Cum să găsiți un acupuncturist licențiat

Acupunctura este o terapie neinvazivă, holistică în cadrul Școlii de Medicină Tradițională chineză. Utilizează ace pentru a stimula anumite puncte din organism pentru a echilibra fluxul de energie și pentru a promova vindecarea. Deși mulți profesioniști din domeniul sănătății ar putea folosi tehnici de acupunctură sau ar putea fi certificate în acupunctură, este important să colaboreze cu un acupuncturist licențiat care are studii și formare avansată. Pentru a vă ajuta în căutarea unui acupuncturist licențiat, acest articol vă va ajuta să înțelegeți licențierea acupuncturii și să vă învățați cum să căutați acupuncturisti licențiați. De asemenea, recomandă cercetări suplimentare pe care trebuie să le desfășoriți înainte de numirea dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înțelegerea licențelor de acupunctură
  1. Imagine intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 1
1. Știți cine determină dacă un acupuncturist este licențiat. Cel mai individual U.S. Statele reglementează licențele de acupunctură, dar aceste state colaborează în mod obișnuit cu Comisia Națională de Certificare pentru Acupunctura și Medicina Orientală (NCCAOM) pentru a determina eligibilitatea pentru licențiere.
  • NCCAOM este singura certificare recunoscută la nivel național acordată acupuncturistilor, dar având certificarea nu înseamnă neapărat că cineva este un acupuncturist licențiat. Acupuncturistii sunt de obicei obligatorii pentru a transmite examenele NCCAOM care urmau sa fie autorizate, dar, in plus față de acest examen, starea specifică pe care acupuncturistul îl va practica în ar putea avea cerințe suplimentare de licențiere.
  • În prezent, 43 u.S. Statele, precum și districtul Columbia lucrează cu NCCAOM pentru a evalua și a reglementa licențele de acupunctură.
  • California administrează propriul examen, examenul de licențiere din California, pentru a acorda licențiere la acupuncturistori.
  • Imaginea intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 2
    2. Aflați despre cerințele educaționale ale unui acupuncturist licențiat. Acupuncturistii licențiat participă și absolve de colegiile acreditate la nivel național de acupunctură. Această educație este de obicei la nivel de masterat, durează 3 până la 4 ani pentru a finaliza și este supravegheat de acupuncturisti cu experiență și calificare. acupuncturisti:
  • Pentru a deveni licențiat, Comisia Națională de Certificare pentru Acupunctura și Medicina Orientală necesită ca solicitanții să participe la un program acreditat de Comisia de Acreditare pentru Acupunctura și Medicina Orientală (ACAOM). Există aproximativ 60 de programe acreditate în U.S.
  • Pentru a-și menține licența, acupuncturistii trebuie să completeze, de asemenea, cursuri de educație continuă.
  • Chiar și după finalizarea cursului și a absolvit un program, majoritatea statelor solicită, de asemenea, ca solicitanții să permită examinări de certificare NCCAOM NCCAOM pe subiecte precum acupunctura cu locația punctului, erbologia chineză și medicina orientală. Cerințele de stat variază în ceea ce privește examenele NCCAOM sau câte examene diferite de NCCAOM trebuie să treacă înainte de a fi acordat licențiere.
  • Imagine intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 3
    3. Recunoașteți pregătirea extinsă necesară pentru a deveni un acupuncturist licențiat. În plus față de luarea de cursuri la un colegiu acreditat de acupunctură, acupuncturistii trebuie să completeze formarea de formare extinsă înainte de a beneficia de licențe de practică.
  • Acupuncturienii licențiați completează cel puțin 1500 până la 2000 de ore de formare ca parte a programului lor educațional.
  • Înainte de a fi acordat licențiere, acupuncturistii trebuie să fi fost văzuți și tratați cel puțin 250 de pacienți reali.
  • Este nevoie de o pregătire extinsă în acupunctură pentru a învăța cum să o facă corect. Acele pot fi inserate la diferite adâncimi, în funcție de diferite părți ale corpului, deci este important ca persoana să știe ce fac pentru a nu răni pe cineva.
  • Imaginea intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 4
    4. Recunoașteți diferențele dintre un acupuncturist licențiat și cineva care pretinde a fi certificat în acupunctură. Când încercați să localizați un acupuncturist licențiat, ați putea întâlni profesioniști din domeniul medical care efectuează acupunctură sau revendicați că sunt certificați în acupunctură. Această desemnare este adesea folosită de medici, chiropracticieni, terapeuți fizici și dentiști care folosesc tehnici de acupunctură în domeniile lor, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că au nivelul de pregătire și experiență ca acupuncturistici licențiați.
  • În comparație cu acupuncturistii licențiați, persoanele care pretind că sunt certificate în acupunctura, de obicei, completează 100 până la 300 de ore de formare.
  • Certificarea este de obicei acordată de o organizație profesională în domeniul individului, cum ar fi Academia Americană de Acupunctură Medicală, Asociația Națională de Detoxifiere a Acupuncturii sau Societatea Internațională de Acupunctură Veterinară.
  • Acupuncturienii certificați nu sunt obligați să treacă examenele NCCAOM.
  • Acupuncturistii certificari nu au adesea cat mai multi experienta cu pacientii inainte de a beneficia de certificare.
  • Acupuncturistii certificați nu sunt obligați să completeze cursurile de educație continuă.
  • Imagine intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 5
    5. Cercetați reglementările statului dvs. privind licențierea acupuncturii. Reglementările privind acordarea de acupunctură variază între state. Înainte de a începe să căutați un acupuncturist licențiat, să vă familiarizați cu cerințele specifice din zona dvs.
  • NCCAOM menține o bază de date cu privire la aceste cerințe, care este disponibilă pe site-ul lor.
  • Metoda 2 din 3:
    Localizarea unui acupuncturist licențiat
    1. Imagine intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 6
    1. Căutați online pentru un acupuncturist licențiat în zona dvs. Una dintre cele mai ușoare căi de a localiza un acupuncturist licențiat în zona dvs. este de a utiliza motorul de căutare sau registrul furnizat pe site-ul web al Comisiei Naționale de Certificare pentru Acupunctura și Oriental Medicine (NCCAOM).
    • Căutați acupuncturiști care au "Lac" (acupuncturist licențiat) sau "NCCAOM" (Comisia Națională pentru Acupunctură și Medicină Orientală) după numele lor sau cineva care este doctor în medicină chineză sau orientală.
    • Rețineți că registrul NCCAOM include numai practicanții care aleg să-și facă informațiile disponibile prin Registru. Aceasta înseamnă că este posibil ca un acupuncturist să fie licențiat, dar nu apare în registru.
    • Dacă cineva știți a recomandat un acupuncturist specific, puteți utiliza site-ul web NCCAOM pentru a le verifica licențiarea sau contactați organizația prin telefon sau prin e-mail pentru a confirma că sunt licențiați.
  • Imaginea intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 7
    2. Adresați-vă medicului dvs. o recomandare. Medicul dvs. a prezentat probabil pacienților la un acupuncturistici licențiați în trecut și ar trebui să poată recomanda unul.
  • Chiar dacă primiți o recomandare din partea medicului sau a unui alt profesionist medical, este o idee bună să utilizați ceilalți pași din acest articol pentru a verifica persoana este un acupuncturist licențiat și asigurați-vă că acordarea de licențe este actualizată.
  • Imaginea intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 8
    3. Verificați licențierea de stat. Un acupuncturist poate fi certificat prin intermediul Comisiei Naționale de Certificare pentru Acupunctură și Medicină orientală, dar nu este licențiată prin intermediul statului în care se află. Ca rezultat, este o idee bună să contactați consiliul de acupunctură al statului dvs. pentru a verifica dacă un acupuncturist este licențiat pentru a practica în zona dvs.
  • Cerințele de acordare a licențelor din partea statului-la-stat, iar licențele nu se transferă. Aceasta înseamnă că dacă cineva este licențiat să practice în New York, ei nu sunt licențiați în New Jersey decât dacă trec printr-un proces separat de licențiere pentru acel stat.
  • Imaginea intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 9
    4. Cercetați un rating de acupuncturist și recenzii de pacienți. O altă modalitate utilă de a găsi un acupuncturist licențiat este de a cerceta ratingurile și recenziile pacientului online. Acestea vor oferi adesea o perspectivă asupra faptului dacă un acupuncturist este licențiat, dar vă oferă, de asemenea, informații neprețuite despre modul de pat și abilități.
  • Contactați o organizație precum Biroul de afaceri mai bun, fie online, fie prin telefon, pentru a vedea cum alți pacienți evaluează acest acupuncturist.
  • În timp ce recenziile pacientului pot fi de ajutor, nu se bazează exclusiv pe ele. În schimb, le folosiți împreună cu celelalte metode discutate în articol, astfel încât să aveți încredere că cineva este un acupuncturist licențiat.
  • Imaginea intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 10
    5. Solicitați o recomandare a pacientului de la acupuncturistul licențiat. Pentru a obține o revizuire mai detaliată a unui acupuncturist licențiat, întrebați biroul pentru o trimitere curentă sau anterioară a pacientului.
  • Multe birouri sunt pregătite pentru aceste solicitări și vor încerca să furnizeze informațiile de contact ale unui pacient cu o afecțiune similară cu a ta că acupuncturistul tratat.
  • Dacă biroul scade cererea din cauza preocupărilor de confidențialitate, nu fi alarmat. Vrei să lucrezi cu un acupuncturist care este profesionist și va respecta confidențialitatea pacientului.
  • Metoda 3 din 3:
    Realizarea de cercetări suplimentare pentru a găsi un acupuncturist licențiat
    1. Imaginea intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 11
    1. Verificați certificarea consiliului și licențierea la programarea unei întâlniri. Înainte de a programa o programare sau o procedură cu un acupuncturist specific, verificați din nou că acupuncturistul este certificat de NCCAOM și că certificarea și licența lor sunt actualizate.
    • Consiliul de acupunctură al statului dvs. sau Oficiul Acupuncturists nu ar trebui să nu aibă nici o problemă de informare.
  • Imagine intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 12
    2. Aflați dacă asigurarea dvs. va acoperi tratamentul și dacă acupuncturistul acceptă asigurare. Nu toți furnizorii de asigurări acoperă tratamentele de acupunctură și nu toți acupuncturistii acceptă asigurare, deci discutați cu furnizorul dvs. de asigurări și cu personalul de birouri ale acupuncturistilor înainte de a stabili o întâlnire. Aceste detalii ar putea influența acupuncturistul autorizat în cele din urmă decideți să lucrați, deci iată câteva întrebări pentru a cere în prealabil:
  • Câte tratamente vor oferi transportatorului de asigurare?
  • Ce va fi copia dvs. pentru o vizită la un acupuncturist licențiat?
  • Compania de asigurări necesită o trimitere de la un medic?
  • Ce condiții sunt acoperite pentru acupunctură? Unele companii de asigurări acoperă numai acupunctura pentru ameliorarea durerii.
  • Furnizorul de asigurări are cerințe specifice despre cine poate oferi acupunctura?
  • Cum va face acupuncturistul cu asigurarea? De exemplu, ar putea dori să fie plătite integral în față și recomandă să depuneți o cerere de rambursare cu furnizorul dvs. de asigurări pe cont propriu.
  • Imagine intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 13
    3. Faceți cunoștință cu acupuncturistul licențiat. Este important să vă întâlniți cu practicianul de acupunctură în care vă gândiți să lucrați înainte de a continua cu orice tratament. Acest lucru vă va oferi o altă ocazie pentru a verifica dacă au acreditări adecvate, dar vă oferă și o șansă de a evalua dacă vă simțiți confortabil cu acest individ.
  • Dacă nu doriți să programați o programare oficială în acest stadiu, contactați biroul și vedeți dacă există un moment în care ați putea fi disponibil pentru a vă întâlni cu acupuncturistul pentru câteva minute.
  • Dacă programați o vizită inițială mai formală, cereți acupuncturistului despre pașii implicați în tratament, cât de mult vă puteți aștepta să vă asigurați și cât de mult ar costa.
  • Imaginea intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 14
    4. Luați în considerare specialitatea acupuncturistului licențiat. Deși toți acupuncturistii licențiați trebuie să înțeleagă practica generală, unele se specializează în anumite domenii, cum ar fi fertilitatea sau dermatologia. Dacă doriți să lucrați cu un acupuncturist care este specializat într-un anumit domeniu, luați în considerare acest lucru atunci când cercetați acupuncturisti licențiați.
  • Dacă acupuncturistul are un site web sau este prezentat pe unul, profilul lor online ar putea descrie zonele sale de interes sau de specialitate.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de un specialist, puteți vedea întotdeauna un acupuncturist general și discutați dacă tratamentul dvs. necesită un specialist.
  • Imaginea intitulată Găsiți un acupuncturist licențiat Pasul 15
    5. Fiți răbdători cu căutarea dvs. Ca și cu orice profesionist medical, poate dura ceva timp pentru a găsi acupuncturistul potrivit pentru dvs. și nevoile dvs. Dacă nu vă simțiți confortabil cu practicantul pe care l-ați selectat sau vă îngrijorați că tratamentul nu funcționează, vă puteți reconsidera opțiunile și puteți obține un al doilea aviz de la un alt acupuncturist licențiat sau alt profesionist medical.
  • sfaturi

    Căutați acupuncturiști cu o desemnare profesională a L.AC.Acest lucru reprezintă acupuncturistul licențiat. Unele state, cu toate acestea, utilizează diferite denumiri.
  • Contactați Consiliul de Stat de Acupunctură pentru a verifica dacă o certificare a acupuncturistului este actualizată și în prezent au o licență.
  • Avertizări

    Un profesionist medical care pretinde a fi certificat în acupunctura nu este neapărat un acupuncturist licențiat. Căutați un acupuncturist certificat prin intermediul Comisiei Naționale de Certificare pentru Acupunctura și medicina orientală (NCCAOM), care a finalizat, de asemenea, cerințele de licențiere de stat în zona dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar