărți de benzi desenate care spun povestiri cu caracterele, astfel încât să puteți vedea cum se schimbă cu diferite emoții, unghiuri și acțiuni.
  • Găsiți un artist de desene animate al cărui stil vă place și uitați-vă la modelele lor de caractere pentru a vă inspira propria muncă.

Bacsis: Verificați diferite stiluri de animație că este posibil să nu fiți la fel de familiarizați, cum ar fi benzi desenate, anime japonezi, desene animate clasice de televiziune și orice alte stiluri pe care le puteți găsi pentru a căuta idei.

  • Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 2
    2. Scrieți o listă de interese și trăsăturile de caractere pe care doriți să le includeți. Brainstorm idei de design de caractere prin a jotting o listă de hobby-uri, interese și trăsături de personalitate pe care doriți ca personajul dvs. să reflecteze. Scrieți-le pe o bucată de hârtie și îngroșați-le până la trăsăturile cheie pe care doriți să le includeți în personajul dvs. de desene animate.
  • Personalitatea personajului dvs. de desene animate ar trebui să ajute la ghidul modului în care arată.
  • De exemplu, dacă personajul tău joacă fotbal și iubește să spună glume, atunci ar arăta diferit de un personaj care iubește să citească poezia și să asculte muzică clasică.
  • Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 3
    3. Faceți o listă de caracteristici pe care le puteți exagera pentru caracterul dvs. Alegeți detaliile cheie pentru a înfrumuseța care va evidenția trăsăturile de personalitate ale personajului dvs. Pe măsură ce veniți cu caracterul vostru, gândiți-vă la caracteristicile care pot aduce într-adevăr personalitatea lor fără a fi nevoie să o spună cu voce tare.
  • Caracterele de desene animate sunt menite a fi mai mari decât viața, cu detalii și trăsături exagerate și dramatice.
  • De exemplu, dacă personajul tău este redactat și timid, atunci ochii lor sunt scufundați și se uită mereu în jos.
  • Detaliile exagerate pot ilustra trăsăturile personajului dvs. fără a le spune cu voce tare. De exemplu, un mare piept și o maxilar puternic poate face ca personajul să pară puternic și curajos fără a fi nevoie să o afirme în mod explicit.
  • Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 4
    4. Alegeți detalii distinctive pentru personajul dvs. pentru ao face unic. Utilizați caracteristici specifice și detalii pentru a vă seta caracterele de desene animate de altele și pentru a-și aduce personalitatea. De asemenea, puteți alege să utilizați anumite tropee sau caracteristici pentru a defini stilul de desene animate, cum ar fi pielea galbenă a lui Simpson, care va permite oamenilor să-ți recunoască imediat desene animate.
  • Veniți cu un mod unic de a descrie ochii sau părul pentru personajul tău.
  • Utilizați funcții pentru a vă defini caracterul. De exemplu, poate că personajul tău a suferit un prejudiciu ca un copil când părinții lor au fost luați de mafie și au o cicatrice distinctivă pe fața lor ca un memento.
  • Detaliile nu trebuie întotdeauna să fie semnificative pentru caracter. Ai putea include ceva despre tine, cum ar fi o pălărie sau o cămașă preferată pe care ai avut ca un copil în animația ta.
  • Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 5
    5. Selectați culorile care comunică personalitatea personajului. Culorile și nuanțele mai întunecate pot reflecta un personaj moody sau rău, în timp ce culorile luminoase și vibrante pot face un personaj de desene animate par a fi fericit și iubitor. Când vă proiectați caracterul, luați în considerare culorile și tonurile pe care doriți să le utilizați când le descriu, cum ar fi părul, îmbrăcămintea, pielea și ochii pentru a-și ilustra personalitatea.
  • Luați în considerare colorarea pielii personajelor dvs. O culoare distinctivă pentru a-și accentua starea de spirit și temperamentele. De exemplu, personajul dvs. se poate transforma puțin roșu când sunt supărați sau ar putea avea o nuanță palidă de piele verde când se simt bolnavi.
  • De asemenea, puteți răsturna Convenția pe capul său, având un caracter rău cu o mulțime de culori strălucitoare roz, galben și alte culori fericite.
  • Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 6
    6. Adăugați accesorii la caracterul dvs. pentru a sublinia trăsăturile lor. Ceea ce utilizează sau poartă personajul dvs. cu ei pot dezvălui multe despre starea de spirit și personalitatea lor. Creați o listă de articole, îmbrăcăminte, obiecte sau orice altceva pe care personajul dvs. utilizează sau interacționează astfel încât să îl puteți include în animația dvs.
  • De exemplu, un personaj de desene animate care este un detectiv ar putea avea o lupă la îndemână sau purta o lungime lungă Khaki.
  • Utilizați detaliile pentru a exprima personalitatea personajului dvs. Dacă aveți un caracter introvertit care iubește muzica, poate că au intrat întotdeauna pe o pereche de căști sau poate că se verifică în mod constant într-o oglindă de buzunar dacă sunt super-ziare.
  • Metoda 2 din 3:
    Desenarea unui personaj de desene animate
    1. Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 7
    1. Păstrați o listă de detalii cheie pe care doriți să le includeți. Când începeți să vă atrageți caracterul de desene animate, aveți o listă de descrieri și caracteristici pe care doriți să le includeți în schița dvs. pentru referință. Păstrați lista de lângă dvs. în timp ce lucrați.
    • Puteți găsi că unele caracteristici nu funcționează așa cum trageți personajul de desene animate și asta e în regulă!
    • Având o referință vă poate ajuta să vă păstrați pe drumul cel bun în timp ce lucrați la crearea personajului.
  • Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 8
    2. Schițați forma caracterului pe hârtie cu un creion. Începeți să vă atrageți caracterul de desene animate Alegerea unei forme de bază bazate pe cine sunt, cum ar fi o formă rotunjită pentru caracterul chubby sau o formă subțire cu o mulțime de linii ascuțite dacă sunt cu adevărat slabi. Luați o foaie de hârtie și un creion și începeți să schițați ușor forma caracterului dvs. Nu faceți marcaje adânci sau grele, astfel încât să puteți șterge cu ușurință și revizuiți schița dvs. dur.
  • Utilizați un notebook sau o hârtie de schiță pentru a schița caracterul.
  • Bacsis: Nu vă fie frică să ștergeți și să începeți! Poate dura ceva timp pentru a crea caracterul pe hârtie pe care îl vedeți în capul tău.

  • Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 9
    3. Adăugați detalii la schiță pentru a începe să alinieze. Pe măsură ce personajul dvs. începe să se formeze, începeți să adăugați unele dintre caracteristicile cheie care vor face să pară mai realiste. Utilizați creionul pentru a adăuga ușor caracteristicile, obiectele, îmbrăcămintea și alte detalii care sunt unice pentru personajul dvs. de desene animate.
  • Utilizați caracteristici de definire și elemente pentru a evidenția personalitatea personajului dvs., cum ar fi ochelarii de citire pentru un caracter nerdy sau o sabie pentru un războinic.
  • Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 10
    4. Umpleți fața schiței. Fața personajului dvs. de desene animate va fi cea mai definiție și frapantă. Adăugați un nas, gură, ochi, Urechile și toate celelalte caracteristici faciale pe care intenționați să le includeți. Pune o expresie pe caracterul tău care se potrivește cu starea lor de spirit și personalitate.
  • De exemplu, dacă sunt un tip de caracter fericit de noroc, le schițează cu un zâmbet mare pe fața lor.
  • Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 11
    5. Adăugați umbrirea la linii pentru a adăuga adâncime la caracter. Du-te înapoi peste linii pentru a le umple și pentru a le face să apară mai pline. Utilizați umbrirea pentru a oferi mai multă profunzime și dimensiune caracterului dvs. pe hârtie.
  • Ștergeți toate marcajele creionului slab de la schița dvs. pentru ao face să se simtă mai mult.
  • Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 12
    6. Colorați schița și adăugați umbrirea pentru ao aduce la viață. Alegeți vopsele și culorile care se potrivesc stilului personajului dvs. de desene animate. Adăugați culoarea la schița dvs. pentru a aduce într-adevăr caracterul la viață!
  • De exemplu, acuarelele se pot potrivi unui caracter capricios, desen animat, în timp ce creioanele de culoare ar funcționa mai bine pentru un tip de caractere de benzi desenate.
  • Utilizați creioane colorate Pentru o modalitate ușoară de a adăuga culoarea caracterului de desene animate.
  • Metoda 3 din 3:
    Utilizarea software-ului de proiectare pentru a crea un caracter
    1. Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 13
    1. Alegeți un program, o aplicație sau un site web pentru a vă crea caracterul. Cercetare care program este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. Programe plătite, cum ar fi Adobe Illustrator sunt mai complicate să învețe cum să folosească, dar vor produce cele mai profesionale rezultate și vor fi cele mai personalizabile. De asemenea, puteți utiliza aplicații și site-uri web gratuite pentru a face un personaj de desene animate rapid și ușor.
    • Căutați online pentru aplicații și site-uri web gratuite pe care le puteți utiliza. Câteva opțiuni populare includ Cartoony, animatorul și TOONYTOOL.
    • Programe precum Adobe Illustrator, Photoshop, Coreldraw și alții pot cere să urmați un tutorial pentru a afla cum să le utilizați în mod corespunzător.
  • Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 14
    2. Schițați caracterul pe hârtie și scanați-l sau trageți-l digital. Pentru a vă converti personajul de desene animate într-o animație digitală pe care o puteți manipula cu un program de proiectare, puteți să o trageți pe hârtie și apoi Scanați-l pe computer, sau puteți să-l atrageți pe program în sine. Creați-vă caracterul digital și obțineți-l în software-ul de proiectare, astfel încât să puteți adăuga culori, umbrire, mișcare și alte efecte la acesta.
  • Unele programe vor avea șabloane de capete, fețe, ochi, brațe și alte caracteristici pe care le puteți adăuga la personajul dvs. pentru ao completa.
  • Imaginea intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 15
    3. Culoare personajul dvs. digital utilizând programul. Programul de proiectare sau aplicația va avea o mulțime de opțiuni de culoare pentru a alege de la adăugarea la caracterul dvs. Uită-te prin ele și selectați cele pe care le simți cel mai bine potrivite desenul animat.
  • Multe programe vă vor permite să vă personalizați opțiunile de culoare pentru culoarea specifică pe care o doriți.
  • Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 16
    4. Adăugați efecte la caracterul dvs. de desene animate digitale utilizând software-ul de design. Multe programe de proiectare vă vor permite să vă îmbunătățiți caracterele de desene animate prin adăugarea de umbrire, evidențieri, filtre și alte efecte. Alegeți efectele care se potrivesc personajului și stilului dvs. și le adăugați în desene animate!
  • Alegeți un filtru care reglează luminozitatea, contrastul și culoarea pentru a crea un efect de culoare asupra caracterului dvs. pentru a-și îmbunătăți aspectul.
  • Bacsis: Utilizați programe de proiectare pentru a adăuga deplasarea la personajul dvs. de desene animate pentru a le face mai dinamice.

  • Imagine intitulată Creați propriul personaj de desene animate Pasul 17
    5. Încărcați personajul de desene animate pentru ao împărtăși cu lumea. Unul dintre cele mai bune aspecte ale utilizării unui program de design digital sau al unei aplicații este că puteți să vă împărtășiți rapid și ușor caracterul de desene animate. Trimiteți-le prietenilor și familiei dvs. când ați terminat sau creați un roman de benzi desenate complete sau grafice pe care le puteți trimite pentru publicare.
  • Salvați caracterul de desene animate selectând opțiunea de salvare din meniul Fișier, astfel încât să puteți păstra o copie a acestuia stocată pe computer sau pe dispozitiv.
  • Distribuiți-vă personajul de desene animate cu prietenii și familia dvs. pe social media sau postați-l pe blogul dvs.
  • Căutați companii de publicare care acceptă observații dacă doriți să trimiteți desene animate pentru publicare.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Creion
    • Hârtie
    • Vopsea sau creioane colorate
    • Software de proiectare sau aplicație
    • Scaner (pentru software de proiectare)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar